Dün gece gram uyku uyumadım dişim çok ağrıdı ağrı bile denmez ağrı üstü bişey koskoca kadın ağladım sabaha kadar beynim yerinden çıkıyodu sabah hemen kadın doğumcuma gittim oda dişçi arkadaşına yönlendirdi kanal tedavisi yapıldı geçici dolgu koydu her ay ilacı değiştirecekmiş doğum sonrası tedaviyi tamamlayacak. Baş ağrılarımda azaldı sebebi diş yani parol falan bana mısın demiyorBenm basim disim 1 haftadir agriyo parol iciyom ama tik faydasi olmuyo.basina yazma bagla biraz sık.gecms olsun cnm
%100 oran veremezlerki ama bu bebiş kız görünüyor bizede pipiyi çekip vermişlerdiAy arkadaşlar şu işlerden anlayan biri bana yardımcı olabilir mi18.haftamdayım hala bilmiyorum kız mı erkek mi ? Doktor dünkü muayene de %100 değil ama ‘kız’ diyorum şimdilik dedi .
Başka bir doktora gösterdik , o da aynısını dedi...
Ama %100 değil dedikleri için , emin olamıyorum ... tabii ki en önemlisi sağlıklı olsun fakat insan bilmek istiyor !
Ben şunu pipi sandım ama değilmiş galiba . Ay biri yardım etsin nolur
Halledicem derken görüşücem demek istedim kuzum ben 20 de kontrole gidicem haftaya o ara görüşür randevu alırım diye düşündüm. Bugün gittim ama muayene olmadım dişim için gittim aylardır mahvetti beni diş ağrısıSağol canım:) detaylı için organlar daha iyi geliştiğinden daha güzel gorulebildiginden 22. Haftada yaptırın diye bişey okumuştum.bazen gelişimi geç olabiliyor ya bebislerin. 19. Hafta da mı gideceksin canım. Ben 3 hafta sonraya aldım randevuyu 22 nin içinde olucam, sende bir araştır çok acele etmemek gerek yok sanki. Tabi nacizane bir öneri benimki
Ya tabi %100 diyemezler ama erkeği diyorlar .%100 oran veremezlerki ama bu bebiş kız görünüyor bizede pipiyi çekip vermişlerdi
Çok geçmiş olsun bende diş ağrısı cekiyorum bana fakültede yaptırmam soylenildi fakülte konsültasyon istedi konsültasyon belgesine kanamalı tedaviye izin verilir mi şeklinde yazdıkları için kadın doğum acil değilse doğumdan sonraya kalmasını yazdı cevaben siz nasıl yaptırdınız rahat misiniz şuan ben bir aydır düzgün uyku uyumuyorum daDün gece gram uyku uyumadım dişim çok ağrıdı ağrı bile denmez ağrı üstü bişey koskoca kadın ağladım sabaha kadar beynim yerinden çıkıyodu sabah hemen kadın doğumcuma gittim oda dişçi arkadaşına yönlendirdi kanal tedavisi yapıldı geçici dolgu koydu her ay ilacı değiştirecekmiş doğum sonrası tedaviyi tamamlayacak. Baş ağrılarımda azaldı sebebi diş yani parol falan bana mısın demiyor
Kuzenimle konuştum travel sistem ilk doğduğunda çok iyi oluyo dedi pusetle de kullanılabilir ya bende tekerlekleri dağılıyormuş hemen öyle yazıyo yorumlarda dedim yok gayet memnunum dedi ikiz travel araba onun bide ikizde memnunsa TEK’te de memnun olunur herhalde :):)Bende sürekli bakıyorum netten. Herkes farklı bir şey diyor. Bilen kullanan varsa fikir verebilir :))
Bana da ablam baston al dedi ama bana ilk kullanmak için baston mantıklı gelmiyor baktım modellerine tam böyle çocuğu yatırabilcek şekilde bi baston göremedim o daha çok sonraki zamanlar için gibi bilemedim yaBana arkadaşlar travel alma diyorlar, baston al falan dediler, bu bastonların yatar pozisyona gelenleri oluyomus, hem hafif, hem oturur hem yatar pozisyonda kullanılanları. Detaylı araştırmadim, ama hantal bişey almicam, baston arastiricam hafif bişey alicam, baston daha uzun kullanılıyor diye biliyorum
Ay çok şükür sen çok uzuluyrdun hissetmyrm diye bende dün okdr çok hissettim ki çok şükür çok güzel bir duygu her daha da artiyorBen hissediyorum şükür balım minnacık tekmelere dönüştü pıt pıtlar ama günde bir iki defa ancak oluyor çünkü 12 14 saat uyuyorlarmış şekerli şeyler yeyince oynuyor
Canım bence çok net kız ama doktor daha iyi bilir sağlıklı olsun insallai:)Ay arkadaşlar şu işlerden anlayan biri bana yardımcı olabilir mi18.haftamdayım hala bilmiyorum kız mı erkek mi ? Doktor dünkü muayene de %100 değil ama ‘kız’ diyorum şimdilik dedi .
Başka bir doktora gösterdik , o da aynısını dedi...
Ama %100 değil dedikleri için , emin olamıyorum ... tabii ki en önemlisi sağlıklı olsun fakat insan bilmek istiyor !
Ben şunu pipi sandım ama değilmiş galiba . Ay biri yardım etsin nolur
2. Trimester diş için en idealiymiş 1. de düşük 3. de erken doğum riski için yapmıyorlar. ben gebeliği bile diş ağrısıyla öğrendim dayanacak gücüm kalmamıştı. Doktor gebeye göre ayarlıyor dozları. Sıkıntı yok yani komple diş yaptıran var çekme boşuna insanı delirtir o ağrı.Çok geçmiş olsun bende diş ağrısı cekiyorum bana fakültede yaptırmam soylenildi fakülte konsültasyon istedi konsültasyon belgesine kanamalı tedaviye izin verilir mi şeklinde yazdıkları için kadın doğum acil değilse doğumdan sonraya kalmasını yazdı cevaben siz nasıl yaptırdınız rahat misiniz şuan ben bir aydır düzgün uyku uyumuyorum da
%99 erkek denilenler bile kıza döndü :)seninki büyük ihtimalle kız. benimkide kesin gibi ama yinede ayrıntılıyı bekliyorum o zaman emin olcam :)))Ya tabi %100 diyemezler ama erkeği diyorlar .
Gerçi tatlı heyecanlar :)
Çok şükür kuzum çok güzel bir duygu gerçekten rabbim herkese nasip etsin. Çok tedirgin oluyordum şimdi göbek büyüyor ama çok kaşınıyor galiba çatlıcak o kadar kreme rağmenAy çok şükür sen çok uzuluyrdun hissetmyrm diye bende dün okdr çok hissettim ki çok şükür çok güzel bir duygu her daha da artiyor
Amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun.39 yaşındayım,3 oğlum var.En küçüğü bebek doğduğunda 11 yaşında olacak.Yiyorum girmeden,genelde hep hareketli olurdu dün nedense bir rahatlík sorma gitsinHakknda hayrlisi olsun saglikli olsun sonra kiz olsun4 oglunmu vardi cnm senin.kac yasindasin.bide ultrasona girmeden cikolata yesene
Bnmde hem dis hem grip ates bogaz agrisi var.6 saate bi parol iciyom ama fayda yok.Bnmde disim mos mor olmis..enfeksiyon varmis cekelim demisti sonra antibiyotik verdi gecmezse agri p.tesi cekecekDün gece gram uyku uyumadım dişim çok ağrıdı ağrı bile denmez ağrı üstü bişey koskoca kadın ağladım sabaha kadar beynim yerinden çıkıyodu sabah hemen kadın doğumcuma gittim oda dişçi arkadaşına yönlendirdi kanal tedavisi yapıldı geçici dolgu koydu her ay ilacı değiştirecekmiş doğum sonrası tedaviyi tamamlayacak. Baş ağrılarımda azaldı sebebi diş yani parol falan bana mısın demiyor
Masallh ya arka arka ya olmus hepsi ne guzel.ama baya ara vermissin o zaman son numarada.yasinda cok fazla degilmis.allh saglikla buyutmeyi nasip etsin evlatlariniAmin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun.39 yaşındayım,3 oğlum var.En küçüğü bebek doğduğunda 11 yaşında olacak.Yiyorum girmeden,genelde hep hareketli olurdu dün nedense bir rahatlík sorma gitsin
Planlı bir gebelik değildi sürpriz oldu bize de.Ben erken kalkıp yol alanlardanimMasallh ya arka arka ya olmus hepsi ne guzel.ama baya ara vermissin o zaman son numarada.yasinda cok fazla degilmis.allh saglikla buyutmeyi nasip etsin evlatlarini
Planlı bir gebelik değildi sürpriz oldu bize de.Ben erken kalkıp yol alanlardanimOğullarım 21-17 ve 10 yaşlarında şu an.Cok farklı duygular,kaygılar içindeyim.Rabbim hayırlısıyla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin hepimize.
maşallahh canım ben uc oglun oldugunu bılıyordum da hanı 10 15 arasındadr yasları dıye dusundum nedense..21 yasında delıkanlı oglun var demek..benım yasım 31 mayısta 32 olcam..ılk bebişimPlanlı bir gebelik değildi sürpriz oldu bize de.Ben erken kalkıp yol alanlardanimOğullarım 21-17 ve 10 yaşlarında şu an.Cok farklı duygular,kaygılar içindeyim.Rabbim hayırlısıyla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin hepimize.
Umarım herşey çok güzel gider ve bebeğin sağ salim doğar kuzucum dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?