Benm basim disim 1 haftadir agriyo parol iciyom ama tik faydasi olmuyo.basina yazma bagla biraz sık.gecms olsun cnm
Dün gece gram uyku uyumadım dişim çok ağrıdı ağrı bile denmez ağrı üstü bişey koskoca kadın ağladım sabaha kadar beynim yerinden çıkıyodu sabah hemen kadın doğumcuma gittim oda dişçi arkadaşına yönlendirdi kanal tedavisi yapıldı geçici dolgu koydu her ay ilacı değiştirecekmiş doğum sonrası tedaviyi tamamlayacak. Baş ağrılarımda azaldı sebebi diş yani parol falan bana mısın demiyor

%100 oran veremezlerki ama bu bebiş kız görünüyor bizede pipiyi çekip vermişlerdi

Halledicem derken görüşücem demek istedim kuzum ben 20 de kontrole gidicem haftaya o ara görüşür randevu alırım diye düşündüm. Bugün gittim ama muayene olmadım dişim için gittim aylardır mahvetti beni diş ağrısı

Çok geçmiş olsun bende diş ağrısı cekiyorum bana fakültede yaptırmam soylenildi fakülte konsültasyon istedi konsültasyon belgesine kanamalı tedaviye izin verilir mi şeklinde yazdıkları için kadın doğum acil değilse doğumdan sonraya kalmasını yazdı cevaben siz nasıl yaptırdınız rahat misiniz şuan ben bir aydır düzgün uyku uyumuyorum da

Bende sürekli bakıyorum netten. Herkes farklı bir şey diyor. Bilen kullanan varsa fikir verebilir :))
Kuzenimle konuştum travel sistem ilk doğduğunda çok iyi oluyo dedi pusetle de kullanılabilir ya bende tekerlekleri dağılıyormuş hemen öyle yazıyo yorumlarda dedim yok gayet memnunum dedi ikiz travel araba onun bide ikizde memnunsa TEK’te de memnun olunur herhalde :):)

Bana da ablam baston al dedi ama bana ilk kullanmak için baston mantıklı gelmiyor baktım modellerine tam böyle çocuğu yatırabilcek şekilde bi baston göremedim o daha çok sonraki zamanlar için gibi bilemedim ya

Ben hissediyorum şükür balım minnacık tekmelere dönüştü pıt pıtlar ama günde bir iki defa ancak oluyor çünkü 12 14 saat uyuyorlarmış şekerli şeyler yeyince oynuyor
Ay çok şükür sen çok uzuluyrdun hissetmyrm diye bende dün okdr çok hissettim ki çok şükür çok güzel bir duygu her daha da artiyor

Canım bence çok net kız ama doktor daha iyi bilir sağlıklı olsun insallai:)

2. Trimester diş için en idealiymiş 1. de düşük 3. de erken doğum riski için yapmıyorlar. ben gebeliği bile diş ağrısıyla öğrendim dayanacak gücüm kalmamıştı. Doktor gebeye göre ayarlıyor dozları. Sıkıntı yok yani komple diş yaptıran var çekme boşuna insanı delirtir o ağrı.

Ya tabi %100 diyemezler ama erkeği diyorlar .
Gerçi tatlı heyecanlar :)
%99 erkek denilenler bile kıza döndü :)seninki büyük ihtimalle kız. benimkide kesin gibi ama yinede ayrıntılıyı bekliyorum o zaman emin olcam :)))

Ay çok şükür sen çok uzuluyrdun hissetmyrm diye bende dün okdr çok hissettim ki çok şükür çok güzel bir duygu her daha da artiyor
Çok şükür kuzum çok güzel bir duygu gerçekten rabbim herkese nasip etsin. Çok tedirgin oluyordum şimdi göbek büyüyor ama çok kaşınıyor galiba çatlıcak o kadar kreme rağmen

Hakknda hayrlisi olsun saglikli olsun sonra kiz olsun 4 oglunmu vardi cnm senin.kac yasindasin.bide ultrasona girmeden cikolata yesene
Amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun.39 yaşındayım,3 oğlum var.En küçüğü bebek doğduğunda 11 yaşında olacak.Yiyorum girmeden,genelde hep hareketli olurdu dün nedense bir rahatlík sorma gitsin

Bnmde hem dis hem grip ates bogaz agrisi var.6 saate bi parol iciyom ama fayda yok.Bnmde disim mos mor olmis..enfeksiyon varmis cekelim demisti sonra antibiyotik verdi gecmezse agri p.tesi cekecek

Masallh ya arka arka ya olmus hepsi ne guzel.ama baya ara vermissin o zaman son numarada.yasinda cok fazla degilmis.allh saglikla buyutmeyi nasip etsin evlatlarini

Masallh ya arka arka ya olmus hepsi ne guzel.ama baya ara vermissin o zaman son numarada.yasinda cok fazla degilmis.allh saglikla buyutmeyi nasip etsin evlatlarini
Planlı bir gebelik değildi sürpriz oldu bize de.Ben erken kalkıp yol alanlardanim Oğullarım 21-17 ve 10 yaşlarında şu an.Cok farklı duygular,kaygılar içindeyim.Rabbim hayırlısıyla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin hepimize.

Amin. Allah size bağışlasın hepsini. Maşallah

maşallahh canım ben uc oglun oldugunu bılıyordum da hanı 10 15 arasındadr yasları dıye dusundum nedense..21 yasında delıkanlı oglun var demek..benım yasım 31 mayısta 32 olcam..ılk bebişim

Umarım herşey çok güzel gider ve bebeğin sağ salim doğar kuzucum dualarım seninle

Çok çok tesekkür ederim canım benim.
Yarın kendi doktoruma gideceğim doktorum kızdı çünkü ben sıkıntı görmedim olsa söylerdim bisey yaptırma sakın önce buraya gel dedi tekrar iyice bakalım dedi

Herkese günaydın hayırlı günler.. Bugün biraz sağ kasığım kalça kemiği yeri gibi oralarım ağrıyor. Sanırım büyüyor bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…