- 15 Ekim 2018
- 339
- 360
- 18
- 46
Herşey nasip gerçekten biz ne desek boş.Benim bir küçük kız kardeşim 34 yaşında ilk bebeğini doğurdu mesela.Er veya geç Rabbim her kadına annelik duygusunu tattirsin,kimsenin kucağını boş bırakmasınmaşallahh canım ben uc oglun oldugunu bılıyordum da hanı 10 15 arasındadr yasları dıye dusundum nedense..21 yasında delıkanlı oglun var demek..benım yasım 31 mayısta 32 olcam..ılk bebişim
AyyyCanım bence çok net kız ama doktor daha iyi bilir sağlıklı olsun insallai:)
Hadi inşallah :) öğreneyim kesin yazarım :))%99 erkek denilenler bile kıza döndü :)seninki büyük ihtimalle kız. benimkide kesin gibi ama yinede ayrıntılıyı bekliyorum o zaman emin olcam :)))
Ay arkadaşlar şu işlerden anlayan biri bana yardımcı olabilir mi18.haftamdayım hala bilmiyorum kız mı erkek mi ? Doktor dünkü muayene de %100 değil ama ‘kız’ diyorum şimdilik dedi .
Başka bir doktora gösterdik , o da aynısını dedi...
Ama %100 değil dedikleri için , emin olamıyorum ... tabii ki en önemlisi sağlıklı olsun fakat insan bilmek istiyor !
Ben şunu pipi sandım ama değilmiş galiba . Ay biri yardım etsin nolur
Uiiii annesi kurban olsun onaMerhaba evet kız,benim erkek böyle değil görüntüsü. Vajina gibi geldi bana :)
Uiiii annesi kurban olsun onaminicik kurabiyem benim hay ağzından bal damlıyor bacım
Aynen dis hekimi de öyle söyledi bende risk alıp yaptircam inşallah bu ayın sonunda randevum insallah yaparlar2. Trimester diş için en idealiymiş 1. de düşük 3. de erken doğum riski için yapmıyorlar. ben gebeliği bile diş ağrısıyla öğrendim dayanacak gücüm kalmamıştı. Doktor gebeye göre ayarlıyor dozları. Sıkıntı yok yani komple diş yaptıran var çekme boşuna insanı delirtir o ağrı.
Ya evet orda bariz minicik pipisi görünüyorEheh allah gönlüne göre versin inşallah. Bak bizim ultrason böyle
Saglikla icinde gormek nasip olsun :))Bu arada biz arabayı aldık quinny zapp xtra2 travel sistem sağlıkla gelsin inşallah :)
Saglikla icinde gormek nasip olsun :))
Bende daha erken mi diyorum hazirlik yapmak icin sizleri gorunce hevesleniyorum valla :))
kızlar ben devlete gittim bu sabah kendi doktoruma biraz geç gideceğim için hersey yolunda sukür haftasıyla uyumlu suyu güzel.. uyuyodu bi türlü uyandıramadık. 3lütest istedi benden pek bna bırakmadı istiyorum dedi. kan idrar aldı bakalım öğleden sonra inş. bi sıkıntı çıkmaz
Çok güzel ilgilendi ilgili bi dr. du ama sezeryanda nasıldır nasıl olur bilmiyorum dr. konusunda hala karışığımNe güzel ilgilenmesi :) hayırlı haberler alırız inşallah
Canım ya bana da haber verebilir misin ben de araştırıyorum ama nasıl olacak tam bilemediğimden hangisi daha iyi olur daha çok kullanabilirim tam kestiremiyorumCanım baston gerçekten 1 yaşından sonra filan çok gerekli hem hafif hem yatar pozisyon açısından, bu baston bebek küçükken bile kullanılabiliyormuş ben kesin bunu düşünüyorum, indirimleri yakalayayım haber veririm inşallah..
Ben hicbirsey kullanmıyorm sadece de vit damla kullanmyrm :)Hayırlı sağlıklı sabahlar hanımlar...hangi vitaminleri ve demir haplarını kullanıyorsunuz ? Ben decavit ve gynoferon kullanıyorum..ikisininde içeriğine iyice baktım decavitte 60 mg gynoferonda 80 mg demir var..hamile bir bayanın günlük ihtiyacı olan demir 30 mg mış..oysa ben ikisini topladığımda 140 mg yapıyor..ve fazla alınan demir aşırı kabızlık yapıyormuş..acaba benimde kabızlık problemim bu aşırı demirden olmasın ?? Kararımi şöyle verdim demir hapını birgün alıp birgün almıycam..
2 hafta onceye kadar sadece folikasit kullaniyordum .Hayırlı sağlıklı sabahlar hanımlar...hangi vitaminleri ve demir haplarını kullanıyorsunuz ? Ben decavit ve gynoferon kullanıyorum..ikisininde içeriğine iyice baktım decavitte 60 mg gynoferonda 80 mg demir var..hamile bir bayanın günlük ihtiyacı olan demir 30 mg mış..oysa ben ikisini topladığımda 140 mg yapıyor..ve fazla alınan demir aşırı kabızlık yapıyormuş..acaba benimde kabızlık problemim bu aşırı demirden olmasın ?? Kararımi şöyle verdim demir hapını birgün alıp birgün almıycam..
Bana neden vermişler acaba hiçbir vitamin yada kan eksikliğim olmamasına rağmenBen hicbirsey kullanmıyorm sadece de vit damla kullanmyrm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?