maşallahh canım ben uc oglun oldugunu bılıyordum da hanı 10 15 arasındadr yasları dıye dusundum nedense..21 yasında delıkanlı oglun var demek..benım yasım 31 mayısta 32 olcam..ılk bebişim
Herşey nasip gerçekten biz ne desek boş.Benim bir küçük kız kardeşim 34 yaşında ilk bebeğini doğurdu mesela.Er veya geç Rabbim her kadına annelik duygusunu tattirsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın

Hayırlı sağlıklı sabahlar hanımlar...hangi vitaminleri ve demir haplarını kullanıyorsunuz ? Ben decavit ve gynoferon kullanıyorum..ikisininde içeriğine iyice baktım decavitte 60 mg gynoferonda 80 mg demir var..hamile bir bayanın günlük ihtiyacı olan demir 30 mg mış..oysa ben ikisini topladığımda 140 mg yapıyor..ve fazla alınan demir aşırı kabızlık yapıyormuş..acaba benimde kabızlık problemim bu aşırı demirden olmasın ?? Kararımi şöyle verdim demir hapını birgün alıp birgün almıycam..

Herkese Günaydın kızlar..
Herkes iyidir inşallah..
Bebek arabası konusunda baston ve puset şeklinde ikili olanları tavsiye ederim.
Benim oğluma 3 yıldır kullandığım bu araba. Gri renk bizimki..
https://urun.gittigidiyor.com/bebek...2-t3V5HWyScQC6Xupgv_Kwu-VmNn2ZcgaAmETEALw_wcB

Çok kullanışlı oluyor. Bebek küçükken pusette uyuduğunda direk pusetiyle içeri alıyorsun. Güvenlik açısından da çok iyi oluyor..
Ama pusetin içine muhakkak yenidoğan süreç için puset minderi alın. Bebeğin bel sağlığı için önemli.
Ve lütfen kızlar her ne olursa olsun emniyet kemeri takmadan bebek arabasına ya da pusete koymayın..
Ben çok üzücü kazalara şahit oldum bu konuda. Hem ilerleyen zamanda oto koltuğunda emniyet kemerini yadırgamıyor çocuk..

Merhaba evet kız,benim erkek böyle değil görüntüsü. Vajina gibi geldi bana :)

Aynen dis hekimi de öyle söyledi bende risk alıp yaptircam inşallah bu ayın sonunda randevum insallah yaparlar

Eheh allah gönlüne göre versin inşallah. Bak bizim ultrason böyle
Ya evet orda bariz minicik pipisi görünüyor ya Allahım ya (!) Allah nazarlardan saklasın , büyümüş adam olmuşta pipisi var
Bende Zaten 2 tane birşey var , ama ben acaba onlar yumurtalık , ortada sanki küçük bi çıkıntı var o da pipi gibi geldi . Ama galiba o kordon bağı , beyazlıklarda vajina dudaklarıymış

Bu arada biz arabayı aldık quinny zapp xtra2 travel sistem sağlıkla gelsin inşallah :)

kızlar ben devlete gittim bu sabah kendi doktoruma biraz geç gideceğim için hersey yolunda sukür haftasıyla uyumlu suyu güzel.. uyuyodu bi türlü uyandıramadık. 3lütest istedi benden pek bna bırakmadı istiyorum dedi. kan idrar aldı bakalım öğleden sonra inş. bi sıkıntı çıkmaz

Ne güzel ilgilenmesi :) hayırlı haberler alırız inşallah

Canım ya bana da haber verebilir misin ben de araştırıyorum ama nasıl olacak tam bilemediğimden hangisi daha iyi olur daha çok kullanabilirim tam kestiremiyorum

Ben hicbirsey kullanmıyorm sadece de vit damla kullanmyrm :)

2 hafta onceye kadar sadece folikasit kullaniyordum .
Simdi gynoferon ve regenesis max kullaniyorum kabizlik problemi de yasamadim simdilik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…