Hayırlı sağlıklı sabahlar hanımlar...hangi vitaminleri ve demir haplarını kullanıyorsunuz ? Ben decavit ve gynoferon kullanıyorum..ikisininde içeriğine iyice baktım decavitte 60 mg gynoferonda 80 mg demir var..hamile bir bayanın günlük ihtiyacı olan demir 30 mg mış..oysa ben ikisini topladığımda 140
bende yok hala tatlımKızlar iyi akşamlar nasılsınız bebek hareketi hisseden yok mu
bende aynı durumdayım kızlar hala bi hareketlilik hisedemedimbende yok hala tatlımgöbekte aynı duruyor. hiç gelişme yok. inşallah içerde herşey yolundadır. sadece çok fazla gaz var. mevsim salatası yiyorum bol bol mor lahana yapıyor gaz.
Bende varım hissetmeyenlerde bakalım ilk hissediş ne zaman olacak meraklı bekleyişler
baya kalablağız hissedemeyenler gurubu olduk
fridakahlo62 Kararsizkasim Zeyah3917 sizin kaçıncı bebekleri ve cinsiyetleri bellimi?Ben paranoyak olacam bir iki haftaya hissetmezsem eğer :d
canım doğrusu o zaten kan i düşük olmasa da bebek buyutukce kan ihtiyacı artıyor bide doğum sezeryan vs hazırlık için veriliyor ama ben ilaç yutamyrm o yüzden kuru üzüm yiyorum vsBana neden vermişler acaba hiçbir vitamin yada kan eksikliğim olmamasına rağmen
Eki Görüntüle 2212173
bu ürün benim dediğim ama biraz pahalanmış sanki geçen trendyolda 1159du en fazla 1300e alırım diye düşünüyordum ama bakıcaz bakalım. Bütün pusetler oto koltuğu olabiliyor 9 yada 13 kga kadar değişiyor
Ben de hicbir hap kullanmıyorum.Kara üzüm kurusu yiyorum hergun düzenli olarak.Kan değerlerim de iyicanım doğrusu o zaten kan i düşük olmasa da bebek buyutukce kan ihtiyacı artıyor bide doğum sezeryan vs hazırlık için veriliyor ama ben ilaç yutamyrm o yüzden kuru üzüm yiyorum vs
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bebek hareketi hisseden yok mu
Çok erken hissetmişsin sen,erkek mi seninkiYa ben 12. Haftadan beri hissediyorum hatta önce inanamadım. Büyük hareketlerini dönme gibi hissediyordum. Dünden beri tekme hissetmeye başladım. Ama sık değil özelikle gece uzanırken hissediyorum. Bugün oturuken de tekme hissettim. Ne güzel bir his :) ilk gebeliğimde 20 yi geçiyordu hissettiğimde
Dün gece gram uyku uyumadım dişim çok ağrıdı ağrı bile denmez ağrı üstü bişey koskoca kadın ağladım sabaha kadar beynim yerinden çıkıyodu sabah hemen kadın doğumcuma gittim oda dişçi arkadaşına yönlendirdi kanal tedavisi yapıldı geçici dolgu koydu her ay ilacı değiştirecekmiş doğum sonrası tedaviyi tamamlayacak. Baş ağrılarımda azaldı sebebi diş yani parol falan bana mısın demiyor
Bana da ablam baston al dedi ama bana ilk kullanmak için baston mantıklı gelmiyor baktım modellerine tam böyle çocuğu yatırabilcek şekilde bi baston göremedim o daha çok sonraki zamanlar için gibi bilemedim ya
Çok şükür kuzum çok güzel bir duygu gerçekten rabbim herkese nasip etsin. Çok tedirgin oluyordum şimdi göbek büyüyor ama çok kaşınıyor galiba çatlıcak o kadar kreme rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?