Ben de maltofer 100mg demir hapıyla calsiyum& magnezyum hapı kullanıyorum canım hatta bir ayı geçkin kullanıyorum. Galiba ihtiyacım varmış öyle bi kilo alımım da olmadı. Bir kilo civarı aldım. Kabızlık hiç olmadı. Bol meyve sebze lifli şeyler yemeye devam ediyorum. Demir hapına ara vermeden kullan demişti hemşire etkisi olmuyomuş öyle değidiğine göre. İstersen doktora bir danış canım. Boşa içmiş olma

bende yok hala tatlım göbekte aynı duruyor. hiç gelişme yok. inşallah içerde herşey yolundadır. sadece çok fazla gaz var. mevsim salatası yiyorum bol bol mor lahana yapıyor gaz.
bende aynı durumdayım kızlar hala bi hareketlilik hisedemedim ve dediğin gibi yoğun şekilde gaz var

baya kalablağız hissedemeyenler gurubu olduk
Ben dün onu sordum zaten hemen iyi değil mi diye Valla doktor bey ben dördüncü çocukta cahil oldum dedim.Sırt üstü uzanıp bacaklarimi çekiyorumkarnıma.Parmaklarimla vuruyorum konuşuyorum,cıkk yine yok.Kaygisiz olacak bizim uşaklar galiba

Ya ben 12. Haftadan beri hissediyorum hatta önce inanamadım. Büyük hareketlerini dönme gibi hissediyordum. Dünden beri tekme hissetmeye başladım. Ama sık değil özelikle gece uzanırken hissediyorum. Bugün oturuken de tekme hissettim. Ne güzel bir his :) ilk gebeliğimde 20 yi geçiyordu hissettiğimde

canım doğrusu o zaten kan i düşük olmasa da bebek buyutukce kan ihtiyacı artıyor bide doğum sezeryan vs hazırlık için veriliyor ama ben ilaç yutamyrm o yüzden kuru üzüm yiyorum vs
Ben de hicbir hap kullanmıyorum.Kara üzüm kurusu yiyorum hergun düzenli olarak.Kan değerlerim de iyi

Çok erken hissetmişsin sen,erkek mi seninki

Ay canım geçmiş olsun, Allah'tan 3 ayı geçirdik tedavi olabiliyoruz, dış her hamilenin hazin sonu oluyo

Bana da ablam baston al dedi ama bana ilk kullanmak için baston mantıklı gelmiyor baktım modellerine tam böyle çocuğu yatırabilcek şekilde bi baston göremedim o daha çok sonraki zamanlar için gibi bilemedim ya

Bu bastonlarin yenidogana uyumluu olanları var , arkadaşın bana söylediği onlardan, Chicco nun. Araştırmak lazım. Ben baston almayı planlıyorum kullanışlı yatar pozisyona gelen yenidoğan ve ileriki yaşlarda kullanacağı, tek ürünle çifte kuş vurmak gibi:)

Çok şükür kuzum çok güzel bir duygu gerçekten rabbim herkese nasip etsin. Çok tedirgin oluyordum şimdi göbek büyüyor ama çok kaşınıyor galiba çatlıcak o kadar kreme rağmen

Bugün bir arkadaş kaç aylık hamilesiniz dedi, 4 buçuk deyince, ben 7 aylık falan saniyodum sizi dedi, cokmu kilo aldınız gobeginiz çok büyük dedi:) 3 kilo aldım deyince çok kilo da almamissiniz benim yengem 7 aylık böyle dedi, bende ben 7. Ayımda göbeğimi otururken dizlerime koyucam dedim:) ileri doğru gittiği için. Ya benim göbek baya büyük , kız beni 7 aylık falan saniyomus:) gulsemmi ağlasam mı bilemedim:)

Birde göbek ve bel çevremde kasintim çok var, derilerim acayip gergin,pul pul dökülüyor yılan gibi deri atıyorum 3-4 haftadır yoğun. Günde bir defa lierac bir defa yağ karışımı sürüyorum , ona rağmen boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…