Benimde öyle çok gergin ve kaşıntılı gözle görünen bir çatlak yok kremlere devam edicez başka çaremiz yok galiba senin karnın birden büyümedi ama ordan avantajlı olabilirsin bence. Büyüklük meselesinde de iç karın olayı varmış demekki senin yoktu. Minik nasıl tekmeler başladı mı :)
Ben şimdi almayı düşünüyorum canım kuzen Yen'i Doğum yaptı ilk arabayı al hemen pahalanıyor dedi 4 ay içinde bin lira zam gelmiş aynı arabaya bakalım bi araştırayım nasıl daha uygun olursa ama dediğin gibi baston ilerde çok kullanışlı oluyo ilkde puset kullanılıyor
İlk bebeğin olacak ne de olsa sizin için hangisi hayirliysa o olsunBenim ikinci gebeliğim ama ilki düştü ve cinsiyet belli değil ben sizin kadar tecrübeli olmadığım için hissetme konusunda biraz daha sabırlıyım ama cinsiyeT için çok sabırsızım
Bende de oluyor nedeni çatlak oluşumu muYa ben arada birkaç kere göbeğinde bir gidiklanma hissediyorum, göbeğini kaşınıyor ictenmi geliyo anlayamıyorum, çünkü saniyelik olup gidiyor devamı gelmiyor:) görünürde çatlak yok bende de, inş olmaz, goguslerimide sürekli kremleyip yagliyorum, internette çatlakları gördüm inanamadim:)
Bende de oluyor nedeni çatlak oluşumu mu
Benim diğer gebelikerimde pek Bi catlağım olmadı ama kuru Bi cildim var ikiz bebeklerde daha fazla karın büyüdüğü için catlakda fazla olacak gibi görünüyor cok takılmıyorum acıkcası olacaksa ne yaparsan yap oluyo. sanki cilt yapısıyla alakalıHiç bilmiyorum canım, kaşıntı oluyor pul pul derilerim dökülüyor bir aydır, sürekli kremleyip yagliyorum günde iki defa, ama bakalım bu kadar kremler catlarsa yapacak bişey yok
ilk gebelik benim cinsiyetimiz kız dedi doktor bende hiç hareket hissetmiyorumfridakahlo62 Kararsizkasim @Zeyah3917 sizin kaçıncı bebekleriniz ve cinsiyetleri bellimi?Ben paranoyak olacam bir iki haftaya hissetmezsem eğer :d
Senin hissetmemen normal o zaman ilk gebeliklerde öyle oluyor.Taze anne adayı mutlaka çok merak ediyorsundur.Saglikli bir şekilde kucağına alırsın inşallah.
Sen yinede detaylıyı yapan doktorlarla da irtibatta ol canım kistler çoğu bebekte kayboluyormuş ben kötü hissetmiyorum senin konuda içini ferah tut
Canım belli olmaz o canını sıkmak istemem ama doğuma kadar devam edenler bile var.Kızlar merhaba ,ben 16+2 deyim hala bulantılarım var,normalde çok zayıftım ama göğüslerin kocaman oldu resmen 5 kilo aldım sizde durumlar nasıl bulantılar ne zaman geçecek
İyi haberler alırsın inşallah amniyosenteze gerek kalmazŞimdi kendi doktoruma muayene olacağım ondan sonra şüphe kalırsa perinatoloğa gidip amniyosentez yaptıracağım. Çok sağol canım Allah razı olsun senden
Kızlar nasılsınız yarıladık sayılır neredeyse:) Benim artık hiç durmuyor maşallah fıldır fıldır geziyor karnımda alanda geniş at oynatıyor kerata geçen hafta da hareket vardı ama az hissediyordum bu hafta artık ben burdayım diyor resmen hissetmeyenler de inşallah hayırlısıyla hisseder en kusa zamanda :))
Şimdi kendi doktoruma muayene olacağım ondan sonra şüphe kalırsa perinatoloğa gidip amniyosentez yaptıracağım. Çok sağol canım Allah razı olsun senden
oy maşallah subhanAllah . hareketli bir bebeğin olacak desene. doğduğundada aynı istikametinde devam eder
amin amin tık yok uzanıyorum ediyorum ne yaptıysam yok
Canım inş çok güzel haberler alırsın, ben bebeğinin gayet sağlıklı olduğunu düşünüyorum ,öyle hissettim sen ilk söylediğinde de, içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?