Ca
Canm inşallah gerek kalmaz çok sevindim kaybolur demesine dua edelim

Çok güzel bir haber bu.Benim kardeşimin bebeğin bağırsakta parlaklık vardı,ona da amniyosentez önerdiler.Yaptırmamıştı tehlikeli diye.Sonra geçti gitti o parlaklık.Allahin izniyle seninkinde de birşey kalmayacak annesi.Bol dua ve tevekkül her zorluğu aşar inşallah.

İyi günler hepinize. Umarım herkes iyidir. Benim netim bitti şimdi wifiden bağlandım. Bizim kontrol günü yarın çok şükür gün geldi. Heyecandan ölmemiş olursam yarın akşam gelişmeleri yazarım inşaallah. @Berayege sana da çok sevindim. Allah hepimizn yardımcısı olsun inşaallah sağ salim kucaklarımıza alalım bebişleri.

Selam kızlar ben hem özelde hem devlette yaptıracağım ayrıntılı ultrasonu. Aslında devlette yaptırmayacaktım çalıştığım hastanedeki arkadaşım gel yapalım dedi. Bugün gün almaya gittim doktor muayene etmek istedi. Bilin bakalım noldu? Bebek kızmış şaka gibi ya 15 te kız 19 da erkek tuhaf

Şimdi kendi doktoruma muayene olacağım ondan sonra şüphe kalırsa perinatoloğa gidip amniyosentez yaptıracağım. Çok sağol canım Allah razı olsun senden
Bebek gayet iyi emin ol balım kendi doktoruna güven ama dediğim gibi ucunuda bırakma birşey varsa ki yoktur ayrıntılıda ortaya çıkar bekle bakalım

Kızlar merhaba ,ben 16+2 deyim hala bulantılarım var,normalde çok zayıftım ama göğüslerin kocaman oldu resmen 5 kilo aldım sizde durumlar nasıl bulantılar ne zaman geçecek
5 kilo çok değil mi canım yanlış anlama ama. 16 haftaya göre çok. Bulantılara gelince benim hala sabah bulantılarım var kişiye göre değişiyor

Benimkinin kanat çırpınışları tekmelere döndü hiç durmuyo acıtmıyo ama anlaşılıyor gerindiği döndüğü bu kadar ani beklemiyordum ağlıyordum hissetmiyorum diye bir haftaya güçlenecek seninde bekle kaç oldun sen benim 18+7

Aynen benimde iç karnım geniş galiba gobegim çok az hala herkes dio bebeği nerde taşıyorsn ama ben hissediyorum gobegm büyüdü :) bazen çok geriliyor ama daha bişey surmuyorm
Çatlayan bir yapın yoksa sürme ama yinede sür bence aniden büyüyorlar bir hafta öncesinde olmayan göbeğim kocaman oldu iç çamaşırlarım olmuyor dar geliyor belden giydiğim için

Bebek gayet iyi emin ol balım kendi doktoruna güven ama dediğim gibi ucunuda bırakma birşey varsa ki yoktur ayrıntılıda ortaya çıkar bekle bakalım

Insallah canım :)
Bırakmam bırakmam hem devlet hem özele randevu aldım 2 kere detaylı yaptıracam bakalım ne diyecekler haftaya

oy maşallah subhanAllah . hareketli bir bebeğin olacak desene. doğduğundada aynı istikametinde devam eder
amin amin tık yok uzanıyorum ediyorum ne yaptıysam yok

Valla Selnurr maşallah bencede:)
Bende gece sessizce duruyorum hiç bişey yok, 20. Haftada hissederiz sanırım net olarak
Benim diğer ikisi de böyle hareketliydi kızlar ama doğduktan sonra sakinlerdi ikisi de nisan mayıs dığumlu boğa burcu bu da boğa olacak kısmetse evde 3 boğa:)) ama boğa burcu bebeği sakin oluyor güzel yiyor güzel uyuyor ben çok rahattım ikisin de de inşallah hepimizin böyle sakin uyumlu olur bebişleri:)

Insallah canım :)
Bırakmam bırakmam hem devlet hem özele randevu aldım 2 kere detaylı yaptıracam bakalım ne diyecekler haftaya
Doğunca o bacakları ısırcam valla peşlerinde gezdiriyo sıpalar

5 kilo çok değil mi canım yanlış anlama ama. 16 haftaya göre çok. Bulantılara gelince benim hala sabah bulantılarım var kişiye göre değişiyor
Bence de çok ama hamilelik öncesi çok zayıftım sigara günde 1 paket içiyordum ,şimdi sigara içmiyorum nispeten sağlıklı besleniyorum ondan mı aldım bilemiyorum

Nasıl kızmış kız mı şimdi. Şaşırdım valla :)

Maşallah :) benimki de başlamıştı kendini hissettirmeye ama iki gündür neredeyse tık yok sağlık ocağında kalbini dinledim de rahatladım. Kontrollerde çok hareketli halbuki. Arkası mi dönük nedir hissetmiyorum minnağımı çok fazla :)

Ciddi misin? Sana pipiyi çekip vermemişler miydi yanlış mı hatırlıyorum. Baya şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…