Kızlar bir şey sormak istiyorum size. Bir sefere mahsus barbun balığı yesem zarar olur mu? Aranızda hamileliğinde barbun mezhit çinekop lüfer yiyen var mı hiç. Ben arada hamsi yiyordum. Onu da yiyemiyorum kokuyor.

Kızlar bir şey sormak istiyorum size. Bir sefere mahsus barbun balığı yesem zarar olur mu? Aranızda hamileliğinde barbun mezhit çinekop lüfer yiyen var mı hiç. Ben arada hamsi yiyordum. Onu da yiyemiyorum kokuyor.
çinekop ben yiyorum araştırdım bi sıkıntı da olmuyormuş

anammmm sen bide erkek kıyafeti almıştın :)
hadı bakalım hayrılsı olsun.

Bence de çok ama hamilelik öncesi çok zayıftım sigara günde 1 paket içiyordum ,şimdi sigara içmiyorum nispeten sağlıklı besleniyorum ondan mı aldım bilemiyorum
Çok değil bence. Ben de sigarayi bıraktım, sağlıklı besleniyorum ve şükür bulanti kusma yaşamadım .6 kilo aldim ama görüntüde sadece göbeğim farkediyor. Bundan sonrasına dikkat eder fazla almazsak sıkıntı yaşamayacagimizi düşünüyorum ben.
Bence de çok ama hamilelik öncesi çok zayıftım sigara günde 1 paket içiyordum ,şimdi sigara içmiyorum nispeten sağlıklı besleniyorum ondan mı aldım bilemiyorum

Bence haftaya detaylida daha güzel haberler alacaksın ,içime doğuyor,aminiyosentez yerine diğerini yaptırmak daha mantıklı doktorun güzel yonlendirmis, sana da moral olmuştur

Canım önce kız sonra mı erkek dedi anlamadım, ozeldeki erkek demişti dimi, bu devletteki mi kız dedi orayı anlamadım .15 ve 19 u anlamadım:)

18+5 benimki, resmen tekmelerini hissediyosun yani, ya ben hiç hissetmiyorum, ya çok uslu sakin olcak , ya da hareket ediyor da ben anlamıyorum. Doktorda kıpır kipirdi o an cihazla bastırınca tekmelerini çok net hissetmiştim. Ama tık yok:) birde kızlar geç hissedilir diyorlar benimki erkek o da geç:) yemek yiyince özellikle dikkat ediyorum ama yok yani:)

Ay inşallah canım:)

Benim de durum senden hallice canım :) iki gün önce anne ben buradayım dedi iki gündür ne yaptımsa ses yok. Sağlık ocağına gittim bugün kalp atışını dinledim de rahatladım :)

Benim de durum senden hallice canım :) iki gün önce anne ben buradayım dedi iki gündür ne yaptımsa ses yok. Sağlık ocağına gittim bugün kalp atışını dinledim de rahatladım :)

:) Doktor kontrolün ne zaman canım , demekki bazı bebekler fazla sakin anne karnında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…