çinekopKızlar bir şey sormak istiyorum size. Bir sefere mahsus barbun balığı yesem zarar olur mu? Aranızda hamileliğinde barbun mezhit çinekop lüfer yiyen var mı hiç. Ben arada hamsi yiyordum. Onu da yiyemiyorum kokuyor.
çinekopben yiyorum araştırdım bi sıkıntı da olmuyormuş
Selam kızlar ben hem özelde hem devlette yaptıracağım ayrıntılı ultrasonu. Aslında devlette yaptırmayacaktım çalıştığım hastanedeki arkadaşım gel yapalım dedi. Bugün gün almaya gittim doktor muayene etmek istedi. Bilin bakalım noldu? Bebek kızmışşaka gibi ya 15 te kız 19 da erkek tuhaf
Çok değil bence. Ben de sigarayi bıraktım, sağlıklı besleniyorum ve şükür bulanti kusma yaşamadım .6 kilo aldim ama görüntüde sadece göbeğim farkediyor. Bundan sonrasına dikkat eder fazla almazsak sıkıntı yaşamayacagimizi düşünüyorum ben.Bence de çok ama hamilelik öncesi çok zayıftım sigara günde 1 paket içiyordum ,şimdi sigara içmiyorum nispeten sağlıklı besleniyorum ondan mı aldım bilemiyorum
Bence de çok ama hamilelik öncesi çok zayıftım sigara günde 1 paket içiyordum ,şimdi sigara içmiyorum nispeten sağlıklı besleniyorum ondan mı aldım bilemiyorum
Evet biliyorum da büyük balıklar dipte olmuyor mu.. çinekop küçük bi şey yenir diye okudumDip balığı diyolar ya hepsine canım sık yemek civa birikimi yapıyomuş ama bi kere yemekten bişey olmaz diye düşündüm ben deeşim gitti bile almaya
Canım geldim doktorum baktı tekrar her yerine sadece kist var çok küçük kaybolur dedi. Onun dışında her sey yolunda dedi ve amniyosentez yaptırmamami istemedi illa ki yaptıracaksan nift yaptır dedi. Haftaya detaylı Ultrasona gidip sorun var derlerse öyle yaptıracam
Selam kızlar ben hem özelde hem devlette yaptıracağım ayrıntılı ultrasonu. Aslında devlette yaptırmayacaktım çalıştığım hastanedeki arkadaşım gel yapalım dedi. Bugün gün almaya gittim doktor muayene etmek istedi. Bilin bakalım noldu? Bebek kızmışşaka gibi ya 15 te kız 19 da erkek tuhaf
Evet biliyorum da büyük balıklar dipte olmuyor mu.. çinekop küçük bi şey yenir diye okudum
Benimkinin kanat çırpınışları tekmelere döndü hiç durmuyo acıtmıyo ama anlaşılıyor gerindiği döndüğü bu kadar ani beklemiyordum ağlıyordum hissetmiyorum diyebir haftaya güçlenecek seninde bekle kaç oldun sen benim 18+7
Benim diğer ikisi de böyle hareketliydi kızlar ama doğduktan sonra sakinlerdi ikisi de nisan mayıs dığumlu boğa burcu bu da boğa olacak kısmetse evde 3 boğa:)) ama boğa burcu bebeği sakin oluyor güzel yiyor güzel uyuyor ben çok rahattım ikisin de de inşallah hepimizin böyle sakin uyumlu olur bebişleri:)
18+5 benimki, resmen tekmelerini hissediyosun yani, ya ben hiç hissetmiyorum, ya çok uslu sakin olcak , ya da hareket ediyor da ben anlamıyorum. Doktorda kıpır kipirdi o an cihazla bastırınca tekmelerini çok net hissetmiştim. Ama tık yok:) birde kızlar geç hissedilir diyorlar benimki erkek o da geç:) yemek yiyince özellikle dikkat ediyorum ama yok yani:)
Benim de durum senden hallice canım :) iki gün önce anne ben buradayım dedi iki gündür ne yaptımsa ses yok. Sağlık ocağına gittim bugün kalp atışını dinledim de rahatladım :)
İyiysen problem yok tatlım,dikkat et kendine.Ben de öptümI iyi ki anneyim 35 canım iyiyim. Her şey yolunda. Uğrayamıyorum buraya sadece. Arada göz atıyorum ama. Öpüyorum hepinizi
Ters yazmış önce erkek demişlerdi şimdi kız demişlerCanım önce kız sonra mı erkek dedi anlamadım, ozeldeki erkek demişti dimi, bu devletteki mi kız dedi orayı anlamadım .15 ve 19 u anlamadım:)
:) Doktor kontrolün ne zaman canım , demekki bazı bebekler fazla sakin anne karnında:)
Yediğim zaten 5 tane Pek balık sevmiyorum daÇinekop da dip balığı yazıyor canım mezgit de küçücük ama diplerde geziyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?