Nasıl kızmış kız mı şimdi. Şaşırdım valla :)

Ciddi misin? Sana pipiyi çekip vermemişler miydi yanlış mı hatırlıyorum. Baya şaşırdım

anammmm sen bide erkek kıyafeti almıştın :)
hadı bakalım hayrılsı olsun.

Canım önce kız sonra mı erkek dedi anlamadım, ozeldeki erkek demişti dimi, bu devletteki mi kız dedi orayı anlamadım .15 ve 19 u anlamadım:)
Bende anlamadım kızlar valla 14. Haftamı doldurunca iki doktorda erkek demişti aynı gün. Hatta pipiyide çekip verdiler kordon öyle olur mu bilemedim. Bugünde özellikle orayı gösterdi doktor pipi falan yoktu. Bana erkek gibi geliyor kıza inanamadım pek. Haftaya aylık kontrolüm var kendi doktorumda ona bidaha sorarım :)

Ben onu doktora sordum karın yapısıyla alakalı dedi. Bebeklede ilgisi varda cinsiyetle alakalı değilmiş. Zaten günde bir iki kez anca oynuyor beşki derste falan dikkatini çekmiyordur çocuklara derse odaklanırken. Karnında baya büyüdü çok yakındır oğluşunun tekmeleri :)

Ay şaka gibi hakkaten:) bakalım ne çıkacak , ya bazılarında 6.. Ayda bile belli olmuyor diye okumuştum,ama suanki ultrason cihazlarında nasıl sasiriyolar anlamadım:)
Sen daha öncede erkek dediler falan deseydin:)
Adatiptaki doktorun hiç soylemismiydi, diğer doktorlarına pek guvenemedim ben ilgisizlerdizor günler yasadin, cinsiyeti bile yanlış söylemiş olabilirler , inş hayırlı olan olur canım,sana yeni bir heyecan bir bilinmezlik:) minnoş bakalım ne olacak

Yani ağrı sancı oluyo batma ,ama onlarda bebek değildir:) bakalım bende bekliyorum heyecanla, karnım büyük ya alanı geniş,o yüzden yayiliyodur :) belki küçük olsaydı karnım hissederdim:) kontrolün haftaya dimi,ay ben bile heyecanlandım seninki için:)

Pahalanma durumları da var evet, bende uygun bişey bakicam, bastonla pusetlerden alicam ,baya fikrim oldu arkadaşlar öneride bulununca
Bende bakıcam canım hangisi işime gelirse hoşuma giderse onu alıcam inşallah canım
İlk bebeğin olacak ne de olsa sizin için hangisi hayirliysa o olsun
evet çok takılmıyorum ama merak ediyorum ilk kız çocuğu olunca aileyi daha çok toparlar diye ve çok sevdiğimden kız istiyorum aslında ama hayırlısı sağlıklı olması öncelikli benim için :) Rabbim 3 oğlandan sonra hayırlı bi kız evladı versin inşallah son beşik kurtarıcı oluyo ileriki dönemlerde :):)

Evet ,benimki kontrollerde hep arka dönük ve yan oluyo, göbeğe dönük görmedik hiç,yüzünü göstermiyor mesela:) hakkaten ondan olabilir

Bebeğin yönü plasentanın olduğu bölge vs çok etkiliyor hareketleri. Aslında ben hazırlıklı sanıyordum kendimi ilk gebelikten dolayı. Yirmili haftalarda bile iki üç gün çok net hissetmedigim dönemler olmuştu ama meğer endişe boyutunda değişen hiçbir şey olmamış bende.

Hayrolsun kızlar cinsiyetler değişiyor bir bir bu gidişle benim hanım kızıma da beyefendi derlerse şaşırmayacağım

_D_O_ canım sana bile vesikalık verip ardından kız bu bebek dedilerse bana haftaya erkek demeleri çok olası. Senin de kontrol haftayaymış inşallah hayırlı bir netice olur hakkında

benim kontrolümdw haftaya :)
bakalım bana net ne diyecek

İnş canım ben biraz endişeliyim doktor da çok almışsın dedi çünkü ama ben de sigaraya bağlıyorum sonuçta sigarayı normal zamanda da bıraksaydık kilo alacaktık

Benim karnım daha yeni büyüyo mantıklı söylediğin aslında ona baskı uygulamıyo şuan karnın yeri rahat :) Haftaya aylık kontrol var adatıpta kuzum ben ona sorcam tekrar çocumun pipisi düşmüş olamaz ya raporu uzatır mı bilmiyorum hiç gitmek istemiyorum işe

Çok güzel bir uygulama, eksik kalmayın derim .. hesap açıp yine bi post da açabiliyorsun.. her şey var. kadınlar kulübü bana karışık geliyor çok seviyorum ama uygulaması yok telefona indireyim.. happy mom
Ben banu çiftçinin uygulamasını kullanıyordum ona da bir bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…