Ters yazmış önce erkek demişlerdi şimdi kız demişler
Haftaya cuma :) bilmiyorum artik çok mu sakinler yoksa başka dertleri mi var. Arkalarını döndüler içeri içeri tekmeliyorlar belki de
Ben suan sag tarafima uzandim ve alta gelen karnimda tirmalanma hissediyorum minnak minnak pit pitliyo
Nasıl kızmış kız mı şimdi. Şaşırdım valla :)
Ciddi misin? Sana pipiyi çekip vermemişler miydi yanlış mı hatırlıyorum. Baya şaşırdım
anammmm sen bide erkek kıyafeti almıştın :)
hadı bakalım hayrılsı olsun.
Bende anlamadım kızlar valla 14. Haftamı doldurunca iki doktorda erkek demişti aynı gün. Hatta pipiyide çekip verdiler kordon öyle olur mu bilemedim. Bugünde özellikle orayı gösterdi doktor pipi falan yoktu. Bana erkek gibi geliyor kıza inanamadım pek. Haftaya aylık kontrolüm var kendi doktorumda ona bidaha sorarım :)Canım önce kız sonra mı erkek dedi anlamadım, ozeldeki erkek demişti dimi, bu devletteki mi kız dedi orayı anlamadım .15 ve 19 u anlamadım:)
Ben onu doktora sordum karın yapısıyla alakalı dedi. Bebeklede ilgisi varda cinsiyetle alakalı değilmiş. Zaten günde bir iki kez anca oynuyor beşki derste falan dikkatini çekmiyordur çocuklara derse odaklanırken. Karnında baya büyüdü çok yakındır oğluşunun tekmeleri :)18+5 benimki, resmen tekmelerini hissediyosun yani, ya ben hiç hissetmiyorum, ya çok uslu sakin olcak , ya da hareket ediyor da ben anlamıyorum. Doktorda kıpır kipirdi o an cihazla bastırınca tekmelerini çok net hissetmiştim. Ama tık yok:) birde kızlar geç hissedilir diyorlar benimki erkek o da geç:) yemek yiyince özellikle dikkat ediyorum ama yok yani:)
O nedir?Bayanlar happy mom uygulamasını kullanmıyor musunuz??
Bende anlamadım kızlar valla 14. Haftamı doldurunca iki doktorda erkek demişti aynı gün. Hatta pipiyide çekip verdiler kordon öyle olur mu bilemedim. Bugünde özellikle orayı gösterdi doktor pipi falan yoktu. Bana erkek gibi geliyor kıza inanamadım pek. Haftaya aylık kontrolüm var kendi doktorumda ona bidaha sorarım :)
Ben onu doktora sordum karın yapısıyla alakalı dedi. Bebeklede ilgisi varda cinsiyetle alakalı değilmiş. Zaten günde bir iki kez anca oynuyor beşki derste falan dikkatini çekmiyordur çocuklara derse odaklanırken. Karnında baya büyüdü çok yakındır oğluşunun tekmeleri :)
O nedir?
Bende bakıcam canım hangisi işime gelirse hoşuma giderse onu alıcam inşallah canımPahalanma durumları da var evet, bende uygun bişey bakicam, bastonla pusetlerden alicam ,baya fikrim oldu arkadaşlar öneride bulununca
evet çok takılmıyorum ama merak ediyorum ilk kız çocuğu olunca aileyi daha çok toparlar diye ve çok sevdiğimden kız istiyorum aslında ama hayırlısı sağlıklı olması öncelikli benim için :) Rabbim 3 oğlandan sonra hayırlı bi kız evladı versin inşallah son beşik kurtarıcı oluyo ileriki dönemlerde :):)İlk bebeğin olacak ne de olsa sizin için hangisi hayirliysa o olsun
Evet ,benimki kontrollerde hep arka dönük ve yan oluyo, göbeğe dönük görmedik hiç,yüzünü göstermiyor mesela:) hakkaten ondan olabilir
Hayrolsun kızlar cinsiyetler değişiyor bir bir bu gidişle benim hanım kızıma da beyefendi derlerse şaşırmayacağım
_D_O_ canım sana bile vesikalık verip ardından kız bu bebek dedilerse bana haftaya erkek demeleri çok olası. Senin de kontrol haftayaymış inşallah hayırlı bir netice olur hakkında
İnş canım ben biraz endişeliyim doktor da çok almışsın dedi çünkü ama ben de sigaraya bağlıyorum sonuçta sigarayı normal zamanda da bıraksaydık kilo alacaktıkÇok değil bence. Ben de sigarayi bıraktım, sağlıklı besleniyorum ve şükür bulanti kusma yaşamadım .6 kilo aldim ama görüntüde sadece göbeğim farkediyor. Bundan sonrasına dikkat eder fazla almazsak sıkıntı yaşamayacagimizi düşünüyorum ben.
Ben kullanıyorum forum kısmı ilgimi çekiyor güzel bilgiler öğreniyorumBayanlar happy mom uygulamasını kullanmıyor musunuz??
Benim karnım daha yeni büyüyo mantıklı söylediğin aslında ona baskı uygulamıyo şuan karnın yeri rahat :) Haftaya aylık kontrol var adatıpta kuzum ben ona sorcam tekrar çocumun pipisi düşmüş olamaz yaYani ağrı sancı oluyo batma ,ama onlarda bebek değildir:) bakalım bende bekliyorum heyecanla, karnım büyük ya alanı geniş,o yüzden yayiliyodur :) belki küçük olsaydı karnım hissederdim:) kontrolün haftaya dimi,ay ben bile heyecanlandım seninki için:)
Ben banu çiftçinin uygulamasını kullanıyordum ona da bir bakayımÇok güzel bir uygulama, eksik kalmayın derim .. hesap açıp yine bi post da açabiliyorsun.. her şey var. kadınlar kulübü bana karışık geliyor çok seviyorum ama uygulaması yok telefona indireyim.. happy mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?