Özeldeki doktorlar erkek dedi bana bugünkü devletteydi bilemedim gösterdi banada ama ben sanmıyorum kız olduğunu şahsen. Ultrason resmini yüklemiştim buraya kordon olması imkansjzHayrolsun kızlar cinsiyetler değişiyor bir bir bu gidişle benim hanım kızıma da beyefendi derlerse şaşırmayacağım
_D_O_ canım sana bile vesikalık verip ardından kız bu bebek dedilerse bana haftaya erkek demeleri çok olası. Senin de kontrol haftayaymış inşallah hayırlı bir netice olur hakkında
Ben senden erkek bekliyorum bakalım tutacak mı :)benim kontrolümdw haftaya :)
bakalım bana net ne diyecek
Masustan ve esinimben diye kişiler oylamış balımBir kız bir erkek ikizlere bir kişi daha eklenmiş,kim ola ki :?
Ben senden erkek bekliyorum bakalım tutacak mı :)
Bende merak ettim ama hiç ses de vermedi kim benim kaderdasım bakalımBir kız bir erkek ikizlere bir kişi daha eklenmiş,kim ola ki :?
Ben senden erkek bekliyorum bakalım tutacak mı :)[/QUOTE
Bana da 12 ve 14 te iki ayrı doktor erkek dedi. Allahım nooolur bi mucize olsun ve bana pipi gitmiş yok! Kız beğenmiş desin! Çok âmin çok çok çok amiiiinnnnBende anlamadım kızlar valla 14. Haftamı doldurunca iki doktorda erkek demişti aynı gün. Hatta pipiyide çekip verdiler kordon öyle olur mu bilemedim. Bugünde özellikle orayı gösterdi doktor pipi falan yoktu. Bana erkek gibi geliyor kıza inanamadım pek. Haftaya aylık kontrolüm var kendi doktorumda ona bidaha sorarım :)
Kaçıncı hafta bu ? Kaan kocatepenin bi videosunu izlemiştim 12+ larda bi bayanın ultrasonu, cinsiyet soruyor ve dr aynı böyle bir çıkıntı olmasına rağmen bu yanıltıcı olabilir kesin diyemeyiz diyor ,3 hafta sonra kesinleşir diyor. 15. Haftada çıkıntı varsa kesin erkektir benceBanada bu görüntüden sonra kız derlerse inanmam acikcasi
Bebeğin yönü plasentanın olduğu bölge vs çok etkiliyor hareketleri. Aslında ben hazırlıklı sanıyordum kendimi ilk gebelikten dolayı. Yirmili haftalarda bile iki üç gün çok net hissetmedigim dönemler olmuştu ama meğer endişe boyutunda değişen hiçbir şey olmamış bende.[/QUOT
:) Sağlıklı olsunlar da hissetmeyelim napalim :)
Benim karnım daha yeni büyüyo mantıklı söylediğin aslında ona baskı uygulamıyo şuan karnın yeri rahat :) Haftaya aylık kontrol var adatıpta kuzum ben ona sorcam tekrar çocumun pipisi düşmüş olamaz yaraporu uzatır mı bilmiyorum hiç gitmek istemiyorum işe
Banada bu görüntüden sonra kız derlerse inanmam acikcasi
Seninki kız değil miydi yanlış mı hatırlıyorumBenden peki???
Yalan yok benim gönlümde de kız var ama değişsin diye hiç dua etmedim yeterki sağlıkla doğsun. İçinden geçene kocaman amin derim amaBana da 12 ve 14 te iki ayrı doktor erkek dedi. Allahım nooolur bi mucize olsun ve bana pipi gitmiş yok! Kız beğenmiş desin! Çok âmin çok çok çok amiiiinnnn
Yani yorumunla yeniden umutlanır gibi oldum.. hala hiç bir şey almadım. Henüz kabullenmedim daha doğrusu kabullenemedim
benim kontrolümdw haftaya :)
bakalım bana net ne diyecek
Üst üste heyet alınca soruşturuluyormuş normal rapor hakkım 19 gün kaldı yılbaşında mı sıfırlanıyo uzatmasını isticem hiç kalkmadan yatmamı istiyordu şimdi kanama yok ne der bilmiyorumSen söyle uzatsin canım, nöbet tuttuğunu soyle en azından nöbet tutamaz sukadar saat ayakta kalamaz raporu falan versin mesela:)
Özeldeki doktorlar erkek dedi bana bugünkü devletteydi bilemedim gösterdi banada ama ben sanmıyorum kız olduğunu şahsen. Ultrason resmini yüklemiştim buraya kordon olması imkansjzneyse doğururken öğrencez nasılsa
O ben değilim çünkü daha tahmin dahi yapılmadıSeninki kız değil miydi yanlış mı hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?