Özeldeki doktorlar erkek dedi bana bugünkü devletteydi bilemedim gösterdi banada ama ben sanmıyorum kız olduğunu şahsen. Ultrason resmini yüklemiştim buraya kordon olması imkansjz neyse doğururken öğrencez nasılsa

Bana da 12 ve 14 te iki ayrı doktor erkek dedi. Allahım nooolur bi mucize olsun ve bana pipi gitmiş yok! Kız beğenmiş desin! Çok âmin çok çok çok amiiiinnnn
Yani yorumunla yeniden umutlanır gibi oldum.. hala hiç bir şey almadım. Henüz kabullenmedim daha doğrusu kabullenemedim

Banada bu görüntüden sonra kız derlerse inanmam acikcasi
Kaçıncı hafta bu ? Kaan kocatepenin bi videosunu izlemiştim 12+ larda bi bayanın ultrasonu, cinsiyet soruyor ve dr aynı böyle bir çıkıntı olmasına rağmen bu yanıltıcı olabilir kesin diyemeyiz diyor ,3 hafta sonra kesinleşir diyor. 15. Haftada çıkıntı varsa kesin erkektir bence

Sen söyle uzatsin canım, nöbet tuttuğunu soyle en azından nöbet tutamaz sukadar saat ayakta kalamaz raporu falan versin mesela:)

Yalan yok benim gönlümde de kız var ama değişsin diye hiç dua etmedim yeterki sağlıkla doğsun. İçinden geçene kocaman amin derim ama

Sen söyle uzatsin canım, nöbet tuttuğunu soyle en azından nöbet tutamaz sukadar saat ayakta kalamaz raporu falan versin mesela:)
Üst üste heyet alınca soruşturuluyormuş normal rapor hakkım 19 gün kaldı yılbaşında mı sıfırlanıyo uzatmasını isticem hiç kalkmadan yatmamı istiyordu şimdi kanama yok ne der bilmiyorum

Bana da tuhaf geldi iki farklı doktor erkek derken birden nasıl kız olabiliyor üstelik apaçık resmini vermişler eline yuzde bilmem kaç ihtimal vs de değil. Haftaya da kız derlerse ömrüm boyunca anlatırım ben bu vakayı hamilelere artık

Dün geceki endiseden sonra inan sadece sağlıklı olduğunu bilmek istedim. Sağlık ocağında ebe haftan küçük duyamazsak üzülme dedi nasıl dualar ettim o kısa anda. Çünkü kendimi biliyorum duyamasaydım kendimi yer bitirirdim . Hamdolsun duydum anne olduğumdan bu yana endişeye batıp batıp çıkıyorum ölene kadar gidecek belli ki böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…