Ewet baktm indirdim uygulamayi.bebekle anneylebilgi vermesi cok guzel ama forum kismi fazla hosuma gitmedi.burasi daha kapsamli bi forum ve ben alismisim buraya.iki cocugumu burda buyutuyom benAndroide de uygun
Ben de burayı çok seviyorum ama belirli bi dakikadan sonra hesaptan çıkıyor tekrar tekrar giriş yapıyorum..Ewet baktm indirdim uygulamayi.bebekle anneylebilgi vermesi cok guzel ama forum kismi fazla hosuma gitmedi.burasi daha kapsamli bi forum ve ben alismisim buraya.iki cocugumu burda buyutuyom benburaya alistigim icin tuhaf geldi sadece ya degilse orada kullananlar icin iyidir
Banada bu görüntüden sonra kız derlerse inanmam acikcasi
Buda benimkiydi bana hiç kordon gibi gelmiyor ama bugün bu çıkıntıyı göremedikBanada bu görüntüden sonra kız derlerse inanmam acikcasi
Buda benimkiydi bana hiç kordon gibi gelmiyor ama bugün bu çıkıntıyı göremedik
Ben burda 16,haftadaym cnm videoda var sma yukleyemedm benim için kız erkek farketmiyor tek dileğim sağlıklı bir olsun ama benim şaşırmam bundan sonra okdr net gösterdi kendini doktor değişmez dedi değişirse çok şaşırmKaçıncı hafta bu ? Kaan kocatepenin bi videosunu izlemiştim 12+ larda bi bayanın ultrasonu, cinsiyet soruyor ve dr aynı böyle bir çıkıntı olmasına rağmen bu yanıltıcı olabilir kesin diyemeyiz diyor ,3 hafta sonra kesinleşir diyor. 15. Haftada çıkıntı varsa kesin erkektir bence
Yalan yok benim gönlümde de kız var ama değişsin diye hiç dua etmedim yeterki sağlıkla doğsun. İçinden geçene kocaman amin derim ama
Üst üste heyet alınca soruşturuluyormuş normal rapor hakkım 19 gün kaldı yılbaşında mı sıfırlanıyo uzatmasını isticem hiç kalkmadan yatmamı istiyordu şimdi kanama yok ne der bilmiyorum
Buda benimkiydi bana hiç kordon gibi gelmiyor ama bugün bu çıkıntıyı göremedik
Ben de çıkıntı göremedim, testis olmak için de fazla büyük o ortadaki. Ama sen farklı bi foto daha atmıştın diye hatırlıyorum orda belliydi pipisiBuda benimkiydi bana hiç kordon gibi gelmiyor ama bugün bu çıkıntıyı göremedik
Gözün aydın mı diyim ne diyim bilemedim canım. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun.. Bu pek pipiye benzemiyor ama biraz büyük belki yumurtalıkları olabilir..Buda benimkiydi bana hiç kordon gibi gelmiyor ama bugün bu çıkıntıyı göremedik
Dün geceki endiseden sonra inan sadece sağlıklı olduğunu bilmek istedim. Sağlık ocağında ebe haftan küçük duyamazsak üzülme dedi nasıl dualar ettim o kısa anda. Çünkü kendimi biliyorum duyamasaydım kendimi yer bitirirdim . Hamdolsun duydum anne olduğumdan bu yana endişeye batıp batıp çıkıyorum ölene kadar gidecek belli ki böyle
Günaydın kızlar..
Devlet hastanesinde çok meth edilen bi doktor vardı. Bugün saat 3 randevu aldım. Ayrıntılı ultrasonuda konuşacam bakalım..
İçime sinerse arada ona giderim diye düşündüm..
Bakalım bizim Ömer hala Ömer mi :)
Ayyy çok hoşsun ömer hala ömermi he
ben hissetmiyorum düşünmüyorum nasıl acaba diye. çok endişe ediyorum düşününce. Allâh sana bağışlasın kuzum. inşallah çokk güzel olur kızın sağlıklı şeker. hemencecik alışır annesinin pamuk kucağına. ayyy benim kız 2 yaşında çok seviyorum bebekleri. miniminnacık bir bebeiş daha
çok heyecanlı güzel günler görelim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?