Androide de uygun
Ewet baktm indirdim uygulamayi.bebekle anneylebilgi vermesi cok guzel ama forum kismi fazla hosuma gitmedi.burasi daha kapsamli bi forum ve ben alismisim buraya.iki cocugumu burda buyutuyom benburaya alistigim icin tuhaf geldi sadece ya degilse orada kullananlar icin iyidir

Ben de burayı çok seviyorum ama belirli bi dakikadan sonra hesaptan çıkıyor tekrar tekrar giriş yapıyorum..

Eklentiler

• 849E943E-8BFA-45F8-9746-8B451AA57A6A.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 98
Ben burda 16,haftadaym cnm videoda var sma yukleyemedm benim için kız erkek farketmiyor tek dileğim sağlıklı bir olsun ama benim şaşırmam bundan sonra okdr net gösterdi kendini doktor değişmez dedi değişirse çok şaşırm

Yalan yok benim gönlümde de kız var ama değişsin diye hiç dua etmedim yeterki sağlıkla doğsun. İçinden geçene kocaman amin derim ama

Her kadının gönlünde bir kız evlat vardır bence, her erkek de bir oğlum olsun ister, çünkü kadın kızıyla, baba oğluyla daha fazla vakit geçiriyor ilgiler aynı oluyo vs. Benim oğlum 7 yaşına gelince benimle alışveriş yapıp saatlerce gezecekmi hayır:) ama babasıyla saatlerce futbol basketbol oynayacak ve bu onu tatmin edecek. Bazı gerçekler de inkar edilemez:) 3 yıl sonra onlar maç izlerken bende uzaktan kendi ilgi alanlarına yönelicem, ama bitane de kız olursa onunla da ben takilicam mesela:) ben annemle dedikodu yapabiliyorum ama erkek kardeşim asla çay kısır sohbet muhabbet tarzına giremez:)
İnşallah Allah oğlu olanlara hayırlı sağlıklı kız da versin:)

Üst üste heyet alınca soruşturuluyormuş normal rapor hakkım 19 gün kaldı yılbaşında mı sıfırlanıyo uzatmasını isticem hiç kalkmadan yatmamı istiyordu şimdi kanama yok ne der bilmiyorum

15 gun daha verir oh mis iyice dinlenirsin, zaten sonra da Allah bir kolaylığını verir.

Buda benimkiydi bana hiç kordon gibi gelmiyor ama bugün bu çıkıntıyı göremedik
Ben de çıkıntı göremedim, testis olmak için de fazla büyük o ortadaki. Ama sen farklı bi foto daha atmıştın diye hatırlıyorum orda belliydi pipisi

Buda benimkiydi bana hiç kordon gibi gelmiyor ama bugün bu çıkıntıyı göremedik
Gözün aydın mı diyim ne diyim bilemedim canım. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun.. Bu pek pipiye benzemiyor ama biraz büyük belki yumurtalıkları olabilir..
Bende endişeye düştüm şimdi. Benimki de fazla uzun bi de arkadan çekilmiş fotoda. Kafam karıştı..

Aslında en iyisi 20 .haftaya kadar cinsiyetini sormamak..çünkü ennet o haftalardan sonra belli oluyor..ben 15.haftamdayım daha doktora hiç cinsiyet sormadım.tek sorduğum sağlıklımı...sağlıklı olsunda kız erkek başım üstüne farketmiyo...sizlerinde hakkınızda hayırlı olan olsun inş

ben hissetmiyorum düşünmüyorum nasıl acaba diye. çok endişe ediyorum düşününce. Allâh sana bağışlasın kuzum. inşallah çokk güzel olur kızın sağlıklı şeker. hemencecik alışır annesinin pamuk kucağına. ayyy benim kız 2 yaşında çok seviyorum bebekleri. miniminnacık bir bebeiş daha
çok heyecanlı güzel günler görelim inşallah.

Ayyy çok hoşsun ömer hala ömermi he

Aminnn Allah razı olsun canım ben de sakindim aslında yirminci haftayı bekliyordum hareketler için. Ama bizim kız ben buradayım deyip köşeye çekilince illaki korktum. Ben de çok seviyorum minik bebekleri çok çabuk buyuyorlar zaten doyasıya sevmek lazım. Benim oğlan daha 14 aylık ama daha küçük hallerini şimdiden özledim. Kucağıma sığmıyor neredeyse elim kadardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…