canım burun kanaması diş eti kanaması hormonlarda meydana gelen artış sebebiyle kanama olması normal diyor benimde diş etlerim kanıyor sürekli doktorum söylemişti olur ddiye
Diş eti şişmesi de normal o zaman dimi canım çünkü bu gece ilk defa fiş etim şişti aynı zamanda demek ki normal hepsi

Burun bandı denemedim hiç ama yastığımı yükselttim iyi geldi çok şükür bu kadar kanama ilk defa olunca şaşırdım onunda normal olmasına sevindim zaten bu belirtiler olmasa hamile olduğunu anlamıcam da

Ne mutlu sana.Masallah rahat geciriyorsun o zaman :)

Maşallah diyim de rahat geçiyo çok şükür Rabbim herkese nasip etsin:):) hissetmemekte o kadar iyi değil bu sefer kendime çok yükleniyorum iş yaparken bel ve rahim ağrısyla dinlenmeye geçiyorum :)
Ben de çoğu zaman unutuyorum ne yalan diyeyim.Karnim çıkmadı,bebekte de tık yok,ceylan gibi sekiyorum ordan oraya

Ben de çoğu zaman unutuyorum ne yalan diyeyim.Karnim çıkmadı,bebekte de tık yok,ceylan gibi sekiyorum ordan oraya
Bende aynıyım eşim çok kızıyo etrafımdakiler falan da diyolar bi düştüğün var zaten aZ geride dur her işi yapma falan bende iş varken ay onlar yapsın diyen cinslerden değilim olan bana oluyo senin bebek kız gibi geliyo bana bu kadar zamandır hissetmemen cinsiyet belli olmaması falan :)

Canım doktor enfeksiyondan şüphelendi ufak ufak sancılarım da vardı benim. İdrar tahlili aldı. Duruma göre antibiyotik başlıycakmış. Bu arada kızım oluyooo hemen oyunu kullandım
geçmiş olsun canım oy maşallah bir kız daha katılıyor aramıza benimde kız

Hiç bilmiyorum canım, kaşıntı oluyor pul pul derilerim dökülüyor bir aydır, sürekli kremleyip yagliyorum günde iki defa, ama bakalım bu kadar kremler catlarsa yapacak bişey yok
inşallah işe yarar canım ya ben de krem araştırıyorum ne kullanacağıma bir an önce karar vermem lâzım. Çatlak kremi için önerisi olan var mı?

Canım doktor enfeksiyondan şüphelendi ufak ufak sancılarım da vardı benim. İdrar tahlili aldı. Duruma göre antibiyotik başlıycakmış. Bu arada kızım oluyooo hemen oyunu kullandım
Hayırlı evlat olsun inşallah canım gözün aydın cinsiyet öğrendin sende darısı öğrenemeyenlerin başına amiiinn :):)

Gönül ister tabi 3 erkekten sonra bir kızım olsun ama nasibime razıyım.Hele ki problemli gebelikleri ve bebekleri duydukça sadece sağlıklı olsun da ne olursa olsun moduna geçtim açıkçası

Gönül ister tabi 3 erkekten sonra bir kızım olsun ama nasibime razıyım.Hele ki problemli gebelikleri ve bebekleri duydukça sadece sağlıklı olsun da ne olursa olsun moduna geçtim açıkçası
Bende hamile kalmadan önce hep dua ettim kız olsun diye ama hamile kaldıktan sonra hep sağlıklı olsun cinsiyet hayırlısı hangisiyse öyle dua ettim Rabbim hepimize gönlümüzdekinin en hayırlısını en güzelini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…