günaydın kızlar 2 gündür sol kasık da ara ara ağrı hissediyordum bugün baya hissetmeye başladım sizdede böyle ağrılar oluyor mu

Kızlar hayırlı günler hayırlı cumalar.. yazılanları okudukça bende acaba mi diyorum 13 ve 14. Haftalarda erkek demişti Dr. Çarşamba devlete gittim 17+3 dum göremiyorum kapatmış dedi Dr. Salı günü de kendi Dr.ma gidicem inşallah 18+2 oluyorum bakalım umarım degismemistir

günaydın kızlar 2 gündür sol kasık da ara ara ağrı hissediyordum bugün baya hissetmeye başladım sizdede böyle ağrılar oluyor mu

Canım benim iki gündür kasıklarım ve altı toptan ağrıyor. Tek taraf değil. Canım sıkılıyor niye ağrıyo diye. Çok hafif bi ağrı ama geçmiyor sürekli ağrıyor. Bugün doktora görüncem o yüzden.
Büyüme ağrısıdır diyor arkadaşlar ama korkuyorum allah biliyor

doktora göründükten sonra haber ver canım merak ederim

Kızlar hayırlı cumalar.
Dün sağlık ocağında tahlillerimi tekrarlattım ama sonuçlara bir türlü internet üzerinden erişemiyorum. E nabızda zaten sağlık ocağında yaptırdığım hiçbir tahlil görünmüyor. Halbuki en son üç ay önce yaptırdığım tüm tahlillere erişmiştim halk sağlığı laboratuvarının internet sitesinden.... Şimdi işlem bile yapamıyorum ki hata versin. Sayfa bile yok. Bilgisi olan var mı bu konuda nasıl eriseceğim sonuçlara ?

Kızlar benim her gece burnum tıkanıyor normal diye biliyorum bugünde sabah yataktan kalkar kalkmaz burnum afedersiniz şarıl şarıl kanadı sizce neden olabilir normal mi hamilelikte

Kızlar benim her gece burnum tıkanıyor normal diye biliyorum bugünde sabah yataktan kalkar kalkmaz burnum afedersiniz şarıl şarıl kanadı sizce neden olabilir normal mi hamilelikte
Benimde burnm sürekli tıkalı. uykumu bile bozuyor. Kanayınca dikkat et geri gitmesin

Benimde burnm sürekli tıkalı. uykumu bile bozuyor. Kanayınca dikkat et geri gitmesin
Benimde gece uykumu bölüyo nefes alamıyorum ama kabullendim artık çünkü ne yapsam geçmiyo kanadığını anlayamadım bile o kadar hızlıydı hayatımda ilk defa böyle kanadığına şahit oldum nette biraz araştırdım da rahim büyüdüğü için kan basıncı olup burundaki ince damarları yırtıyormuş herhalde

Aynen kanama ondan ben burun bandı kullanıyorum. Azda olsa açıyor

canım burun kanaması diş eti kanaması hormonlarda meydana gelen artış sebebiyle kanama olması normal diyor benimde diş etlerim kanıyor sürekli doktorum söylemişti olur ddiye

Arkadaşlar 15 haftam bitti iki gündür sürekli hafif bel ağrısı yaşıyorum.sizler bu haftalarda bel ağrısı yaşadınızmı ??

Benim de olmuştu bakmıştım netten normalmiş.Kan basıncımız yükseldiği içinmiş.Yastığımı yükselttim burun tıkanıklığı için ve burun bandı kullanıyorum şimdi daha rahatım şükür.

Aynen kanama ondan ben burun bandı kullanıyorum. Azda olsa açıyor
Biraz yüksek yastıkta yatınca da çok tıkanmıyor canım ben normalde yastıksız yatarım ama çok olduğu için yüksek yastıkta yatmaya başladım rahatladım biraz tavsiye ederim sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…