Benim sağ tarafta ağrı oluyor iki gündürde bek ağrım var..inş endişelenecek şeyler yaşamayız..ağri olunca hemen evham yapıyorumgünaydın kızlar 2 gündür sol kasık da ara ara ağrı hissediyordum bugün baya hissetmeye başladım sizdede böyle ağrılar oluyor mu
Bende aynı fikirdeyim beklediğim iyi olmuşa kadar düşündümCumanız hayr olsun kızlar.Cinsiyetler değiştikçe öğrenme isteğim tamamen kaçtıEn iyisi detaylıyı beklemek galiba
günaydın kızlar 2 gündür sol kasık da ara ara ağrı hissediyordum bugün baya hissetmeye başladım sizdede böyle ağrılar oluyor mu
doktora göründükten sonra haber ver canım merak ederimCanım benim iki gündür kasıklarım ve altı toptan ağrıyor. Tek taraf değil. Canım sıkılıyor niye ağrıyo diye. Çok hafif bi ağrı ama geçmiyor sürekli ağrıyor. Bugün doktora görüncem o yüzden.
Büyüme ağrısıdır diyor arkadaşlar ama korkuyorum allah biliyor
o bende de oluyor neden oluyor diyeBenim sağ tarafta ağrı oluyor iki gündürde bek ağrım var..inş endişelenecek şeyler yaşamayız..ağri olunca hemen evham yapıyorum
Benimde burnm sürekli tıkalı.Kızlar benim her gece burnum tıkanıyor normal diye biliyorum bugünde sabah yataktan kalkar kalkmaz burnum afedersiniz şarıl şarıl kanadı sizce neden olabilir normal mi hamilelikte
Benimde gece uykumu bölüyo nefes alamıyorum ama kabullendim artık çünkü ne yapsam geçmiyoBenimde burnm sürekli tıkalı.uykumu bile bozuyor. Kanayınca dikkat et geri gitmesin
Aynen kanama ondan ben burun bandı kullanıyorum. Azda olsa açıyorBenimde gece uykumu bölüyo nefes alamıyorum ama kabullendim artık çünkü ne yapsam geçmiyokanadığını anlayamadım bile o kadar hızlıydı hayatımda ilk defa böyle kanadığına şahit oldum nette biraz araştırdım da rahim büyüdüğü için kan basıncı olup burundaki ince damarları yırtıyormuş herhalde
canım burun kanaması diş eti kanaması hormonlarda meydana gelen artış sebebiyle kanama olması normal diyor benimde diş etlerim kanıyor sürekli doktorum söylemişti olur ddiyeKızlar benim her gece burnum tıkanıyor normal diye biliyorum bugünde sabah yataktan kalkar kalkmaz burnum afedersiniz şarıl şarıl kanadı sizce neden olabilir normal mi hamilelikte
yaaa aşırı merak ediyorum bu hissetmek nasıl bişey seninle aynıyız. ne gibi bir şey hissettiğin?Günaydin hanimlar.
Bu hafta cabuk gecsin oteki hafta gelsin.
Sabirsizlaniyorum.
Bu arada arada sanki bebegin hareketlerini hissediyorum ben
Benim de olmuştu bakmıştım netten normalmiş.Kan basıncımız yükseldiği içinmiş.Yastığımı yükselttim burun tıkanıklığı için ve burun bandı kullanıyorum şimdi daha rahatım şükür.Kızlar benim her gece burnum tıkanıyor normal diye biliyorum bugünde sabah yataktan kalkar kalkmaz burnum afedersiniz şarıl şarıl kanadı sizce neden olabilir normal mi hamilelikte
Evet canım benim hala ağrıyor.Her gebeliğimde oldu,normal yani.Endise etmeArkadaşlar 15 haftam bitti iki gündür sürekli hafif bel ağrısı yaşıyorum.sizler bu haftalarda bel ağrısı yaşadınızmı ??
Biraz yüksek yastıkta yatınca da çok tıkanmıyor canım ben normalde yastıksız yatarım ama çok olduğu için yüksek yastıkta yatmaya başladım rahatladım biraz tavsiye ederim sana daAynen kanama ondan ben burun bandı kullanıyorum. Azda olsa açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?