inşallah işe yarar canım ya ben de krem araştırıyorum ne kullanacağıma bir an önce karar vermem lâzım. Çatlak kremi için önerisi olan var mı?

Aktardan alacağınız Katı kakao yağı çok çok iyi nemlendiyo ben çok memnunum. Nemi uzun süre kalıyo. Arayışta olanlara şiddetle ve de inatla tavsiye ediyorum

Hayırlı evlat olsun inşallah canım gözün aydın cinsiyet öğrendin sende darısı öğrenemeyenlerin başına amiiinn :):)

Amiin canım cümlemizinki hayırlı olsun inşallah. İnşallah öğrenemeyenler de öğrenir en kısa zamanda. Üzerimden yük kalktı hayallerim canlandı valla

Bu haftalarda normal canım programda yazıyordu burun kanamalarınız olabilir diye ordan biliyorum
Teşekkür ederim canım
Amiin canım cümlemizinki hayırlı olsun inşallah. İnşallah öğrenemeyenler de öğrenir en kısa zamanda. Üzerimden yük kalktı hayallerim canlandı valla
ohh ne güZel şimdi alışverişlerde başlar artık bizde öğrensek yaaa çok imreniyorum öğrenenlere

demi tatlım
en başta erkekler çoğunluktaydı şimdi kızlar artıyor elhamdülillah çok şükür .

kızlar ayın 13 ünde kontrolm yarın gitsem acaba cinsiyeti net öğrenebilirmiyim bir hafta daha bekleyeyimmi
I iyi ki anneyim 35
KEVOK
A asitane161719
Mcz09

Canım takvimine göre 16+lardasın. Bana 15+4 ken kız dediler öyle de inandım degismezse :) bence öğrenirsin ama gruptaki cinsiyet değişikliklerine maruz kalmamak için sabredebiliyorsan kontrolünü bekle bence daha net olur. 14 ünde de benim kontrolüm var sorucam tekrar cinsiyeti :)

Pipiye benzetemedi kimse ama doktor onu pipi diye çekip vermişti tuhaf. Ayrıntılıya kadar beklicem devlette 24. Haftama randevu verdiler özelde de yaptırıcam o haftayı beklemeyi düşünmüyorum

Ben de çıkıntı göremedim, testis olmak için de fazla büyük o ortadaki. Ama sen farklı bi foto daha atmıştın diye hatırlıyorum orda belliydi pipisi
Acaba ne atmıstım iki doktorda aynı pozisyondan çekip verdi pipi değilse neydiki o

Diş eti şişmesi de normal o zaman dimi canım çünkü bu gece ilk defa fiş etim şişti aynı zamanda demek ki normal hepsi
Paradontax kullan canım doktor onu önerdi bana ve mutlaka orta yumuşak diş fırçası kullan dedi tadı aşırı iğrenç ama :/

Hosgeldin cnm sonunda grupta aynı kaderi paylaşacağım Bi arkadas daha buldum hayırlı olsun bebeklerin ilk mi kaç yasındasın nasıl gidiyor hersey yolunda inş
Cnm hoşbuldum. Bayadır girmiyordum yeni gördüm msjını. İlk bebeklerim 32 yaşındayım şimdilik herşey yolunda. Saol sana da hayırlı olsun. Aynı kaderi demişsin sabada mı kız dediler. Senin nasıl gidiyor kaç yaşındasın

Paradontax kullan canım doktor onu önerdi bana ve mutlaka orta yumuşak diş fırçası kullan dedi tadı aşırı iğrenç ama :/
Paradondaxı biliyorum canım kullandım hatta bi ara ondan başka diş macunu kullanamıyordum onunda öyle bi özelliği var alışınca bırakamıyorsun temizlenmiyormuş gibi geliyo :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…