Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini ve seni korusun. İnşallah sağ selamet kavuşursunuz. Kanama alanın umarım bir an önce yok olur ve sağlığına kavuşursun.
Sağol canım, ilk haftalarda da vardı kanama alanı ama damla damla lekelenme oluyordu bu seferki kanama çok fenaydı kesin düştü dedim ama çok şükür bebek iyi rahimde sıkıntı var anladığım kadarıyla doktor önce çok ümitli konuşmadı kanama durunca biraz daha ümitlendi yatcaksın hep dedi sadece tuvalete kalkacakmışım. Sağlıklı olsunda yatarım napayım

Büyük geçmiş olsun canım. Kanama hakkında bilgim yok pek ama rahim ağzında açılma gereğinden fazla olursa serklaj yapılıyor riski önlemek için. En doğru bilgiyi doktorun verecektir tabi. Yatman gerekse bile bebeğin ve senin sagligindan önemli değil, şimdiden içini karartma bence.

Açılma gereğinden fazla değil sanırım ama doktorum çok tedbirli pıhtıdan dolayı açılmış biraz sürekli yat diyor, internetten baktım yatmak düşmesine engel değilmiş tabiki ama kanamam durdu ondan dolayı iyiyim yine

Can
Canım öncelikle çok geçmiş olsun eğer dinlenirsin .ve kendini yormazsqn gerçekten geçme ihtimali çok çok yüksek .ama bunu ciddiye almayıp işlerine devam etmemelisin benim çevremde çok bu durumu yaşayan oldu bende dün acile gittim bendefe bebeğin eşi asagidaymis ve ben kendimi çok yoruyorm bgnden itibaren daha dikkatli olmaya karar verdim çünkü gerçekten ilk hamilelikleri risklidir her zmn rabbin ya şafi ismiyle şifa versin

Ssu kaynat canm sonra üstüne tülbent koy .ve onu başını koy o buhar burnunu açar akciğerlerinde ki sekresyonu yumuşatır bol su iç vitamin al dinlen bide zeytinyağıni kızdır saf zeytinyağı onun üstüne pekmez dök sogukken iç canm oda rahatlatır

Benimde plesanta aşağıdaydı ıkınma demişti dr ama kabızlıktan dolayı mı oldu anlamadım, sıkıntı plesanta kaynaklı değil dedi aslında rahimde bir damar açılmış dedi zorladın mı dedi ilişki filan olmadı ama çok yoruluyordum ondan mı bilmiyorum. Benim ilk hamileliğim değil kızımda bir kere küçük bir kanama olmuştu bir kaç gün dinlenmeyle geçmişti. 3. Aydan sonra çok rahatmışım meğer o zaman hep çalışmıştım 36. Haftaya kadar

çok geçmiş olsun tatlım. benimde plasenta aşağıda diye kanama yapmıştı. ama inanılmaz bir kanamaydı çok afedersiniz altımı ıslatıyor gibi foşur foşurdu . Elhamdülillah bir hafta sonunda azaldı ve bitti. yatıyorum hala. inan sabah oğlan okula giden gitmez heMen uzanıyorum . banada doğuma kadar bile sürebilir demişti. bol dinlenme ile geçe kanaman inşallah. bana en son gittiğimde bir ay evvel hala plasenta kanama yapıyor demişti. Allâh korusun bizleri. emekelrimiz zayi olmaz inşallah . benimde 12 , 13 haftalarda oldu. dua edelim birbirimize.

Evet benimde çok aşırı bir kanama oldu, pantolonum filan her yer ıslandı yani ben böyle kanama görmedim. Sürekli yatacağım bakalım ilaçlarla kanama kesildi ama korkuyorum yine de, Allah korusun inş

Evet benimde çok aşırı bir kanama oldu, pantolonum filan her yer ıslandı yani ben böyle kanama görmedim. Sürekli yatacağım bakalım ilaçlarla kanama kesildi ama korkuyorum yine de, Allah korusun inş
Canım çok çok geçmiş olsun inanki okuyunca çok üzüldüm..bol bol dua et Rabbim şafii ismiyle şifa versin sanada bebeğinede..doktorun dediğini harfiyyen yap..Ya Hafiz esmasını bol oku..

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın ... yatmaktan başka çaren yok Doğuma kadar yatan insanlar var sende ani hareketlerden uzak dur yarısı bitti zaten Sağlıkla gelsinler inşaallah

Canım bendede eş sanırım aşağıda, doktor aşağıda ama bu zamanla yukarı çıkacak dedi. Bende üstüne düsmedim, ben hiç dikkat etmiyorum hamile değilmişim gibi rutin işlerimi yapiyorum , çamaşır sepetini doldurup kaldırıyorum, yere eğilip koltuk altlarini falan supuruyorum.eşim çok kızıyo o yokken rahat takılıyorum, çok yorarsam kendimi kasık ağrım oluyor ama bilemedim.o eş denilen şeyin aşağıda olmasının bunlarla alakası varmıdır acaba,yada bu tarz hafif ağır kaldırmalar vs eşin yukari çıkmasına engel olurmu.sen deyince doktorun söylediği aklıma geldi,zamanla yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi, çıkmama ihtimali oluyo demekki.

Canım inş güzel haberler alırsın, bol bol dinlen yat eminim etkisini goreceksin

Canım çok çok geçmiş olsun inanki okuyunca çok üzüldüm..bol bol dua et Rabbim şafii ismiyle şifa versin sanada bebeğinede..doktorun dediğini harfiyyen yap..Ya Hafiz esmasını bol oku..
Sağol canım sürekli dua ediyorum zaten ama abdest bile alamıyorum düşün, dün duş aldım bida ta çarşamba filan, sıcak suyun zararı olur diye korkuyorum.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın ... yatmaktan başka çaren yok Doğuma kadar yatan insanlar var sende ani hareketlerden uzak dur yarısı bitti zaten Sağlıkla gelsinler inşaallah
Amin canım, sağol inşallah gelirler sağlıkla..

Çıkmadık candan ümit kesilmez Allah ona nefes verdiyse kimse gelisine mani olamaz. Sen ona inanmaya devam et annesi güçlü dur ki pozitif enerjin ona da islesin sımsıkı tutunsun sana. İnşallah hiçbir şey olmayacak minigin seninle olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…