- 15 Ekim 2018
- 339
- 360
- 18
- 46
Oyy kıyamam geçmiş olsun kuzuna.Benimde ortanca oğlan abisini ziyarete gitti.Esim de çalışıyor,kaldık küçüğümle.Ev bir sessiz ki patlayacam sıkıntıdanhavalar soğudu evdeyiz genede kızım fena üşütmüş , üşütünce hasta olunca hiç çekilmiyor halleri. bi huysuz her dakka bişey istiyor. yoruyor beni. .geceleri zaten uyku yok Son zamanlarda... sizlerde durumlar nasıl
Bugünümüze hamdolsun...Rabbim bugünleri aratmasın..İyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Acaba kaçıncı haftada tıkanıyor ki burunlar..bende ağız burun kuruluğu oluyorokudum yazamadım benim gibi burnu tıkalı arkadaşlar vardı. Bende çok fenayım kızlar. yastığım yüksek ancak öyle nfes alıyorum. ara ara tıkanıklıktan dolayı bulantım başlıyo
Ben burun tıkanıklığı için susam yağı kullanıyorum canım ender saraçtan izledim nette burun içine sürüyorumokudum yazamadım benim gibi burnu tıkalı arkadaşlar vardı. Bende çok fenayım kızlar. yastığım yüksek ancak öyle nfes alıyorum. ara ara tıkanıklıktan dolayı bulantım başlıyo
İyi akşamlar..Çok şükür bugünümüze iyiyiz.Sen nasılsın??İyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Bilirim fazla yemek kötülüğünü mahvediyor insanı.. ben dinlemiyorum henüz anlamam diye ama sen tecrübelisin aslında belki de çok uslu bi bebek olacak :):) bende halsizim mutsuzum telefon bozuldu bütün bilgilerim fotoğraflarım gittiyemeği fazla kaçırdım halsizim tatlım. sen nasılsın. bugun uzandım sessizlikte , dinledim bekledim hiçççç hareket vs hissetmedim
sen nasılsın?
Bende iç güveysinden hallice canım başım gözlerim fena ağrıyo ..İyi akşamlar..Çok şükür bugünümüze iyiyiz.Sen nasılsın??
Oyy kıyamam geçmiş olsun kuzuna.Benimde ortanca oğlan abisini ziyarete gitti.Esim de çalışıyor,kaldık küçüğümle.Ev bir sessiz ki patlayacam sıkıntıdan
Bilirim fazla yemek kötülüğünü mahvediyor insanı.. ben dinlemiyorum henüz anlamam diye ama sen tecrübelisin aslında belki de çok uslu bi bebek olacak :):) bende halsizim mutsuzum telefon bozuldu bütün bilgilerim fotoğraflarım gittiiki gündürde belimde adet olacakmışım gibi bi ağrı var korkutan kızın içinde geçmiş olsun canım bi an önce iyileşir inşaallah
Ben burun tıkanıklığı için susam yağı kullanıyorum canım ender saraçtan izledim nette burun içine sürüyorum
hiç bilgim yok. Bende sürekli olan birşey. ama bu kez hayatımı engelliyor. Elhamdülillah diyelim inşallah geçer sağlıkla.Acaba kaçıncı haftada tıkanıyor ki burunlar..bende ağız burun kuruluğu oluyor
Cnm peki perinatolog mu söyledi senin doktorun mu. Ben 13. Haftamda perinatoloğa gittiğimde kemik yapısına bakarak söylemişti değişebilir dedi. Pazartesi normal muayenem var kendi doktorumda bakalım net birşey söyleyecekmi. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm cinsiyet işin en gırgır tarafı tabii ki. Bebeklerin durumu nasıl31 yasındayım canım 2 oglum var bebişlerinde biri kız biri oglan gibi duruyor dedi hayırlısı olsun artık
Bu haftaya kadar gelen ilk canım adet döngümde belden çok rahim ağrısı yaşıyordum o yüzden bel ağrısından biraz korkuyorum ama inşallah bi sıkıntı yoktur .. inşaallah hissedersin kuzum ya sağlıklı olsunlar da valla bi şey oldu diye insanın canı gidiyor ..abisi nerdeki merak ettim :)
sağolasın teyzesi. kızım kustu öyle uyudu.gögsü tıkalı uyuyamadı. kusmak bile bir nimet...
canım senin ilk demi. belki rahimin genişliyor diye sancı giriyor beline. normal adet döngünde belin ağrırmıydı . sağolasın güzelim daha iyi inş sabaha kadar uyur bende rahat ederim :)
illa bi hissetmem lazımdı ya. neyseki kontrole az kaldı. inşallah sağlıklı olsunlar gerisi gelir.
çok teşekkür ederim tatlım. Bende var susam yağı denerim. sanada çok geçmiş olsun.
hiç bilgim yok. Bende sürekli olan birşey. ama bu kez hayatımı engelliyor. Elhamdülillah diyelim inşallah geçer sağlıkla.
abisi nerdeki merak ettim :)
sağolasın teyzesi. kızım kustu öyle uyudu.gögsü tıkalı uyuyamadı. kusmak bile bir nimet...
Doğru diyorsun kusmak rahatlatmıştır az da olsa.Büyük oğlum üniversitede Uşak'ta.Yurttaydı eve çıktı eksikleri vardı.Toparladım kardeşiyle yolladım.Ortanca da bunaldı garibim üniversite hazırlık dersane.Hem abine lazım olanları götür hem sana hava değişimi olsun bir hafta sonu dersaneye gitme dedik.Baliklama atladı garibim
canım senin ilk demi. belki rahimin genişliyor diye sancı giriyor beline. normal adet döngünde belin ağrırmıydı . sağolasın güzelim daha iyi inş sabaha kadar uyur bende rahat ederim :)
illa bi hissetmem lazımdı ya. neyseki kontrole az kaldı. inşallah sağlıklı olsunlar gerisi gelir.
çok teşekkür ederim tatlım. Bende var susam yağı denerim. sanada çok geçmiş olsun.
hiç bilgim yok. Bende sürekli olan birşey. ama bu kez hayatımı engelliyor. Elhamdülillah diyelim inşallah geçer sağlıkla.
Kızlar ben pek iyi değilim, cuma günü çok yoğun bi kanamam oldu hastanede yatıyorum şu an, doktorum kese altında kan pıhtısı olduğunu rahim ağzını biraz açtığını ve sürekli yatmam gerektiğini söylüyor aylardan bahsediyor, kanamam ilk günün gecesi durdu ultrasonda baktıklarında kanama alanı olduğunu hareket edersem kanamam olacağını söylüyor. Heyet raporu verecek çalışmama izin vermiyor dr, yine de çok korkuyorum 15. Haftada kanama olmasını beklemiyordum düşük tehlikem bitti sanıyordum, hemşire arkadaşlar bana bir şey söyleyin nolur bu kanama alanı küçülür mü, rahim ağzı daralır mı?
Çok geçmiş olsun,soğuktan kaçınmaktan başka yapabileceğin birşey yok sanırım.Herkese mutlu pazarlar.
Sabahtan beri korkunç gaz ve ishal sıkıntısı çekiyorum. Sadece karnım değil akciğerlerim bile sıkışıyor, buruluyor sanki. Ayaklarıma sıcak su torbası koydum ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. Var mı tavsiyesi olan?
Gözün aydın,Rabbim eksikliklerini göstermesin.Gunaydn kızlar bugün annem geliyor çok mutluyum:)))) oh bee rabbim kimseyi annesiz birakmasn annesi vefat edenlerin mekanı cennet olsun
Kızlar ben pek iyi değilim, cuma günü çok yoğun bi kanamam oldu hastanede yatıyorum şu an, doktorum kese altında kan pıhtısı olduğunu rahim ağzını biraz açtığını ve sürekli yatmam gerektiğini söylüyor aylardan bahsediyor, kanamam ilk günün gecesi durdu ultrasonda baktıklarında kanama alanı olduğunu hareket edersem kanamam olacağını söylüyor. Heyet raporu verecek çalışmama izin vermiyor dr, yine de çok korkuyorum 15. Haftada kanama olmasını beklemiyordum düşük tehlikem bitti sanıyordum, hemşire arkadaşlar bana bir şey söyleyin nolur bu kanama alanı küçülür mü, rahim ağzı daralır mı?
Geçmiş olsun Rabbim seni ve bebeğini korusun.Doktorun dediklerine uyacaksin artık,hele ani hareketler yapmaktan kesinlikle kaçınKızlar ben pek iyi değilim, cuma günü çok yoğun bi kanamam oldu hastanede yatıyorum şu an, doktorum kese altında kan pıhtısı olduğunu rahim ağzını biraz açtığını ve sürekli yatmam gerektiğini söylüyor aylardan bahsediyor, kanamam ilk günün gecesi durdu ultrasonda baktıklarında kanama alanı olduğunu hareket edersem kanamam olacağını söylüyor. Heyet raporu verecek çalışmama izin vermiyor dr, yine de çok korkuyorum 15. Haftada kanama olmasını beklemiyordum düşük tehlikem bitti sanıyordum, hemşire arkadaşlar bana bir şey söyleyin nolur bu kanama alanı küçülür mü, rahim ağzı daralır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?