karapisso Sanki göbek deligimin altında bir pıt pıt hissettim gibi 5 dakika önce,bakalım gerisi gelecek mi Bu yaştan sonra buldumcuk oldum gari

Ayyy maşallah subhanAllah
devamı gelsin inşallah. Bende sanki bişeler oluyo ama kestiremiyorum

Canım banada dedi doktor yukarı çıkması bekleyr ama ağır kaldırıp sürekli eğilirsen bu durum zorlaşır bide şimdilik değil sonrası için eğer hala eş aşağıda olursa tehlikeli bir durum plasenta previa sezeryanla doğum yapılabilir ve kanama riski çok fazla Allah korusun

Ay ben dikkat ederim artık, bana yürü hareket et dedi doktor, bende biraz ev işlerinde bunu abarttim sanırım, yani yukarı çıkmasını etkiliywcegini düşünmemiştim. Eşim de ağır kaldiriyosun bişey olcak laf anlamiyosun demişti bugün, Allah'tan yazını okudum, bulantilarin varken hep yattım ya, şimdi kendimi iyi hissedince 5 dak durmak istemiyorum:)

Kızlar bende hissediyorum artık , dün misafir vardı tatlı yedik,arkadaşla oturduk, balık dokunup geçiyor gibi oldu göbeğimin birkaç yerinde, arkadaş doğum yapacak nerdeyse, tarif ettim evet bebek o dedi, bugün de oldu bir iki kere. Ben gobegim kaşınıyor zannediyordum, bu his bayadir vardı bende . Ama sürekli olmuyor:)

İnşallah canım, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum bakalım inşallah sıkıca tutunur bebeğim..

hele hele birazdan ben oğlumun doğum günü pastasını yiyeceğim. inşallah hareket eder anı olur bizim için.
5 yıl evvel tamda bu saatlerde kucağıma aldığım bebeğim şimdi doğum günü için heyecanla at koşturuyor evde. Sana hamd olsun YüceRabbim. bekleyen isteyen bütün kardeşlerimizede nasip et bu güzel duyguları.

Rabbim şifa ve kolaylık versin canım dualarım seninle.

Amin canım , oğlunun güzel yaşları olsun , Allah hayırlı bir ömür versin

Amin canım , oğlunun güzel yaşları olsun , Allah hayırlı bir ömür versin

amin teyzesi. bu arada kocaman bir dilim pastayı gömdüm ama bebişimden tık ses çıkmadı
de hadi hayrılısı olsun napalım
mide bulantısı ara ara geliyo. olmasa unuturum hamile olduğumu. ne sakin bir bebekmiş . birde aklıma geldide plasenta aşağıda diye hareketlerini hissetmiyor olabilirmiyim

Onunla ilgisi olabiliyor mu, benim arkadaş 20 kusur de hissetmişti, erkekti bebeği, normal bence ,zaten az hareket ediyolarmis

S Sibelll16 Allah yardımcın olsun kolaylıklar versin inşallah.İyi düşünelim iyi olsun..Doktorun dediklerini yap gerisini Rabbime tevekkül et dua et..
I iyi ki anneyim 35 bide benim bebek hep solda
kızlar sizler nerde hissediyormusunuz.?
ben genelde sağda hissediyorum. Hatta şuan bile minik bir hissettirdi kendini. Çok şükür bin şükür..

Mutlu yillar cnm.allhm uzun ömürler versin ogluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…