karapisso Sanki göbek deligimin altında bir pıt pıt hissettim gibi 5 dakika önce,bakalım gerisi gelecek mi Bu yaştan sonra buldumcuk oldum gari
Cahil olduk iyiceAyyy maşallah subhanAllah
devamı gelsin inşallah. Bende sanki bişeler oluyo ama kestiremiyorum
Benim de sola yakin sanki
Canım banada dedi doktor yukarı çıkması bekleyr ama ağır kaldırıp sürekli eğilirsen bu durum zorlaşır bide şimdilik değil sonrası için eğer hala eş aşağıda olursa tehlikeli bir durum plasenta previa sezeryanla doğum yapılabilir ve kanama riski çok fazla Allah korusunCanım bendede eş sanırım aşağıda, doktor aşağıda ama bu zamanla yukarı çıkacak dedi. Bende üstüne düsmedim, ben hiç dikkat etmiyorum hamile değilmişim gibi rutin işlerimi yapiyorum , çamaşır sepetini doldurup kaldırıyorum, yere eğilip koltuk altlarini falan supuruyorum.eşim çok kızıyo o yokken rahat takılıyorum, çok yorarsam kendimi kasık ağrım oluyor ama bilemedim.o eş denilen şeyin aşağıda olmasının bunlarla alakası varmıdır acaba,yada bu tarz hafif ağır kaldırmalar vs eşin yukari çıkmasına engel olurmu.sen deyince doktorun söylediği aklıma geldi,zamanla yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi, çıkmama ihtimali oluyo demekki.
Benimde önceden daha aşağıdaydi şimdi gobegimin altında hergun hissediyorum artikkarapisso Sanki göbek deligimin altında bir pıt pıt hissettim gibi 5 dakika önce,bakalım gerisi gelecek mi Bu yaştan sonra buldumcuk oldum gari
Canım banada dedi doktor yukarı çıkması bekleyr ama ağır kaldırıp sürekli eğilirsen bu durum zorlaşır bide şimdilik değil sonrası için eğer hala eş aşağıda olursa tehlikeli bir durum plasenta previa sezeryanla doğum yapılabilir ve kanama riski çok fazla Allah korusun
İnşallah canım, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum bakalım inşallah sıkıca tutunur bebeğim..Çıkmadık candan ümit kesilmez Allah ona nefes verdiyse kimse gelisine mani olamaz. Sen ona inanmaya devam et annesi güçlü dur ki pozitif enerjin ona da islesin sımsıkı tutunsun sana. İnşallah hiçbir şey olmayacak minigin seninle olacak .
Kızlar bende hissediyorum artık , dün misafir vardı tatlı yedik,arkadaşla oturduk, balık dokunup geçiyor gibi oldu göbeğimin birkaç yerinde, arkadaş doğum yapacak nerdeyse, tarif ettim evet bebek o dedi, bugün de oldu bir iki kere. Ben gobegim kaşınıyor zannediyordum, bu his bayadir vardı bende . Ama sürekli olmuyor:)
meryem Suresi 5. 15 .âyetleri oku hergün suya iç. şifa olsun inşallah. sürekli oku kendine .İnşallah canım, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum bakalım inşallah sıkıca tutunur bebeğim..
Kızlar ben pek iyi değilim, cuma günü çok yoğun bi kanamam oldu hastanede yatıyorum şu an, doktorum kese altında kan pıhtısı olduğunu rahim ağzını biraz açtığını ve sürekli yatmam gerektiğini söylüyor aylardan bahsediyor, kanamam ilk günün gecesi durdu ultrasonda baktıklarında kanama alanı olduğunu hareket edersem kanamam olacağını söylüyor. Heyet raporu verecek çalışmama izin vermiyor dr, yine de çok korkuyorum 15. Haftada kanama olmasını beklemiyordum düşük tehlikem bitti sanıyordum, hemşire arkadaşlar bana bir şey söyleyin nolur bu kanama alanı küçülür mü, rahim ağzı daralır mı?
Amin canım sağolRabbim şifa ve kolaylık versin canım dualarım seninle.
hele hele birazdan ben oğlumun doğum günü pastasını yiyeceğim. inşallah hareket eder anı olur bizim için.
5 yıl evvel tamda bu saatlerde kucağıma aldığım bebeğim şimdi doğum günü için heyecanla at koşturuyor evde. Sana hamd olsun YüceRabbim. bekleyen isteyen bütün kardeşlerimizede nasip et bu güzel duyguları.
Amin canım , oğlunun güzel yaşları olsun , Allah hayırlı bir ömür versin
amin teyzesi. bu arada kocaman bir dilim pastayı gömdüm ama bebişimden tık ses çıkmadı
de hadi hayrılısı olsun napalım
mide bulantısı ara ara geliyo. olmasa unuturum hamile olduğumu. ne sakin bir bebekmiş . birde aklıma geldide plasenta aşağıda diye hareketlerini hissetmiyor olabilirmiyim
Oluyo hamilelikteBende iç güveysinden hallice canım başım gözlerim fena ağrıyo ..
Mutlu yillar cnm.allhm uzun ömürler versin oglunahele hele birazdan ben oğlumun doğum günü pastasını yiyeceğim. inşallah hareket eder anı olur bizim için.
5 yıl evvel tamda bu saatlerde kucağıma aldığım bebeğim şimdi doğum günü için heyecanla at koşturuyor evde. Sana hamd olsun YüceRabbim. bekleyen isteyen bütün kardeşlerimizede nasip et bu güzel duyguları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?