ben cumartesi güünü gittim. bebemin renkli görüntüsünü gördüm. yüzünü filan. babası gibi fındık burnu vardı. gülümseyen bi dudakları çok şirindi. fotoğrafını filan da verdiler. 3 hafta sonra detaylıya giricem

hayrılı sabahlar kızlar
eveeeeetttt 15 aralık muhtemelen giderim kontrole . bizim randevu sistemi olmadığı için istediğim zaman gidebiliyorum.
herkese sağlık sıhhat ihsan eylesin Mevlam...
Pisikedii
KEVOK
Fairytale35
0fLu
Kurumus-Maskara
aklıma gelmeyen hamişler nasılsınız nerelerdesiniz

bu sabah namazdan sonra uyumadım ohhh zaman nasıl berketli oldu. kızıma çorba yaptım. öksürürken sadece çorba veriyorum kahvaltıda. sıcak olunca gögsü rahatlıyor. oğlum okula gitti bende çayımı içiyorum keyifle elhamdülillah çok şükür .

renklide nasılsa aynı öyle bir bebek geliuor haberin Olsun
oğlumda fındık burunlu tombik yanaklı resmini vermişti inan aynısıydı . kucağıma alınca dedim fesubhanAllah... sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah tatlım. mutluluğun daim oldun.

yaaa bide bu lohusa takımları nasıl pahalılar. alamadım ya elim gitmedi bir türlü. bizim kapalı pazarda aldım iki takımımıda bakayım oraya belki istediği gibi uygun bulurum. veremem 170 , 200 lira iki parça pijamaaya

yaaa aynısı mı geliyorrr ama kel oğlan gibi bişiydi kepçe kulaklı yuvarlak kafalı :) çok şirin yav bakıyorum da şuan. 20. haftada bakılan detaylıdaki şekli şemaline daha çok benzer. 17 den sonra değişiyor yine diyenler de var

Valla hamileliklerde lohusaliklarda baya pahalı...ucuz bulmaya çalişiyorum..nasılsa mecburuzya o yüzden fırsatcılik yapılıyor...

günaydın kızlar :) güzel bi hafta olsun hepimiz için inşallah var mı kontrolü olan bu hafta ??
size bişey soracaktım..tansiyonunuz kaça çıkıyorda iki ilaç alıyorsunuz ? Doktor bana gerek olmadığını söyledi ama ben günde birtane alıyorum..zaman zaman tansiyonum 13 08 i görüyor ve başım ağrıyor..

Benimkinin detaylıdaki haliyle ilgisi yoktu, 22 haftalıktı ve 522 grdı nasıl aynı olsun kız :) burnu filan tam anlaşılmıyordu ama bir doğdu kızım nasıl güzel pembe yanaklı melek gibiydi pamuğum. Hemde kilosu 3300 olmasına rağmen buruş buruş değildi çok tatlıydı

benim dediğim detaylıdakiyle aynıydı :)

bilmem orasını. Benimki tombul yanaklı minicik burunlu , aynısıydı.

Aşırı üşengeç oldum buraya yazmaya bile üşeniyorum. Ne olacak bu halim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…