- 2 Eylül 2018
- 39
- 52
- 3
- 38
31 yasındayım canım 2 oglum var bebişlerinde biri kız biri oglan gibi duruyor dedi hayırlısı olsun artıkCnm hoşbuldum. Bayadır girmiyordum yeni gördüm msjını. İlk bebeklerim 32 yaşındayım şimdilik herşey yolunda. Saol sana da hayırlı olsun. Aynı kaderi demişsin sabada mı kız dediler. Senin nasıl gidiyor kaç yaşındasın
Gunaydin kizlar.bugun kizimin dogum gunu var.aksama misafirlerim gelcek bi 20 kisi falan olcak.full hazrlik var bnde iki gundur.pek giremedim.
Bacak arasındaki şey işte kız :))) ama o yoktu bu seferkinde içerde neler oluyo acaba
Gunaydin kizlar.bugun kizimin dogum gunu var.aksama misafirlerim gelcek bi 20 kisi falan olcak.full hazrlik var bnde iki gundur.pek giremedim.
Seneye +1'le kutlayacağınız nice doğum günlerine inşallah.Kolay gelsin sanaGunaydin kizlar.bugun kizimin dogum gunu var.aksama misafirlerim gelcek bi 20 kisi falan olcak.full hazrlik var bnde iki gundur.pek giremedim.
Gercektenmi.ikincilerimizin gunude ayni senleNice güzel yaşları olsun... Allah size bağışlasın..
Benimde oğlumun doğum günü yarın. kimseyi ağırlayacak durumda değilim ama oğlum çok heves ediyor. evde kendi kendimize yaparız süpriz bişeyler.
Cok saol cnm bnm.hepimizin yaavrularinin omru uzun olsunKolay gelsin canım benimde misafirlerim var,
Sağlıklı uzun ömrü olsun yavrunun:)
Amin cnm insallh cok saol.Seneye +1'le kutlayacağınız nice doğum günlerine inşallah.Kolay gelsin sana
Cok saol cnm bnm.hepimizin yaavrularinin omru uzun olsun
Doğurana kadar beklicemBen bacağını anlayamadım:) bu görüntüler konusunda çok gerideyim:)
ben sirt ustu uzandigimda 10 veya 15 dk ole kalayim hele ki bir de dizlerimi yukari bukeyim belimin tam ortasi takiliyor donemiyorum saga bile. destek alarak kipirdiyorum.Arkadaşlar 15 haftam bitti iki gündür sürekli hafif bel ağrısı yaşıyorum.sizler bu haftalarda bel ağrısı yaşadınızmı ??
Sırtüstü uzanmayı tercih etmeyin bebeğede zararı varmıs..geçmiş olsunben sirt ustu uzandigimda 10 veya 15 dk ole kalayim hele ki bir de dizlerimi yukari bukeyim belimin tam ortasi takiliyor donemiyorum saga bile. destek alarak kipirdiyorum.
Ben de lierac ı duydum ama, kakao yagi da önerenler.çok var tesekkur ederim canımAktardan alacağınız Katı kakao yağı çok çok iyi nemlendiyo ben çok memnunum. Nemi uzun süre kalıyo. Arayışta olanlara şiddetle ve de inatla tavsiye ediyorum
İyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?