31 yasındayım canım 2 oglum var bebişlerinde biri kız biri oglan gibi duruyor dedi hayırlısı olsun artık

Gunaydin kizlar.bugun kizimin dogum gunu var.aksama misafirlerim gelcek bi 20 kisi falan olcak.full hazrlik var bnde iki gundur.pek giremedim.

Gunaydin kizlar.bugun kizimin dogum gunu var.aksama misafirlerim gelcek bi 20 kisi falan olcak.full hazrlik var bnde iki gundur.pek giremedim.

Nice güzel yaşları olsun... Allah size bağışlasın..
Benimde oğlumun doğum günü yarın. kimseyi ağırlayacak durumda değilim ama oğlum çok heves ediyor. evde kendi kendimize yaparız süpriz bişeyler.

Gercektenmi.ikincilerimizin gunude ayni senle tesadufe bak.oglununda guzel omru olsun dogum gunu kutlu olsun.bizim aile kalabalik biraz herkesi cagrmam lazm mecbur

Cok saol cnm bnm.hepimizin yaavrularinin omru uzun olsun

evet 9 aralık oğlum. tevafuk ikiside aynı zamanlar. bizim ailede çok kalabalık. hiiiç halim yok . üstelik samimiyetimde yok. ağırladığıma değmez... kendi aramızda yaparız hediyesini alırız. Allâh güzel günlerini görmeyi nasip etsin

Karnimda alt kısımda çok hafif yanma hissediyorum ama rahimmi idrar kesesimi ayıramıyorum napim sizce ?? Sizin rahimde yanma oluyomu arkadaslar

Arkadaşlar 15 haftam bitti iki gündür sürekli hafif bel ağrısı yaşıyorum.sizler bu haftalarda bel ağrısı yaşadınızmı ??
ben sirt ustu uzandigimda 10 veya 15 dk ole kalayim hele ki bir de dizlerimi yukari bukeyim belimin tam ortasi takiliyor donemiyorum saga bile. destek alarak kipirdiyorum.

havalar soğudu evdeyiz genede kızım fena üşütmüş , üşütünce hasta olunca hiç çekilmiyor halleri. bi huysuz her dakka bişey istiyor. yoruyor beni. .geceleri zaten uyku yok Son zamanlarda... sizlerde durumlar nasıl

okudum yazamadım benim gibi burnu tıkalı arkadaşlar vardı. Bende çok fenayım kızlar. yastığım yüksek ancak öyle nfes alıyorum. ara ara tıkanıklıktan dolayı bulantım başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…