Kasıklarım çok ağrıyor yine sadece yatınca geçiyor ayakta duramıyorum nolcak benim halim bilmiyorum biran önce zaman geçse hamilelik beni pek sarmadı çok üşengeç tuhaf biri oldum

İshal için muz ye canım ,leblebi ve patates haşla ye ama tabi bir doktora görün önce

Ben normal takım pijama ve boydan bir tane alacağım.Lohusa kelimesini öne koyunca fiyat 100 lira oynuyor nedense

Ben normal takım pijama ve boydan bir tane alacağım.Lohusa kelimesini öne koyunca fiyat 100 lira oynuyor nedense
bende diğerlerinde öyle yaptım bundada öyle olacak inşallah . Bende fena gaz var nerdeyse hepimizde var. bu bebek gelişirken neden gaz olurki

kızlar bebek arabası bakan alan oldu mu?

Herkese merhaba kızlar..
Cuma günü Devlet Hastanesine gideceğimi söylemiştim.
Gittim ve doktorun muaynesinden tavrından hiç hoşlanmadım. Onu sağlık bakanlığına şikayet ettim. Çok canım sıkıldı o gün. Ordan çıkıp kendi doktoruma gittim muayene oldum.
İçim rahat etti..

Hayrola tatlım noldu ki?
iyimisiniz peki ?

çok geçmiş olsun, inşallah bununla geçmiş gitmiştir, moralinizi yüksek tutun... en önemli şey moral.

merhaba herkese,
Sanki dün akşam bende ufak bişeyler hissettim, tekme gibi falan değilde böyle içimde bir karıncalanma gibi ama belki de çok hissetmek istiyorum o yüzden bana öyle gelmiş de olabilir, daha epey erken anladığım kadarıyla...

Bu arada ben de çok alışveriş yapmak istiyorum.. Ufak ufak aydan aya alayım diyorum sonradan toplu masraf olmaz hem de... ama annem 6. aydan önce alınmaz diyor, kararsız kaldım.
Müslin örtüler beğendim çok. Tecrübeli anneler sizce ne kadar ihtiyaç olur bunlara? Kaç tane olmalı?

Ben internetten bakıyorum canım 2 model var uzun vadede kullanabilecek burda da sormuştum arkadaşlar sağolsun tavsiye verdiler
biz de internetten bakıyoruz ama bu haftasonuna beğendiğimiz bir modeli mağazada görüp denedik, düşündüğümüz kadar hoşumuza gitmedi, çok büyük ve hantal geldi...
sizce bebek arabası almak için doğru zaman nedir? son ayları mı beklemeliyiz? yılbaşından sonra indirimler olabilir gibi geliyor bana...

Canım tecrübeli anneler detaylı cevap verirler ama ablam bebek arabasının üstüne örtüyodu yeri geliyo altına seriyodu kundak yapıyodu ve banyodan sonra havlu yerine onlarla kuruluyodu. Başka başka müslin bezlerle tabi demek 3 5 tane almak lazım. Bi de yaz bebesi olacaklar ya battaniye kadar ihtiyaç görür gibime geliyo

Kızlar biz cuma günü gitmiştik hastaneye 16+4 diye hesaplamıştım. Bir önceki kontrole göre. Bebişim 8 gün gerideydi ve şimdi tam gününde çıktı. :) çok şükür doktor her şey yolunda dedi. 4lü test için kan verecek misin dedi hayır dedim. Ultrasona göre herşey yolunda dedi. Ve pipiyi tekrar gösterdi. 12. Haftada da erkek demişti 17dede erkek dedi. Maşallah büyümüştü minnoşum :)
Eğerki aklıma biri giripte değiştirmezse adı kesin fatih olacak. Tabi kıza dönmezse. :)))
Allah inşaallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder hepimize. O günün anısına a101 e gelen zıbın ve pijama vardı aynı pakette onu aldık. Ve artık daha güzel hissediyorum çok şükür. Tekme değil ama kayma hissi. Göbeğimde büyümüş. Farkediyorum artık

Arada maalesef böyle dengesizler çıkıyor,devlet hastanelerinin de adını kirletiyorlar.Sanki babalarının hayrına çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…