- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
günaydınn :) bende 22 sini bekliyorumm çok meraklıyım ne zaman hissedicemmhayrılı sabahlar kızlar
eveeeeetttt 15 aralık muhtemelen giderim kontrole . bizim randevu sistemi olmadığı için istediğim zaman gidebiliyorum.
herkese sağlık sıhhat ihsan eylesin Mevlam...
@Pisikedii
KEVOK
Fairytale35
@0fLu
@Kurumus-Maskara
aklıma gelmeyen hamişler nasılsınız nerelerdesiniz
Aynı ben valla :)Aşırı üşengeç oldumburaya yazmaya bile üşeniyorum. Ne olacak bu halim bilmiyorum.
İshal için muz ye canım ,leblebi ve patates haşla ye ama tabi bir doktora görün önceHerkese mutlu pazarlar.
Sabahtan beri korkunç gaz ve ishal sıkıntısı çekiyorum. Sadece karnım değil akciğerlerim bile sıkışıyor, buruluyor sanki. Ayaklarıma sıcak su torbası koydum ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. Var mı tavsiyesi olan?
Bende de gerisi yok gazdı herhaldeboooool hareketli geçsin
yalnız bende tık yok
Ben normal takım pijama ve boydan bir tane alacağım.Lohusa kelimesini öne koyunca fiyat 100 lira oynuyor nedenseyaaa bide bu lohusa takımları nasıl pahalılar. alamadım ya elim gitmedi bir türlü. bizim kapalı pazarda aldım iki takımımıda bakayım oraya belki istediği gibi uygun bulurum. veremem 170 , 200 lira iki parça pijamaaya
bende diğerlerinde öyle yaptım bundada öyle olacak inşallah . Bende fena gaz var nerdeyse hepimizde var. bu bebek gelişirken neden gaz olurkiBen normal takım pijama ve boydan bir tane alacağım.Lohusa kelimesini öne koyunca fiyat 100 lira oynuyor nedense
Sağol kuzum, bugün daha iyiyim şükür. Muz, patates, yoğurt ve bol su ile atlattım. Perşembe randevum var zaten gittiğimde hocadan tekrar tahlil istiycem nolur nolmaz.İshal için muz ye canım ,leblebi ve patates haşla ye ama tabi bir doktora görün önce
Herkese merhaba kızlar..
Cuma günü Devlet Hastanesine gideceğimi söylemiştim.
Gittim ve doktorun muaynesinden tavrından hiç hoşlanmadım. Onu sağlık bakanlığına şikayet ettim. Çok canım sıkıldı o gün. Ordan çıkıp kendi doktoruma gittim muayene oldum.
İçim rahat etti..
Kızlar ben pek iyi değilim, cuma günü çok yoğun bi kanamam oldu hastanede yatıyorum şu an, doktorum kese altında kan pıhtısı olduğunu rahim ağzını biraz açtığını ve sürekli yatmam gerektiğini söylüyor aylardan bahsediyor, kanamam ilk günün gecesi durdu ultrasonda baktıklarında kanama alanı olduğunu hareket edersem kanamam olacağını söylüyor. Heyet raporu verecek çalışmama izin vermiyor dr, yine de çok korkuyorum 15. Haftada kanama olmasını beklemiyordum düşük tehlikem bitti sanıyordum, hemşire arkadaşlar bana bir şey söyleyin nolur bu kanama alanı küçülür mü, rahim ağzı daralır mı?
Ben internetten bakıyorum canım 2 model var uzun vadede kullanabilecek burda da sormuştum arkadaşlar sağolsun tavsiye verdilerkızlar bebek arabası bakan alan oldu mu?
biz de internetten bakıyoruz ama bu haftasonuna beğendiğimiz bir modeli mağazada görüp denedik, düşündüğümüz kadar hoşumuza gitmedi, çok büyük ve hantal geldi...Ben internetten bakıyorum canım 2 model var uzun vadede kullanabilecek burda da sormuştum arkadaşlar sağolsun tavsiye verdiler
merhaba herkese,
Sanki dün akşam bende ufak bişeyler hissettim, tekme gibi falan değilde böyle içimde bir karıncalanma gibi ama belki de çok hissetmek istiyorum o yüzden bana öyle gelmiş de olabilir, daha epey erken anladığım kadarıyla...
Bu arada ben de çok alışveriş yapmak istiyorum.. Ufak ufak aydan aya alayım diyorum sonradan toplu masraf olmaz hem de... ama annem 6. aydan önce alınmaz diyor, kararsız kaldım.
Müslin örtüler beğendim çok. Tecrübeli anneler sizce ne kadar ihtiyaç olur bunlara? Kaç tane olmalı?
Arada maalesef böyle dengesizler çıkıyor,devlet hastanelerinin de adını kirletiyorlar.Sanki babalarının hayrına çalışıyorlar.Herkese merhaba kızlar..
Cuma günü Devlet Hastanesine gideceğimi söylemiştim.
Gittim ve doktorun muaynesinden tavrından hiç hoşlanmadım. Onu sağlık bakanlığına şikayet ettim. Çok canım sıkıldı o gün. Ordan çıkıp kendi doktoruma gittim muayene oldum.
İçim rahat etti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?