Ben internetten bakıyorum canım 2 model var uzun vadede kullanabilecek burda da sormuştum arkadaşlar sağolsun tavsiye verdiler

biz de kraft twist 18 beğenmiştik ama sonra mekanizması hakkında çok olumsuz yorumlar okuyunca vazgeçtik. inglesina trilogy çok pratik geldi kapanması tek elle açılıyor olması. ama biraz pahalı. alternatif arıyorum

Hayırdır canım? Nasıl davrandı? Tersleyici mı davrandı yoksa benim başıma gelen sorduğum soruları duymamazlıktan gelip sekreterle muhabbetini mı sürdürdü?

Maşallah. Sağlıkla zamanlıca gelsin fatih bebek.
Bizim de ismimiz fatih olacak nasipse

Ahhhh anneler ahh! Ilk oğlum ağustosun 10unda yani sicagin alnında doğdu. Bebek o üşür o diyerekten yelek giydirip battaniyeye sardirdi! Aradan 6,5yil geçti sinirim geçmedi! Anne çok ağlıyor neden diyorum üşüyor diyor! Allahtan akıllı biri geldi de soydu çocuğum rahat etti. Neyse..
Her konuda annene bakma gülüm. Her seyi annen alacaksa o 6.aydan sonra alsın alacaklarını! Küçük küçük ne istiyorsan al. Toplu alış veriş aşırı yüklü külfetli oluyor.
Muslin bez çok kullanışlı. Yaz bebesi olacaklar. Üzerine battaniye olarak örtersin,havlu niyetine kurulama yaparsın,alt açma mahiyetinde kullanırsın.. sayısına sen karar ver..

S Sibelll16 canım çok geçmişler olsun. Rabbim şafi ismiyle muamele etsin inşallah. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Her zaman iyi ve olumlu şeyler düşünmekte fayda var. Allah'ın izniyle her şey çok güzel olacak

slm kızlaarrr ben artık baya baya hissediyorum güçlü tekmeleri..ben burdayım diyor..hele yatarken hisstemek çok keyifli..birde benim birincidede göbek deliğim çekilir gibi acıyordu bundada oldu varmı sizlerde böyle bir acı cumartesi gidicem bende özledim kuzumuu

cisiyet belli olduktan sonra yavaş yavaş almak lazım listedeki ürünleri. mesela battaniyeler ben ince almıştım kaç tane. puset kendine bile pijama vs... sen annene bakma. kimi doğum haftası alıyor bebek doğsun hele giymek nasip olacakmı düşüncesi var bazılarında. sen gönlünü ferah tut. annene bahsetme aldıklarından :)

çok geçmiş olsun 15. haftadan sonra bile olabiliyor demekki..bnmde başlarda kanama alanım vardı leke şeklinde sürekli geiyodu geçti dediler bana inşallah sağ sağlim lavuşuruz bebeklerimize dikkat et yat deniliyosa yatıcaksın zor olsada Allah yardımcın olsun bnde hiç dikkat etmiyorum her işi yapıyorum

güldürdün beni benim kızımdada verilen resim pek benzemiyor
vicdan merhamet bedava...nasıl hamile bir bayana moral bozucak şekilde davranırlar..ne dedi iyi yapmışsın şikayet ederek

Sağol canım inşallah güzel olur herşey, bi an ümitsizliğe kapılmıştım ama şimdi iyiyim çok şükür.. hayırlısıyla ve zamanlıca bir doğursam diyorum..

Benim de vardı 6.-7. Haftada kanama alanım ama çok küçüktü lekelenmeler bitince geçmişti ama bu sefer büyük bir pıhtı var resmen o beni korkutuyor o yüzden yatıyorum sürekli Allah yardımcım olsun. Benden tavsiye kendinizi yormayın kızlar ne olacağı belli olmuyor..

kızlar aranızda eşi yabancı olan var mı?

Maşallah subhanAllah bebişini hissedenlere
bende tıkkkk yok
darısı bizlere olsun.
inşallah cnm en ykın zamanda hissedersin
doğru söylüyosun bende korktum bak şimdi dikkat edeyim bnmde kanama alanı çok küçüktü çünkü

Kızlar şimdi bende sancı vardı alt karnımda ve akıntım hem koyulaştı hem arttı. Enfeksiyon için tahlil yapıldı hiçbir şey çıkmadı peki kasıklarıma bu sancı niye giriyor o zaman. Bir de akıntım neden koyulaştı birden. Sütlü kahverengi nerdeyse. Bi terslik var. Doktor tahlilde bişey çıkmayınca bol bol su iç geçmezse akıntın antibiyotiğe başlarız dedi. Ama adım atarken bile hissediyorum sancıyı. Resmen Sancıyo. Bi akıl verecek olan var mı. Neden olabilir. Üşütmüyorum da. Baya kalın giyinirim. Aklım takıldı. Mesela açılma falan olabilir mi.

Hayrola tatlım noldu ki?
iyimisiniz peki ?

Arada maalesef böyle dengesizler çıkıyor,devlet hastanelerinin de adını kirletiyorlar.Sanki babalarının hayrına çalışıyorlar.

Hayırdır canım? Nasıl davrandı? Tersleyici mı davrandı yoksa benim başıma gelen sorduğum soruları duymamazlıktan gelip sekreterle muhabbetini mı sürdürdü?

Doktor sürekli azarlayıcı bir şekilde konuştu. Mesela diyo ki Zeka testi yaptırdın mı. Kan testini soruyorsanız vermedim ense ve burun ölçümlerine bakıldı diyorum. Ben kan testi mi dedim zeka testi dedim diyor. İkili taramayı kastedmiyor musunuz diyorum evet diyor. İkili tarama da kan verilmiyor mu diyorum. 3 lü yaptırcan mı diyor. Hayır diyorum. Benden günah gitti yarın öbür gün bişey çıkarsa kapıma gelme diyor. Bişey mi gördünüz diyorum bilemem diyor.
Beni muayne ederken içeriye başka hasta aldı bi de. Sekretine anlatıyor bir yandan. Suriyeli hastanın nst de sancısı çıkmış eve gönderdim diyo. Gece de olsa gelir ne de olsa doğurur diyor.
Sinir etti beni...

Birkaç gündür daha iyiyim canım, çok sağol.. kanama olmaz inşallah bir daha, tek korkum o. Sürekli yatıyorum işte, annem var yanımda her işi o yapıyor sağolsun..
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim Şafi ismiyle şifa nasip etsin inşallah.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…