Birkaç gündür daha iyiyim canım, çok sağol.. kanama olmaz inşallah bir daha, tek korkum o. Sürekli yatıyorum işte, annem var yanımda her işi o yapıyor sağolsun..
güzel haberler ver bize . sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah.Bu arada doktora tahlil sonucu göstermek için bekliyordum. Beklerken okuyum dedim. Biraz surelerden okuyup elime üfledim sonra karnımı sevdim. Ne oldu dersiniz??? Sağımda pıtır pıtır pıtır bi haller. Resmen ilk defa ve net olarak bebeğimin hareketini hissettim 3-4 saniyeydi.Allahım ne büyük bi mucize bağışladı bizlere inşallah.
benim eşim yabancı cnm. hayırdır?kızlar aranızda eşi yabancı olan var mı?
Amin inşallah canım sağolCanım çok geçmiş olsun. Rabbim Şafi ismiyle şifa nasip etsin inşallah.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
Doktor sürekli azarlayıcı bir şekilde konuştu. Mesela diyo ki Zeka testi yaptırdın mı. Kan testini soruyorsanız vermedim ense ve burun ölçümlerine bakıldı diyorum. Ben kan testi mi dedim zeka testi dedim diyor. İkili taramayı kastedmiyor musunuz diyorum evet diyor. İkili tarama da kan verilmiyor mu diyorum. 3 lü yaptırcan mı diyor. Hayır diyorum. Benden günah gitti yarın öbür gün bişey çıkarsa kapıma gelme diyor. Bişey mi gördünüz diyorum bilemem diyor.
Beni muayne ederken içeriye başka hasta aldı bi de. Sekretine anlatıyor bir yandan. Suriyeli hastanın nst de sancısı çıkmış eve gönderdim diyo. Gece de olsa gelir ne de olsa doğurur diyor.
Sinir etti beni...
Öyle canım daha iyi anladım bunu gerçekten.. sıkılsam da patlasam da yatacağım :) inş faydası olurOh böylelikle geçer gider inşallah. Geçse bile hiç yorma kendini canım. Hiçbi ev işi bebişlerimizden kıymetli değil
kızına bakan varmı tatlım. varsa valla ne sıkılıcan yat aşağı. bende yattım bakann yok yemek iş güç inan mevcburen kalktım. hala dinlenmem lazım hissediyorum . şifalar versin Rabbim.Öyle canım daha iyi anladım bunu gerçekten.. sıkılsam da patlasam da yatacağım :) inş faydası olur
Sukur iyiyiZ.benim tetonaz asisi yapildi bugun.kolum agriyo.sen oldunmuteşekkür ederim canım benim . amin hepimizn evlatlarına inşallah. nasılsın nasıl gidiyor.
Sukur iyiyiZ.benim tetonaz asisi yapildi bugun.kolum agriyo.sen oldunmu
ben aşı karşıtıyım tatlım. kızımda aşısız. maalesef oğluma hamile iken 1. dozu yaptırdım sonra asla dedim. inşallah sende sıkıntı çıkmaz . Ben 2013 yılında 2 haftaya yakın kol ağrısı yaşadım ki yerlere göklere sığamadım o ağrıyla. diğer dozları yaptırmadım haliyle .
Benim doktorda aşıya gerek yok ,tek doz vurulan yeter, zaten önceki vurdurdigumuz aşılar koruyor, bana sorarsan bir tane yeterli dedi, b nde aşıdan çok korkuyorum, yarın tek doz vurulucam.
Kızım anaokuluna gidiyor canım 5 yaşında, ondan yana bir sıkıntı yok şükür ama ben pek yatabilen biri değilim içim daralıyor aklıma türlü türlü şeyler geliyor :)kızına bakan varmı tatlım. varsa valla ne sıkılıcan yat aşağı. bende yattım bakann yok yemek iş güç inan mevcburen kalktım. hala dinlenmem lazım hissediyorum . şifalar versin Rabbim.
Bazen rahimde enfeksiyon olabilir cnm tahlilde cikmyr olabilirKızlar şimdi bende sancı vardı alt karnımda ve akıntım hem koyulaştı hem arttı. Enfeksiyon için tahlil yapıldı hiçbir şey çıkmadıpeki kasıklarıma bu sancı niye giriyor o zaman. Bir de akıntım neden koyulaştı birden. Sütlü kahverengi nerdeyse. Bi terslik var. Doktor tahlilde bişey çıkmayınca bol bol su iç geçmezse akıntın antibiyotiğe başlarız dedi. Ama adım atarken bile hissediyorum sancıyı. Resmen Sancıyo. Bi akıl verecek olan var mı. Neden olabilir. Üşütmüyorum da. Baya kalın giyinirim. Aklım takıldı. Mesela açılma falan olabilir mi.
Bende daha mağazaya çıkmadım çıktığımda bakıcam dediğiniz gibi büyüklüğü görünüşüne göre karar vericem .. doğru zamanı bende bilmiyorum ama kuzenim çok çabuk pahalanıyor ilk önce onu al dedi o yüzden yoğunluk verdim...biz de internetten bakıyoruz ama bu haftasonuna beğendiğimiz bir modeli mağazada görüp denedik, düşündüğümüz kadar hoşumuza gitmedi, çok büyük ve hantal geldi...
sizce bebek arabası almak için doğru zaman nedir? son ayları mı beklemeliyiz? yılbaşından sonra indirimler olabilir gibi geliyor bana...
Bende şuraya 1 yazı birakim herkese merhaba kizlar .
2.gebeligim olacak 21 aylik oğlum var cinsiyetini henuz gostermedj ama saglicakla gelsinler bebislerimzi❤❤
Bazen rahimde enfeksiyon olabilir cnm tahlilde cikmyr olabilir
Yok canm kadın doğum doktoruna anlat derdini tahlillerim temiz ama şu gibi akıntım var vs ağrım var gibi sende olan belirtileri anlat rahimde enfeksiyon olunca ağrı yapıyor ve su gibi bazen akıntı yada beyaz yeşil gibi akıntı olabiliyorYaa dimi. Peki rahimdeki enfeksiyon için acil gitmeli miyim şaştım ne yapacığımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?