Bu arada doktora tahlil sonucu göstermek için bekliyordum. Beklerken okuyum dedim. Biraz surelerden okuyup elime üfledim sonra karnımı sevdim. Ne oldu dersiniz??? Sağımda pıtır pıtır pıtır bi haller. Resmen ilk defa ve net olarak bebeğimin hareketini hissettim 3-4 saniyeydi. Allahım ne büyük bi mucize bağışladı bizlere inşallah.

güzel haberler ver bize . sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah.
kız dur bende okuyayım belki insafa gelir pıtırdar anasına

seni cahil sandı bişey bilmediğini düşündü nedense densizlikte sınır tanımamış.
saçmalık sorup cevap verimiyor adam gibi..iyi yaptın şikayet etmekle.

Öyle canım daha iyi anladım bunu gerçekten.. sıkılsam da patlasam da yatacağım :) inş faydası olur
kızına bakan varmı tatlım. varsa valla ne sıkılıcan yat aşağı. bende yattım bakann yok yemek iş güç inan mevcburen kalktım. hala dinlenmem lazım hissediyorum . şifalar versin Rabbim.

Sukur iyiyiZ.benim tetonaz asisi yapildi bugun.kolum agriyo.sen oldunmu

ben aşı karşıtıyım tatlım. kızımda aşısız. maalesef oğluma hamile iken 1. dozu yaptırdım sonra asla dedim. inşallah sende sıkıntı çıkmaz . Ben 2013 yılında 2 haftaya yakın kol ağrısı yaşadım ki yerlere göklere sığamadım o ağrıyla. diğer dozları yaptırmadım haliyle .

Benim doktorda aşıya gerek yok ,tek doz vurulan yeter, zaten önceki vurdurdigumuz aşılar koruyor, bana sorarsan bir tane yeterli dedi, b nde aşıdan çok korkuyorum, yarın tek doz vurulucam.

Benim doktorda aşıya gerek yok ,tek doz vurulan yeter, zaten önceki vurdurdigumuz aşılar koruyor, bana sorarsan bir tane yeterli dedi, b nde aşıdan çok korkuyorum, yarın tek doz vurulucam.

benim zamanımda aile hekimi ve ebesi şart değil demişlerdi. Bende devamını yaptırmadım.

kızına bakan varmı tatlım. varsa valla ne sıkılıcan yat aşağı. bende yattım bakann yok yemek iş güç inan mevcburen kalktım. hala dinlenmem lazım hissediyorum . şifalar versin Rabbim.
Kızım anaokuluna gidiyor canım 5 yaşında, ondan yana bir sıkıntı yok şükür ama ben pek yatabilen biri değilim içim daralıyor aklıma türlü türlü şeyler geliyor :)

Bazen rahimde enfeksiyon olabilir cnm tahlilde cikmyr olabilir

Bende daha mağazaya çıkmadım çıktığımda bakıcam dediğiniz gibi büyüklüğü görünüşüne göre karar vericem .. doğru zamanı bende bilmiyorum ama kuzenim çok çabuk pahalanıyor ilk önce onu al dedi o yüzden yoğunluk verdim...

Yaa dimi. Peki rahimdeki enfeksiyon için acil gitmeli miyim şaştım ne yapacığımı.
Yok canm kadın doğum doktoruna anlat derdini tahlillerim temiz ama şu gibi akıntım var vs ağrım var gibi sende olan belirtileri anlat rahimde enfeksiyon olunca ağrı yapıyor ve su gibi bazen akıntı yada beyaz yeşil gibi akıntı olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…