Amin insalah Sagol canim sizlerde❤hayrılı olsun. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah .
Doktor plesantanin konumuna baktı mı canım? Tekrar gittiğinde bir sor istersen. Rahim ağzına da baktır mutlaka. Umarım önemli birşey degildir. Çok yorma bir de kendini, dikkat et.Kızlar şimdi bende sancı vardı alt karnımda ve akıntım hem koyulaştı hem arttı. Enfeksiyon için tahlil yapıldı hiçbir şey çıkmadıpeki kasıklarıma bu sancı niye giriyor o zaman. Bir de akıntım neden koyulaştı birden. Sütlü kahverengi nerdeyse. Bi terslik var. Doktor tahlilde bişey çıkmayınca bol bol su iç geçmezse akıntın antibiyotiğe başlarız dedi. Ama adım atarken bile hissediyorum sancıyı. Resmen Sancıyo. Bi akıl verecek olan var mı. Neden olabilir. Üşütmüyorum da. Baya kalın giyinirim. Aklım takıldı. Mesela açılma falan olabilir mi.
güzel haberler ver bize . sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah.
kız dur bende okuyayım belki insafa gelir pıtırdar anasına
Yok canm kadın doğum doktoruna anlat derdini tahlillerim temiz ama şu gibi akıntım var vs ağrım var gibi sende olan belirtileri anlat rahimde enfeksiyon olunca ağrı yapıyor ve su gibi bazen akıntı yada beyaz yeşil gibi akıntı olabiliyor
Doktor plesantanin konumuna baktı mı canım? Tekrar gittiğinde bir sor istersen. Rahim ağzına da baktır mutlaka. Umarım önemli birşey degildir. Çok yorma bir de kendini, dikkat et.
Ben baby zenonun travel sistemini gördüm nette onun da tekerleklerine olumsuz yorum çok fazla çok çabuk dağıldığı yazıyordu bide chicconun duo lite way var ikisi hemen hemen aynı fiyatlarda canım Kraft çok pahalı gerçekten mağazaya çıkabilirsem yazarım buraya da inşaallahbiz de kraft twist 18 beğenmiştik ama sonra mekanizması hakkında çok olumsuz yorumlar okuyunca vazgeçtik. inglesina trilogy çok pratik geldi kapanması tek elle açılıyor olması. ama biraz pahalı. alternatif arıyorum
Ben oglumla ugrasiyorum her zmaanki gibi yarin kontrolum var cok heycanliyim...hayrılı sabahlar kızlar
eveeeeetttt 15 aralık muhtemelen giderim kontrole . bizim randevu sistemi olmadığı için istediğim zaman gidebiliyorum.
herkese sağlık sıhhat ihsan eylesin Mevlam...
@Pisikedii
@KEVOK
@Fairytale35
0fLu
@Kurumus-Maskara
aklıma gelmeyen hamişler nasılsınız nerelerdesiniz
Benimde aşağıda hissediliyor ama doktor dedi zaten biraz aşağıda bebek dedi gobegimin aşağısı kasiga okdr yakın degilRahim ağzına bakmıştı normaldi ama plasentanın konumuna baktıysa da bana bişey demedi. Bebek tam sağımda net hissediyorum yerini acaba aşağıda olabilir mi. Göbeğime yakın değil de sağ yumurtalığımın orda hissediyorum. Sizinkiler yukarda mı
Domates ve salatalık epeydir yemiyorum.Tavuktan zaten tiksinti geldi,iyi ki de geldi.Hic yemedim daha 4 aydır.Tavuk pişirdiğim gün kendime çorba ve salata yapıyorum sadece.Arkadaşlar bu mevsimde salatalık domates tüketiyormusunuz?? Birde tavuk yiyormusunuz ??
Anladm cnm.valla faydasi olur zarari olmaz diye dusunuyom bnde yaptrdim.kizimdada iki doz yapildi.ben aşı karşıtıyım tatlım. kızımda aşısız. maalesef oğluma hamile iken 1. dozu yaptırdım sonra asla dedim. inşallah sende sıkıntı çıkmaz . Ben 2013 yılında 2 haftaya yakın kol ağrısı yaşadım ki yerlere göklere sığamadım o ağrıyla. diğer dozları yaptırmadım haliyle .
Arkadaşlar bu mevsimde salatalık domates tüketiyormusunuz?? Birde tavuk yiyormusunuz ??
Salata iştah açıyo birde bağırsak çalıştıricı diye yemek istiyorum ama domates ve salatalik hormonlu diye kışın asla kullanmıyorum,, tavuk etide bir hafta oldu sadece yemekte kıyma şeklinde tükettim napim bilmiyorumTavuğu birkaç senedir yemiyorum zaten yazın mangala gidersek yiyorum sadece sırf hormonu basıyolar ya içine canım. içim de almıyor pek. Çok severdim eskiden. Domates de yemiyorum ama salatalık yiyorum minik minik oluyo ya çengelköy diyolar. Onlardan alıyırum
Domates ve salatalık epeydir yemiyorum.Tavuktan zaten tiksinti geldi,iyi ki de geldi.Hic yemedim daha 4 aydır.Tavuk pişirdiğim gün kendime çorba ve salata yapıyorum sadece.
Ben tavuğu hiç yiyemedim gebelikten buyana..sadece bir kere yemekte kiyma şeklinde kullandım..ama kafam karışık yemiyim diyorum..kırmizı ettende tiksindimDomates ve salatalık epeydir yemiyorum.Tavuktan zaten tiksinti geldi,iyi ki de geldi.Hic yemedim daha 4 aydır.Tavuk pişirdiğim gün kendime çorba ve salata yapıyorum sadece.
Hakiki köy tavugu bulabilsen ne ala ye onu,ama hazır tavuklar hormondan başka bişey değil yeme daha iyiBen tavuğu hiç yiyemedim gebelikten buyana..sadece bir kere yemekte kiyma şeklinde kullandım..ama kafam karışık yemiyim diyorum..kırmizı ettende tiksindim
Çok geçmiş olsun inşallah düzelirsinizYa canım aynılarını bugün söyledim idrar tahlili temiz çıktı ama hem sancım hem akıntım böyle diye. O da bol su içmeye devam et. geçmezse antibiyotik yazarız dedi. Önemsemedi pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?