Canım yediğimiz tüm sebzeler mevsiminde de olsa hormonlu,o yüzden bir uzman söylemişti, konserve yemeyin ,pazardan alıp yiyin farketmez diye, ben çeri domates yerim her sabah ve salatalık, yani sebze üretenler zaten mevsimindekine de hormonu, zirai ilacı basıyor, bunu sebzecilik yapan biri de söylemişti, kendi yiyeceklerimize koymuyorum demişti .Fındık bahçelerinde de o kadar çok ilaç kullanılıyor ki mesela, o şekilde büyüyor fındıklar, kurtlanmasin diye verilen ilaçları söylememe gerek yok sanırım. Yediğimiz hicbisey doğal saf değil, illa biyerinde bişey var malesef

Ukala yaa! Konuşmalara bak hele! En sinir olduğum doktor tiplerinden. Allahım sen doğrusunu bilensin...
Meşhur bir doçent var ya hani tv ye falan da çıkıyor..küçük gözlüklü,uzun saçlı-saçlarını ensede doluyor hep,erkek..onun bi röportajını okudum. Diyo ki ' doktorlara da güvenmeyin! Paranın mevkinin kölesi olmuşlar. Para daha cazip! Insan hayatı o kadar da önemli değil' yasadigin da bunu haklı çıkarır yönden..bir başka şekli yazık gerçekten yazık!

Allahım sen bizleri iyi vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştır inşallah

Kızlar balık gibi kaymalar,arı kanat çırpar gibi hisler vardı, an itibariyle 7-8 tekme yedim ve gayet netti,elimi koyunca da hissediliyodu, içerden güp güp vurma şeklinde hala da devam ediyor:) ne kadar ilginç bir hismis tekme hissi çok güzel:) günlerce dinliyorum bişey yok, dinlemeyince oldu, darısı bekleyenlere:)

Ayy ne güzell:))
Darısı başımıza :))

Ay hadi hayırlısı darısı başımıza.Daha önce üç gebelik geçirdim ama bu kadar bekletmemislerdi beni

Kuzum benim hayırlı insan hep soruyorsun bizleri allah razı olsun. Ben hep yorgun,halsizim bide baş agrilari çekiyorum ve iştahsızım. En sevdiğim yemekleri bile zar zor ucundan yiyorum kilo vermedim ama almadim da çok şükür bu günlerimize. Benimde randevum 20 Aralık'ta Türkçe bilen bir doktor buldum ermeni asıllı inşallah hersey yolundadır .

Arkadaşlar bu mevsimde salatalık domates tüketiyormusunuz?? Birde tavuk yiyormusunuz ??

ben çokta kasmamak gerektiğini düşündüğüm için iyi yıkanmış ve iyi pişmiş olduğu sürece sucuk bile yiyorum.

fikrimce hormon sadece domates salatalıkta değil her şeyde var. yani domates salatalık yemeyipte ambalajlı ürün yiyorsan aynı hesap. onlar da ısıl işlem görmüş oluyor. mesela market şampuanı da kullanmamak gerekiyor içeriğinde parabenden ötürü. o yüzden çokta kasmayın. annemizin zamanında folik asit bile yokmuş her şeyi yiyip içiyorlarmış.

Gunaydin arkadaşlar bi yakinim pazardan aldığı marulu salata yapip yemiş ailecek hepsine amip paraziti gecmis doktor yesilliklerde olabiliyor demiş gunlerce perisan oldular cok tehlikeli. Sirkesiz yikamayin aldiklarinizi aman deyim

Gunaydin arkadaşlar bi yakinim pazardan aldığı marulu salata yapip yemiş ailecek hepsine amip paraziti gecmis doktor yesilliklerde olabiliyor demiş gunlerce perisan oldular cok tehlikeli. Sirkesiz yikamayin aldiklarinizi aman deyim
Nasıl anlamışlar ki, kılkurdu gibi kaşıntı filan mı yapıyor acaba? Ben sirkeyle yıkıyordum ama şu an evde yemek yapamadığım için öyle emir vermekte istemiyorum anneme eşime,pff en korktuğum şeydir parazit lanet bişey

Merhaba hanımlar hayılrı günler :))
Sizlere sorum olavaktı geceleri uyurken çok dönüyorum ve bazen karnım kasılıyor bebişe bir zararı olur mu ?
İlk gebeliğim cahilliğime verin sorumu aklıma çok takıyorum

Kaan kocatepe nin uyku pozisyonuyla ilgili videosu var. Onu izleyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…