Salata iştah açıyo birde bağırsak çalıştıricı diye yemek istiyorum ama domates ve salatalik hormonlu diye kışın asla kullanmıyorum,, tavuk etide bir hafta oldu sadece yemekte kıyma şeklinde tükettim napim bilmiyorum
Ukala yaa! Konuşmalara bak hele! En sinir olduğum doktor tiplerinden. Allahım sen doğrusunu bilensin...Doktor sürekli azarlayıcı bir şekilde konuştu. Mesela diyo ki Zeka testi yaptırdın mı. Kan testini soruyorsanız vermedim ense ve burun ölçümlerine bakıldı diyorum. Ben kan testi mi dedim zeka testi dedim diyor. İkili taramayı kastedmiyor musunuz diyorum evet diyor. İkili tarama da kan verilmiyor mu diyorum. 3 lü yaptırcan mı diyor. Hayır diyorum. Benden günah gitti yarın öbür gün bişey çıkarsa kapıma gelme diyor. Bişey mi gördünüz diyorum bilemem diyor.
Beni muayne ederken içeriye başka hasta aldı bi de. Sekretine anlatıyor bir yandan. Suriyeli hastanın nst de sancısı çıkmış eve gönderdim diyo. Gece de olsa gelir ne de olsa doğurur diyor.
Sinir etti beni...
Ayy ne güzell:))Kızlar balık gibi kaymalar,arı kanat çırpar gibi hisler vardı, an itibariyle 7-8 tekme yedim ve gayet netti,elimi koyunca da hissediliyodu, içerden güp güp vurma şeklinde hala da devam ediyor:) ne kadar ilginç bir hismis tekme hissi çok güzel:) günlerce dinliyorum bişey yok, dinlemeyince oldu, darısı bekleyenlere:)
Ay hadi hayırlısı darısı başımıza.Daha önce üç gebelik geçirdim ama bu kadar bekletmemislerdi beniKızlar balık gibi kaymalar,arı kanat çırpar gibi hisler vardı, an itibariyle 7-8 tekme yedim ve gayet netti,elimi koyunca da hissediliyodu, içerden güp güp vurma şeklinde hala da devam ediyor:) ne kadar ilginç bir hismis tekme hissi çok güzel:) günlerce dinliyorum bişey yok, dinlemeyince oldu, darısı bekleyenlere:)
Kuzum benim hayırlı insan hep soruyorsun bizleri allah razı olsun. Ben hep yorgun,halsizim bide baş agrilari çekiyorum ve iştahsızım. En sevdiğim yemekleri bile zar zor ucundan yiyorum kilo vermedim ama almadim da çok şükür bu günlerimize. Benimde randevum 20 Aralık'ta Türkçe bilen bir doktor buldum ermeni asıllı inşallah hersey yolundadır .hayrılı sabahlar kızlar
eveeeeetttt 15 aralık muhtemelen giderim kontrole . bizim randevu sistemi olmadığı için istediğim zaman gidebiliyorum.
herkese sağlık sıhhat ihsan eylesin Mevlam...
Pisikedii
@KEVOK
@Fairytale35
0fLu
Kurumus-Maskara
aklıma gelmeyen hamişler nasılsınız nerelerdesiniz
Arkadaşlar bu mevsimde salatalık domates tüketiyormusunuz?? Birde tavuk yiyormusunuz ??
Salata iştah açıyo birde bağırsak çalıştıricı diye yemek istiyorum ama domates ve salatalik hormonlu diye kışın asla kullanmıyorum,, tavuk etide bir hafta oldu sadece yemekte kıyma şeklinde tükettim napim bilmiyorum
Günaydın canım inşaallah çok güzel haberlerle gelirsin :)Gunaydinnn....
Napiyosunuz hanimlar..
Bugun kontrolum var ogleden sonra.
İnsallah her sey yolundadir.
İnsallah artik su cinsiyet kesinlessin.Günaydın canım inşaallah çok güzel haberlerle gelirsin :)
Nasıl anlamışlar ki, kılkurdu gibi kaşıntı filan mı yapıyor acaba? Ben sirkeyle yıkıyordum ama şu an evde yemek yapamadığım için öyle emir vermekte istemiyorum anneme eşime,pff en korktuğum şeydir parazit lanet bişeyGunaydin arkadaşlar bi yakinim pazardan aldığı marulu salata yapip yemiş ailecek hepsine amip paraziti gecmis doktor yesilliklerde olabiliyor demiş gunlerce perisan oldular cok tehlikeli. Sirkesiz yikamayin aldiklarinizi aman deyim
Günaydınn :))Gunaydinnn....
Napiyosunuz hanimlar..
Bugun kontrolum var ogleden sonra.
İnsallah her sey yolundadir.
Kaan kocatepe nin uyku pozisyonuyla ilgili videosu var. Onu izleyin istersenizMerhaba hanımlar hayılrı günler :))
Sizlere sorum olavaktı geceleri uyurken çok dönüyorum ve bazen karnım kasılıyor bebişe bir zararı olur mu ?
İlk gebeliğim cahilliğime verin sorumu aklıma çok takıyorum
Teşekkür ederim :)Kaan kocatepe nin uyku pozisyonuyla ilgili videosu var. Onu izleyin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?