KIZLARRRRR NİFTY TEST SONUCUM TERTEMİZ ÇIKMIŞŞŞŞ. ÇOK MUTLUYUM. ALLAH KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASINNNN. BENİM GİBİ BELEYENLEREDE AYNI SEVİNCİ ŞAYATSIN
Gözünüz aydın,bize de böyle güzel haberler almak nasip olsun.Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın

Aynen öyle canım,içimizi ferah tutalım.Dua edelim artık Allah'a emanet kuzularimiz

Ben zaten arkadaş o bölümde çalışıyo gel dedi diye deniyim demiştim eşimde kızdı özelde yaptırcaksan buraya niye geliyosun diye adama söyleniyo diye kızdım. Yaptırmıcam özelde yaparım gider artık insanı oyalıyorlar

O gün sıra beklerken kadındanda istemişler bizim hastanede bu işlem yapılmıyor zaten başka bir hastaneye yollamışlar oda 2 saat uzak biryer. Kadın zor bela aldırıp getirmiş geç kaldın diyip almadılar numuneyi sabah getirirsin dediler sonuçlarla gidecekmiş ayrıntılıya. Banada çok iyi niyetli gelmiyor kendi hastanem için konuşuyorum tabi eğitim hastanesi olduğu için uzman doktorumuz yok hepsi öğrenci.

Ay yok canım ya, onlar sanırım bu testlerden belli bir ücret kazaniyolar,ondan yaptiriyolar. Benim doktor ikilide normal çıkınca hiç o testlere gerek yok boşuna paranız gitmesin içiniz rahat olsun dedi. Yani send kafanı bulandırma canim

Doruk

Selamlar. Bugün kontrolüm vardı. Herşey yolunda şükür. Üçlü taramalar için kan verdim ama detayli ultrason için randevu alamadım. Ankara'da doktor-hastane onerisinde bulunacak kimse var mi ki?

Tuhaf geldi bana özeldeki hersey normal gerisine gerek yok diyor devlet garip garip prosedür. Tam tersi olmalıyken :) yok kuzum ben yeliz hanımdan baskasına gitmem daha.

Tuhaf geldi bana özeldeki hersey normal gerisine gerek yok diyor devlet garip garip prosedür. Tam tersi olmalıyken :) yok kuzum ben yeliz hanımdan baskasına gitmem daha.

Gitme canım,kafanı bulandırma hiç, sapasağlam bebeklere amniyosentez yapacaklar.
Benim bir arkadaşın bebeğine risk var dediler 3 lu 4 li yapıldı,amniyosentez yapıldı, ve kan alıp yurtisina da gönderdiler varya iki ayları rezil oldu, çocuk çok sağlıklı , her doktora da güvenmek lazim

Merhaba kızlar iyi akşamlar pek giremiyorum nasılsınız?
Bugün 3 boyutlu ultrasona gırdım hem radyoloji hem perinatolog baktı devlette hiç bir sorun yok dediler kist dışında o da önemsiz dediler kendi doktoruma da götürdüm sonuçları o da güzel dedi. Artık özelde tekrar yaptırmayacam detaylıyı cidden yoruldum artık doğana kadar sadece kontrollee gideceğim, Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin. Bu arada cinsiyetimiz kesin erkek

Bu arada tetanoz aşımı yaptırdım.
Grip aşısı da yaptırmıştım o zaman tek doz yapalım tetanoz aşısını dedi ebe.
Bir de iki haftadır hareketlerini çok iyi hissediyorum bebeğimin şükür

Hangi şehirdeydiniz acaba? Bende şevket yılmaz eğitim ve arastirmaya gitmek istiyorum riskĺi gebelik durumum var..acaba ordadami uzman olmaz hep pratisyenmi olur?

Hadi gözün aydın

Kızlar yemek yedikten sonra çarpıntı halsizlik olan varmı çok halsizlesiyrm sanki kanım çekiliyoo kendime zor geliyorum var mı balayı gibi yaşayan ben hamilelikten bişey anlamadm daha
Bende yemek dışında da halsizlik var.Bir iki haftadır var ama evvelinde yoktu.Bundan sonrası hep böyle olursa yandım

Hangi şehirdeydiniz acaba? Bende şevket yılmaz eğitim ve arastirmaya gitmek istiyorum riskĺi gebelik durumum var..acaba ordadami uzman olmaz hep pratisyenmi olur?
İstanbuldayım her eğitim araştırma böyle değil canım sorarak git mutlaka ama bildiğim kadarıyla şevket yılmaza giden gebeler memnundu

Kızlar yemek yedikten sonra çarpıntı halsizlik olan varmı çok halsizlesiyrm sanki kanım çekiliyoo kendime zor geliyorum var mı balayı gibi yaşayan ben hamilelikten bişey anlamadm daha

Bende mide yanması reflü dışında ,arada kasık ağrısı oluyo falan hafif hafif geçiyor, onun dışında sıkıntı yok Allah'a şükür canım. Tansiyon sorunumu var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…