- 15 Ekim 2018
- 339
- 360
- 18
- 46
Gözünüz aydın,bize de böyle güzel haberler almak nasip olsun.Rabbim cümlemizin evladını bağışlasınKIZLARRRRR NİFTY TEST SONUCUM TERTEMİZ ÇIKMIŞŞŞŞ. ÇOK MUTLUYUM. ALLAH KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASINNNN. BENİM GİBİ BELEYENLEREDE AYNI SEVİNCİ ŞAYATSIN
Aynen öyle canım,içimizi ferah tutalım.Dua edelim artık Allah'a emanet kuzularimizYa ben bu testlerin geçerliliğine de pek inanmıyorum işin aslı. Yani ikiliden üçlüden bahsediyorum zaten doktor bana test yapılırken imza attırdı doktorumdan dinledim doğruluğu hakkında kesinlik yoktur diye devlettekiler üçlü dörtlü istedi ben yaptırmıcam dedim şimdide amniyosentez istiyolar ne alakaysa keske ilk bastan yurtdısına gönderseymisiz
Ben zaten arkadaş o bölümde çalışıyo gel dedi diye deniyim demiştim eşimde kızdı özelde yaptırcaksan buraya niye geliyosun diye adama söyleniyo diye kızdım. Yaptırmıcam özelde yaparım gider artık insanı oyalıyorlarCanım benim değer daha düşüktü seninki daha iyi yaş değerim daha riskli çıkmıştı, gayet iyi bence,sacmalamislar ,ayrıca ikili test yaptırmayı ayrıntılı yaptiriyo millet, şaşırmış bunlar. Bence git iyi biyerde detaylı yaptır canım, uğraşma bunlarla, zaten sıkıntıların var, strese sokarlar seni soyliyim. Ne garipler ya amniyosentez yapacak gebe arıyorlar gibime geldi, kim denk gelirse, moralini hiç bozma
O gün sıra beklerken kadındanda istemişler bizim hastanede bu işlem yapılmıyor zaten başka bir hastaneye yollamışlar oda 2 saat uzak biryer. Kadın zor bela aldırıp getirmiş geç kaldın diyip almadılar numuneyi sabah getirirsin dediler sonuçlarla gidecekmiş ayrıntılıya. Banada çok iyi niyetli gelmiyor kendi hastanem için konuşuyorum tabi eğitim hastanesi olduğu için uzman doktorumuz yok hepsi öğrenci.Canım ben çok araştırdım bu 2li testi, nette makaleler bile okudum papp a değeri bilmemne. Senin testinde değerlerin çok çok iyi çıkmış hiç kafan karışmasın. Ben artık bu kadar çok amniyosentez yaptırmak istemelerinin altında artniyet arıyorum yani çok enteresanlar ya şaşırmışlar gerçekten
Ya ben bu testlerin geçerliliğine de pek inanmıyorum işin aslı. Yani ikiliden üçlüden bahsediyorum zaten doktor bana test yapılırken imza attırdı doktorumdan dinledim doğruluğu hakkında kesinlik yoktur diye devlettekiler üçlü dörtlü istedi ben yaptırmıcam dedim şimdide amniyosentez istiyolar ne alakaysa keske ilk bastan yurtdısına gönderseymisiz
DorukKızlar merhaba. Sürekli yazamıyorum çalıştığım için ama elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Çok şükür yavaş yavaş hareketlenmeleri de hissetmeye başladık. İsimlerde netleşmiştir şimdi. Benim oğlum olacak ama daha isim bulmayı bırak yakın gelen bir isim bile olmadı. Oğlumun adı burak var mı bize isim önerileriniz
Tuhaf geldi bana özeldeki hersey normal gerisine gerek yok diyor devlet garip garip prosedür. Tam tersi olmalıyken :) yok kuzum ben yeliz hanımdan baskasına gitmem daha.Ay yok canım ya, onlar sanırım bu testlerden belli bir ücret kazaniyolar,ondan yaptiriyolar. Benim doktor ikilide normal çıkınca hiç o testlere gerek yok boşuna paranız gitmesin içiniz rahat olsun dedi. Yani send kafanı bulandırma canim
Tuhaf geldi bana özeldeki hersey normal gerisine gerek yok diyor devlet garip garip prosedür. Tam tersi olmalıyken :) yok kuzum ben yeliz hanımdan baskasına gitmem daha.
Gözün aydın canimmmBu arada tetanoz aşımı yaptırdım.
Grip aşısı da yaptırmıştım o zaman tek doz yapalım tetanoz aşısını dedi ebe.
Bir de iki haftadır hareketlerini çok iyi hissediyorum bebeğimin şükür
Valla bende biraz hareket edeyim çarpıntım oluyoKızlar yemek yedikten sonra çarpıntı halsizlik olan varmı çok halsizlesiyrm sanki kanım çekiliyoo kendime zor geliyorum var mı balayı gibi yaşayan ben hamilelikten bişey anlamadm daha
O gün sıra beklerken kadındanda istemişler bizim hastanede bu işlem yapılmıyor zaten başka bir hastaneye yollamışlar oda 2 saat uzak biryer. Kadın zor bela aldırıp getirmiş geç kaldın diyip almadılar numuneyi sabah getirirsin dediler sonuçlarla gidecekmiş ayrıntılıya. Banada çok iyi niyetli gelmiyor kendi hastanem için konuşuyorum tabi eğitim hastanesi olduğu için uzman doktorumuz yok hepsi öğrenci.
Hangi şehirdeydiniz acaba? Bende şevket yılmaz eğitim ve arastirmaya gitmek istiyorum riskĺi gebelik durumum var..acaba ordadami uzman olmaz hep pratisyenmi olur?O gün sıra beklerken kadındanda istemişler bizim hastanede bu işlem yapılmıyor zaten başka bir hastaneye yollamışlar oda 2 saat uzak biryer. Kadın zor bela aldırıp getirmiş geç kaldın diyip almadılar numuneyi sabah getirirsin dediler sonuçlarla gidecekmiş ayrıntılıya. Banada çok iyi niyetli gelmiyor kendi hastanem için konuşuyorum tabi eğitim hastanesi olduğu için uzman doktorumuz yok hepsi öğrenci.
Hadi gözün aydınMerhaba kızlar iyi akşamlar pek giremiyorum nasılsınız?
Bugün 3 boyutlu ultrasona gırdım hem radyoloji hem perinatolog baktı devlette hiç bir sorun yok dediler kist dışında o da önemsiz dediler kendi doktoruma da götürdüm sonuçları o da güzel dedi. Artık özelde tekrar yaptırmayacam detaylıyı cidden yoruldum artık doğana kadar sadece kontrollee gideceğim, Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin. Bu arada cinsiyetimiz kesin erkek
Bende yemek dışında da halsizlik var.Bir iki haftadır var ama evvelinde yoktu.Bundan sonrası hep böyle olursa yandımKızlar yemek yedikten sonra çarpıntı halsizlik olan varmı çok halsizlesiyrm sanki kanım çekiliyoo kendime zor geliyorum var mı balayı gibi yaşayan ben hamilelikten bişey anlamadm daha
İstanbuldayım her eğitim araştırma böyle değil canım sorarak git mutlaka ama bildiğim kadarıyla şevket yılmaza giden gebeler memnunduHangi şehirdeydiniz acaba? Bende şevket yılmaz eğitim ve arastirmaya gitmek istiyorum riskĺi gebelik durumum var..acaba ordadami uzman olmaz hep pratisyenmi olur?
Kızlar yemek yedikten sonra çarpıntı halsizlik olan varmı çok halsizlesiyrm sanki kanım çekiliyoo kendime zor geliyorum var mı balayı gibi yaşayan ben hamilelikten bişey anlamadm daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?