Uygun olsun abisine istersen Berkay,Berke,Buğra gibi isimler olabilir.Harf farketmez diyorsan seçenek ve seçim yapmak daha zor tabi

Kızlar selam ben devlettende ayrıntılı için randevu almıştım ikili testimide istemişlerdi bugün aradılar ikili testim riskliymiş amniyosentez yaptırmazsam ayrıntılıya almıyolarmış böyle birşey var mı? Ben özelde yaptırmıştım doktorum normal olduğunu söylemişti. Testimide yüklüyorum anlayanınız var mı?

Eklentiler

• 61852E74-3158-4AC0-99CF-FD084223C324.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 105
Bu saçmalık bence gayet iyi bu değerler.Benden bile istemediler amniyosentez ki isteseler bile yaptırmam.Ha ola ki yaptırmazsan ayrıntılıya giremezsin derlerse özelde yaptır gitsin.Sanki a.mniyosentez risksiz birşey de,anlamıyorum ben bunları

Bir de benimkine bak benden bile istenmedi amniyosentez

Eklentiler

• 15447029923243182690324264020785.webp
    50 KB · Görüntüleme: 88
Bir de benimkine bak benden bile istenmedi amniyosentez
Saçmalıyorlar mı noluyor ben anlamadım ya. Sen yaptırdın ama başka test dimi? Bana deseler yaptırırdım herşey normal dediydi doktor. Yarın özeldekine tekrar gösteririm artık gerdiler durup dururken benide
Ense kalınlığı 1.48
Burun kemiği mevcut
Fb hcg 23.7
Papp-a 0.61
Düzeltilmiş mom 0.69 ve 0.39 normal mom 0.99
Birde bunlar yazıyor kağıtta

severim sizin iletişimizini pıt pıt
ama nasıl açıklamışsın tam yerinde . bu güzel açıklama için özellikle teşekkür ediyorum
bide maşallah kilo alımım çok hoşuma gitti. 18 haftadayım 2 kgcık :)

kızlar ben testlerden hiç analmam. .ama eminim sorun yoktur. bu ne saçmalık. bir yerde sonuçlar sorunsuz diyor diğeri riskli. Allâh korusun

Benden nipt istediler onun sonucunu bekliyorum.Genetik laboratuvarında verdim kan tepecikte.Bakalim sonuç daha çıkmadı gerginim ama yapacağım birşey de yok.Benim de ense kalınlığı normal,burun kemiği oluşmuş.Valla keşke hiç yaptirmasaydim can sıkıntısından başka birşey değil inan.Rabbim ne derse o olacak zaten,dualara sığındık.

Canım benim değer daha düşüktü seninki daha iyi yaş değerim daha riskli çıkmıştı, gayet iyi bence,sacmalamislar ,ayrıca ikili test yaptırmayı ayrıntılı yaptiriyo millet, şaşırmış bunlar. Bence git iyi biyerde detaylı yaptır canım, uğraşma bunlarla, zaten sıkıntıların var, strese sokarlar seni soyliyim. Ne garipler ya amniyosentez yapacak gebe arıyorlar gibime geldi, kim denk gelirse, moralini hiç bozma

az önce alt tarafta bi yere tekme mi attı ne yaptı 2 kez. nasıl acıdı gibi oldu yerimden sıçradım resmen.

daha neler ya okadar çok böyle şeylere şahit oluyorumki..hiç canını sıkma cnm sen

Canım ben çok araştırdım bu 2li testi, nette makaleler bile okudum papp a değeri bilmemne. Senin testinde değerlerin çok çok iyi çıkmış hiç kafan karışmasın. Ben artık bu kadar çok amniyosentez yaptırmak istemelerinin altında artniyet arıyorum yani çok enteresanlar ya şaşırmışlar gerçekten

Ya ben bu testlerin geçerliliğine de pek inanmıyorum işin aslı. Yani ikiliden üçlüden bahsediyorum zaten doktor bana test yapılırken imza attırdı doktorumdan dinledim doğruluğu hakkında kesinlik yoktur diye devlettekiler üçlü dörtlü istedi ben yaptırmıcam dedim şimdide amniyosentez istiyolar ne alakaysa keske ilk bastan yurtdısına gönderseymisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…