- 15 Ekim 2018
- 339
- 360
- 18
- 46
Uygun olsun abisine istersen Berkay,Berke,Buğra gibi isimler olabilir.Harf farketmez diyorsan seçenek ve seçim yapmak daha zor tabiKızlar merhaba. Sürekli yazamıyorum çalıştığım için ama elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Çok şükür yavaş yavaş hareketlenmeleri de hissetmeye başladık. İsimlerde netleşmiştir şimdi. Benim oğlum olacak ama daha isim bulmayı bırak yakın gelen bir isim bile olmadı. Oğlumun adı burak var mı bize isim önerileriniz
Bu saçmalık bence gayet iyi bu değerler.Benden bile istemediler amniyosentez ki isteseler bile yaptırmam.Ha ola ki yaptırmazsan ayrıntılıya giremezsin derlerse özelde yaptır gitsin.Sanki a.mniyosentez risksiz birşey de,anlamıyorum ben bunlarıKızlar selam ben devlettende ayrıntılı için randevu almıştım ikili testimide istemişlerdi bugün aradılar ikili testim riskliymiş amniyosentez yaptırmazsam ayrıntılıya almıyolarmış böyle birşey var mı? Ben özelde yaptırmıştım doktorum normal olduğunu söylemişti. Testimide yüklüyorum anlayanınız var mı?
Bir de benimkine bak benden bile istenmedi amniyosentezKızlar selam ben devlettende ayrıntılı için randevu almıştım ikili testimide istemişlerdi bugün aradılar ikili testim riskliymiş amniyosentez yaptırmazsam ayrıntılıya almıyolarmış böyle birşey var mı? Ben özelde yaptırmıştım doktorum normal olduğunu söylemişti. Testimide yüklüyorum anlayanınız var mı?
Saçmalıyorlar mı noluyor ben anlamadım ya. Sen yaptırdın ama başka test dimi? Bana deseler yaptırırdım herşey normal dediydi doktor. Yarın özeldekine tekrar gösteririm artık gerdiler durup dururken benideBir de benimkine bak benden bile istenmedi amniyosentez
ben de hareketlerini hissediyorum 2 gündür. hep gaz sancısı gibi derlerdi ama bence baya farklı bi his. içerden pıt pıt yapıyor. gaz hareketini böyle daha içte derinde hissediyorsun ama bebek tepiği bence daha yüzeysel. daha üstte gibi. göbek deliğimin çevrelerinde hissediyorum ara sıra. hatta hissettiğim zaman ben de göbeğime pıt pıt yapıyorum. tekrar pıt pıt yapıyor :)
Benden nipt istediler onun sonucunu bekliyorum.Genetik laboratuvarında verdim kan tepecikte.Bakalim sonuç daha çıkmadı gerginim ama yapacağım birşey de yok.Benim de ense kalınlığı normal,burun kemiği oluşmuş.Valla keşke hiç yaptirmasaydim can sıkıntısından başka birşey değil inan.Rabbim ne derse o olacak zaten,dualara sığındık.Saçmalıyorlar mı noluyor ben anlamadım ya. Sen yaptırdın ama başka test dimi? Bana deseler yaptırırdım herşey normal dediydi doktor. Yarın özeldekine tekrar gösteririm artık gerdiler durup dururken benide
Ense kalınlığı 1.48
Burun kemiği mevcut
Fb hcg 23.7
Papp-a 0.61
Düzeltilmiş mom 0.69 ve 0.39 normal mom 0.99
Birde bunlar yazıyor kağıtta
Kızlar selam ben devlettende ayrıntılı için randevu almıştım ikili testimide istemişlerdi bugün aradılar ikili testim riskliymiş amniyosentez yaptırmazsam ayrıntılıya almıyolarmış böyle birşey var mı? Ben özelde yaptırmıştım doktorum normal olduğunu söylemişti. Testimide yüklüyorum anlayanınız var mı?
severim sizin iletişimizini pıt pıt
ama nasıl açıklamışsın tam yerinde . bu güzel açıklama için özellikle teşekkür ediyorum
bide maşallah kilo alımım çok hoşuma gitti. 18 haftadayım 2 kgcık :)
Bir de benimkine bak benden bile istenmedi amniyosentez
daha neler ya okadar çok böyle şeylere şahit oluyorumki..hiç canını sıkma cnm senKızlar selam ben devlettende ayrıntılı için randevu almıştım ikili testimide istemişlerdi bugün aradılar ikili testim riskliymiş amniyosentez yaptırmazsam ayrıntılıya almıyolarmış böyle birşey var mı? Ben özelde yaptırmıştım doktorum normal olduğunu söylemişti. Testimide yüklüyorum anlayanınız var mı?
KIZLARRRRR NİFTY TEST SONUCUM TERTEMİZ ÇIKMIŞŞŞŞ. ÇOK MUTLUYUM. ALLAH KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASINNNN. BENİM GİBİ BELEYENLEREDE AYNI SEVİNCİ ŞAYATSIN
KIZLARRRRR NİFTY TEST SONUCUM TERTEMİZ ÇIKMIŞŞŞŞ. ÇOK MUTLUYUM. ALLAH KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASINNNN. BENİM GİBİ BELEYENLEREDE AYNI SEVİNCİ ŞAYATSIN
ALLAH RAZI OLSUN CANIM. DÜNYA TOZ PEMBEEE ÖYLE MUTLUYUM KİİAy canım gözün aydın:) :)
ALLAR RAZI OLSUN CANIM. ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN ÇOK ŞÜKÜRelhamdülillah çok şükür . amşn inşallah gözleriniz aydın.
Canım ben çok araştırdım bu 2li testi, nette makaleler bile okudum papp a değeri bilmemne. Senin testinde değerlerin çok çok iyi çıkmış hiç kafan karışmasın. Ben artık bu kadar çok amniyosentez yaptırmak istemelerinin altında artniyet arıyorum yani çok enteresanlar ya şaşırmışlar gerçektenKızlar selam ben devlettende ayrıntılı için randevu almıştım ikili testimide istemişlerdi bugün aradılar ikili testim riskliymiş amniyosentez yaptırmazsam ayrıntılıya almıyolarmış böyle birşey var mı? Ben özelde yaptırmıştım doktorum normal olduğunu söylemişti. Testimide yüklüyorum anlayanınız var mı?
Gözünaydın canım, çok sevindim..KIZLARRRRR NİFTY TEST SONUCUM TERTEMİZ ÇIKMIŞŞŞŞ. ÇOK MUTLUYUM. ALLAH KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASINNNN. BENİM GİBİ BELEYENLEREDE AYNI SEVİNCİ ŞAYATSIN
Ya ben bu testlerin geçerliliğine de pek inanmıyorum işin aslı. Yani ikiliden üçlüden bahsediyorum zaten doktor bana test yapılırken imza attırdı doktorumdan dinledim doğruluğu hakkında kesinlik yoktur diye devlettekiler üçlü dörtlü istedi ben yaptırmıcam dedim şimdide amniyosentez istiyolar ne alakaysa keske ilk bastan yurtdısına gönderseymisizBenden nipt istediler onun sonucunu bekliyorum.Genetik laboratuvarında verdim kan tepecikte.Bakalim sonuç daha çıkmadı gerginim ama yapacağım birşey de yok.Benim de ense kalınlığı normal,burun kemiği oluşmuş.Valla keşke hiç yaptirmasaydim can sıkıntısından başka birşey değil inan.Rabbim ne derse o olacak zaten,dualara sığındık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?