Biraz uzun süre sırt üstü yat mutlaka rahatsız olur bi karıncalanma hissedersin, benim kızımda nefret ederdi sırtüstü yatmamdan bu da öyle uzun süre uzanınca hemen uyanıyor ve kıpraşmaya başlıyor ben hissediyorum çünkü çok zayıfım. Bir de çikolata filan tatlı tüket ama ilk gebeliğinse endişe etme 19. Haftada hissetmiştim ben

Ben özel bir laboratuarda yaptırdım, adı "panaroma testi" , baktıkları şeyler ve yöntem Nifty ile aynı. Trizomi 21, 13 ve 18 e bakıyorlar.
Benim kısmetse yarın çıkacak. Bende aynı şekilde özel bir laboratuvar a gittim. İspanyaya gönderdiler kanımı. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Aa geçmiş olsun inşallah şifasını bulur hemen bende de var idrar enfeksiyon tırstım şimdi

Rabbim şifa versin,dualarımızda yer verelim inşallah

Allah şifa versin canım.

Allah şifa versin tez vakitte duzelsin inşallah ya, Allah kimseye yasatmasin

Allah razı olsun kızlar. Arkadaşım daha iyi durumda. 1 hafta daha hastanede kalacak kontrol amaclı. Bebeğin durumu da iyi durumda hamdolsun. Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah

Hissetmek için yapabileceğimiz sadece sabırla beklemek sanırım.Benim 4.gebeligim olduğu halde hissedemedim daha

Hissetmek için yapabileceğimiz sadece sabırla beklemek sanırım.Benim 4.gebeligim olduğu halde hissedemedim daha

Pisikedii teşekkür ederim tatlım. çok şükür sağlıklı olsunlar sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah .
ben bu sabah sol tarafımda damar atması gibi 7 8 kez hissettim bebeğimi. inşallah giderek netleşir, bundan evvel bahsettiğim gibiydi pıtırcığımmmm

Bebekse eğer giderek kuvvetlenir zaten.Hadi devamı gelsin inşallah,bize de bize de

ben de hareketlerini hissediyorum 2 gündür. hep gaz sancısı gibi derlerdi ama bence baya farklı bi his. içerden pıt pıt yapıyor. gaz hareketini böyle daha içte derinde hissediyorsun ama bebek tepiği bence daha yüzeysel. daha üstte gibi. göbek deliğimin çevrelerinde hissediyorum ara sıra. hatta hissettiğim zaman ben de göbeğime pıt pıt yapıyorum. tekrar pıt pıt yapıyor :)

damar gibi atıyor hep . birde gaz hareketi olsa çıkıyor sonrasında. bu kez gaz çıkmadı
rüyalarımda dönüyor baya hissediyorum
merhabask valla ben mi sabırsızım bunda anlamadım gitti Benimle inatlaşıyor yumurtam,bu arada 3 numaradan tecrübeyle sabit boğalar çok mülayim sakin çocuklar ama bir inatları var aman yarabbim Hazırlıklı olun

Dün sabahtan beri takip ediyorum bir türlü anlamadım hareket ediyor mu etmiyor mu!
Korka korka sağlık ocağına gittim çok şükür derinden de olsa kalp atışını duydum. Kiloluyum diye duyulmaz dedi hemşire bende iyice korktum ama duydum.

valla ben de boğa burcuyum :)

Bende bugün sağlık ocağına gittim iğnemi vurunmaya, kalp sesini duyacağım diye nasıl bastırdı karnıma o eski aleti, ödüm koptu çocuğa birşey olacak diye. Zaten tutunmaya çalışıyor hala yavrucak, acıyor diyorum anlamıyor yaa

Kızlar merhaba. Sürekli yazamıyorum çalıştığım için ama elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Çok şükür yavaş yavaş hareketlenmeleri de hissetmeye başladık. İsimlerde netleşmiştir şimdi. Benim oğlum olacak ama daha isim bulmayı bırak yakın gelen bir isim bile olmadı. Oğlumun adı burak var mı bize isim önerileriniz

Benim ki hap şeklinde sabahları aç karnına içiyorum günde bi tane küçük olduğu için kolay yutabiliyorum decavit gibi kocaman değil şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…