Sen ne testi yaptırdın canım ?Bugün tam 15 gün oldu.Ne kadar sakin olmaya çalışsam da nafile,teşekkür ederim cevabınız için
Biraz uzun süre sırt üstü yat mutlaka rahatsız olur bi karıncalanma hissedersin, benim kızımda nefret ederdi sırtüstü yatmamdan bu da öyle uzun süre uzanınca hemen uyanıyor ve kıpraşmaya başlıyor ben hissediyorum çünkü çok zayıfım. Bir de çikolata filan tatlı tüket ama ilk gebeliğinse endişe etme 19. Haftada hissetmiştim bengünaydın kızlar, ya ben hala hiç hissetmiyorum... sanki hissetmeye başlasam biraz rahatlayacağım. Doktor randevum da 22 aralık ta... Detaylı ultrason için ise 12 Ocak ta gideceğim. İnşallah artık hissederim de miniğimin iyi olduğunu bilirim.
Bir de iki gündür aşırı başım ağrıyor, hala biraz nezle gibiyim belki de o yüzdendir ama hayatımda hiç böyle başım ağrımamıştı...
Acaba hissetmek için yapabileceğim bişey var mı
Ben özel bir laboratuarda yaptırdım, adı "panaroma testi" , baktıkları şeyler ve yöntem Nifty ile aynı. Trizomi 21, 13 ve 18 e bakıyorlar.Sen ne testi yaptırdın canım ?
Benim kısmetse yarın çıkacak. Bende aynı şekilde özel bir laboratuvar a gittim. İspanyaya gönderdiler kanımı. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Ben özel bir laboratuarda yaptırdım, adı "panaroma testi" , baktıkları şeyler ve yöntem Nifty ile aynı. Trizomi 21, 13 ve 18 e bakıyorlar.
Aa geçmiş olsun inşallah şifasını bulur hemen bende de var idrar enfeksiyon tırstım şimdi
Rabbim şifa versin,dualarımızda yer verelim inşallah
Allah şifa versin canım.
Allah şifa versin tez vakitte duzelsin inşallah ya, Allah kimseye yasatmasin
Nipt denen genetik test.İkili tarama riskli çıktığı için.Yaşa bağlı benimkiSen ne testi yaptırdın canım ?
Hissetmek için yapabileceğimiz sadece sabırla beklemek sanırım.Benim 4.gebeligim olduğu halde hissedemedim dahagünaydın kızlar, ya ben hala hiç hissetmiyorum... sanki hissetmeye başlasam biraz rahatlayacağım. Doktor randevum da 22 aralık ta... Detaylı ultrason için ise 12 Ocak ta gideceğim. İnşallah artık hissederim de miniğimin iyi olduğunu bilirim.
Bir de iki gündür aşırı başım ağrıyor, hala biraz nezle gibiyim belki de o yüzdendir ama hayatımda hiç böyle başım ağrımamıştı...
Acaba hissetmek için yapabileceğim bişey var mı
Hissetmek için yapabileceğimiz sadece sabırla beklemek sanırım.Benim 4.gebeligim olduğu halde hissedemedim daha
Bebekse eğer giderek kuvvetlenir zaten.Hadi devamı gelsin inşallah,bize de bize dePisikedii teşekkür ederim tatlım. çok şükür sağlıklı olsunlar sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah .
ben bu sabah sol tarafımda damar atması gibi 7 8 kez hissettim bebeğimi. inşallah giderek netleşir, bundan evvel bahsettiğim gibiydi pıtırcığımmmm
Bebekse eğer giderek kuvvetlenir zaten.Hadi devamı gelsin inşallah,bize de bize de
damar gibi atıyor hep . birde gaz hareketi olsa çıkıyor sonrasında. bu kez gaz çıkmadı
rüyalarımda dönüyor baya hissediyorum
merhabask valla ben mi sabırsızım bunda anlamadım gitti Benimle inatlaşıyor yumurtam,bu arada 3 numaradan tecrübeyle sabit boğalar çok mülayim sakin çocuklar ama bir inatları var aman yarabbim Hazırlıklı olun
Bende bugün sağlık ocağına gittim iğnemi vurunmaya, kalp sesini duyacağım diye nasıl bastırdı karnıma o eski aleti, ödüm koptu çocuğa birşey olacak diye. Zaten tutunmaya çalışıyor hala yavrucak, acıyor diyorum anlamıyor yaaDün sabahtan beri takip ediyorum bir türlü anlamadım hareket ediyor mu etmiyor mu!
Korka korka sağlık ocağına gittim çok şükür derinden de olsa kalp atışını duydum. Kiloluyum diye duyulmaz dedi hemşire bende iyice korktum ama duydum.
Seninki iki inatçı keçi hikayesi olacak muhtemelvalla ben de boğa burcuyum :)
Benim ki hap şeklinde sabahları aç karnına içiyorum günde bi tane küçük olduğu için kolay yutabiliyorum decavit gibi kocaman değil şükür :)merhaba bana maltofer fol verdiler tüp şeklinde günde 2 tane içiceksin dedi ama tadı iğrençti içemedim. doktorum ilacımı değiştirdi ferplex fol içiyorum artık tadı çok güzel bayıla bayıla içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?