Kanım iyi olduğu için ilaç kullanmadım hiç.Ebem dün aramıştı yarın bi gel kana bakalım düşükse ilaç başlarız dedi.Sabah gittim,gelmişken kalp atışlarına bakalım bir dedi.Ararken dedim gece göbeğimin alt sol tarafında damar atımı gibi birşey hissettim.Nerde dedi gosterdigim yerden hemen kalp atışı sesleri geldi sürpriz yumurtamınBiz yavaştan başladık kıpraşmaya galiba
Bende doktora gdcgm canm en son üç hafta önce gitmiştim gerçekten de şeker mi tansiyon mu anlamadmBir aylık bi balayım oldu canım şimdi bende garip sancılar ağrılar oluyo. Akıntım tuhaflaştı. İdrar Yolu enfeksiyonu olmamasına rağmen. İştahım gitti. Hepimizin bünyesinde ayrı tuhaflıklar oluyo galiba. Allahım yardım etsin hepimize. Ben doktordan randevu aldım durumum için. Senin de acaba şeker veya tansiyondan olabilir mi durumun.
Çok şükür canım.Uyuyamadim gece belki bir daha oynar diyeOyyy maşallah sürpriz yumurtana canımne zamandır istiyordun hissetmeyi ne güzel hisler bunlar çok şükür
bursalımısınız sizde (=Hangi şehirdeydiniz acaba? Bende şevket yılmaz eğitim ve arastirmaya gitmek istiyorum riskĺi gebelik durumum var..acaba ordadami uzman olmaz hep pratisyenmi olur?
kendi bedenimde aldım hep..bollaşıyorlar zaten kotlar taytlar falan çok kilo almazsak bide rahat rahat giyerizHamilelik kiyafetlerini herzamanki bedenimize goremi almak lazim
doğum tarihlerimiz aynı bana 3 ocak için randevu yazdı daha erken bakılmıyor ayrıntılıda dediKızlar hayırlı cumalar. Az önce kontrolden geldim. Hamdolsun her şey yolunda. Bebeğimin cinsiyeti değişmedi kızyarın ayrıntılı ultrasona gireceğim inşallah. Güzel haberler almayı umut ediyorum.
Gözünüz aydın, çok sevindim :))))KIZLARRRRR NİFTY TEST SONUCUM TERTEMİZ ÇIKMIŞŞŞŞ. ÇOK MUTLUYUM. ALLAH KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASINNNN. BENİM GİBİ BELEYENLEREDE AYNI SEVİNCİ ŞAYATSIN
Çok teşekkürler canımmmmmmmGözünüz aydın, çok sevindim :))))
Canım muşluyum ama doğumu bursada yapmayı düşünüyorum riskli gebelik proplemim var..3 hafta sonra bursaya gidicem nasipse..şevket yılmaz için iyi dedi arkadaş ım oda orada yaptı doğumunubursalımısınız sizde (=
kendi bedenimde aldım hep..bollaşıyorlar zaten kotlar taytlar falan çok kilo almazsak bide rahat rahat giyeriz
doğum tarihlerimiz aynı bana 3 ocak için randevu yazdı daha erken bakılmıyor ayrıntılıda dedi
bursalımısınız sizde (=
kendi bedenimde aldım hep..bollaşıyorlar zaten kotlar taytlar falan çok kilo almazsak bide rahat rahat giyeriz
doğum tarihlerimiz aynı bana 3 ocak için randevu yazdı daha erken bakılmıyor ayrıntılıda dedi
Bende 7 ocağa randevu aldım ayrıntılı için.İdeali 22.haftaymis sanırım ama 20.haftadan itibaren bakılabiliyor.
Bende 7 ocağa randevu aldım ayrıntılı için.
Ben özele sormuştum 21. Haftada iyi olur detaylı dediler dün tam 20 haftalık iken girdim devlette hatta ultrasonda 19+6 cıktı bebeğim baktılar
Çok şükür canım.Uyuyamadim gece belki bir daha oynar diyeAnnelik böyle birşey her çocukta ayrı serüven.İlk gibi heyecanlar,Rabbim sağsalim kucagimiza almayı nasip etsin hepimize
Benim durumum sıkıntılıydı perinatologa randevu almıştım hem radyolog baktı hem kendi baktı iyice. Aslında özele de gidecektim ikisi de bi güzel bakınca içim rahat etti özele tekrar gitmeyeceğim canım. Inşallah güzel haberlerle gelirsinBenim de yarın 19+6 olacak doktorun hesabına göre . Özelde gireceğim .
Benimde 3 ocakta çok heyecanlıyım inşallah hayırlı haberler ile donerizbursalımısınız sizde (=
Mide yanması canıma okuyo benim nefes aldırmıyor ya bulantı olmadı ama bu da bulantı kadar kötü bişey resmen nefes alırken boğazım tıkanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?