Oyyy maşallah sürpriz yumurtana canım ne zamandır istiyordun hissetmeyi ne güzel hisler bunlar çok şükür

Bende doktora gdcgm canm en son üç hafta önce gitmiştim gerçekten de şeker mi tansiyon mu anlamadm

Oyyy maşallah sürpriz yumurtana canım ne zamandır istiyordun hissetmeyi ne güzel hisler bunlar çok şükür
Çok şükür canım.Uyuyamadim gece belki bir daha oynar diye Annelik böyle birşey her çocukta ayrı serüven.İlk gibi heyecanlar,Rabbim sağsalim kucagimiza almayı nasip etsin hepimize

Hangi şehirdeydiniz acaba? Bende şevket yılmaz eğitim ve arastirmaya gitmek istiyorum riskĺi gebelik durumum var..acaba ordadami uzman olmaz hep pratisyenmi olur?
bursalımısınız sizde (=
Hamilelik kiyafetlerini herzamanki bedenimize goremi almak lazim
kendi bedenimde aldım hep..bollaşıyorlar zaten kotlar taytlar falan çok kilo almazsak bide rahat rahat giyeriz
Kızlar hayırlı cumalar. Az önce kontrolden geldim. Hamdolsun her şey yolunda. Bebeğimin cinsiyeti değişmedi kız yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim inşallah. Güzel haberler almayı umut ediyorum.
doğum tarihlerimiz aynı bana 3 ocak için randevu yazdı daha erken bakılmıyor ayrıntılıda dedi

Canım muşluyum ama doğumu bursada yapmayı düşünüyorum riskli gebelik proplemim var..3 hafta sonra bursaya gidicem nasipse..şevket yılmaz için iyi dedi arkadaş ım oda orada yaptı doğumunu

İdeali 22.haftaymis sanırım ama 20.haftadan itibaren bakılabiliyor.

Ben özele sormuştum 21. Haftada iyi olur detaylı dediler dün tam 20 haftalık iken girdim devlette hatta ultrasonda 19+6 cıktı bebeğim baktılar

Bende 7 ocağa randevu aldım ayrıntılı için.

İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım. Doktorum bugün dikkatlice inceledi zaten ama bir de radyolog görsün dedi. Bir tek yüzünü göstermedi benim nazlı kızım. Onu fotoğrafladığımızı anlayınca dönüverdi arkasını :)

Çok şükür canım.Uyuyamadim gece belki bir daha oynar diye Annelik böyle birşey her çocukta ayrı serüven.İlk gibi heyecanlar,Rabbim sağsalim kucagimiza almayı nasip etsin hepimize

Ayy amin canımm. 3 gündür duymuyorum ben de tepik. Bugün doktorda gördüm miniğimi 4. Çocukta aynı heyecanı hissetmek ne kadar güzel

Benim de yarın 19+6 olacak doktorun hesabına göre . Özelde gireceğim .
Benim durumum sıkıntılıydı perinatologa randevu almıştım hem radyolog baktı hem kendi baktı iyice. Aslında özele de gidecektim ikisi de bi güzel bakınca içim rahat etti özele tekrar gitmeyeceğim canım. Inşallah güzel haberlerle gelirsin

Benimde 3 ocakta çok heyecanlıyım inşallah hayırlı haberler ile doneriz

Bugün benimde kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür. Rahim ağzın mıh gibi plesentan yukarıya çıkmış hiçbir sıkıntı yok dedi baya inceledi sağolsun. Bebeğim artık ekrana tam sığmıyor teyzeleri kocaman olmuş maşalllah ultrasonda pipisiyle oynuyodu şok olduk doktor gülmekten bi hal oldu içerdede dışardada aynı bunlar diyo
Ayrıntılı ultrason için beni bir hocasına yönlendirdi yeri kadıköydeymil perinatolog. Arayan varsa yazabilirim adını. 25inde ultrason günüm. Kadının yolladığı dişçidende çok memnun kaldım şimdi beni endokrin uzmanına da yönlendirecek kan değerlerim aşırı düşük. Çok sevdim doktorumu hamd olsun
Başka aklıma gelen oda süslemesi komple, fotoğraf çekimi 2 gün doğum önce ve sonrası yani, albüm toplam fiyat 1000 ile 1200 arası anlaşacağız. Kapı süsü bebek yastığı zart zırt bizde kalacakmış.
Ne yazdım be çocumu sağlıklı mutlu görünce çok mutlu oldum da

Mide yanması canıma okuyo benim nefes aldırmıyor ya bulantı olmadı ama bu da bulantı kadar kötü bişey resmen nefes alırken boğazım tıkanıyor

Gaviscon iç canım, valla ne yesem reflum berbat rahatsız ediyor, yemek yiyince peşinden bir ölçek içiyorum oh misler gibi rahatım:) bugün unutmuştum midem nasıl yanıyor eşim getirdi şurubu da içtim ve kısa sürede acayip rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…