Kızlar yemek yedikten sonra çarpıntı halsizlik olan varmı çok halsizlesiyrm sanki kanım çekiliyoo kendime zor geliyorum var mı balayı gibi yaşayan ben hamilelikten bişey anlamadm daha
Bende de yemekten sonra oluyor çarpıntı nefes darlığı

Bende mide yanması reflü dışında ,arada kasık ağrısı oluyo falan hafif hafif geçiyor, onun dışında sıkıntı yok Allah'a şükür canım. Tansiyon sorunumu var acaba
Evet canm tansiyonum çok düşüyor ama doktor gebelik Dior herşey gebelikten ... Gerçekten bazen söylendigm için utanyrm rabbim isteyen herkese nasip etsin sadece beni yordu hamilelik hem fiziksel hem piskolojik sanırım

Kızlar ikili test normal çıkınca üçlüyü yaptırmak gerekli mi.sizce.dr çok gerekli degil dedi ama bilemedim

Bende mide yanması reflü dışında ,arada kasık ağrısı oluyo falan hafif hafif geçiyor, onun dışında sıkıntı yok Allah'a şükür canım. Tansiyon sorunumu var acaba
Mide yanması canıma okuyo benim nefes aldırmıyor ya bulantı olmadı ama bu da bulantı kadar kötü bişey resmen nefes alırken boğazım tıkanıyor

Kızlar yemek yedikten sonra çarpıntı halsizlik olan varmı çok halsizlesiyrm sanki kanım çekiliyoo kendime zor geliyorum var mı balayı gibi yaşayan ben hamilelikten bişey anlamadm daha
Benimde yemekten sonra elim ayağım boşalıyor hemen hareket etmezsem oturduğum yerden kalkamıyorum kesinlikle ve aşırı mide yanmam var nefesimi tıkıyo resmen ya ilaç içecek kadar oluyorum maalesef balayı denildi ama ben uykusuz günlerime döndüm maalesef ...

Detaylida da genisleme çıkabiliyor ama gerçekten buyuk bir problem degil çoğunluğu dogumdan sonra duzeliyor cok arastirmistim o yuzden icinizi rahat tutun kardesim
Rahatladim biraz. Pazartesi gunu icin arastirma hastanesine randevu aldim bide orda gostericem. İnsallaah atlatirim bu sureci de

Uygun olsun abisine istersen Berkay,Berke,Buğra gibi isimler olabilir.Harf farketmez diyorsan seçenek ve seçim yapmak daha zor tabi

Teşekkür ederim. Aynen zor oluyo. Bakalım nasip nerede??

KIZLARRRRR NİFTY TEST SONUCUM TERTEMİZ ÇIKMIŞŞŞŞ. ÇOK MUTLUYUM. ALLAH KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASINNNN. BENİM GİBİ BELEYENLEREDE AYNI SEVİNCİ ŞAYATSIN

Aminn.. Gözleriniz aydın..

Teşekkürler

Bir aylık bi balayım oldu canım şimdi bende garip sancılar ağrılar oluyo. Akıntım tuhaflaştı. İdrar Yolu enfeksiyonu olmamasına rağmen. İştahım gitti. Hepimizin bünyesinde ayrı tuhaflıklar oluyo galiba. Allahım yardım etsin hepimize. Ben doktordan randevu aldım durumum için. Senin de acaba şeker veya tansiyondan olabilir mi durumun.

Kanım iyi olduğu için ilaç kullanmadım hiç.Ebem dün aramıştı yarın bi gel kana bakalım düşükse ilaç başlarız dedi.Sabah gittim,gelmişken kalp atışlarına bakalım bir dedi.Ararken dedim gece göbeğimin alt sol tarafında damar atımı gibi birşey hissettim.Nerde dedi gosterdigim yerden hemen kalp atışı sesleri geldi sürpriz yumurtamınBiz yavaştan başladık kıpraşmaya galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…