Bugün benimde kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür. Rahim ağzın mıh gibi plesentan yukarıya çıkmış hiçbir sıkıntı yok dedi baya inceledi sağolsun. Bebeğim artık ekrana tam sığmıyor teyzeleri kocaman olmuş maşalllah ultrasonda pipisiyle oynuyodu şok olduk doktor gülmekten bi hal oldu içerdede dışardada aynı bunlar diyo
Ayrıntılı ultrason için beni bir hocasına yönlendirdi yeri kadıköydeymil perinatolog. Arayan varsa yazabilirim adını. 25inde ultrason günüm. Kadının yolladığı dişçidende çok memnun kaldım şimdi beni endokrin uzmanına da yönlendirecek kan değerlerim aşırı düşük. Çok sevdim doktorumu hamd olsun
Başka aklıma gelen oda süslemesi komple, fotoğraf çekimi 2 gün doğum önce ve sonrası yani, albüm toplam fiyat 1000 ile 1200 arası anlaşacağız. Kapı süsü bebek yastığı zart zırt bizde kalacakmış.
Ne yazdım beçocumu sağlıklı mutlu görünce çok mutlu oldum da
Ne güzel mucize değil mi minyatürde olsalar karakterleri oluşmuş :) çok şükürCanım çok sevindim gözün aydın :) Bizimki de baya açık sallıyordu doktorum utanmıştı bu bebisler bi alem :)
Bugün benimde kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür. Rahim ağzın mıh gibi plesentan yukarıya çıkmış hiçbir sıkıntı yok dedi baya inceledi sağolsun. Bebeğim artık ekrana tam sığmıyor teyzeleri kocaman olmuş maşalllah ultrasonda pipisiyle oynuyodu şok olduk doktor gülmekten bi hal oldu içerdede dışardada aynı bunlar diyo
Ayrıntılı ultrason için beni bir hocasına yönlendirdi yeri kadıköydeymil perinatolog. Arayan varsa yazabilirim adını. 25inde ultrason günüm. Kadının yolladığı dişçidende çok memnun kaldım şimdi beni endokrin uzmanına da yönlendirecek kan değerlerim aşırı düşük. Çok sevdim doktorumu hamd olsun
Başka aklıma gelen oda süslemesi komple, fotoğraf çekimi 2 gün doğum önce ve sonrası yani, albüm toplam fiyat 1000 ile 1200 arası anlaşacağız. Kapı süsü bebek yastığı zart zırt bizde kalacakmış.
Ne yazdım beçocumu sağlıklı mutlu görünce çok mutlu oldum da
Sen yazınca hatırladım kuzum senin dediğin doktor bu. Zeki beye gidicez. Sana fiyat verdiler mi bilmiyorum ama 420 tlmiş. Devletle uğraşılcak gibi değil eşim bidaha bana devlet deme diye yırtınıyo bu adama yaptırcaz. Endokrinide pazartesi gidicem sanada yazarımAy canım gözün aydın, ben perinatologa Kadıköy'de biyere gidicem, ne güzel hayırlı haberler almışsın, darısı herkese:)
Endokrinoloji uzmanının adını bana verirmisin öğrenince, iyi bir uzman lazım :) senn yazınca aklıma gelidi
Sen yazınca hatırladım kuzum senin dediğin doktor bu. Zeki beye gidicez. Sana fiyat verdiler mi bilmiyorum ama 420 tlmiş. Devletle uğraşılcak gibi değil eşim bidaha bana devlet deme diye yırtınıyo bu adama yaptırcaz. Endokrinide pazartesi gidicem sanada yazarım
Adam gibi doktorlara denk gelemediğimden herşeyi araştırmaktan öyle miydi böyle miydi bıktım vallahi en azından bu kadına denk gelmişken yönlendirdiği doktorlara gidim diyorum yoruldum zaten aklıma ikili testi soktular rahst uyuyamıyorum bile. Ben de haftaya değil sonraki hafta salı gidicemBende zeki beyle mehmet bey arasında kalmıştım, ikisine de gitti arkadaşlarım, Mehmet beye aldım randevuyu kalbimin sesini dinleyip,evet 420 dediler, hatta asistana dedim hangisini sececegime karar veremedim acaba hangisi olsun deyip saniyelik düşünüp Mehmet bey dedim:) kız da sasirdi:):):) ikiside çok iyiymiş ,inş güzel haberler alırız canım,sen haftaya gidiyorsun ben bir sonraki hafta gidicem, inş güzel pozlar verir bebisin:)
Benim durumum sıkıntılıydı perinatologa randevu almıştım hem radyolog baktı hem kendi baktı iyice. Aslında özele de gidecektim ikisi de bi güzel bakınca içim rahat etti özele tekrar gitmeyeceğim canım. Inşallah güzel haberlerle gelirsin
Ne güzel mucize değil mi minyatürde olsalar karakterleri oluşmuş :) çok şükür
İnşaallah :)İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım. Doktorum bugün dikkatlice inceledi zaten ama bir de radyolog görsün dedi. Bir tek yüzünü göstermedi benim nazlı kızım. Onu fotoğrafladığımızı anlayınca dönüverdi arkasını :)
Canm banada öyle dedi normal ama. Yukarı çıkması bekleniyor çıkmazsa o zmn ilerleyen dönemlerde skntili çok iş yapmamak gerek ve akşam uyurken ayağına yastık koyablrsn dedi ama ben onu yapamadmMerhaba kızlar ben bugün gittim kontrole plesanta aşağıda dedi büyüdükçe yukarı çıkabilir dedi ama korkmalı mıyım sizce başka yorum yapmadı
Dünyanın en heyecanlı şeyi kendi içinde olanı görmek :)Evet kuzum. Dün baya foto verdiler ağzı burnu yüzü elleri öyle belirgin ki çok çok güzeller :))
Evet devletteki sallamış demekki değişmediğine çok sevindim nedense alışmışım oğlana :) Amin inşallah hepimiz sağsalim doğuralım. Maalesef başlıyorum canım doğum iznine kadar diş sıkıcaz mecbur_D_O_ canm gözün aydin bir kız bir erkek demişlerdi sana en sonunda erkek :) rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin pazartesi ise basliyormusun
İnş olması gerektiği gibi olur ilerlerken canımCanm banada öyle dedi normal ama. Yukarı çıkması bekleniyor çıkmazsa o zmn ilerleyen dönemlerde skntili çok iş yapmamak gerek ve akşam uyurken ayağına yastık koyablrsn dedi ama ben onu yapamadm
İnşaallah :)
Bizim doktorda her gittiğimizde güzelce bakıyor. Bizimkide ne var ne yok gösteriyor. İki defada bacak arasını kocaman açtı :)))))
Bizim gittiğimiz hastaneye radyolog gelicekmiş çok ünlü ve sadece bu işin eğitimini görmüş. Doktorum öyle dedi.
Canım ikinci gebelik ama göbeğim hala küçücük :))) özellikle acken ve lavaboya çıktıktan sonra minicik kalıyor. Bebeğimi de çok yüzeysel hissediyorum zaten. O da olmasa bazen hamile olduğumu unutuyorum. :)Kızlar göbekler ne alemde ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?