Canım çok sevindim gözün aydın :) Bizimki de baya açık sallıyordu doktorum utanmıştı bu bebisler bi alem :)

Canım çok sevindim gözün aydın :) Bizimki de baya açık sallıyordu doktorum utanmıştı bu bebisler bi alem :)
Ne güzel mucize değil mi minyatürde olsalar karakterleri oluşmuş :) çok şükür

Ay canım gözün aydın, ben perinatologa Kadıköy'de biyere gidicem, ne güzel hayırlı haberler almışsın, darısı herkese:)
Endokrinoloji uzmanının adını bana verirmisin öğrenince, iyi bir uzman lazım :) senn yazınca aklıma gelidi

Sen yazınca hatırladım kuzum senin dediğin doktor bu. Zeki beye gidicez. Sana fiyat verdiler mi bilmiyorum ama 420 tlmiş. Devletle uğraşılcak gibi değil eşim bidaha bana devlet deme diye yırtınıyo bu adama yaptırcaz. Endokrinide pazartesi gidicem sanada yazarım

Bende zeki beyle mehmet bey arasında kalmıştım, ikisine de gitti arkadaşlarım, Mehmet beye aldım randevuyu kalbimin sesini dinleyip,evet 420 dediler, hatta asistana dedim hangisini sececegime karar veremedim acaba hangisi olsun deyip saniyelik düşünüp Mehmet bey dedim:) kız da sasirdi:):):) ikiside çok iyiymiş ,inş güzel haberler alırız canım,sen haftaya gidiyorsun ben bir sonraki hafta gidicem, inş güzel pozlar verir bebisin:)

Adam gibi doktorlara denk gelemediğimden herşeyi araştırmaktan öyle miydi böyle miydi bıktım vallahi en azından bu kadına denk gelmişken yönlendirdiği doktorlara gidim diyorum yoruldum zaten aklıma ikili testi soktular rahst uyuyamıyorum bile. Ben de haftaya değil sonraki hafta salı gidicem

Aminnn inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz her kontrolümüzden.

_D_O_ canm gözün aydin bir kız bir erkek demişlerdi sana en sonunda erkek :) rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin pazartesi ise basliyormusun

Merhaba kızlar ben bugün gittim kontrole plesanta aşağıda dedi büyüdükçe yukarı çıkabilir dedi ama korkmalı mıyım sizce başka yorum yapmadı

İnşaallah :)
Bizim doktorda her gittiğimizde güzelce bakıyor. Bizimkide ne var ne yok gösteriyor. İki defada bacak arasını kocaman açtı :)))))
Bizim gittiğimiz hastaneye radyolog gelicekmiş çok ünlü ve sadece bu işin eğitimini görmüş. Doktorum öyle dedi.

Merhaba kızlar ben bugün gittim kontrole plesanta aşağıda dedi büyüdükçe yukarı çıkabilir dedi ama korkmalı mıyım sizce başka yorum yapmadı
Canm banada öyle dedi normal ama. Yukarı çıkması bekleniyor çıkmazsa o zmn ilerleyen dönemlerde skntili çok iş yapmamak gerek ve akşam uyurken ayağına yastık koyablrsn dedi ama ben onu yapamadm

_D_O_ canm gözün aydin bir kız bir erkek demişlerdi sana en sonunda erkek :) rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin pazartesi ise basliyormusun
Evet devletteki sallamış demekki değişmediğine çok sevindim nedense alışmışım oğlana :) Amin inşallah hepimiz sağsalim doğuralım. Maalesef başlıyorum canım doğum iznine kadar diş sıkıcaz mecbur

iyi akşamlar.... ben 2009 şubat annelerinden geliyorum :) evet yani 9 yaşında bi kızım var. yaşım 37. ankarada yaşıyorum... 2 yıl içinde 1 düşük ve 1 dış gebelikten sonra 19 haftalık hamileyim :) bir kızım daha olacak inşallah sağlıkla... Derine hamileyken de burdan çok şey paylaşmıştık. geçen gün aklıma geldi birden, neden devam etmiyorum diye. hemen girdim ve yazdıklarınızın bir kısmını okumaya çalıştım...
ben de geçen ay kontrole gittim. herşey iyi çok şükür. 19 aralık için de ayrıntılı ultrason randevumu aldım. inşallah ordan da hayırlı haberlerle ayrılım :)
çalışıyorum o yüzden çok sık takip edemeyebilirim....
tekrar görüşmek üzere.....

Yolun yarısındayız bir bu kadar daha zaman geçtiğinde ya kavuşmuş olacağız ya da kavuşmaya çok az kalmış olacak. Bugünkü kontrolden sonra zamanın çok hızlı geçtiğini derinden hissettim resmen. Bu da beni hem üzüyor hem de heyecanlandırıyor. İnşallah canlarımıza sağ salim kavusuruz.

İşinin ehli birine denk gelmen çok iyi olmuş canım sadece bunun egitimini almışsa bu işte çok iyi olmasını umarız. Bakalim bana nasıl biri denk gelecek yarın. Allah evlatlarımızı korusun.

Benimde yeni yeni çıkıyor sabahları bile dümdüz değil artık, bazen çok sertleşiyor korkuyorum ama kabızlıktan da kurtulamadım hala, kilo almaya da başlamadım geçen haftalarda 1 kilo vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…