Bence doktorun iyi, kafan rahat olsun,ikiliyi falan düşünme,herşey yolunda bence:)

Kızlar göbekler ne alemde ya :)

Benimki iyi alemde canım gün geçtikçe daha da büyüyor, akşamları sisiyo daha fazla. Aldı başını gidiyo gibi , her gören dokunup sevmek istiyo anlaşılmayacak gibi değil,bu günler geçmese zaman çok hızlı akıyor
Senin nasıl büyüdumu

İnşaallah inşaallah hepimiz sağ salim kavuşalım. Allah hepimizi iyi anlayışlı doktorlarla karşılaştırır inşaallah.

Bence doktorun iyi, kafan rahat olsun,ikiliyi falan düşünme,herşey yolunda bence:)
Yeliz hanıma gösterdim bugün papp a değeri düşük çıkmış ama tek başına bi anlam ifade etmiyo diğerleri güzel dedi detaylıyı bekliyorum bakalım

Günaydın kızlar iyi haftasonları :)
Benim göbeğinde belirginleşti. Kv göre aya belli de bana göre çok değil akşamları çıkıyor. 3 kilo aldım toplamda

Canm bence aramızda hamileliği en iyi anlayan sensin ben senin göbeğini görünce bile heyecanlandım çok güzel olmuş benimde çıktı ama cok belli olmuyor çünkü gerçekten çok istahsizm.daha hiç bir şey asermedm yada şunu canm istyrm demedim

Benim göbek iyice çıktı kazakların beli kısaldı bide gece uyutmama seanslarına başladı paşa pozisyon beğendiremiyorum
Aaa . Desene bayağı hareketlenmis ben daha hareketleri günde bir veya iki kere hissedyrm oda gündüz e denk gelio bazı günler çok hareketli bazı günler de hep uyuyor ya varya zaman yaklaşınca içimi bir heyecan alıyor

Sağol canım, benim canım istiyo biseyler biri bişey yese içimden ne güzel falan diye aç gibi geçiriyorum:) şerbetli tatlı sevmem onu bile birileri yerken gördüm canım çekti , ama canım ceksede faydası olmayacak şeyler yemiyorum mecburen. Gobegim biraz daha büyüdü, görünce eliyle sevmeye başladılar:) iç karnın çok darmis sanırım, ama iyi memnunum suanlik:) inş seninki de hemen büyüsün :)

Ay aynı durum bende de var canım.
Normalde şerbetli tatlı sevmem yedeğimin haddi hesabı yok şimdi zaten aldığım kilolar da o tatlılar yüzünden :)
Normalde bi kare bitteri zor yiyen ben kendime inanamıyorum :)

Ben hamilelikte şerbetli tatlıdan nefret ettim..ekşi şeylere bayılıyorum..limon bile eksi gelmiyo bana düşünün..acaba kızımmı olucak

Ben hamilelikte şerbetli tatlıdan nefret ettim..ekşi şeylere bayılıyorum..limon bile eksi gelmiyo bana düşünün..acaba kızımmı olucak

Bilmem ki belli değil mi cinsiyeti?
Ben normalde de ekşi seven tatlı sevmeyen biriyim şeker yok hayatımda mesela. Yanı ekşiyi de yiyorum da normalde de öyleyim ama şerbetli tatlıyı böyle yiyeceğimi deseler inanmazdım

Bana doktor rennie şurubu verdi canım o da çok rahatlatıyor içmezsem uyuyamıyorum o hale geldim bi de yağlı yememeye çalışıyorum ama az etkiliyo o da

Devlete gittiğim için pek ilgilenmiyorlar zaten 16 haftam bitti daha..sizin ki ne bellimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…