Adam gibi doktorlara denk gelemediğimden herşeyi araştırmaktan öyle miydi böyle miydi bıktım vallahi en azından bu kadına denk gelmişken yönlendirdiği doktorlara gidim diyorum yoruldum zaten aklıma ikili testi soktular rahst uyuyamıyorum bile. Ben de haftaya değil sonraki hafta salı gidicem
Büyük oğlum(5.5 yasinda) 'anne farkında mısın karnin çok büyüdü, kardeşimin gelmesine az mı kaldı yoksa' diye yeni sorduKızlar göbekler ne alemde ya :)
Kızlar göbekler ne alemde ya :)
İnşaallah inşaallah hepimiz sağ salim kavuşalım. Allah hepimizi iyi anlayışlı doktorlarla karşılaştırır inşaallah.Yolun yarısındayız bir bu kadar daha zaman geçtiğinde ya kavuşmuş olacağız ya da kavuşmaya çok az kalmış olacak. Bugünkü kontrolden sonra zamanın çok hızlı geçtiğini derinden hissettim resmen. Bu da beni hem üzüyor hem de heyecanlandırıyor. İnşallah canlarımıza sağ salim kavusuruz.
İşinin ehli birine denk gelmen çok iyi olmuş canım sadece bunun egitimini almışsa bu işte çok iyi olmasını umarız. Bakalim bana nasıl biri denk gelecek yarın. Allah evlatlarımızı korusun.
Yeliz hanıma gösterdim bugün papp a değeri düşük çıkmış ama tek başına bi anlam ifade etmiyo diğerleri güzel dedi detaylıyı bekliyorum bakalımBence doktorun iyi, kafan rahat olsun,ikiliyi falan düşünme,herşey yolunda bence:)
Benim göbek iyice çıktı kazakların beli kısaldı bide gece uyutmama seanslarına başladı paşa pozisyon beğendiremiyorumKızlar göbekler ne alemde ya :)
Canm bence aramızda hamileliği en iyi anlayan sensin ben senin göbeğini görünce bile heyecanlandım çok güzel olmuş benimde çıktı ama cok belli olmuyor çünkü gerçekten çok istahsizm.daha hiç bir şey asermedm yada şunu canm istyrm demedimBenimki iyi alemde canım gün geçtikçe daha da büyüyor, akşamları sisiyo daha fazla. Aldı başını gidiyo gibi , her gören dokunup sevmek istiyo anlaşılmayacak gibi değil,bu günler geçmese zaman çok hızlı akıyor
Senin nasıl büyüdumu
Aaa . Desene bayağı hareketlenmis ben daha hareketleri günde bir veya iki kere hissedyrm oda gündüz e denk gelio bazı günler çok hareketli bazı günler de hep uyuyor ya varya zaman yaklaşınca içimi bir heyecan alıyorBenim göbek iyice çıktı kazakların beli kısaldı bide gece uyutmama seanslarına başladı paşa pozisyon beğendiremiyorum
Canm bence aramızda hamileliği en iyi anlayan sensin ben senin göbeğini görünce bile heyecanlandım çok güzel olmuş benimde çıktı ama cok belli olmuyor çünkü gerçekten çok istahsizm.daha hiç bir şey asermedm yada şunu canm istyrm demedim
Sağol canım, benim canım istiyo biseyler biri bişey yese içimden ne güzel falan diye aç gibi geçiriyorum:) şerbetli tatlı sevmem onu bile birileri yerken gördüm canım çekti , ama canım ceksede faydası olmayacak şeyler yemiyorum mecburen. Gobegim biraz daha büyüdü, görünce eliyle sevmeye başladılar:) iç karnın çok darmis sanırım, ama iyi memnunum suanlik:) inş seninki de hemen büyüsün :)
Ben hamilelikte şerbetli tatlıdan nefret ettim..ekşi şeylere bayılıyorum..limon bile eksi gelmiyo bana düşünün..acaba kızımmı olucakAy aynı durum bende de var canım.
Normalde şerbetli tatlı sevmem yedeğimin haddi hesabı yok şimdi zaten aldığım kilolar da o tatlılar yüzünden :)
Normalde bi kare bitteri zor yiyen ben kendime inanamıyorum :)
Ben hamilelikte şerbetli tatlıdan nefret ettim..ekşi şeylere bayılıyorum..limon bile eksi gelmiyo bana düşünün..acaba kızımmı olucak
Ben de tam bir limon manyağı oldumBen hamilelikte şerbetli tatlıdan nefret ettim..ekşi şeylere bayılıyorum..limon bile eksi gelmiyo bana düşünün..acaba kızımmı olucak
Bende hiç tatlı gömlek istemyrm o limonu dilimleyip brz pul biber bazen çok az tuz aman Allahım bayılıyorum midem ağrımasa dur durak bilmemBen de tam bir limon manyağı oldumBoş kalınca kendimi limonların başında buluyorum
Bana doktor rennie şurubu verdi canım o da çok rahatlatıyor içmezsem uyuyamıyorum o hale geldim bi de yağlı yememeye çalışıyorum ama az etkiliyo o daGaviscon iç canım, valla ne yesem reflum berbat rahatsız ediyor, yemek yiyince peşinden bir ölçek içiyorum oh misler gibi rahatım:) bugün unutmuştum midem nasıl yanıyor eşim getirdi şurubu da içtim ve kısa sürede acayip rahatladim
Devlete gittiğim için pek ilgilenmiyorlar zaten 16 haftam bitti daha..sizin ki ne bellimiBilmem ki belli değil mi cinsiyeti?
Ben normalde de ekşi seven tatlı sevmeyen biriyim şeker yok hayatımda mesela. Yanı ekşiyi de yiyorum da normalde de öyleyim ama şerbetli tatlıyı böyle yiyeceğimi deseler inanmazdım
Sizinkinin cinsiyeti neBende hiç tatlı gömlek istemyrm o limonu dilimleyip brz pul biber bazen çok az tuz aman Allahım bayılıyorum midem ağrımasa dur durak bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?