Ben hamilelikte şerbetli tatlıdan nefret ettim..ekşi şeylere bayılıyorum..limon bile eksi gelmiyo bana düşünün..acaba kızımmı olucak

Kaç haftalık seninki. Bende 17 hafta bol limonlu ekşi şeyler tüketim, tatlıdan midem bulaniyodu. 18 den sonra mide bulantıları mda geçince herşeyden yemeye başladım. Tatlı ceksede yemiyorum haftada bir falan ufak tefek. Benim oğlum ogluyo, hep ekşi aseriyodum ekşi kızdır dediler ama erkek geliyo

Bir haftadır böyle gündüz pek oynamıyo uyuyo galiba az kaldı sende bir haftaya hissedersin kontrolün ne zaman

Benim hep limon çiğ köfte falan çekti canım başlarda bulantılarım hala bitmedi ama erkek bu tür şeylerin bir geçerliliği yok

Ciddenmi hayırlısı bakalım benimde pazartesi kendini gösterirse öğrenicem inş..yoksa 19.haftaya kalır özele gidince

Kızlar gebelik boyunca hiç yumurtlama akıntınız oldu mu? Benim iki gündür öyle bir akıntım var da..Gebeyken yumurtlama olmuyo diye biliyorum

Selamlar kızlar, güzel haberlerinize çok sevindim. Benim göbek son 2-3 günde bir anda çıktı sanki ama hala yemeği fazla kaçırmış göbeği ile hamile göbeği arasında Ben çok tatlı yiyorum ve sanki çok düzenli beslenmiyorum gibi geliyor, biraz kendimi suçluyorum bu konuda. Bundan sonra daha fazla dikkat etmem lazım. Bir de hala yorgunluk geçmedi yani bugün alışverişe çıktık eşimle, azıcık dolaştık çok yoruldum, sırtım ağrıdı hep... normal mi bilemiyorum....
Bir de hala net bişey hissetmiyorum. Bazen çoooook hafif bir kıpırtı hissedermişim gibi oluyor am çok kısa süreli ve belli belirsiz, bebek mi yoksa hissetmek çok istediğim için bana mı öyle geliyor anlayamıyorum.
Hepinize iyi haftasonları!

Hareketlerini iki haftadır hissedyrm ama okdr net değil daha kontrolum bu ayın sonu ben ayda bir gidiyrm artik
Selamlar, net değil derken nasıl bişey hissediyorsunuz acaba? kısa süreli mi, günde 1-2 defa mı yoksa sürekli mi? ay benim ilk hamileliğim olduğundan çok merak ediyorum galiba..

. Bir bilgisi olan yok mu
Canım yumurtlama akıntısını pek ayırt edemem ama benim de akintilarim oluyor yumurta akı şeklinde. En başından beri var ama hamilelikte normal olduğunu bildiğim için sorun etmedim. Bence seninki de normaldir. Bir de doğruluğunu tam bilemiyorum ama şekerli tatlı şeyler yemek de akıntıyı çoğaltıyor bununla da ilgisi olabilir.

Hayırlı akşamlar hanımlar :)

Beni bu hamilelik şişko edecek. Hiç doymuyorum. Karnım doysa gözüm aç resmen. Canım sürekli bir şeyler çekiyor kendimi zaman farketmeksizin mutfakta buluyorum. Şimdiye dek üç kilo aldım doktorum bir şey demedi ama ben gidişatımdan korkuyorum. Üstelik canım hep tehlikeli şeyler çekiyor. Kuru ekmek bile yiyorum düşünün . Ağırlıklı olarak meyve ve sebzeye odaklansamda ekmeğe olan zaafımın önüne gecemedim en başından beri . :)

Selamlar, net değil derken nasıl bişey hissediyorsunuz acaba? kısa süreli mi, günde 1-2 defa mı yoksa sürekli mi? ay benim ilk hamileliğim olduğundan çok merak ediyorum galiba..
Ay canım benimde ilk hamileliğin ilk hissettiğim gidiklanma gibiydi hatta rahatsız oldum. Cunku anlam veremedim içimde birşeyler kayıyor gibiydi son bikac gundur bı yerleri değiyor pıt pıt şeklinde ama okdr tekme gibi kuvvetli değil mesela nerde olduğunu anlyrm bazen altta hissedyrm bazen gobegm brz altı çok güzel bir duygu

Çok şekersin ya kuru ekmek ne güzel .İşte bebişin ne olsa yiyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…