Sizinde belli değil galiba..kaçinci haftadasınizBen de tam bir limon manyağı oldumBoş kalınca kendimi limonların başında buluyorum
Devlete gittiğim için pek ilgilenmiyorlar zaten 16 haftam bitti daha..sizin ki ne bellimi
Daha gösteremedi sıpaSizinde belli değil galiba..kaçinci haftadasıniz
Ben hamilelikte şerbetli tatlıdan nefret ettim..ekşi şeylere bayılıyorum..limon bile eksi gelmiyo bana düşünün..acaba kızımmı olucak
Bir haftadır böyle gündüz pek oynamıyo uyuyo galiba az kaldı sende bir haftaya hissedersin kontrolün ne zamanAaa . Desene bayağı hareketlenmis ben daha hareketleri günde bir veya iki kere hissedyrm oda gündüz e denk gelio bazı günler çok hareketli bazı günler de hep uyuyor ya varya zaman yaklaşınca içimi bir heyecan alıyor
CiddenmiKaç haftalık seninki. Bende 17 hafta bol limonlu ekşi şeyler tüketim, tatlıdan midem bulaniyodu. 18 den sonra mide bulantıları mda geçince herşeyden yemeye başladım. Tatlı ceksede yemiyorum haftada bir falan ufak tefek. Benim oğlum ogluyo, hep ekşi aseriyodum ekşi kızdır dediler ama erkek geliyo
Ciğ kofteye limona bayıliyorumBenim hep limon çiğ köfte falan çekti canım başlarda bulantılarım hala bitmedi ama erkek bu tür şeylerin bir geçerliliği yok
Ciğ kofteye limona bayıliyorumBenim hep limon çiğ köfte falan çekti canım başlarda bulantılarım hala bitmedi ama erkek bu tür şeylerin bir geçerliliği yok
Hareketlerini iki haftadır hissedyrm ama okdr net değil daha kontrolum bu ayın sonu ben ayda bir gidiyrm artikBir haftadır böyle gündüz pek oynamıyo uyuyo galiba az kaldı sende bir haftaya hissedersin kontrolün ne zaman
Selamlar, net değil derken nasıl bişey hissediyorsunuz acaba? kısa süreli mi, günde 1-2 defa mı yoksa sürekli mi? ay benim ilk hamileliğim olduğundan çok merak ediyorum galiba..Hareketlerini iki haftadır hissedyrm ama okdr net değil daha kontrolum bu ayın sonu ben ayda bir gidiyrm artik
. Bir bilgisi olan yok muKızlar gebelik boyunca hiç yumurtlama akıntınız oldu mu? Benim iki gündür öyle bir akıntım var da..Gebeyken yumurtlama olmuyo diye biliyorum
Canım yumurtlama akıntısını pek ayırt edemem ama benim de akintilarim oluyor yumurta akı şeklinde. En başından beri var ama hamilelikte normal olduğunu bildiğim için sorun etmedim. Bence seninki de normaldir. Bir de doğruluğunu tam bilemiyorum ama şekerli tatlı şeyler yemek de akıntıyı çoğaltıyor bununla da ilgisi olabilir.. Bir bilgisi olan yok mu
Ay canım benimde ilk hamileliğin ilk hissettiğim gidiklanma gibiydi hatta rahatsız oldum. Cunku anlam veremedim içimde birşeyler kayıyor gibiydi son bikac gundur bı yerleri değiyor pıt pıt şeklinde ama okdr tekme gibi kuvvetli değil mesela nerde olduğunu anlyrm bazen altta hissedyrm bazen gobegm brz altı çok güzel bir duyguSelamlar, net değil derken nasıl bişey hissediyorsunuz acaba? kısa süreli mi, günde 1-2 defa mı yoksa sürekli mi? ay benim ilk hamileliğim olduğundan çok merak ediyorum galiba..
Çok şekersin ya kuru ekmek ne güzel .İşte bebişin ne olsa yiyor demekHayırlı akşamlar hanımlar :)
Beni bu hamilelik şişko edecek. Hiç doymuyorum. Karnım doysa gözüm aç resmen. Canım sürekli bir şeyler çekiyor kendimi zaman farketmeksizin mutfakta buluyorum. Şimdiye dek üç kilo aldım doktorum bir şey demedi ama ben gidişatımdan korkuyorum. Üstelik canım hep tehlikeli şeyler çekiyor. Kuru ekmek bile yiyorum düşünün . Ağırlıklı olarak meyve ve sebzeye odaklansamda ekmeğe olan zaafımın önüne gecemedim en başından beri . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?