- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Çok şekersin ya kuru ekmek ne güzel .İşte bebişin ne olsa yiyor demek
Kaçıncı haftadasınız benim 16 hafta bitti hala mide bulantım ve koku hassasiyetim var iştahsızım kilo alamadımkızlar nasılsınız. Bende mide bulantısı geçmedi hafifledi. inşallah tamamen geçer. durumlar aynı. okuyorum ama tek tek cevap yazamadım.
Ara ara mide bulantim oluyor benimde, özellikle ac kaldığım zaman.. bunun dışında her şey yolunda hamdolsun. Artık normal şekilde yemek yiyebiliyorum. Yoğurt aşkım hala aynı..her öğünde istisnasiz yiyorum. Gece kalkıp bile yiyorum hattakızlar nasılsınız. Bende mide bulantısı geçmedi hafifledi. inşallah tamamen geçer. durumlar aynı. okuyorum ama tek tek cevap yazamadım.
Canım benim hep akintim var. Hamilelikte normal bir şeydir. Rengi değişirse sorun var diyebiliriz... Bir bilgisi olan yok mu
Amaaaann ye gitsin! Sonra o kilolar öyle hızlı gidiyor ki insan şaşırıyor. Hep derim hamilenin canının çektiğini az da olsa yemesi lazım..yememesi günahHayırlı akşamlar hanımlar :)
Beni bu hamilelik şişko edecek. Hiç doymuyorum. Karnım doysa gözüm aç resmen. Canım sürekli bir şeyler çekiyor kendimi zaman farketmeksizin mutfakta buluyorum. Şimdiye dek üç kilo aldım doktorum bir şey demedi ama ben gidişatımdan korkuyorum. Üstelik canım hep tehlikeli şeyler çekiyor. Kuru ekmek bile yiyorum düşünün . Ağırlıklı olarak meyve ve sebzeye odaklansamda ekmeğe olan zaafımın önüne gecemedim en başından beri . :)
Cnm hala ogrenemedinmi sen ya.bnde merak ettm vallaBen de tam bir limon manyağı oldumBoş kalınca kendimi limonların başında buluyorum
takvimle uyumlu haftam. 18.hafta bittiKaçıncı haftadasınız benim 16 hafta bitti hala mide bulantım ve koku hassasiyetim var iştahsızım kilo alamadım
Ara ara mide bulantim oluyor benimde, özellikle ac kaldığım zaman.. bunun dışında her şey yolunda hamdolsun. Artık normal şekilde yemek yiyebiliyorum. Yoğurt aşkım hala aynı..her öğünde istisnasiz yiyorum. Gece kalkıp bile yiyorum hattabiri bitmeden diğerinin siparişini veriyorum.
Amaaaann ye gitsin! Sonra o kilolar öyle hızlı gidiyor ki insan şaşırıyor. Hep derim hamilenin canının çektiğini az da olsa yemesi lazım..yememesi günah
Normal zamanda bos kilo almaya com karsiyimdir ama hamilelik özel bir durum. Güzel bir amaç uğruna kilo alıyorsun.
Ben de zaten kendime engel olamayınca hamileliğin ardına sığınıyorum hemen. Gebelikten önce böyle değildim zaten hatta fazlaliklarim vardı biraz dikkat ederek kurtulmuştum. Sevmem fazla kiloyu normalde. Ama şimdi bulantılar geçti geceli istahim yerinde. Nefis köreltecek kadar bile olsa canım ne istese yiyorum acımadan :)))
Bunun cevabını ben de merak ediyorum, daha bütün hurçları çıkarmadım ama mutlaka oluyor o sararma durumu. Kimyasalsız zor gibi sanki ama araştırmak lazımAnnişler, size bir.sorum olacak
kızımın beyaz hastane çıkışları vs vardı. vakumlu hurçta saklamıştım. dün bir bakayım dedim . sandık lekesi dediğimiz halé girmiş hepsi... 4 takımın üstleri sarıspsarı lekeler
çok yeni güzeller saf pamuk. ne yapmalıyım nasıl kimyasal değmeden gider lekeler
tatlım , ne yediysen şifa olsun. Aman çok ekmek tatlı gulutenli yeme. çok zararlı bebeğin gelişimini bile etkiliyor şeker. benn sürekli acı ekşi peşindeyim. midem bulanıyor yatarken bile. çok su içiyorum içim yanıyor sanki.
Tatlıyla aram pek yok olursa tadına bakıyorum ama aramıyorum öyle. Ama ekmeksiz yemek yiyemez hale geldim. Kan şekerime daha geçen hafta baktırdım normal çıktı çok şükür yüksek çıkmasını bekliyordum. Yine de dikkat etmek en güzeli tabiki. Kendimi tutmaya çalışacağım. Tadına bakıp bırakmak en iyisi.
Ciğ kofteye limona bayıliyorum
yeni doğan bebeğime kimyasal yaklaştırmam biz bile kullanmıyoruz. beyaz sabun deneyeceğim inşallah çıkar. annem sandık lekesi derdi buna ve asla çıkmaz demişti.. inşallah çıkar. yoksa alırım yeniden.Bunun cevabını ben de merak ediyorum, daha bütün hurçları çıkarmadım ama mutlaka oluyor o sararma durumu. Kimyasalsız zor gibi sanki ama araştırmak lazım
bolll isotlu yapıyorum ben. çiğköfte gibi değil ama. bulguru sıcak suda islatıyorum. içine salça isot karabiber kurusoğan maydanoz ekliyorum. soğuk su ile karıştıryorum. bolll limon sıkıyorum enn sonunda birde nar ekşisi . çok karışık oldu ama. öyle bir tad oluyorki. bol yeşillikle ye gitsin :)Çiğköfteye limonu sıkıp ne yiyodum, sonra midem daha çok bulaniyodu, şimdi bile hergun yiyebilirim ekşi ekşi:)
bolll isotlu yapıyorum ben. çiğköfte gibi değil ama. bulguru sıcak suda islatıyorum. içine salça isot karabiber kurusoğan maydanoz ekliyorum. soğuk su ile karıştıryorum. bolll limon sıkıyorum enn sonunda birde nar ekşisi . çok karışık oldu ama. öyle bir tad oluyorki. bol yeşillikle ye gitsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?