kızlar nasılsınız. Bende mide bulantısı geçmedi hafifledi. inşallah tamamen geçer. durumlar aynı. okuyorum ama tek tek cevap yazamadım.
Ara ara mide bulantim oluyor benimde, özellikle ac kaldığım zaman.. bunun dışında her şey yolunda hamdolsun. Artık normal şekilde yemek yiyebiliyorum. Yoğurt aşkım hala aynı..her öğünde istisnasiz yiyorum. Gece kalkıp bile yiyorum hatta biri bitmeden diğerinin siparişini veriyorum.

Amaaaann ye gitsin! Sonra o kilolar öyle hızlı gidiyor ki insan şaşırıyor. Hep derim hamilenin canının çektiğini az da olsa yemesi lazım..yememesi günah
Normal zamanda bos kilo almaya com karsiyimdir ama hamilelik özel bir durum. Güzel bir amaç uğruna kilo alıyorsun.

şifa olsun yoğurt iyidir iyi
bende aç kalınca çok bulanıyor . ama Bazen tokken bile bulanıyor. et yiyemiyorum hala... hissetmiyorum hala
ne kızmış arkadaş yumuşak hafif...

Ben de zaten kendime engel olamayınca hamileliğin ardına sığınıyorum hemen. Gebelikten önce böyle değildim zaten hatta fazlaliklarim vardı biraz dikkat ederek kurtulmuştum. Sevmem fazla kiloyu normalde. Ama şimdi bulantılar geçti geceli istahim yerinde. Nefis köreltecek kadar bile olsa canım ne istese yiyorum acımadan :)))

Annişler, size bir.sorum olacak
kızımın beyaz hastane çıkışları vs vardı. vakumlu hurçta saklamıştım. dün bir bakayım dedim . sandık lekesi dediğimiz halé girmiş hepsi... 4 takımın üstleri sarıspsarı lekeler
çok yeni güzeller saf pamuk. ne yapmalıyım nasıl kimyasal değmeden gider lekeler

tatlım , ne yediysen şifa olsun. Aman çok ekmek tatlı gulutenli yeme. çok zararlı bebeğin gelişimini bile etkiliyor şeker. benn sürekli acı ekşi peşindeyim. midem bulanıyor yatarken bile. çok su içiyorum içim yanıyor sanki.

Bunun cevabını ben de merak ediyorum, daha bütün hurçları çıkarmadım ama mutlaka oluyor o sararma durumu. Kimyasalsız zor gibi sanki ama araştırmak lazım

Tatlıyla aram pek yok olursa tadına bakıyorum ama aramıyorum öyle. Ama ekmeksiz yemek yiyemez hale geldim. Kan şekerime daha geçen hafta baktırdım normal çıktı çok şükür yüksek çıkmasını bekliyordum. Yine de dikkat etmek en güzeli tabiki. Kendimi tutmaya çalışacağım. Tadına bakıp bırakmak en iyisi.

altın çörek var ihe. harika bir tadı var. hem bol tahıllı. çocuklarım çok seviyor. şifa oldun buda bir dönem. demek vucudun ihtiyacı var. limon yedim ilk ayda hemde nasıl. bolll tuzlu limon. veya limonlu su. şimdi yemiyorum demek o zaman vucudumun ihtiyacı vardı. ama ne iyi tatlı şeker canımız istemesin :)

Bunun cevabını ben de merak ediyorum, daha bütün hurçları çıkarmadım ama mutlaka oluyor o sararma durumu. Kimyasalsız zor gibi sanki ama araştırmak lazım
yeni doğan bebeğime kimyasal yaklaştırmam biz bile kullanmıyoruz. beyaz sabun deneyeceğim inşallah çıkar. annem sandık lekesi derdi buna ve asla çıkmaz demişti.. inşallah çıkar. yoksa alırım yeniden.

Çiğköfteye limonu sıkıp ne yiyodum, sonra midem daha çok bulaniyodu, şimdi bile hergun yiyebilirim ekşi ekşi:)
bolll isotlu yapıyorum ben. çiğköfte gibi değil ama. bulguru sıcak suda islatıyorum. içine salça isot karabiber kurusoğan maydanoz ekliyorum. soğuk su ile karıştıryorum. bolll limon sıkıyorum enn sonunda birde nar ekşisi . çok karışık oldu ama. öyle bir tad oluyorki. bol yeşillikle ye gitsin :)

Oh mis gibi valla ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…