Benim bildiğim kadarıyla da sandık lekesi çıkmıyor canım.

Ahhh ahhh altın çörek :)) İstanbul'da yaşarken ne de çok yerdim. Hele de öğrencilik yıllarımda. Metrobusten inince ihe kulübesi vardı hemen alırdım üç beş tane. Artık İstanbul'da yaşamıyorum değil altın corek halk ekmeğine bile hasret kaldım :))) ama olsun . En son gidişimde bol bol yedim bıkana kadar canım çok çekmesin diye :) ben Güneydoğu da yaşıyorum burada pide ekmeği meşhur tırnaklı pide denilen. Normal ekmeğe göre daha ince mayasiz hamurdan yapılıyor çünkü. Biraz ordan kurtariyorum sanırim :)

Karbonat- sirke ikilisi ? Bilemedim valla

Hanımlar bazen kasıklarımda bazende göbeğimin altında sanki pıt diye balon patlıyo yada sadece bir parmak ucu değer gibi bişeyler hissediyorum acaba bebek olabilirmi

Bebektir o canım :)
Benim yaramaz hiç durmuyor
Karnimda sürekli gaz bulutu geziyor gibi

Kaç haftalıksın
O minik hareketleri hissetmek harika

Güzel bir pazar olsun hepimize.Dün bir ev supureyim dedim akşam bir bardak çayı zor içtim.Nasil bir uyku uyudum miss gibi.Artik yorulmaya başladım işlenirken,eee yaş ta 25 değil,az yavaşlamak lazım galiba :)))

Günaydın kızlar ve göbekleri

Hamilelik işini sevmediğimi farkettim. Evet biraz geç oldu ama yani sadece ilk hamilelik güzel. Istediğin gibi yat uzan. Istersen ye istersen uyu..yemek yapmasan da olur,ekstradan düşüneceğin hiç bir olay yok evde sessiiizzz sessizz otur. Mis gibi derli toplu. Ayh! Neyse.. yorgunum, disim ağrıyor,halsizim..memnuniyetsizligim tavan

Sana yürekten katılıyorum canım meğer ilk gebeligimde prensesmişim de yeni farkına varıyorum bunda ansızın külkedisine döndüm. Mecburiyetlerim ikinci bebekte bile epey çoğaldı Allah sana ve senin gibi üçüncü dördüncü bebeğini bekleyen annelere yardım etsin. İlk gebeliğini yaşayan annelere de bol bol tadını çıkarın sağlık sorununuz olmadığı sürece demek istiyorum .

Ayyy ölürüm tırnaklı ekmek için. gidince yerim bende alırım dönerken. ne zaman giderim bilmiyorum. doğumdan evvel bi gideceğim inşallah.

Aynen bnde katiliyorum kizlar.ilk hamileligimde istedigim gibi yatar kalkardim simdi kizim müsade ederse yatip kalkiyorum.uyumayi bosver uzanmama bile izin vermiyo anne kalk deyip duruyo.gece bile deliksiz uykum yok.ikinci gelince zorlu bi surec bekliyo beni

Yok canım en son kapatmıştı iyice Bakalım Çarşamba kontrolüm var,gösterir belki.Onceden merak etmiyordum ama şimdi ben de merak etmeye başladım

çarşambaaaaaaa çarşamba bekliyorum bakalım öğrende gel bu kez. Aman yaşım 30 ben bile az iii güç yapayım pilim bitiyor. dün mecburen avm ye gittik. mahvoldum belim ağrıdı. mecbur kalmadıkça avm gezmem. Pisikedii teşekkür ederim . denerim karbonatı

Kesinlikle korkutmak istemem ama 2.çocuk deli ötesi zor! Bebeğe zaten tek elinle bakıyorsun..aglasa bile 'şundan agliyor' diyorsun,bebegin dilinden anliyorsun da 1 nunaranin dili hepten corba oluyor 2 numara arada büyüyor anlamıyorsun bile. 1 numara insanı bitiriyor. Aman düzeni bozulmasın aman içerlemesin aman psikolojisi etkilenmesin vs vs düşünmekten,kendini sıkmaktan
Allah'ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Islerimizi kolaylaştırsın inşallah.

Hiç kolay olmayacak farkındayım . Evvela duam sağlıkla kavusmak. Sonrasını bir süreç olarak değerlendiriyorum. Zamanla her şey düzene girer inşallah hepimiz için. İnşallah Allah ömür verirse evlatlarımız boylanip büyüdüğünde iyiki dediğimiz günleri de görelim ağız tadıyla.

Bir de beni düşün.İlk gibi olacak bana.İlk çocuğumda ben 18 eşim 22 yaşındaydı.Şimdi ufaklık geldiği zaman büyük oğlum 22 olacak

Yarın kontrolümuz var inş güzel haberler alırım dua edin lütfen..bu arada belki cinsiyetinide öğrenirim gösterirse..
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.Senin ilkti galiba ne olursa olsun farketmez,sağlıkla gelsin.Allah kalbine göre verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…