yeni doğan bebeğime kimyasal yaklaştırmam biz bile kullanmıyoruz. beyaz sabun deneyeceğim inşallah çıkar. annem sandık lekesi derdi buna ve asla çıkmaz demişti.. inşallah çıkar. yoksa alırım yeniden.
altın çörek var ihe. harika bir tadı var. hem bol tahıllı. çocuklarım çok seviyor. şifa oldun buda bir dönem. demek vucudun ihtiyacı var. limon yedim ilk ayda hemde nasıl. bolll tuzlu limon. veya limonlu su. şimdi yemiyorum demek o zaman vucudumun ihtiyacı vardı. ama ne iyi tatlı şeker canımız istemesin :)
Karbonat- sirke ikilisi ? Bilemedim vallaAnnişler, size bir.sorum olacak
kızımın beyaz hastane çıkışları vs vardı. vakumlu hurçta saklamıştım. dün bir bakayım dedim . sandık lekesi dediğimiz halé girmiş hepsi... 4 takımın üstleri sarıspsarı lekeler
çok yeni güzeller saf pamuk. ne yapmalıyım nasıl kimyasal değmeden gider lekeler
Hanımlar bazen kasıklarımda bazende göbeğimin altında sanki pıt diye balon patlıyo yada sadece bir parmak ucu değer gibi bişeyler hissediyorum acaba bebek olabilirmi
Canım 16 bitti 17 ye girdikBebektir o canım :)
Benim yaramaz hiç durmuyor
Karnimda sürekli gaz bulutu geziyor gibi
Kaç haftalıksın
O minik hareketleri hissetmek harika
Yok canım en son kapatmıştı iyiceCnm hala ogrenemedinmi sen ya.bnde merak ettm valla
Günaydın kızlar ve göbekleri
Hamilelik işini sevmediğimi farkettim. Evet biraz geç oldu amayani sadece ilk hamilelik güzel. Istediğin gibi yat uzan. Istersen ye istersen uyu..yemek yapmasan da olur,ekstradan düşüneceğin hiç bir olay yok evde sessiiizzz sessizz otur. Mis gibi derli toplu. Ayh! Neyse.. yorgunum, disim ağrıyor,halsizim..memnuniyetsizligim tavan
Ahhh ahhh altın çörek :)) İstanbul'da yaşarken ne de çok yerdim. Hele de öğrencilik yıllarımda. Metrobusten inince ihe kulübesi vardı hemen alırdım üç beş tane. Artık İstanbul'da yaşamıyorum değil altın corek halk ekmeğine bile hasret kaldım :))) ama olsun . En son gidişimde bol bol yedim bıkana kadar canım çok çekmesin diye :) ben Güneydoğu da yaşıyorum burada pide ekmeği meşhur tırnaklı pide denilen. Normal ekmeğe göre daha ince mayasiz hamurdan yapılıyor çünkü. Biraz ordan kurtariyorum sanırim :)
Aynen bnde katiliyorum kizlar.ilk hamileligimde istedigim gibi yatar kalkardim simdi kizim müsade ederse yatip kalkiyorum.uyumayi bosver uzanmama bile izin vermiyo anne kalk deyip duruyo.gece bile deliksiz uykum yok.ikinci gelince zorlu bi surec bekliyo beniSana yürekten katılıyorum canımmeğer ilk gebeligimde prensesmişim de yeni farkına varıyorum bunda ansızın külkedisine döndüm. Mecburiyetlerim ikinci bebekte bile epey çoğaldı Allah sana ve senin gibi üçüncü dördüncü bebeğini bekleyen annelere yardım etsin. İlk gebeliğini yaşayan annelere de bol bol tadını çıkarın sağlık sorununuz olmadığı sürece demek istiyorum .
Yok canım en son kapatmıştı iyiceBakalım Çarşamba kontrolüm var,gösterir belki.Onceden merak etmiyordum ama şimdi ben de merak etmeye başladım
Kesinlikle korkutmak istemem ama 2.çocuk deli ötesi zor! Bebeğe zaten tek elinle bakıyorsun..aglasa bile 'şundan agliyor' diyorsun,bebegin dilinden anliyorsun da 1 nunaranin dili hepten corba oluyorAynen bnde katiliyorum kizlar.ilk hamileligimde istedigim gibi yatar kalkardim simdi kizim müsade ederse yatip kalkiyorum.uyumayi bosver uzanmama bile izin vermiyo anne kalk deyip duruyo.gece bile deliksiz uykum yok.ikinci gelince zorlu bi surec bekliyo beni
Hiç kolay olmayacak farkındayım . Evvela duam sağlıkla kavusmak. Sonrasını bir süreç olarak değerlendiriyorum. Zamanla her şey düzene girer inşallah hepimiz için. İnşallah Allah ömür verirse evlatlarımız boylanip büyüdüğünde iyiki dediğimiz günleri de görelim ağız tadıyla.Aynen bnde katiliyorum kizlar.ilk hamileligimde istedigim gibi yatar kalkardim simdi kizim müsade ederse yatip kalkiyorum.uyumayi bosver uzanmama bile izin vermiyo anne kalk deyip duruyo.gece bile deliksiz uykum yok.ikinci gelince zorlu bi surec bekliyo beni
Bir de beni düşün.İlk gibi olacak bana.İlk çocuğumda ben 18 eşim 22 yaşındaydı.Şimdi ufaklık geldiği zaman büyük oğlum 22 olacakHiç kolay olmayacak farkındayım . Evvela duam sağlıkla kavusmak. Sonrasını bir süreç olarak değerlendiriyorum. Zamanla her şey düzene girer inşallah hepimiz için. İnşallah Allah ömür verirse evlatlarımız boylanip büyüdüğünde iyiki dediğimiz günleri de görelim ağız tadıyla.
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.Senin ilkti galiba ne olursa olsun farketmez,sağlıkla gelsin.Allah kalbine göre verir inşallahYarın kontrolümuz var inş güzel haberler alırım dua edin lütfen..bu arada belki cinsiyetinide öğrenirim gösterirse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?