Bir de beni düşün.İlk gibi olacak bana.İlk çocuğumda ben 18 eşim 22 yaşındaydı.Şimdi ufaklık geldiği zaman büyük oğlum 22 olacak

Maşallah Allah hepsine bereketli hayırlı ömürler versin sizin evin neşesi olur artık yeni üye :)) kardeşim doğduğunda ben de 18 yaşındaydım ve çok sevinmiştim onun gelişi evimize çok iyi gelmişti. Size de iyi gelir inşallah. Böyle bir değişiklik inanıyorum ki boşa değil. Allah onu verdiyse size vardır bir muradı

Bir de beni düşün.İlk gibi olacak bana.İlk çocuğumda ben 18 eşim 22 yaşındaydı.Şimdi ufaklık geldiği zaman büyük oğlum 22 olacak
Maşallah canım yaa bizim komşumuz da 4.ye kazara hamile kaldı. 1 numara 16, 2-13, 3- 10 yaşındaydı. En rahat çocuğum dedi. Hamileliği doğumu çok olaylı geçti ama sonrası iyi gitti. Çocuklar bebekle ilgilendi ev işlerine baktı..anneye maksimum yardim yani inşallah seninde öyle olacak.

Gorumcemin 2 kız 2 oğlu var. Bana hep kızım olmadı diye hiç üzülme..erkekler annelerine daha çok yardımcı, her işime koşarlar, gönlümü daha çok hoş tutmaya çalışırlar der. Ne kadar doğru bilmiyorum. 3 erkek anası olarak sana sormalı I iyi ki anneyim 35 ???

anladım..çok sağol canım cevabın için.Bende pko olduğu için demek ancak oldu yumurtlama akıntısı..

Canım benim hep akintim var. Hamilelikte normal bir şeydir. Rengi değişirse sorun var diyebiliriz..
Doğru.Cevap için teşekkürler canım

Kızlar merhaba demir ilacı kullanmaya başladınız mı? Doktor benden tahlil istedi ona göre bakarız dedi sonuçları gösterirken ben sormayı unuttum o da ilaç yazmadı ama İnternette banu çiftçinin makalesinde değerler normal olsa bile 5. Aydan itibaren demir takviyesi yapılmalı diyor

anladım..çok sağol canım cevabın için.Bende pko olduğu için demek ancak oldu yumurtlama akıntısı..

Doğru.Cevap için teşekkürler canım

Canım bende de PCO var ama bu akıntıların onunla ilgisi yoktur büyük ihtimalle. Zaten yumurtlama olmuyor bildiğim kadarıyla gebelikte. Yumurtlama olsa regl de olmak gerekir. Tamamen hormonlara bağlı gebelikten kaynaklanan akıntılar bunlar. Hatta doğuma doğru daha da fazlalaşacaklar doğumu kolaylaştırmak için.

Ben 16.haftadan beri kullanıyorum canım hatta geçenlerde tahlil de yaptırdım demir ve hgb normal seviyede. Demekki ilaç kullanmasam yediğim içtiğim bana yetmeyecek buradan bunu anlıyorum. Bana demir olarak doktorum maltofer tablet yazdı doktoruna ulasabiliyorsan bir sor canım ya da sağlık ocağına bir uğra genellikle gebelikte ortak ilaçlar kullanılıyor zaten en fazla doktorun yazacaginin muadili olur.

Ayy canımm çekti bende deneyeceğim. Bende ilk 3 ay bol ekşili yedim artık tatlı da yiyebiliyorum :)) yinede ekşiden vazgeçemiyorum

Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum canım. Gebelik öncesi de kullanmıştım düşük değildi değerim

Aynen oyle olcak cnm.ilerisi icin buyuduklerinde iyi olurda arkadas gibi olurlar zaten o yuzden istedim arkadas gibi buyusunler dedim insallh cok yipranmam.ilk 2 seneyi atlatabilirsem gerisi daha kolay olur sanirim.senin ikincimi olcak ücünçu mü

Amin cnm insallh.kizim 2 yasinda geroye donup baktigimda aci tatli gecmis bile 2 sene.cabuk geciyo zaman.hayatin icinde kayboluyo insan.insallh bunuda sag salim buyuturuz.allh ona gore sabrini verir insallh.senindemi ikinci

Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum canım. Gebelik öncesi de kullanmıştım düşük değildi değerim
Tesekkurler kızlar çarşamba günü ayrıntılı ultrason randevum var oradan doktorun yanına da geçip sorarım

Benim 3.olacak nasipse inşallah. Zor ama çok hızlı alışıyor insan. Olayı durumu kabullenince her şey daha kolay oluyor.
2 sene çok dedin yaa sen..3-4 aya olay tamamdır. Bebekte her hangi bir sağlık sorunu yoksa ,inşallah hepimizin bebesi sağlıkla sıhhatle doğar büyür, daha az ağlayacak daha sakın duracak daha güzel uyuyacak falan filan..
1 numara da bebeğin varlığını ve kalıcı olduğunu anladığında sizi biraz zorlayacak..türlü envaili sabir sınavları uygulayacak ama yaşı küçük olduğu için kabullenme süreci daha kısa olacaktır. 2-3 yaş aralığı çocuklar için aşırı zor resmen beyin yakan tür.. Allahım hepimize güç kuvvet selamet versin inşallah

kızlar hayrılı geceler. geçen hafta doktorum normal hayatına dönebilirsin dediği için bende işe güce başladım. eşim evdeyken ne yapsam kârdır dedim
ağır şeyleri çekti etti bende sil süpür ama çok iyi oldu. mutfağım misler gibi heryer tertemiz elhamdülillah çok şükür. .benimde üçüncü evladım olacak inşallah. inanın ilkte zorlandığım kadar ikincide zorlanmadım. Bilmiyorum ben ilkte annelik nedir nasıl bir hayat beni bekliyor düşünmedim hiç. bu nedenle bocaladım. eşimle ortak yapacak hiçbişeyimiz kalmadı hayatım bitti herşey evde bebek bakmak gibiydi... lohusa depresyonu dedikleri zıkkımı yaşadım. lohusalık bitince az az iyileştim sonra zevk almaya başladım hayattan eskisi gibi . ikincide sanki hep iki evladım var gibi başladım doğumdan sonra. kızımın sakin uyumlu mizacı benim sakinliği öğrenmem hepsi iç içe çok güzel ilerledi. sanırım benim cahilliğimden zorlu günler yaşadım ilkte... veya öyle olması lazımdı. şimdi üçüncü bebeğimi duyanlar sana hayranız, deli cesareti diyorlar . aldığım lezzeti bilmiyorlar . Mevlam bekleyen herkese nasip etsin. ilk bebeği olacaklar inşallah çok huzurlu güzel bereketli farkındalıklı bir hayatınız olsun. inşallah çok güzel olur herşey. tevekkül ile..

Amin cnm insallh.kizim 2 yasinda geroye donup baktigimda aci tatli gecmis bile 2 sene.cabuk geciyo zaman.hayatin icinde kayboluyo insan.insallh bunuda sag salim buyuturuz.allh ona gore sabrini verir insallh.senindemi ikinci

Aynen öyle hamilelik uzun gibi geliyor insana ama bebek doğduktan sonra anlıyorsun ki kısacık bir anmış meğer. Şimdi ikinci gebeligim ve ilkine göre daha da hızlı geçiyor zaman. Allah bağışlarsa bir oğlum var bir de kızım olacak inşallah canım.

Günaydın hayırlı haftalar hanımlar gördüğüm kötü rüyanın etkisinden kurtulamıyorum çok fazla takıyorum kafama napıcam böyle hiç bilmiyorum

Kıyamıyor erkekler annelerine hakikaten.Benimkiler de öyle süpürge de tutarlar,bulaşık makinesini boşaltırlar,sofra hazırlamaya yardım ederler.Çamasir selesi bile kaldırtmıyorlar sağolsunlar şu an :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…