- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Bir de beni düşün.İlk gibi olacak bana.İlk çocuğumda ben 18 eşim 22 yaşındaydı.Şimdi ufaklık geldiği zaman büyük oğlum 22 olacak
Maşallah canım yaaBir de beni düşün.İlk gibi olacak bana.İlk çocuğumda ben 18 eşim 22 yaşındaydı.Şimdi ufaklık geldiği zaman büyük oğlum 22 olacak
Evet benim ilk tek isteğim saglikla dogmasi ins..cok tesekkürlerHayırlı haberlerle gelirsin inşallah.Senin ilkti galiba ne olursa olsun farketmez,sağlıkla gelsin.Allah kalbine göre verir inşallah
anladım..çok sağol canım cevabın için.Bende pko olduğu için demek ancak oldu yumurtlama akıntısı..Canım yumurtlama akıntısını pek ayırt edemem ama benim de akintilarim oluyor yumurta akı şeklinde. En başından beri var ama hamilelikte normal olduğunu bildiğim için sorun etmedim. Bence seninki de normaldir. Bir de doğruluğunu tam bilemiyorum ama şekerli tatlı şeyler yemek de akıntıyı çoğaltıyor bununla da ilgisi olabilir.
Doğru.Cevap için teşekkürler canımCanım benim hep akintim var. Hamilelikte normal bir şeydir. Rengi değişirse sorun var diyebiliriz..
anladım..çok sağol canım cevabın için.Bende pko olduğu için demek ancak oldu yumurtlama akıntısı..
Doğru.Cevap için teşekkürler canım
Kızlar merhaba demir ilacı kullanmaya başladınız mı? Doktor benden tahlil istedi ona göre bakarız dedi sonuçları gösterirken ben sormayı unuttum o da ilaç yazmadı ama İnternette banu çiftçinin makalesinde değerler normal olsa bile 5. Aydan itibaren demir takviyesi yapılmalı diyor
Ayy canımm çekti bende deneyeceğim. Bende ilk 3 ay bol ekşili yedim artık tatlı da yiyebiliyorum :)) yinede ekşiden vazgeçemiyorumbolll isotlu yapıyorum ben. çiğköfte gibi değil ama. bulguru sıcak suda islatıyorum. içine salça isot karabiber kurusoğan maydanoz ekliyorum. soğuk su ile karıştıryorum. bolll limon sıkıyorum enn sonunda birde nar ekşisi . çok karışık oldu ama. öyle bir tad oluyorki. bol yeşillikle ye gitsin :)
Kızlar merhaba demir ilacı kullanmaya başladınız mı? Doktor benden tahlil istedi ona göre bakarız dedi sonuçları gösterirken ben sormayı unuttum o da ilaç yazmadı ama İnternette banu çiftçinin makalesinde değerler normal olsa bile 5. Aydan itibaren demir takviyesi yapılmalı diyor
Ayy canımm çekti bende deneyeceğim. Bende ilk 3 ay bol ekşili yedim artık tatlı da yiyebiliyorum :)) yinede ekşiden vazgeçemiyorum
Aynen oyle olcak cnm.ilerisi icin buyuduklerinde iyi olurda arkadas gibi olurlar zaten o yuzden istedim arkadas gibi buyusunler dedim insallh cok yipranmam.ilk 2 seneyi atlatabilirsem gerisi daha kolay olur sanirim.senin ikincimi olcak ücünçu müKesinlikle korkutmak istemem ama 2.çocuk deli ötesi zor! Bebeğe zaten tek elinle bakıyorsun..aglasa bile 'şundan agliyor' diyorsun,bebegin dilinden anliyorsun da 1 nunaranin dili hepten corba oluyor2 numara arada büyüyor anlamıyorsun bile. 1 numara insanı bitiriyor. Aman düzeni bozulmasın aman içerlemesin aman psikolojisi etkilenmesin vs vs düşünmekten,kendini sıkmaktan
Allah'ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Islerimizi kolaylaştırsın inşallah.
Amin cnm insallh.kizim 2 yasinda geroye donup baktigimda aci tatli gecmis bile 2 sene.cabuk geciyo zaman.hayatin icinde kayboluyo insan.insallh bunuda sag salim buyuturuz.allh ona gore sabrini verir insallh.senindemi ikinciHiç kolay olmayacak farkındayım . Evvela duam sağlıkla kavusmak. Sonrasını bir süreç olarak değerlendiriyorum. Zamanla her şey düzene girer inşallah hepimiz için. İnşallah Allah ömür verirse evlatlarımız boylanip büyüdüğünde iyiki dediğimiz günleri de görelim ağız tadıyla.
Ben 16.haftadan beri kullanıyorum canım hatta geçenlerde tahlil de yaptırdım demir ve hgb normal seviyede. Demekki ilaç kullanmasam yediğim içtiğim bana yetmeyecek buradan bunu anlıyorum. Bana demir olarak doktorum maltofer tablet yazdı doktoruna ulasabiliyorsan bir sor canım ya da sağlık ocağına bir uğra genellikle gebelikte ortak ilaçlar kullanılıyor zaten en fazla doktorun yazacaginin muadili olur.
Tesekkurler kızlar çarşamba günü ayrıntılı ultrason randevum var oradan doktorun yanına da geçip sorarımBen 12. Haftadan beri kullanıyorum canım. Gebelik öncesi de kullanmıştım düşük değildi değerim
Benim 3.olacak nasipse inşallah. Zor ama çok hızlı alışıyor insan. Olayı durumu kabullenince her şey daha kolay oluyor.Aynen oyle olcak cnm.ilerisi icin buyuduklerinde iyi olurda arkadas gibi olurlar zaten o yuzden istedim arkadas gibi buyusunler dedim insallh cok yipranmam.ilk 2 seneyi atlatabilirsem gerisi daha kolay olur sanirim.senin ikincimi olcak ücünçu mü
Amin cnm insallh.kizim 2 yasinda geroye donup baktigimda aci tatli gecmis bile 2 sene.cabuk geciyo zaman.hayatin icinde kayboluyo insan.insallh bunuda sag salim buyuturuz.allh ona gore sabrini verir insallh.senindemi ikinci
Ben de aynen arada hissettiriyor kendini prensesimCanım 16 bitti 17 ye girdik
Kıyamıyor erkekler annelerine hakikaten.Benimkiler de öyle süpürge de tutarlar,bulaşık makinesini boşaltırlar,sofra hazırlamaya yardım ederler.Çamasir selesi bile kaldırtmıyorlar sağolsunlar şu an :))Gorumcemin 2 kız 2 oğlu var. Bana hep kızım olmadı diye hiç üzülme..erkekler annelerine daha çok yardımcı, her işime koşarlar, gönlümü daha çok hoş tutmaya çalışırlar der. Ne kadar doğru bilmiyorum. 3 erkek anası olarak sana sormalı I iyi ki anneyim 35 ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?