- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
Ne gördün bilmiyorum ama çok kafana takma dua et Allah a sığın canım. Hiç birşey olmaz Allah ın izni ile.Günaydın hayırlı haftalar hanımlar gördüğüm kötü rüyanın etkisinden kurtulamıyorum çok fazla takıyorum kafama napıcam böyle hiç bilmiyorum
Kızlar merhaba demir ilacı kullanmaya başladınız mı? Doktor benden tahlil istedi ona göre bakarız dedi sonuçları gösterirken ben sormayı unuttum o da ilaç yazmadı ama İnternette banu çiftçinin makalesinde değerler normal olsa bile 5. Aydan itibaren demir takviyesi yapılmalı diyor[/QUOTE
Ben içmiyorum ama cuma kan verdim düşükse değerlerim yazar tabi
Nedense gebelikte çoğalıyor bu kabuslar.Fazla kafana takma,hayr olsun de geçGünaydın hayırlı haftalar hanımlar gördüğüm kötü rüyanın etkisinden kurtulamıyorum çok fazla takıyorum kafama napıcam böyle hiç bilmiyorum
Ne gördün bilmiyorum ama çok kafana takma dua et Allah a sığın canım. Hiç birşey olmaz Allah ın izni ile.
Hayır olsun dedim ama dün baya canım sıkıldı takmamak lazım aslında ama yer arıyorum işte, dua ediyorum bol bolNedense gebelikte çoğalıyor bu kabuslar.Fazla kafana takma,hayr olsun de geç
yaaa üzüldümhayırlı sabahlar kızlar. akılsız ben
dün iş güç yaptım dedim ya. kanamam başladı. doktora gideceğim. Aman ha aman benim düştüğüm hataya düşmeyin banada dua edin.
Kız niye yoruyosun kendini bırak ev alsın yürüsün bebişimize iyi bak. Çok mu kanaman? İnşallah birikmiş kandır.hayırlı sabahlar kızlar. akılsız ben
dün iş güç yaptım dedim ya. kanamam başladı. doktora gideceğim. Aman ha aman benim düştüğüm hataya düşmeyin banada dua edin.
Valla neler görüyorum neler 3 sezon korku dizisi çıkar sakın inanıpta çağırma kendine suya oku gitsin bir daha düşünme bebişini sev konuş annesi.Hayır olsun dedim ama dün baya canım sıkıldı takmamak lazım aslında ama yer arıyorum işte, dua ediyorum bol bol
Allah'a emanetsin iz bişey olmaz inslalla..bebiş beni yorma anne mesajı vermiştirhayırlı sabahlar kızlar. akılsız ben
Valla neler görüyorum neler 3 sezon korku dizisi çıkar sakın inanıpta çağırma kendine suya oku gitsin bir daha düşünme bebişini sev konuş annesi.
yaaa üzüldüminsallah devam etmez canım
Film falan izliyor musun?Hayır olsun dedim ama dün baya canım sıkıldı takmamak lazım aslında ama yer arıyorum işte, dua ediyorum bol bol
Amin.inşallah birikmiş kan gibi duruyor. inşallah yatırmaz beni. kızlar kendime çok çok kızdım aptallık benimki.... ev işi kalsa ne olur kirli olsa ne olur..... Allahım senin yarattığın hayra muhtacız ne olur koru bizi.
İşte yumurtlama akıntısı gibi olunca ve ilk defa olunca ben ona yordum.. Neyse canım sende de oluyosa sıkıntı yoktur inşallah.Canım bende de PCO var ama bu akıntıların onunla ilgisi yoktur büyük ihtimalle. Zaten yumurtlama olmuyor bildiğim kadarıyla gebelikte. Yumurtlama olsa regl de olmak gerekir. Tamamen hormonlara bağlı gebelikten kaynaklanan akıntılar bunlar. Hatta doğuma doğru daha da fazlalaşacaklar doğumu kolaylaştırmak için.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Benimde dün kalabalık bir misafir grubum vardı. Çok şükür kanamam yok ama kasığım ağrıyo. Güya dikkat de ediyorum ama olmuyo illaki birşeyler çıkıyo..hayırlı sabahlar kızlar. akılsız ben
15 Haftadan itibaren birkaç günde bir pıt pıt seyirme olurdu bağırsak mı ne olduğunu anlayamıyodum 18 de anladım bebiş olduğunu bir haftadırda tekmelere döndü gündüz uyuyo ben hareket halindeyken ama gece yatmamı istemiyo sıpamerhaba kızlarr..hafta olarak benden ileri olduğunuz için buraya yazmak istedim.. benim ilk gebeliğim ve 15+1 deyim.. ilk gebeliklerinizde bebeğinizi ilk ne zaman hissettiniz. doktor 20. haftada hissedilir dedi daha önce hisseden var mı? bi de nasıl bir histi
Allah yardımcınız olsun. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Benimde dün kalabalık bir misafir grubum vardı. Çok şükür kanamam yok ama kasığım ağrıyo. Güya dikkat de ediyorum ama olmuyo illaki birşeyler çıkıyo..
Canim iins devam etmez yorma kendini..benimde kontrolum var ins güzel şeyler duyarimhayırlı sabahlar kızlar. akılsız ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?