hayırlı sabahlar kızlar. akılsız ben
dün iş güç yaptım dedim ya. kanamam başladı. doktora gideceğim. Aman ha aman benim düştüğüm hataya düşmeyin banada dua edin.
Kız niye yoruyosun kendini bırak ev alsın yürüsün bebişimize iyi bak. Çok mu kanaman? İnşallah birikmiş kandır.

Hayır olsun dedim ama dün baya canım sıkıldı takmamak lazım aslında ama yer arıyorum işte, dua ediyorum bol bol
Valla neler görüyorum neler 3 sezon korku dizisi çıkar sakın inanıpta çağırma kendine suya oku gitsin bir daha düşünme bebişini sev konuş annesi.

Valla neler görüyorum neler 3 sezon korku dizisi çıkar sakın inanıpta çağırma kendine suya oku gitsin bir daha düşünme bebişini sev konuş annesi.

inşallah birikmiş kan gibi duruyor. inşallah yatırmaz beni. kızlar kendime çok çok kızdım aptallık benimki.... ev işi kalsa ne olur kirli olsa ne olur..... Allahım senin yarattığın hayra muhtacız ne olur koru bizi.

Hayır olsun dedim ama dün baya canım sıkıldı takmamak lazım aslında ama yer arıyorum işte, dua ediyorum bol bol
Film falan izliyor musun?
Bence görsel şeylere maruz kaldığımız için de oluyor.
Gebeliğin boyunca film dizi izlemedim.
Dün bir forest gumb filmini izledim rüyamda zombi gördüm beni kovalıyordu.
En iyisi kendini manevi şeyler ve kitap okumayla meşgul etmek.

Amin.
Allah'a emanet bebislerimiz.

merhaba kızlarr.. hafta olarak benden ileri olduğunuz için buraya yazmak istedim.. benim ilk gebeliğim ve 15+1 deyim.. ilk gebeliklerinizde bebeğinizi ilk ne zaman hissettiniz. doktor 20. haftada hissedilir dedi daha önce hisseden var mı? bi de nasıl bir histi

İşte yumurtlama akıntısı gibi olunca ve ilk defa olunca ben ona yordum.. Neyse canım sende de oluyosa sıkıntı yoktur inşallah.

hayırlı sabahlar kızlar. akılsız ben
dün iş güç yaptım dedim ya. kanamam başladı. doktora gideceğim. Aman ha aman benim düştüğüm hataya düşmeyin banada dua edin.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Benimde dün kalabalık bir misafir grubum vardı. Çok şükür kanamam yok ama kasığım ağrıyo. Güya dikkat de ediyorum ama olmuyo illaki birşeyler çıkıyo..

15 Haftadan itibaren birkaç günde bir pıt pıt seyirme olurdu bağırsak mı ne olduğunu anlayamıyodum 18 de anladım bebiş olduğunu bir haftadırda tekmelere döndü gündüz uyuyo ben hareket halindeyken ama gece yatmamı istemiyo sıpa bir iki haftaya seninde belirti vermeye başlar inşallah kızlar daha geç oynuyomuş diyolar

bize ne lazım kalabalık misafir temizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…