bize ne lazım kalabalık misafir temizlik.
Ev işi nankördür kuzum bitmez insan yapmak istiyor ama boşver kış günü kim görcek. Bendr kendimi çok iyi hissediyordum ama doktor raporu uzattı kumu hala dökememişim dün biraz gezelim dedik belim ayrıldı sanki bütün gece ağrıdı. Yani iyi hissetsekte vücut kaldırmıyo demekki çok hareketiinşallah birikmiş kan gibi duruyor. inşallah yatırmaz beni. kızlar kendime çok çok kızdım aptallık benimki.... ev işi kalsa ne olur kirli olsa ne olur..... Allahım senin yarattığın hayra muhtacız ne olur koru bizi.
aynen valla. Ama içini ferah tut birşey olmaz Allahın izniyle. Bu da bize ders olsun. Bende artık misafir kabul etmeyi düşünmüyorum.
benim de kız canım.. iki farklı doktor öyle dedi.15 Haftadan itibaren birkaç günde bir pıt pıt seyirme olurdu bağırsak mı ne olduğunu anlayamıyodum 18 de anladım bebiş olduğunu bir haftadırda tekmelere döndü gündüz uyuyo ben hareket halindeyken ama gece yatmamı istemiyo sıpabir iki haftaya seninde belirti vermeye başlar inşallah kızlar daha geç oynuyomuş diyolar
Ev işi nankördür kuzum bitmez insan yapmak istiyor ama boşver kış günü kim görcek. Bendr kendimi çok iyi hissediyordum ama doktor raporu uzattı kumu hala dökememişim dün biraz gezelim dedik belim ayrıldı sanki bütün gece ağrıdı. Yani iyi hissetsekte vücut kaldırmıyo demekki çok hareketi
Ya ev görmeye geliyolar. Ev almıştık. Bırak bi çeşit yapmayı sağolsun görümcemden başka yardım eden olmadı. Hepsi de afedersin koca koca kızlar kadınlar. Neyse çok şükür kazasız belasız çıktılar aradan ama böylelerini gördükçe ne gerek var diyorum. Artık karar aldım Allah nasip ederse daha misafir kabul etmeyeceğim doğuma kadar.yani sana gelenlerde kendileri çeşit yapıp gelse sana kolay olur. onun dışında gebe kadına gideni anlamıyorum inan.
işté ne diyeceksin... ben kabul etmem artık misafir tenimizlik hayal olduYa ev görmeye geliyolar. Ev almıştık. Bırak bi çeşit yapmayı sağolsun görümcemden başka yardım eden olmadı. Hepsi de afedersin koca koca kızlar kadınlar. Neyse çok şükür kazasız belasız çıktılar aradan ama böylelerini gördükçe ne gerek var diyorum. Artık karar aldım Allah nasip ederse daha misafir kabul etmeyeceğim doğuma kadar.
Gaz problemin yoksa kesin bebiştir o ay ne güzel :) göbüş çıktı mıbenim de kız canım.. iki farklı doktor öyle dedi.dün göbeğimin sağ alt tarafında çırpınma kıpraşma gibi bir şeyler hissettim. bebeğim yavaştan ben burdayım diyor galiba
Tam hissetme haftaların balım kontrole gidiyorsan üzülme iyidir annenin içtiği su bile etkilermiş hareketi ben çok su içtiğim gün hissedemiyorum meselamutfak dolaplarını düzenledim. eşimde yardım etti ama demek ben kendim yaparım diye çok yüklendim. ben hala hissetmiyorum canım sıkılıyor artık.
elimde değil şekerim. su içiyorum kahvaltıdan evvel bile. yanii içim yanıyor sanki.Tam hissetme haftaların balım kontrole gidiyorsan üzülme iyidir annenin içtiği su bile etkilermiş hareketi ben çok su içtiğim gün hissedemiyorum mesela
gaz şikayetimde var ama onlar daha farklı belli oluyor hemenGaz problemin yoksa kesin bebiştir o ay ne güzel :) göbüş çıktı mı
bu haftalarda net hissetmem gerekirdi. göbek büyüdü artık ben burdayım diyor. inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirim duanıza muhtacım .Tam hissetme haftaların balım kontrole gidiyorsan üzülme iyidir annenin içtiği su bile etkilermiş hareketi ben çok su içtiğim gün hissedemiyorum mesela
Gerçekten mi canm ya nasılsın simdihayırlı sabahlar kızlar. akılsız ben
dün iş güç yaptım dedim ya. kanamam başladı. doktora gideceğim. Aman ha aman benim düştüğüm hataya düşmeyin banada dua edin.
Canım bende bir rüya görmüştüm kötü ne kimseyle anlattım nede rüya yorumuna baktım sadece dua ettim çokta etkilendim ama dua ede ede Allah a hayırlı çıkmasını diledim içim rahatladiGünaydın hayırlı haftalar hanımlar gördüğüm kötü rüyanın etkisinden kurtulamıyorum çok fazla takıyorum kafama napıcam böyle hiç bilmiyorum
ayyy ben evlenirken de böyleydim kabus üstüne kabus tüm gün onu düşününce :)Valla neler görüyorum neler 3 sezon korku dizisi çıkar sakın inanıpta çağırma kendine suya oku gitsin bir daha düşünme bebişini sev konuş annesi.
Ya çok düşünmekten oldu sanırım dua ediyorum bol bol evet geçen ay erkekti değişmediyse :)kız sana ne oluyor gördüğün rüyayı düşünüp durma!
aaaa bak düşünme dua oku Kurân oku. ne bileyim bişeyler ör bebeğine. erkekti senin demi.
Yok korku filmi vs. izlemem öyle pekFilm falan izliyor musun?
Bence görsel şeylere maruz kaldığımız için de oluyor.
Gebeliğin boyunca film dizi izlemedim.
Dün bir forest gumb filmini izledim rüyamda zombi gördüm beni kovalıyordu.
En iyisi kendini manevi şeyler ve kitap okumayla meşgul etmek.
Kızlar merhaba demir ilacı kullanmaya başladınız mı? Doktor benden tahlil istedi ona göre bakarız dedi sonuçları gösterirken ben sormayı unuttum o da ilaç yazmadı ama İnternette banu çiftçinin makalesinde değerler normal olsa bile 5. Aydan itibaren demir takviyesi yapılmalı diyor
Aaaa öylemi bende çok su içiyorum gün içinde o yüzden mi bir tek sabah pıtlaması hissediyorum acabaTam hissetme haftaların balım kontrole gidiyorsan üzülme iyidir annenin içtiği su bile etkilermiş hareketi ben çok su içtiğim gün hissedemiyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?