Ev işi nankördür kuzum bitmez insan yapmak istiyor ama boşver kış günü kim görcek. Bendr kendimi çok iyi hissediyordum ama doktor raporu uzattı kumu hala dökememişim dün biraz gezelim dedik belim ayrıldı sanki bütün gece ağrıdı. Yani iyi hissetsekte vücut kaldırmıyo demekki çok hareketi

aynen valla. Ama içini ferah tut birşey olmaz Allahın izniyle. Bu da bize ders olsun. Bende artık misafir kabul etmeyi düşünmüyorum.

yani sana gelenlerde kendileri çeşit yapıp gelse sana kolay olur. onun dışında gebe kadına gideni anlamıyorum inan.

benim de kız canım.. iki farklı doktor öyle dedi. dün göbeğimin sağ alt tarafında çırpınma kıpraşma gibi bir şeyler hissettim. bebeğim yavaştan ben burdayım diyor galiba

mutfak dolaplarını düzenledim. eşimde yardım etti ama demek ben kendim yaparım diye çok yüklendim. ben hala hissetmiyorum canım sıkılıyor artık.

yani sana gelenlerde kendileri çeşit yapıp gelse sana kolay olur. onun dışında gebe kadına gideni anlamıyorum inan.
Ya ev görmeye geliyolar. Ev almıştık. Bırak bi çeşit yapmayı sağolsun görümcemden başka yardım eden olmadı. Hepsi de afedersin koca koca kızlar kadınlar. Neyse çok şükür kazasız belasız çıktılar aradan ama böylelerini gördükçe ne gerek var diyorum. Artık karar aldım Allah nasip ederse daha misafir kabul etmeyeceğim doğuma kadar.

işté ne diyeceksin... ben kabul etmem artık misafir tenimizlik hayal oldu

benim de kız canım.. iki farklı doktor öyle dedi. dün göbeğimin sağ alt tarafında çırpınma kıpraşma gibi bir şeyler hissettim. bebeğim yavaştan ben burdayım diyor galiba
Gaz problemin yoksa kesin bebiştir o ay ne güzel :) göbüş çıktı mı

mutfak dolaplarını düzenledim. eşimde yardım etti ama demek ben kendim yaparım diye çok yüklendim. ben hala hissetmiyorum canım sıkılıyor artık.
Tam hissetme haftaların balım kontrole gidiyorsan üzülme iyidir annenin içtiği su bile etkilermiş hareketi ben çok su içtiğim gün hissedemiyorum mesela

Tam hissetme haftaların balım kontrole gidiyorsan üzülme iyidir annenin içtiği su bile etkilermiş hareketi ben çok su içtiğim gün hissedemiyorum mesela
elimde değil şekerim. su içiyorum kahvaltıdan evvel bile. yanii içim yanıyor sanki.

Gaz problemin yoksa kesin bebiştir o ay ne güzel :) göbüş çıktı mı
gaz şikayetimde var ama onlar daha farklı belli oluyor hemen göbüş sabah dümdüz akşam şişiyor.. değişiyor gün içinde. iki kilo aldım zaten çok büyük değişiklik yok yani

bu haftalarda net hissetmem gerekirdi. göbek büyüdü artık ben burdayım diyor. inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirim duanıza muhtacım .

günaydın hanımlar bi şey sorucam. dün temizlik yaptım ama şey yani sadece giyinme odasında kıyafet katladım dolaba yerleştirdim. kalan yazlıkları hurca yerleştirdim. dolapların içini sildim. öyle ağır kaldırmalı uzanmalı şeyler değil de daha çok eğilip kalkmalı şeyler yaptım. ayakta çok durdum. çok belim sırtım ağrıdı kasıklarım filan. bişey olmamıştır dimi bebişe.

Günaydın hayırlı haftalar hanımlar gördüğüm kötü rüyanın etkisinden kurtulamıyorum çok fazla takıyorum kafama napıcam böyle hiç bilmiyorum
Canım bende bir rüya görmüştüm kötü ne kimseyle anlattım nede rüya yorumuna baktım sadece dua ettim çokta etkilendim ama dua ede ede Allah a hayırlı çıkmasını diledim içim rahatladi

Yok korku filmi vs. izlemem öyle pek

merhaba siirkiz. 16 haftalık olduğumda doktor bana da demir ilacı başlattı. kan değerlerim düşük filan değil bu arada. hap vermedi. sıvı şekilde tüpler kafana dikip içiyorsun günde 2 tüp. bana o şekilde verdi

Aaaa öylemi bende çok su içiyorum gün içinde o yüzden mi bir tek sabah pıtlaması hissediyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…