- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Korkma canım birşey yoktur, oluyor öyle yorulunca bel ağrısı vs.günaydın hanımlar bi şey sorucam. dün temizlik yaptım ama şey yani sadece giyinme odasında kıyafet katladım dolaba yerleştirdim. kalan yazlıkları hurca yerleştirdim. dolapların içini sildim. öyle ağır kaldırmalı uzanmalı şeyler değil de daha çok eğilip kalkmalı şeyler yaptım. ayakta çok durdum. çok belim sırtım ağrıdı kasıklarım filan. bişey olmamıştır dimi bebişe.
Bende anlatmadım kimseye canım sabah uyandım dua ettim çokca, unutmaya çalışıyorumCanım bende bir rüya görmüştüm kötü ne kimseyle anlattım nede rüya yorumuna baktım sadece dua ettim çokta etkilendim ama dua ede ede Allah a hayırlı çıkmasını diledim içim rahatladi
Canım dualarımız seninle.Gecer gider inşallah çabucak.Allaha emanetsinizhayırlı sabahlar kızlar. akılsız ben
dün iş güç yaptım dedim ya. kanamam başladı. doktora gideceğim. Aman ha aman benim düştüğüm hataya düşmeyin banada dua edin.
cnm benimde 8,5-4,5 valla. başım çok ağrıyor . önceden 9-6 dı şimdi iyice düştüKızlar tansiyonum sürekli dusuyo, az önce 5-8 di , gözümü açamıyorum o anlarda tansiyonum dusuyomus demekki, tansiyon takibi yapıp böyle düşük olan varmı, normalmi , daha önceki deneyimli arkadaşlar sizler hiç yaşamış miydiniz, yarın doktora sorucam ama çok merak ettim
kızlar rüyalardan bende muzdaribim son 1 haftadır çok sık rüyalar görmeye başladım evelsi gece 2 buçukta yataktan fırladım eşim neye uğradığını şaşırdıÖzellikle hamileliğin bu haftalarında çok rüya görülüyomuş kızlar takmayın. Bende geçen iki kötü rüya gördüm ama bilinç altıyla alakalı birşey hiç üzmeyin kendinizi. Sürekli sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı düşünüyoruz ya ondan..
bu haftalarda net hissetmem gerekirdi. göbek büyüdü artık ben burdayım diyor. inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirim duanıza muhtacım .
Kizlar bilin bakalım ne oldu doktora gittim bebeğin saglıkli olmasindan başka bişey düsünmedigimden ciniyetini sormayi unuttum devlet olduğu içinde onlarda ilgilenmedi zaten...nasip artık bidahaki kontrolume özelde olacak
Hamdolsun oda bende sağlıklı olalım tabi sizlerde öyle başka bişey istemem..bidahaki kontrolum 4 ocak 19 haftalık olucaz inş ozamanSağlık haberini almışsın ne güzel özeldeki kontrolün ne zaman özelde daha dikkatli bakıyorlar daha net emin olursun.
Hamdolsun oda bende sağlıklı olalım tabi sizlerde öyle başka bişey istemem..bidahaki kontrolum 4 ocak 19 haftalık olucaz inş ozaman
Ben de bi ara aşırı rüya görüyordum. Bunun anlamı ne ne manaya geliyor falan diye diye takıntı etmiştim. Baktım böyle olmayacak saldım.. hamilelikte insan her şeyi takıyor,kendine yük ediyor o yüzden rüya da çok görülüyorGünaydın hayırlı haftalar hanımlar gördüğüm kötü rüyanın etkisinden kurtulamıyorum çok fazla takıyorum kafama napıcam böyle hiç bilmiyorum
Hay maşallah. Bak demekki doğruymuşKıyamıyor erkekler annelerine hakikaten.Benimkiler de öyle süpürge de tutarlar,bulaşık makinesini boşaltırlar,sofra hazırlamaya yardım ederler.Çamasir selesi bile kaldırtmıyorlar sağolsunlar şu an :))
İnşallah canım inşallahHay maşallah. Bak demekki doğruymuş
Evlatlariminiz hayrını görelim inşallah
Masallh cnm.buyutmesi zor ama cok cocuk iyidir.ilerde 3.yu bnde isterim insallh.Benim 3.olacak nasipse inşallah. Zor ama çok hızlı alışıyor insan. Olayı durumu kabullenince her şey daha kolay oluyor.
2 sene çok dedin yaa sen..3-4 aya olay tamamdır. Bebekte her hangi bir sağlık sorunu yoksa ,inşallah hepimizin bebesi sağlıkla sıhhatle doğar büyür, daha az ağlayacak daha sakın duracak daha güzel uyuyacak falan filan..
1 numara da bebeğin varlığını ve kalıcı olduğunu anladığında sizi biraz zorlayacak..türlü envaili sabir sınavları uygulayacak ama yaşı küçük olduğu için kabullenme süreci daha kısa olacaktır. 2-3 yaş aralığı çocuklar için aşırı zorresmen beyin yakan tür.. Allahım hepimize güç kuvvet selamet versin inşallah
Allh bagslasin cnm.bnmde bi kizim vardi buda erkek.hayrli saglikli evlat olsunlar insallh.Aynen öyle hamilelik uzun gibi geliyor insana ama bebek doğduktan sonra anlıyorsun ki kısacık bir anmış meğer. Şimdi ikinci gebeligim ve ilkine göre daha da hızlı geçiyor zaman. Allah bağışlarsa bir oğlum var bir de kızım olacak inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?