Korkma canım birşey yoktur, oluyor öyle yorulunca bel ağrısı vs.

Canım bende bir rüya görmüştüm kötü ne kimseyle anlattım nede rüya yorumuna baktım sadece dua ettim çokta etkilendim ama dua ede ede Allah a hayırlı çıkmasını diledim içim rahatladi
Bende anlatmadım kimseye canım sabah uyandım dua ettim çokca, unutmaya çalışıyorum

Özellikle hamileliğin bu haftalarında çok rüya görülüyomuş kızlar takmayın. Bende geçen iki kötü rüya gördüm ama bilinç altıyla alakalı birşey hiç üzmeyin kendinizi. Sürekli sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı düşünüyoruz ya ondan..

günaydın kızlar bugün sağlık ocağına gittim aşımızın ilk dozu yapıldı ilaç baya yakıyormuş bebişin kalp atışlarınıda duyduk ama bizi biraz korkuttu baya uğraştı hemşire kalp sesini duymak için

cnm benimde 8,5-4,5 valla. başım çok ağrıyor . önceden 9-6 dı şimdi iyice düştü

kızlar rüyalardan bende muzdaribim son 1 haftadır çok sık rüyalar görmeye başladım evelsi gece 2 buçukta yataktan fırladım eşim neye uğradığını şaşırdı

Günaydın kızlar, benim de haftasonum biraz yorulunca hep sırtım belim ağrıdı... Sizin çiğ köftelere özendim ama mercimek köftesi yaptım. O bile yordu yani....
Bebeğimi hissedip hissetmediğimi anlayamıyorum. Sanki ufak çoook hafif kıpırtılar hissediyorum gibi ama bebek mi o yoksa ben hayal mi ediyorum bilemiyorum.

Cumartesi sabahı kontrolüm var, akşamına da misafirim var benim de... İnşallah iyi geçer kontrol, yaklaşınca stres başlıyor bende...

Umarım herkesin güzel haberler aldığı iyi bir hafta olur.

bu haftalarda net hissetmem gerekirdi. göbek büyüdü artık ben burdayım diyor. inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirim duanıza muhtacım .

Canım çok geçmiş olsun ben de kaptırıp kendimi iş güç yapıyorum ama bedenim dur diyor artık. İnşallah bebeğin seninle yolun sonuna kadar gelecek ve kucaklayacaksın onu sağlıkla . Ben iki haftadan fazla oldu hissedeli ama bazen o kadar sessizleşiyor ki korkuyorum istemsiz. İki gün önce çok net hissederken iki gündür hissediyorum bile diyemedim. İnşallah iyidir bebeklerimiz. Onlar Allah'a emanetler.

Sağlık haberini almışsın ne güzel özeldeki kontrolün ne zaman özelde daha dikkatli bakıyorlar daha net emin olursun.

Hamdolsun oda bende sağlıklı olalım tabi sizlerde öyle başka bişey istemem..bidahaki kontrolum 4 ocak 19 haftalık olucaz inş ozaman

Ben de son kontrolümde 19+5dim doktoruma cinsiyeti sordum tekrar tek bakışta net söyledi kız diye. Bir ay önce üç beş kez bakıp emin olmaya çalışmıştı. İnşallah sen de o gün hem sağlık haberlerini alırsın hem cinsiyetini net öğrenirsin

Günaydın hayırlı haftalar hanımlar gördüğüm kötü rüyanın etkisinden kurtulamıyorum çok fazla takıyorum kafama napıcam böyle hiç bilmiyorum
Ben de bi ara aşırı rüya görüyordum. Bunun anlamı ne ne manaya geliyor falan diye diye takıntı etmiştim. Baktım böyle olmayacak saldım.. hamilelikte insan her şeyi takıyor,kendine yük ediyor o yüzden rüya da çok görülüyor

Kıyamıyor erkekler annelerine hakikaten.Benimkiler de öyle süpürge de tutarlar,bulaşık makinesini boşaltırlar,sofra hazırlamaya yardım ederler.Çamasir selesi bile kaldırtmıyorlar sağolsunlar şu an :))
Hay maşallah. Bak demekki doğruymuş
Evlatlariminiz hayrını görelim inşallah

Masallh cnm.buyutmesi zor ama cok cocuk iyidir.ilerde 3.yu bnde isterim insallh.
Kizim tam 2 yasinda.2 yas sendromu derler ya onu dibine kadar yasiyoz biz valla.hic paylasimci degil baskasinin oyuncagini bile sahipleniyo.ama gecenlerde bi bebek gordu kucagindan indirtmedi cok sevdi kimseyede sevdirtmedi.insallh kardesine de oyle olur.

Allh bagslasin cnm.bnmde bi kizim vardi buda erkek.hayrli saglikli evlat olsunlar insallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…