- 2 Aralık 2015
- 72
- 79
- 38
Amin canim çok çok sagol
Sakın kötü bişey düşünme kuzum dualarımız seninle minik karapissoylabu haftalarda net hissetmem gerekirdi. göbek büyüdü artık ben burdayım diyor. inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirim duanıza muhtacım .
2 yaş sendromu çok fenaMasallh cnm.buyutmesi zor ama cok cocuk iyidir.ilerde 3.yu bnde isterim insallh.
Kizim tam 2 yasinda.2 yas sendromu derler ya onu dibine kadar yasiyoz biz valla.hic paylasimci degil baskasinin oyuncagini bile sahipleniyo.ama gecenlerde bi bebek gordu kucagindan indirtmedi cok sevdi kimseyede sevdirtmedi.insallh kardesine de oyle olur.
Gözün aydın darısı hepimize inşKızlar ayrıntılı ultrasonum vardı bugün çok şükür herşeyi normal çıktı kızçemin çok hareketli maşallah :)) çok güzel bir duygu darısı sizlere inşallah
Kendimde öyle gözlemledim ben üç dört günde bir damacana sipariş ediyorum aşırı içiyorum eşim gündüzcüyken alamadım bir gün içemedim o gece uyutmadı sıpa birde portakal yiyince tekmeliyo :) dikkat etsen çözersin bence. Diğer konudada hiç üstüne düşme gebelikte çok normal kabuslarAaaa öylemi bende çok su içiyorum gün içinde o yüzden mi bir tek sabah pıtlaması hissediyorum acaba
Kızlar benim de yine kanamam oldu dün sabaha karşı resmen kahverengi siyaha bakan bir renkti kıvamlı doktor içerideki beklemiş kan dedi ama rahim ağzını açabileceğinden korkuyor çünkü hala var kanama alanım çok yıprandım artık bugün çıkıyorum hastaneden, asla kalkma tuvalet dışında diyor sürekli. Dua edin bana erken doğmasın birkaç ayı bari geçireyim. Öyle hareketli ki anlatamam sanki 6 aylık bebek gibi tekme atıyor sırtüstü uzandığımda, inş bi sorun yaratmaz
Sen daha ileri haftadasın ya artık daha nettir hissetmen sennKendimde öyle gözlemledim ben üç dört günde bir damacana sipariş ediyorum aşırı içiyorum eşim gündüzcüyken alamadım bir gün içemedim o gece uyutmadı sıpa birde portakal yiyince tekmeliyo :) dikkat etsen çözersin bence. Diğer konudada hiç üstüne düşme gebelikte çok normal kabuslar
geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz geçirirsin yat kalkmaKızlar benim de yine kanamam oldu dün sabaha karşı resmen kahverengi siyaha bakan bir renkti kıvamlı doktor içerideki beklemiş kan dedi ama rahim ağzını açabileceğinden korkuyor çünkü hala var kanama alanım çok yıprandım artık bugün çıkıyorum hastaneden, asla kalkma tuvalet dışında diyor sürekli. Dua edin bana erken doğmasın birkaç ayı bari geçireyim. Öyle hareketli ki anlatamam sanki 6 aylık bebek gibi tekme atıyor sırtüstü uzandığımda, inş bi sorun yaratmaz
Allah yardımcınız olsun kanamanın sebebi ney acaba?Kızlar benim de yine kanamam oldu dün sabaha karşı resmen kahverengi siyaha bakan bir renkti kıvamlı doktor içerideki beklemiş kan dedi ama rahim ağzını açabileceğinden korkuyor çünkü hala var kanama alanım çok yıprandım artık bugün çıkıyorum hastaneden, asla kalkma tuvalet dışında diyor sürekli. Dua edin bana erken doğmasın birkaç ayı bari geçireyim. Öyle hareketli ki anlatamam sanki 6 aylık bebek gibi tekme atıyor sırtüstü uzandığımda, inş bi sorun yaratmaz
Canım hamilelikte hormonların etkisiyle rüyalar görülüyor hiç kafana takmaGünaydın hayırlı haftalar hanımlar gördüğüm kötü rüyanın etkisinden kurtulamıyorum çok fazla takıyorum kafama napıcam böyle hiç bilmiyorum
Gözünaydın canım. Darısı bize inşallah . Kaç dakika sürüyor ayrıntılı ultrason? Bir de özelde mi yaptırdın ne kadar ücreti?Kızlar ayrıntılı ultrasonum vardı bugün çok şükür herşeyi normal çıktı kızçemin çok hareketli maşallah :)) çok güzel bir duygu darısı sizlere inşallah
Benim gayet net çıktı valla :)Kızlar göbekler ne alemde ya :)
Cok güldüm yaa.cunku benm kizimda ayni.hayir olmassss kelimesi en cok kullandigi kelime2 yaş sendromu çok fenauyuyup uyanıyorsun kaldığın yerden kabusa devam ediyorsun resmen Allah'ım yardim etsin güç versin inşallah. Benim 2 numara da 2,5 yaşında ağlama krizleri inatlaşma her türlüsü var..her şey 'hayiy oomass' 'istemem' şeklinde abisinin elinde hiç bir şeyi göremiyor her şey onun! Bu cağda normal yani..
Kızın konusunda hiç endişelenme..allah'ın izniyle kardeşini hızla kabul edecektir. Onun sıkıntısı kardeşle olmayacak zaten..anne babayla40 i ucurdunmuydu gerisi evelallah çok kolay. Ilk 40 gün disko disko
Geçmiş olsun canm duamdasn inşallah düzelir sen dert etme Allah buyukKızlar benim de yine kanamam oldu dün sabaha karşı resmen kahverengi siyaha bakan bir renkti kıvamlı doktor içerideki beklemiş kan dedi ama rahim ağzını açabileceğinden korkuyor çünkü hala var kanama alanım çok yıprandım artık bugün çıkıyorum hastaneden, asla kalkma tuvalet dışında diyor sürekli. Dua edin bana erken doğmasın birkaç ayı bari geçireyim. Öyle hareketli ki anlatamam sanki 6 aylık bebek gibi tekme atıyor sırtüstü uzandığımda, inş bi sorun yaratmaz
Sağol canım darısı sizlere. 25 dk sürdü özelde yaptırdım 250 lira ücretiGözünaydın canım. Darısı bize inşallah . Kaç dakika sürüyor ayrıntılı ultrason? Bir de özelde mi yaptırdın ne kadar ücreti?
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin çok dikkat et kendine inşallah bu günlerde geçecek gönlünü ferah tut dualarımız seninleKızlar benim de yine kanamam oldu dün sabaha karşı resmen kahverengi siyaha bakan bir renkti kıvamlı doktor içerideki beklemiş kan dedi ama rahim ağzını açabileceğinden korkuyor çünkü hala var kanama alanım çok yıprandım artık bugün çıkıyorum hastaneden, asla kalkma tuvalet dışında diyor sürekli. Dua edin bana erken doğmasın birkaç ayı bari geçireyim. Öyle hareketli ki anlatamam sanki 6 aylık bebek gibi tekme atıyor sırtüstü uzandığımda, inş bi sorun yaratmaz
Allah'a emanetsiniz inşallah,dikkat et kendineKızlar benim de yine kanamam oldu dün sabaha karşı resmen kahverengi siyaha bakan bir renkti kıvamlı doktor içerideki beklemiş kan dedi ama rahim ağzını açabileceğinden korkuyor çünkü hala var kanama alanım çok yıprandım artık bugün çıkıyorum hastaneden, asla kalkma tuvalet dışında diyor sürekli. Dua edin bana erken doğmasın birkaç ayı bari geçireyim. Öyle hareketli ki anlatamam sanki 6 aylık bebek gibi tekme atıyor sırtüstü uzandığımda, inş bi sorun yaratmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?