bu haftalarda net hissetmem gerekirdi. göbek büyüdü artık ben burdayım diyor. inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirim duanıza muhtacım .
Sakın kötü bişey düşünme kuzum dualarımız seninle minik karapissoyla

2 yaş sendromu çok fena uyuyup uyanıyorsun kaldığın yerden kabusa devam ediyorsun resmen Allah'ım yardim etsin güç versin inşallah. Benim 2 numara da 2,5 yaşında ağlama krizleri inatlaşma her türlüsü var..her şey 'hayiy oomass' 'istemem' şeklinde abisinin elinde hiç bir şeyi göremiyor her şey onun! Bu cağda normal yani..
Kızın konusunda hiç endişelenme..allah'ın izniyle kardeşini hızla kabul edecektir. Onun sıkıntısı kardeşle olmayacak zaten..anne babayla 40 i ucurdunmuydu gerisi evelallah çok kolay. Ilk 40 gün disko disko

Aaaa öylemi bende çok su içiyorum gün içinde o yüzden mi bir tek sabah pıtlaması hissediyorum acaba
Kendimde öyle gözlemledim ben üç dört günde bir damacana sipariş ediyorum aşırı içiyorum eşim gündüzcüyken alamadım bir gün içemedim o gece uyutmadı sıpa birde portakal yiyince tekmeliyo :) dikkat etsen çözersin bence. Diğer konudada hiç üstüne düşme gebelikte çok normal kabuslar

Kızlar benim de yine kanamam oldu dün sabaha karşı resmen kahverengi siyaha bakan bir renkti kıvamlı doktor içerideki beklemiş kan dedi ama rahim ağzını açabileceğinden korkuyor çünkü hala var kanama alanım çok yıprandım artık bugün çıkıyorum hastaneden, asla kalkma tuvalet dışında diyor sürekli. Dua edin bana erken doğmasın birkaç ayı bari geçireyim. Öyle hareketli ki anlatamam sanki 6 aylık bebek gibi tekme atıyor sırtüstü uzandığımda, inş bi sorun yaratmaz

ben de panikledim doktorumla konuştum kanama lekelenme yoksa sorun yoktur ama yine de gel bakalım dedi. 4 te gidicez bakalım. inşallah sağlamdır bebeğim. bida hiç eğilip kalkmicam ben de. robot gibi olcam.

Allah seni ve bebeğini korusun canım Rabbim tüm endişe içinde bebeğini kucaklamayi bekleyen hamilelere lutfuyla muamele etsin. Hepimizin bir yanı neşe bir yanı endişe. Allah yardımcımız olsun.

Sen daha ileri haftadasın ya artık daha nettir hissetmen senn

geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz geçirirsin yat kalkma

Allah yardımcınız olsun kanamanın sebebi ney acaba?
Benimde ilk başlarda vardı çok kötü bir dırum tuvalete girmeye korkuyordum yine kan görücem diye. Çok şükür şimdi yok ama zor zamanlardı. Bakacak biri varsa yat sırt üstü boşver işi gücü. İnşaallah hepimiz zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı.

Kızlar ayrıntılı ultrasonum vardı bugün çok şükür herşeyi normal çıktı kızçemin çok hareketli maşallah :)) çok güzel bir duygu darısı sizlere inşallah
Gözünaydın canım. Darısı bize inşallah . Kaç dakika sürüyor ayrıntılı ultrason? Bir de özelde mi yaptırdın ne kadar ücreti?

Cok güldüm yaa.cunku benm kizimda ayni.hayir olmassss kelimesi en cok kullandigi kelime

Geçmiş olsun canm duamdasn inşallah düzelir sen dert etme Allah buyuk

Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin çok dikkat et kendine inşallah bu günlerde geçecek gönlünü ferah tut dualarımız seninle

Allah'a emanetsiniz inşallah,dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…