çok geçmiş olsun, moralinizi sağlam tutun. Ne güzel hissediyorsunuz, belki size iyiyim diyor içeriden. Herşey güzel olucak inşallah.

Sağolum kızlar dikkat etmeye çalışıyorum bakalım daha çok yatacağım, önceden kızım için nadirende olsa kalkıyordum ama şimdi akıllandım. Hala var biraz rahimde kan pıhtısı, dikiş atılma ihtimali var bakalım bebeğim sağlıklı olsun herşeye katlanacağım

Kızlar sizce hamilelik öncesi biraz kilolu olmak özellikle karın bölgesinde fazlalığı olmak hissetmeyi engeller mi? Benim hep biraz göbeğim vardı maalesef acaba o yüzden mi hala hissedemiyorum?...

Çok geçmiş olsun canım, allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar sizce hamilelik öncesi biraz kilolu olmak özellikle karın bölgesinde fazlalığı olmak hissetmeyi engeller mi? Benim hep biraz göbeğim vardı maalesef acaba o yüzden mi hala hissedemiyorum?...
Kiloyla hissetmenin alakası varmış okuduğuma göre.Ama bebeğin rahimdeki yerleşme konumu da etkilermis.Eninde sonunda hissedeceğiz zaten,sanki düşündükçe hissedemiyoruz gibi geliyor bana:)))

Canım çok geçmiş olsun inşaallah sıkıntılı bi durum olmaz ya Rabbim bebeğini sana bağışlasın Ve hepimize inşaallah

bu arada carter's ta indirim var hanımlar haberiniz olsun. ben beyaz bodylerini aldım. yenidoğan için kısakollu 3 aylık için kolsuz aldım

Rabbime emanetsiniz ikinizde ins hayirlisiyla kucagına alirsin canım..basından berimi kanama vardi senin

Allahın izniyle zamanlıca ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek bebeğin. Iyi şeyler düşünüp söyleyelim. Evren çakralari canlıdır, duyuyor ve hissediyor biz nasıl düşünürsek o yönde çalışırlar allah'ın izniyle.
Allaha emanetiniz

Rabbime emanetsiniz ikinizde ins hayirlisiyla kucagına alirsin canım..basından berimi kanama vardi senin
Evet 6. Haftada lekelenmelerim oluyordu kese geç gelişti progestan kullandım sonra baya yetişti haftasına 8.hafta sonunda bitmişti yine de kullandım ilacı daha yeni bırakmıştım üç hafta oldu rahimde bir damar açılmış pıhtı olmuş dedi doktorum rahim ağzını açabilir dedi kese ve rahim ağzı arasında, erken doğmaması için dikiş atabiliriz diyor başka bir doktora yönlendirdi bakalım

İnşallah canım ben kanama olunca pek ümitli olamıyorum ama kesilince biraz daha iyiyim bakalım. Allah korusun hepimizi

Kızlar gittik geldik sağ salim. Elhamdülillah korkulacak bir durum yok. tekran düşük önleyici ilaç verdi. başka ilaçlarda verdi , dinleneceğim artık. kendimi unutmadan inşallah. birde en sağlıklıhafta kaç ayrıntılı için. randevu almam lazım artık.

22_24hafta canm iyi olmanıza sevindim

Çok şükür,gelmiş geçmiş olsun.Ayrintili için en uygun hafta 22 diye okumuştum.

İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız . _D_O_ sana neden tekrar rapor yazdı. riskli dönemi atlatmadınmı ?

eminim diyeceksiniz ne çok yazdın ne çok abarttın karapissooooo
ama elimde değil ya olduk 19.haftalık hala hissetmiyorum hissetmem lazımdı. I iyi ki anneyim 35 napcaz ya. inann bunaldım artık..hissedeceğiz sonra direk doğuma o kadar umutsuzum

Kızlar hasta olanlara Allah şifa versin, S Sibelll16 çok çok geçmiş olsun.
Çok bakamıyorum 3 gündür yoğun baş agrilarim var, gece uykularim pek yok, doktora da bişey sormadım, egilince daha da zonk zonk kafamın tepesine vuruyor, ağrı kesici almam lazım ama almadım direnmeye çalışıyorum. Gebelikte parolmu kullanılıyordu?
Birde mesajlarinizin hepsi çıkmıyor,tekrar doktora gidenler olmuş falan bende görünmüyor, gözden kacirdiklarima tekrar geçmiş olsun. Ben bebeği hissediyorum tekmeler ara ara oluyor artık. Baş ağrısı öldürdü beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…