- 24 Eylül 2018
- 188
- 384
- 53
- 44
Kızlar benim de yine kanamam oldu dün sabaha karşı resmen kahverengi siyaha bakan bir renkti kıvamlı doktor içerideki beklemiş kan dedi ama rahim ağzını açabileceğinden korkuyor çünkü hala var kanama alanım çok yıprandım artık bugün çıkıyorum hastaneden, asla kalkma tuvalet dışında diyor sürekli. Dua edin bana erken doğmasın birkaç ayı bari geçireyim. Öyle hareketli ki anlatamam sanki 6 aylık bebek gibi tekme atıyor sırtüstü uzandığımda, inş bi sorun yaratmaz
Çok geçmiş olsun canım, allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Sağolum kızlar dikkat etmeye çalışıyorum bakalım daha çok yatacağım, önceden kızım için nadirende olsa kalkıyordum ama şimdi akıllandım. Hala var biraz rahimde kan pıhtısı, dikiş atılma ihtimali var bakalım bebeğim sağlıklı olsun herşeye katlanacağım
Kiloyla hissetmenin alakası varmış okuduğuma göre.Ama bebeğin rahimdeki yerleşme konumu da etkilermis.Eninde sonunda hissedeceğiz zaten,sanki düşündükçe hissedemiyoruz gibi geliyor bana:)))Kızlar sizce hamilelik öncesi biraz kilolu olmak özellikle karın bölgesinde fazlalığı olmak hissetmeyi engeller mi? Benim hep biraz göbeğim vardı maalesef acaba o yüzden mi hala hissedemiyorum?...
seninle aynıyız tatlım ama bende hala tık yokenim tekmeler başladı kızlar. Özellikle bu sabah sağlam bir tekme yedim. Çok şükür bu duyguları da hissettim.
Canım çok geçmiş olsun inşaallah sıkıntılı bi durum olmaz ya Rabbim bebeğini sana bağışlasın Ve hepimize inşaallahinşallah birikmiş kan gibi duruyor. inşallah yatırmaz beni. kızlar kendime çok çok kızdım aptallık benimki.... ev işi kalsa ne olur kirli olsa ne olur..... Allahım senin yarattığın hayra muhtacız ne olur koru bizi.
Rabbime emanetsiniz ikinizde ins hayirlisiyla kucagına alirsin canım..basından berimi kanama vardi seninSağolum kızlar dikkat etmeye çalışıyorum bakalım daha çok yatacağım, önceden kızım için nadirende olsa kalkıyordum ama şimdi akıllandım. Hala var biraz rahimde kan pıhtısı, dikiş atılma ihtimali var bakalım bebeğim sağlıklı olsun herşeye katlanacağım
Allahın izniyle zamanlıca ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek bebeğin. Iyi şeyler düşünüp söyleyelim. Evren çakralari canlıdır, duyuyor ve hissediyorSağolum kızlar dikkat etmeye çalışıyorum bakalım daha çok yatacağım, önceden kızım için nadirende olsa kalkıyordum ama şimdi akıllandım. Hala var biraz rahimde kan pıhtısı, dikiş atılma ihtimali var bakalım bebeğim sağlıklı olsun herşeye katlanacağım
Evet 6. Haftada lekelenmelerim oluyordu kese geç gelişti progestan kullandım sonra baya yetişti haftasına 8.hafta sonunda bitmişti yine de kullandım ilacı daha yeni bırakmıştım üç hafta oldu rahimde bir damar açılmış pıhtı olmuş dedi doktorum rahim ağzını açabilir dedi kese ve rahim ağzı arasında, erken doğmaması için dikiş atabiliriz diyor başka bir doktora yönlendirdi bakalımRabbime emanetsiniz ikinizde ins hayirlisiyla kucagına alirsin canım..basından berimi kanama vardi senin
İnşallah canım ben kanama olunca pek ümitli olamıyorum ama kesilince biraz daha iyiyim bakalım. Allah korusun hepimiziAllahın izniyle zamanlıca ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek bebeğin. Iyi şeyler düşünüp söyleyelim. Evren çakralari canlıdır, duyuyor ve hissediyorbiz nasıl düşünürsek o yönde çalışırlar allah'ın izniyle.
Allaha emanetiniz
22_24hafta canm iyi olmanıza sevindimKızlar gittik geldik sağ salim. Elhamdülillah korkulacak bir durum yok. tekran düşük önleyici ilaç verdi. başka ilaçlarda verdi , dinleneceğim artık. kendimi unutmadan inşallah. birde en sağlıklıhafta kaç ayrıntılı için. randevu almam lazım artık.
Çok şükür,gelmiş geçmiş olsun.Ayrintili için en uygun hafta 22 diye okumuştum.Kızlar gittik geldik sağ salim. Elhamdülillah korkulacak bir durum yok. tekran düşük önleyici ilaç verdi. başka ilaçlarda verdi , dinleneceğim artık. kendimi unutmadan inşallah. birde en sağlıklıhafta kaç ayrıntılı için. randevu almam lazım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?