Sağol cnm. Bahsettiğin başağrısı bende nazar olunca oluyor, eğilince artıyor. Oku kendine bol bol felak nas, suyunu da azaltma o da yapıyor baş ağrısı

Doktora sorarsan normal 20.haftaya kadar e ne kaldı şunun surasinda.Az daha sabredelim,sağlıkları iyi olsun da depikten uyutmadiklari gecelerimiz olacak inşallah

Kızlar bazı günler karnım taş gibi oluyor ve ağrıyor bugün karnım taş gibi çok gergin ve bazen ayakta yürürken bıçak saplanıyor gibi ama bugün karnıma taş oturmuş gibi yaşayan varmı tartıda bile kilom bir kilo fazla çıktı ve sabahtandir sadece yoğurt çorba yedim hani çok yemekten değil

bu bahsettiğin sertleşme vs için çok erken. 30 haftalardan sonra başlıyor normalde. bi doktoruna danış derim tatlım. geçmiş olsun.

ben gittim geldim iyiyim elhamdülillah çok şükür. kız ne ağrı kesici kullanacaksın netten KURU KUPA KAPATMA yöntemi diye yaz. veya ateşli kupa papatesle yapma yöntemi . veya sırta bardak kapatma baş ağrısı için diye. bak anında rahatlar uyursun. biz artık evde baş ağrısı için okuya okuya bardak kapatıyoruz. anında kesiliyor maşallah subhanAllah. eşim gece 4 gibi uyandırır başımm ağrıyor diye. kapatır kapatmaz daha yaparken uyur. üzerinede kantaron yağı süreriz. oda ağrı kesici özelliğine sahip. ağrı kesici kullanmaya son. bide oku hep. Rabbim den şifa.

bu bahsettiğin sertleşme vs için çok erken. 30 haftalardan sonra başlıyor normalde. bi doktoruna danış derim tatlım. geçmiş olsun.
Ben de aynısını diyecektim korkutmak istemedim, Rahim kasılınca karın sertleşiyor. Benimde kanamamdan sonra kasılmam oldu doktorum çok korktu beni de korkuttu karnın yumuşamış dedi gittiğim zaman, 28. Haftada başlıyormuş kasılmalar doğuma hazırlıyormuş kendini. Şimdi çok erken

Allah sağlık sıhhat versin ikinize de inşallah. Ben gelecek hafta çarşamba randevu aldım ayrıntı için. Yarın da tetanoz aşısı vurulcak aile hekimliğinden aradılar.

Bu arada Antalyada Hala kafama göre bi doktor bulamadım. İlki cok ilgiSizdi üç dk bakıp bir şey demeden gönderiyordu. Ben soruyordum be zaman geleceğim diye. 2li test yaptı elime kağıtları verdi gitmemi bekliyor. Dedim yani iyi mi bak diyor kağıtta normal yazıyor. O zaman gösterdi. Şaka gibiydi ben devlette böyle doktor görmedim. Galiba mantar oldum dedim bakmadan ilaç yazdı ve bir daha gitmedim

İkinci doktor çok iyiydi ama o da çok uzak bir hastaneye geçecekmiş. Moralim çok bozuk

Aynı şeyden ben de korkuyorum. Sanki kasılmalarım oluyor. İkinci gebeligim olduğu için ayırt edebiliyorum. Gelip geçiyor çok sürmüyor günde birkaç kez oluyor ve yavaş yavaş endişelenmeye başladım. Onun dışında bir şikayetim yok . Bir iki gün daha sürerse kontrole gideceğim kasılmalar için çok ama çok erken.

Bir de doktorun sana kasılma için ne tavsiyede bulundu canım ? Bildiğim kadarıyla yatıp dinlenmekten başka çare yok. Yorulmamak gerekiyor.

Gerçekten mi ya bende bu ikinci kez oldu ama bugünkü çok fena aşırı sert

Gerçekten mi ya bende bu ikinci kez oldu ama bugünkü çok fena aşırı sert

Canım karnının sertleşmesiyle birlikte bebeğin olduğu bölgenin tümünde sanki orayı sıkıyorlarmıs gibi bir his bir acı hissediyor musun ? O his kayboldugunda karnın da yumuşuyorsa muhtemelen yaşadığın kasılma.

gözün aydın canım.Geçmiş olsun.Her şerde bi hayır vardır.Daha dikkatli olalım bundan sonra

Bir de doktorun sana kasılma için ne tavsiyede bulundu canım ? Bildiğim kadarıyla yatıp dinlenmekten başka çare yok. Yorulmamak gerekiyor.
Evet sadece yatıp dinleneceksin dedi magnezyum filan demedi . Zaten ayağa kalkmak yok bana yorulmamak gerekiyor tabi

Evet canm sonradan yumuşuyor ama uzun süre kasılmış şekilde kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…