Sağol cnm. Bahsettiğin başağrısı bende nazar olunca oluyor, eğilince artıyor. Oku kendine bol bol felak nas, suyunu da azaltma o da yapıyor baş ağrısıKızlar hasta olanlara Allah şifa versin, S Sibelll16 çok çok geçmiş olsun.
Çok bakamıyorum 3 gündür yoğun baş agrilarim var, gece uykularim pek yok, doktora da bişey sormadım, egilince daha da zonk zonk kafamın tepesine vuruyor, ağrı kesici almam lazım ama almadım direnmeye çalışıyorum. Gebelikte parolmu kullanılıyordu?
Birde mesajlarinizin hepsi çıkmıyor,tekrar doktora gidenler olmuş falan bende görünmüyor, gözden kacirdiklarima tekrar geçmiş olsun. Ben bebeği hissediyorum tekmeler ara ara oluyor artık. Baş ağrısı öldürdü beni
Doktora sorarsan normal 20.haftaya kadar e ne kaldı şunun surasinda.Az daha sabredelim,sağlıkları iyi olsun da depikten uyutmadiklari gecelerimiz olacak inşallaheminim diyeceksiniz ne çok yazdın ne çok abarttın karapissooooo
ama elimde değil ya olduk 19.haftalık hala hissetmiyorum hissetmem lazımdı. I iyi ki anneyim 35 napcaz ya. inann bunaldım artık..hissedeceğiz sonra direk doğuma o kadar umutsuzum
Kızlar bazı günler karnım taş gibi oluyor ve ağrıyor bugün karnım taş gibi çok gergin ve bazen ayakta yürürken bıçak saplanıyor gibi ama bugün karnıma taş oturmuş gibi yaşayan varmı tartıda bile kilom bir kilo fazla çıktı ve sabahtandir sadece yoğurt çorba yedim hani çok yemekten değil
Doktora sorarsan normal 20.haftaya kadar e ne kaldı şunun surasinda.Az daha sabredelim,sağlıkları iyi olsun da depikten uyutmadiklari gecelerimiz olacak inşallah
Kızlar hasta olanlara Allah şifa versin, S Sibelll16 çok çok geçmiş olsun.
Çok bakamıyorum 3 gündür yoğun baş agrilarim var, gece uykularim pek yok, doktora da bişey sormadım, egilince daha da zonk zonk kafamın tepesine vuruyor, ağrı kesici almam lazım ama almadım direnmeye çalışıyorum. Gebelikte parolmu kullanılıyordu?
Birde mesajlarinizin hepsi çıkmıyor,tekrar doktora gidenler olmuş falan bende görünmüyor, gözden kacirdiklarima tekrar geçmiş olsun. Ben bebeği hissediyorum tekmeler ara ara oluyor artık. Baş ağrısı öldürdü beni
Ben de aynısını diyecektim korkutmak istemedim, Rahim kasılınca karın sertleşiyor. Benimde kanamamdan sonra kasılmam oldu doktorum çok korktu beni de korkuttu karnın yumuşamış dedi gittiğim zaman, 28. Haftada başlıyormuş kasılmalar doğuma hazırlıyormuş kendini. Şimdi çok erkenbu bahsettiğin sertleşme vs için çok erken. 30 haftalardan sonra başlıyor normalde. bi doktoruna danış derim tatlım. geçmiş olsun.
Kızlar gittik geldik sağ salim. Elhamdülillah korkulacak bir durum yok. tekran düşük önleyici ilaç verdi. başka ilaçlarda verdi , dinleneceğim artık. kendimi unutmadan inşallah. birde en sağlıklıhafta kaç ayrıntılı için. randevu almam lazım artık.
Ben de aynısını diyecektim korkutmak istemedim, Rahim kasılınca karın sertleşiyor. Benimde kanamamdan sonra kasılmam oldu doktorum çok korktu beni de korkuttu karnın yumuşamış dedi gittiğim zaman, 28. Haftada başlıyormuş kasılmalar doğuma hazırlıyormuş kendini. Şimdi çok erken
Ben de aynısını diyecektim korkutmak istemedim, Rahim kasılınca karın sertleşiyor. Benimde kanamamdan sonra kasılmam oldu doktorum çok korktu beni de korkuttu karnın yumuşamış dedi gittiğim zaman, 28. Haftada başlıyormuş kasılmalar doğuma hazırlıyormuş kendini. Şimdi çok erken
magnezyum veriyorlar kasılma vs için.Bir de doktorun sana kasılma için ne tavsiyede bulundu canım ? Bildiğim kadarıyla yatıp dinlenmekten başka çare yok. Yorulmamak gerekiyor.
Gerçekten mi ya bende bu ikinci kez oldu ama bugünkü çok fena aşırı sertBen de aynısını diyecektim korkutmak istemedim, Rahim kasılınca karın sertleşiyor. Benimde kanamamdan sonra kasılmam oldu doktorum çok korktu beni de korkuttu karnın yumuşamış dedi gittiğim zaman, 28. Haftada başlıyormuş kasılmalar doğuma hazırlıyormuş kendini. Şimdi çok erken
mah
magnezyum veriyorlar kasılma vs için.
Gerçekten mi ya bende bu ikinci kez oldu ama bugünkü çok fena aşırı sert
gözün aydın canım.Geçmiş olsun.Her şerde bi hayır vardır.Daha dikkatli olalım bundan sonraKızlar gittik geldik sağ salim. Elhamdülillah korkulacak bir durum yok. tekran düşük önleyici ilaç verdi. başka ilaçlarda verdi , dinleneceğim artık. kendimi unutmadan inşallah. birde en sağlıklıhafta kaç ayrıntılı için. randevu almam lazım artık.
Evet sadece yatıp dinleneceksin dedi magnezyum filan demedi . Zaten ayağa kalkmak yok bana yorulmamak gerekiyor tabiBir de doktorun sana kasılma için ne tavsiyede bulundu canım ? Bildiğim kadarıyla yatıp dinlenmekten başka çare yok. Yorulmamak gerekiyor.
Evet canm sonradan yumuşuyor ama uzun süre kasılmış şekilde kaliyorCanım karnının sertleşmesiyle birlikte bebeğin olduğu bölgenin tümünde sanki orayı sıkıyorlarmıs gibi bir his bir acı hissediyor musun ? O his kayboldugunda karnın da yumuşuyorsa muhtemelen yaşadığın kasılma.
Canım gördüm bugün yeni yazabiliyorum çok geçmiş olsun dikkat et kendinecinsiyetimiz kesin kız inşallah. yavaş bişeyler almak istiyorum ya. özellikle tulumlara bayılıyorum. kızlar nerdesiniz, kayboldunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?