- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Evet sadece yatıp dinleneceksin dedi magnezyum filan demedi . Zaten ayağa kalkmak yok bana yorulmamak gerekiyor tabi
Evet canm sonradan yumuşuyor ama uzun süre kasılmış şekilde kaliyor
cinsiyetimiz kesin kız inşallah. yavaş bişeyler almak istiyorum ya. özellikle tulumlara bayılıyorum. kızlar nerdesiniz, kayboldunuz .
Hayrlı akşamlar hanımlar birşey sorucaktım sizlere Kuzenim hediye olarak puset almış bize çokta beğendim sağolsun düşünmesi yeterli tabii
Bizde bebek arabası da alacağız bu pusetler tüm bebek arabalarının ayaklrına uygun oluyor mu yoksa herbiri farklı mı ayrıca pusetler kullanışlı oluyor mu başka bir hediyeyle değiştireyim mi yoksa ?
Ben de alışveriş için en az 30.haftayi gormek istiyorum. Aslında heyecanlıyım evimize maviden sonra pembe kıyafetler girecek inşallah ama sabırlı olmaya çalışacağım. Çok bir eksiğimiz de yok zaten. Ama içimde kalmasın özellikle hastane çıkışını ve tüm battaniyeleri pespembe istiyorum
Tesekkur ederimm :))Bazı markalar uyar bir çok arabaya. Markası ne ürünün. Maxi cosi cybex falan uyumlu oluyor
Sağol cnm. Bahsettiğin başağrısı bende nazar olunca oluyor, eğilince artıyor. Oku kendine bol bol felak nas, suyunu da azaltma o da yapıyor baş ağrısı
ben gittim geldim iyiyim elhamdülillah çok şükür. kız ne ağrı kesici kullanacaksın netten KURU KUPA KAPATMA yöntemi diye yaz. veya ateşli kupa papatesle yapma yöntemi . veya sırta bardak kapatma baş ağrısı için diye. bak anında rahatlar uyursun. biz artık evde baş ağrısı için okuya okuya bardak kapatıyoruz. anında kesiliyor maşallah subhanAllah. eşim gece 4 gibi uyandırır başımm ağrıyor diye. kapatır kapatmaz daha yaparken uyur. üzerinede kantaron yağı süreriz. oda ağrı kesici özelliğine sahip. ağrı kesici kullanmaya son. bide oku hep. Rabbim den şifa.
Banada oluyo bazen özellikle çok iş yapmis yorulmussam karnım taş gibi betona dokunuyor gibi oluyo kasığıma hafif ağrı girebiliyo, evde hiç süpürme silme yapmazsam bedenimi yormazsam çok iyiyim , bedenen yorulunca oluyo bende denedim birkaç seferKızlar bazı günler karnım taş gibi oluyor ve ağrıyor bugün karnım taş gibi çok gergin ve bazen ayakta yürürken bıçak saplanıyor gibi ama bugün karnıma taş oturmuş gibi yaşayan varmı tartıda bile kilom bir kilo fazla çıktı ve sabahtandir sadece yoğurt çorba yedim hani çok yemekten değil
Bizde herşey var bir iki eksikliğimiz var. onuda aldıkmı tamamdır. :)
Çok geçmiş olsun canım Rabbim zamanında sağlıcakla doğmalarını nasip etsin sana da şifa versin ilk bebekte de mi böyle oldu ?Evet 6. Haftada lekelenmelerim oluyordu kese geç gelişti progestan kullandım sonra baya yetişti haftasına 8.hafta sonunda bitmişti yine de kullandım ilacı daha yeni bırakmıştım üç hafta oldu rahimde bir damar açılmış pıhtı olmuş dedi doktorum rahim ağzını açabilir dedi kese ve rahim ağzı arasında, erken doğmaması için dikiş atabiliriz diyor başka bir doktora yönlendirdi bakalım
Çok şükür canım çok geçmiş olsun..Kızlar gittik geldik sağ salim. Elhamdülillah korkulacak bir durum yok. tekran düşük önleyici ilaç verdi. başka ilaçlarda verdi , dinleneceğim artık. kendimi unutmadan inşallah. birde en sağlıklıhafta kaç ayrıntılı için. randevu almam lazım artık.
Enfeksiyon geçmek bilmiyor böbreklerde yanıyor wcde deli gibi yara oldu üstüne zaten hastanede kaptığım için malum enfeksiyon ortamı doktor gitme dedi sorumlu hemsiremde sen bu haldeyken başlatamam risk alamam bebeğe birşey olsa dedi doğum iznine kadar gelme diyor şimdilik evdeyimİnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız ._D_O_ sana neden tekrar rapor yazdı. riskli dönemi atlatmadınmı ?
Yok canım ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım çok rahatmışım meğer 36. Haftaya kadar çalıştım 39+1 de doğurdum suni sancıya rağmen yeterli açılmam olmadı doktor şimdi açılma olmasından korkuyor kanamadan dolayı..Çok geçmiş olsun canım Rabbim zamanında sağlıcakla doğmalarını nasip etsin sana da şifa versin ilk bebekte de mi böyle oldu ?
ben de dün çok bel ağrısı çektimAranızda bel ağrısı yaşayan var mı. Ben oturarak çalışıyorum bugün çok ağrıdı belim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?