Evet sadece yatıp dinleneceksin dedi magnezyum filan demedi . Zaten ayağa kalkmak yok bana yorulmamak gerekiyor tabi

Ben bu aralar biraz fazla yoruldum zaten kasılmalar da yeni ortaya çıktı. Çok şükür şu an iyiyim bundan sonra da daha dikkatli olacağım inşallah. Rabbim evlatlarımızı korusun.

Kramp tarzı ağrılarım için magnezyum verdi kızlar doktor bana ve bol bol dinlen ayakta durma dedi . Cidden çok yorulunca artıyor

Evet canm sonradan yumuşuyor ama uzun süre kasılmış şekilde kaliyor

Canım yanlış bilmiyorsam günde üç beş kere olandan ziyade tehlikeli olan bir saat içinde peşpeşe yaşanan kasılmalar... Bol bol dinleneceğiz. Bu süreçte goguslerinde sizi varsa çok dokunmamaya çalış o da kasılmaları tetikler. İnşallah hiçbir şey olmayacak her şey sağlıkla devam edecek.

Hayrlı akşamlar hanımlar birşey sorucaktım sizlere Kuzenim hediye olarak puset almış bize çokta beğendim sağolsun düşünmesi yeterli tabii
Bizde bebek arabası da alacağız bu pusetler tüm bebek arabalarının ayaklrına uygun oluyor mu yoksa herbiri farklı mı ayrıca pusetler kullanışlı oluyor mu başka bir hediyeyle değiştireyim mi yoksa ?

cinsiyetimiz kesin kız inşallah. yavaş bişeyler almak istiyorum ya. özellikle tulumlara bayılıyorum. kızlar nerdesiniz, kayboldunuz .

Ben de alışveriş için en az 30.haftayi gormek istiyorum. Aslında heyecanlıyım evimize maviden sonra pembe kıyafetler girecek inşallah ama sabırlı olmaya çalışacağım. Çok bir eksiğimiz de yok zaten. Ama içimde kalmasın özellikle hastane çıkışını ve tüm battaniyeleri pespembe istiyorum

Bazı markalar uyar bir çok arabaya. Markası ne ürünün. Maxi cosi cybex falan uyumlu oluyor

Bizde herşey var bir iki eksikliğimiz var. onuda aldıkmı tamamdır. :)

Sağol cnm. Bahsettiğin başağrısı bende nazar olunca oluyor, eğilince artıyor. Oku kendine bol bol felak nas, suyunu da azaltma o da yapıyor baş ağrısı

Bı kere daha oldu babana okutmustum bir saat esnemekten gözümüzden akan yaştan kendimize gelemwmistik. Neyime nazar değecek diyorum ama hamile elbise falan giyorum, hergun işe bakımlı gidiyorum kötü de olsam zinde görünüyorum belli etmiyorum,hep çok iyisin hiç hamile gibi değilsin diyolar,annemde kendine oku eşinin bile nazarindeger demisti,de cok inanmamistim.sen deyince onun sözleri aklıma geldi canım, işe gidince baş ağrım firliyor kolumu kaldıracak dermanim olmuyor zaten,halsizlik cokuyo üstüme, ağırlık oluyo ve sürekli esniyorum uykum oluyo , eve geliyorum hafifliyorum , bundan sonra dediğin gibi yapayım.bebeklere de en çok annelerinin nazarı değermis.

Geçmiş olsun canım, dediğini deniycem inş yapabilirsem, önce sabah uyanır uyanmaz okuyarak kalkicam yataktan, inanıyorum çok iyi gelecek, çok sagol

Banada oluyo bazen özellikle çok iş yapmis yorulmussam karnım taş gibi betona dokunuyor gibi oluyo kasığıma hafif ağrı girebiliyo, evde hiç süpürme silme yapmazsam bedenimi yormazsam çok iyiyim , bedenen yorulunca oluyo bende denedim birkaç sefer

Çok geçmiş olsun canım Rabbim zamanında sağlıcakla doğmalarını nasip etsin sana da şifa versin ilk bebekte de mi böyle oldu ?

Çok şükür canım çok geçmiş olsun..

İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız . _D_O_ sana neden tekrar rapor yazdı. riskli dönemi atlatmadınmı ?
Enfeksiyon geçmek bilmiyor böbreklerde yanıyor wcde deli gibi yara oldu üstüne zaten hastanede kaptığım için malum enfeksiyon ortamı doktor gitme dedi sorumlu hemsiremde sen bu haldeyken başlatamam risk alamam bebeğe birşey olsa dedi doğum iznine kadar gelme diyor şimdilik evdeyim

Çok geçmiş olsun canım Rabbim zamanında sağlıcakla doğmalarını nasip etsin sana da şifa versin ilk bebekte de mi böyle oldu ?
Yok canım ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım çok rahatmışım meğer 36. Haftaya kadar çalıştım 39+1 de doğurdum suni sancıya rağmen yeterli açılmam olmadı doktor şimdi açılma olmasından korkuyor kanamadan dolayı..

Günaydın arkadaşlar bnm dörtlü tarama çıktı afp değer 50 mg 1,92mom ntd riski 1/800 çıkmış tarama negatif yüksek risk kategorisi değil yazıyo ama daha Dr.ma gösteremedim endişelendim varmı bilgisi olan

günaydın kızlar cuma dr a gittim 16+0 ken..bebegım kesın erkek..her sey yolunda dedi cok sükür..toplamda 3 kilo aldım.. 12.haftadan berı aynıyım demek kı benı sısıren gercekten ılaclar olmus.. 22. hafta detaylıya gıdecem ..o zamana kadar kontrole gıtmıcem..anne babası 3-4 haftada bır dr a gıtmeme ragmen her hafta gıdılır mı ne gerek var bebege bısey olur...yok dr un cok sogukkanlı diye diye bıktrdılar...eşimle de tartstım bu yuzden bi sey demıyor dıye ..inat ettım gitmicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…