hafta sonu onlardaydık baska kabanın yok mu nasıl kapatacan önünü diyor kapatmadan giyecem bu kadar basıt dedım..hamılelık tunıgı aldım 1 ay snra bu sana gelmez dıyor gözlerını suzerek esnettım butun kıs gıyebılırım dedım. hareket edıyor mu bebek dedı evet edıyordu ama ben hissetmıyorum dedım..cılız mı kız yoksa dedı.ya sabır cekıyorum..fazla kılo alma her yerın sarkar demstı bana onceden de...bı ara yardıma gelmıstı 5 gun kaldı ısten gelıyorum bı bakıyorum evde esyalrın yerı degsmıs..idare ettim hep niye diye sormadım. lohusa kafası nasıl yasanıyor bılmıyorum ama boyle seyler yaparsa bana kolay gecmıcek galıba

Canm ben işe gidip gelyrm ya ama yinede iş yerim de dinlenme firsatm var

arkadaşlar aranızda bebeği çifte vatandaş olarak doğacak var mı?

ay ne güzel bizimde odamız kaldı bide ufak tefek eksikler bebek arabasını falan aldık bebek odasını ne kadara ve nerden aldın canım
Sağ ol canım teşekkür ederim. Ben bebek odamı giyinme odama hazırlayacağım, bu nedenle beşik ve şifonyer aldım birde şifonyer üstüne raf. ve lambasnı aldım 3500TL. Çilekten. Bebek arabamıda kraft fit aldım 1800 TL. Şimdi 2300 falan olmuş en son gittiğimde zam gelmişti. Kımsetse odasını süslemelere başlayacağız.

Allah sana yardim etsin. Çatal dilli belli. Ekstrası olarak kiskaniyorda
Kv nin biraz gazlamaya ihtiyacı var. Anne nasılda beni düşünüyorsun çok saol,çok düşüncelisin falan filan de..ama bunu laf sokar gibi değil de gerçekten iyiymiş gibi memnunmuş gibi soyle. Yaptığı şeyleri översen canını acitamadigini anlar. Bu benim taktigim değil maalesef..ben sinirden küp olup otururum karşımdaki de iyice canıma ot tikar Eltim çok politik konuşur onun taktiği. Hep mağduru mazlumu oynar ve hep kazanır

sanada şifa versin Rahman olan Rabbim.

Günaydın kızlar. Kahvaltımı yaptım evde işler beni bekliyor ama ben oturmuş telefona bakıyorum

Hamileliktenmi takıyorsun acaba. bunları söylemesinde ard niyet yokki. bir ay sonra göbüşün inanılmaz büyüyecek belki olmaz gerçekten tunik. önünü kapatmaz kaban vs. seni düşündüğü için söylemiş olabilir. bebeği hissetmiyorum bende. ve cılız minik bir kızım olacak kemikleri hala kuvvetlenmedi diye hissetmiyorum diyorum. buda olağan birşey olan bu. ve 220 gr olmuş benim kız. 3.bebeğim ve hissetmiyorum. sebebi bence zayıf olması başka ne olaki. yoksa 19.hafta illa hissederdim. kafana takma. Pisikedii doğru diyor. Beni düşündüğün için sağol anne de. kendini strese sokma boşuna seher01seher

aynen oyle yapmak lazım..yavas yavas ogrenıyorum..ama tam cozemedım bu kadını mesela ceyız kesılecegı zaman anneme hıc ıc camaşırı yok mu bu kızın demıstı ..yanı almaya ne gerek var gıbısınden..beyaz esyalar paylasılırken pahalıları bıze bıraktınız demiş ..aynı kadın yerı gelıyor eli kolu dolu gonderıyor benı evıme kendını yorma dıyor arkadas gıbı dertlesiyor.. sasırtıyor benı

Günaydın kızlar iyi günler :)
Ben dayanamayıp bir de özele randevu almayı düşünüyorum detaylı ultrason için . Içim rahat etmiyor bir türlü

olabılır canım sımdıye kadar cok pot kırdı bazen fazla gelıyor cok soruyor cok konusuyor...hamılelkten de olabılır .ıcınde kotuluk olmadıgını bılıyorum aslında ama ne bileyım..haklısınız he deyıp geceyım

Canım benim kv de öyle. Aynı apartmandayız sorsan çok iyidir çok ilgilidir ama bazen karışıyor annem de sen hassassın alıngansın diyor. Biraz hormonlarla alakalı galiba bana hep ondan görünüyorlar en iyisi he deyip geçmek

İyi almışsın canım bizde araştırmalara başladık bakalım

Şimdilik benim montum da oluyor ama 1-2 aya katiyen olmayacak. Bende onu açık giyecem. Kalın şal alacam,hani şu battaniye gibi olanlardan önüme onu asacam oldu da bitti.
Eşinle bir problemin yoksa çokta önemli değil gerisi. Idare etmek gerçekten zor,bazı söyledikleri kırıcı can sıkıcı belki ama idare etmek çok takmamak inan iç huzur için daha iyi.
Bebek doğunca durum kat kat kat daha zorlu olacak.tecrubesizligin yüzünden herkes akıl verecek sürekli bir şeyler söyleyip yaptıklarını beğenmeyecekler ekstra olarak kıyas üstüne kıyas.. işine yarayanlari al gerisine he denerim he yaparim de geç..
Çalışmıyorsan bile madem kv ile aynı binadasın bak sana naçizane bi abla tavsiyesi..kv sakın kusturme. Doğumdan sonra bebeğini sorunsuz bırakabileceğin ve rahatca dışarı çıkabileceğin bir insan. O bebeğine bebeğin ona alışsın. Zamanla demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksın.

haklısın canm esımle bir sorunum yok cok sukur...onu da ıdare edecem ınsallah.. aynı bınada degılız öğretmenım ben hafta sonları gorusebılırız ancak ızın bıttıkten sonra...kıyaslara akıl vermelere nısanlıyken basladık zaten :) sagol canım benım

ben de dün çok bel ağrısı çektim kilo aldıkça ağırlık merkezi yer değiştiridiğinden bel agrısı olabilirmiş
Öyle mi gerçekten belim ayrılıyo iki gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…