Eşinin anne babasimi, onlara ne ki, herşeye müdahale etmeye çalışan insan tipleri çok gereksiz ya. İnsanı strese sokarlar

kendimiz içinde en hayırlısı bu değilmi :)
huzurlu olmak için hüsnü zan :)
yoksa hayat çekilmez . öpüyorum seni ve minişini.

Günaydın kızlar iyi günler :)
Ben dayanamayıp bir de özele randevu almayı düşünüyorum detaylı ultrason için . Içim rahat etmiyor bir türlü
Sen devlette yaptırdın demi. kuzum onlarda işinin ehli. bana kalsa ikinci kez gitmem detaylıya. içini rahat tut bişeycik olmaz inşallah.

Senin ki çok dengesiz bir tipmis anladığım kadarıyla,bence doğumdan sonra yanında kalmasın,stresten sütun de gelmez ,benzerse yeri yaşayan tanıdıklarım oldu. Allahım Ne patavatsiz yaşlılar var ya,maşallah sabirlisin, eşini de üzme napsin, annesi insanın deli de olsa napicak mecbur katlanacak , en az zararla sıyrılmaya çalış doğumdan sonra, birde laf söyleyip boz bence, o seni bozuyorsunuz sende boz alttan alttan lafları söyle bence

Kızlar bide biz işyerinde tetenoz alışı olduk geçen aylarda hemşire bugün mesaj attı 21. Haftada gel diye olmam gerekiyor mu sizce tekrardan...

Bence de çok yüz vermemek lazım böyle boş konuşan akrabalara. Şimdi yine çalışıyorsun sık görüşmüyorsun ama lohusalıkta sürekli gelip herşeye karışacak, birkaç kere bozmak lazım ki her ağzına geleni söylemesin. Benim kayınvalidem öyle değil ama görümcem aynen böyle bazen çok iyi bazen boş boş laflar hiç yüz vermem aramam sormam yani sinirimi bozamam. Lohusalık zamanında Allah yardımcın olsun.. benim 2. Olduğu için aklımı başıma aldım sağ salim bir doğarsa inş kendim bakacağım ilk haftadan sonra

Sen devlette yaptırdın demi. kuzum onlarda işinin ehli. bana kalsa ikinci kez gitmem detaylıya. içini rahat tut bişeycik olmaz inşallah.

Evet canım aynen ben kist için korkup gitmiştim hem radyolog hem perinatolog inceledi yani 2 kez bakıldı da ben rahat edemedim ne bileyim

Çok geçmiş olsun canım Rabbim ikinizi ve tüm sıkıntı yaşayanları korusun hamile kalınca olay bitiyo zannediyor insanoğlu ama çok telaşlı çok sıkıntılı bi süreçmiş Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Bir söylemek var birde söylemek var, sanırım arkadaşın ki laf sokar cinsten söyleyenlerden sanırım. Üç maymun olmak lazım bazı durumlarda

_D_O_ canım sana da geçmiş olsun yazmışlar ama göremedim senin mesajını , doktor rapor vermiş sanırım yorumlarda okudum , baktım baktım göremedim noldugunu, inş kötü bişey yoktur?

aynen canım benm annem de oyle büyütme takılma hassassın diyor..canım annem

Eşinin anne babasimi, onlara ne ki, herşeye müdahale etmeye çalışan insan tipleri çok gereksiz ya. İnsanı strese sokarlar
eşimin anne babası :)) bayan fikriye dıyorum.her konuda fıkrım var ve hıc şaşmaz benm dedgım dogru çıkar dıyor kendı kendıne :)) maaşıma guvenıp bir sey almak istemedı bana annem arayıp konusmasa yatak ortusu, 3-5 don bıle almayacaktı..eşim için alttan aldık..içimde yara var ya ufacık bısey dese aklıma gelıyor eskıler..kv benı sevıyor kötü bir kadın da degıl ama bir oyle bir boyle cozemedım. dogumdan sonra annemde kalacam..o da gelır gıder...

aynen canım benm annem de oyle büyütme takılma hassassın diyor..canım annem

Benimki emrivakiyi pek sever aradı mesela şimdi misafirleri gelmiş gelirsen gel diyo ama eskiden olsa anneannem yoğun bakımda yatarken misafir kabul etmiş seni görmeye gelecekler demişti ki annem de bendeydi hiç sormadan annen gidecek sanmıştım diyor. Olay çıkarmıştım valla çünkü o gün mecburen kalmıştım şimdi artık yapamıyor . Bazı şeyler de zamanla oturuyor

insallah yaa neyse kı aramızda 50 dk mesafe var.. ıyı nıyet de olsa çok mudahale ıyı olmuyor canım..

Aynen öyle canım ilk hamileliğim olsa anne olmak çok zormuş derdim ama kızımda hem hamileliğim hem doğumdan sonra bebeğimi büyütmek çok kolaydı sakin uslu bir çocuktu, bu şimdiden çok hareketli ve sıkıntılar zaten malum yine de her şekilde benim yavrum elimden geleni yapıyorum sürekli yatıyorum beni bırakmasın diye dua ediyorum, annelik çok güzel bir duygu her şekilde..

Tabi ya anne olmak herkese nasip olmuyo inşaallah bizde canlı canlı yaşarız o duyguyu hamilelikte de bi nebze insan yaşıyo ama doğduktan sonrası daha özel ve güzeldir tadalım o duyguyu da inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…