günaydın kızlar cuma dr a gittim 16+0 ken..bebegım kesın erkek..her sey yolunda dedi cok sükür..toplamda 3 kilo aldım.. 12.haftadan berı aynıyım demek kı benı sısıren gercekten ılaclar olmus.. 22. hafta detaylıya gıdecem ..o zamana kadar kontrole gıtmıcem..anne babası 3-4 haftada bır dr a gıtmeme ragmen her hafta gıdılır mı ne gerek var bebege bısey olur...yok dr un cok sogukkanlı diye diye bıktrdılar...eşimle de tartstım bu yuzden bi sey demıyor dıye ..inat ettım gitmicem...
kendimiz içinde en hayırlısı bu değilmi :)olabılır canım sımdıye kadar cok pot kırdı bazen fazla gelıyor cok soruyor cok konusuyor...hamılelkten de olabılır .ıcınde kotuluk olmadıgını bılıyorum aslında ama ne bileyım..haklısınız he deyıp geceyım
Teşekkür ederim kuzum sende kendini yorma sakın bidaha bebişimize iyi bak
Sen devlette yaptırdın demi. kuzum onlarda işinin ehli. bana kalsa ikinci kez gitmem detaylıya. içini rahat tut bişeycik olmaz inşallah.Günaydın kızlar iyi günler :)
Ben dayanamayıp bir de özele randevu almayı düşünüyorum detaylı ultrason için . Içim rahat etmiyor bir türlü
hafta sonu onlardaydık baska kabanın yok mu nasıl kapatacan önünü diyor kapatmadan giyecem bu kadar basıt dedım..hamılelık tunıgı aldım 1 ay snra bu sana gelmez dıyor gözlerını suzerek esnettım butun kıs gıyebılırım dedım. hareket edıyor mu bebek dedı evet edıyordu ama ben hissetmıyorum dedım..cılız mı kız yoksa dedı.ya sabır cekıyorum..fazla kılo alma her yerın sarkar demstı bana onceden de...bı ara yardıma gelmıstı 5 gun kaldı ısten gelıyorum bı bakıyorum evde esyalrın yerı degsmıs..idare ettim hep niye diye sormadım. lohusa kafası nasıl yasanıyor bılmıyorum ama boyle seyler yaparsa bana kolay gecmıcek galıba
Sağol canım ilk defa bu kadar ağrıdı korktum açıkçasıben de dün çok bel ağrısı çektimkilo aldıkça ağırlık merkezi yer değiştiridiğinden bel agrısı olabilirmiş
Sen devlette yaptırdın demi. kuzum onlarda işinin ehli. bana kalsa ikinci kez gitmem detaylıya. içini rahat tut bişeycik olmaz inşallah.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim ikinizi ve tüm sıkıntı yaşayanları korusun hamile kalınca olay bitiyo zannediyor insanoğlu ama çok telaşlı çok sıkıntılı bi süreçmiş Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinYok canım ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım çok rahatmışım meğer 36. Haftaya kadar çalıştım 39+1 de doğurdum suni sancıya rağmen yeterli açılmam olmadı doktor şimdi açılma olmasından korkuyor kanamadan dolayı..
Hamileliktenmi takıyorsun acaba. bunları söylemesinde ard niyet yokki. bir ay sonra göbüşün inanılmaz büyüyecek belki olmaz gerçekten tunik. önünü kapatmaz kaban vs. seni düşündüğü için söylemiş olabilir. bebeği hissetmiyorum bende. ve cılız minik bir kızım olacak kemikleri hala kuvvetlenmedi diye hissetmiyorum diyorum. buda olağan birşey olan bu. ve 220 gr olmuş benim kız. 3.bebeğim ve hissetmiyorum. sebebi bence zayıf olması başka ne olaki. yoksa 19.hafta illa hissederdim. kafana takma. @Pisikedii doğru diyor. Beni düşündüğün için sağol anne de. kendini strese sokma boşunaseher01seher
aynen canım benm annem de oyle büyütme takılma hassassın diyor..canım annemCanım benim kv de öyle. Aynı apartmandayız sorsan çok iyidir çok ilgilidir ama bazen karışıyor annem de sen hassassın alıngansın diyor. Biraz hormonlarla alakalı galiba bana hep ondan görünüyorlar en iyisi he deyip geçmek
eşimin anne babası :)) bayan fikriye dıyorum.her konuda fıkrım var ve hıc şaşmaz benm dedgım dogru çıkar dıyor kendı kendıne :)) maaşıma guvenıp bir sey almak istemedı bana annem arayıp konusmasa yatak ortusu, 3-5 don bıle almayacaktı..eşim için alttan aldık..içimde yara var ya ufacık bısey dese aklıma gelıyor eskıler..kv benı sevıyor kötü bir kadın da degıl ama bir oyle bir boyle cozemedım. dogumdan sonra annemde kalacam..o da gelır gıder...Eşinin anne babasimi, onlara ne ki, herşeye müdahale etmeye çalışan insan tipleri çok gereksiz ya. İnsanı strese sokarlar
aynen canım benm annem de oyle büyütme takılma hassassın diyor..canım annem
aynen canım benm annem de oyle büyütme takılma hassassın diyor..canım annem
insallah yaa neyse kı aramızda 50 dk mesafe var.. ıyı nıyet de olsa çok mudahale ıyı olmuyor canım..Benimki emrivakiyi pek sever aradı mesela şimdi misafirleri gelmiş gelirsen gel diyo ama eskiden olsa anneannem yoğun bakımda yatarken misafir kabul etmiş seni görmeye gelecekler demişti ki annem de bendeydi hiç sormadan annen gidecek sanmıştım diyor. Olay çıkarmıştım valla çünkü o gün mecburen kalmıştım şimdi artık yapamıyor . Bazı şeyler de zamanla oturuyor
Aynen öyle canım ilk hamileliğim olsa anne olmak çok zormuş derdim ama kızımda hem hamileliğim hem doğumdan sonra bebeğimi büyütmek çok kolaydı sakin uslu bir çocuktu, bu şimdiden çok hareketli ve sıkıntılar zaten malum yine de her şekilde benim yavrum elimden geleni yapıyorum sürekli yatıyorum beni bırakmasın diye dua ediyorum, annelik çok güzel bir duygu her şekilde..Çok geçmiş olsun canım Rabbim ikinizi ve tüm sıkıntı yaşayanları korusun hamile kalınca olay bitiyo zannediyor insanoğlu ama çok telaşlı çok sıkıntılı bi süreçmiş Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Sen detaylı yaptırdın mı canım ?İyi almışsın canım bizde araştırmalara başladık bakalım
Tabi ya anne olmak herkese nasip olmuyo inşaallah bizde canlı canlı yaşarız o duyguyu hamilelikte de bi nebze insan yaşıyo ama doğduktan sonrası daha özel ve güzeldir tadalım o duyguyu da inşaallahAynen öyle canım ilk hamileliğim olsa anne olmak çok zormuş derdim ama kızımda hem hamileliğim hem doğumdan sonra bebeğimi büyütmek çok kolaydı sakin uslu bir çocuktu, bu şimdiden çok hareketli ve sıkıntılar zaten malum yine de her şekilde benim yavrum elimden geleni yapıyorum sürekli yatıyorum beni bırakmasın diye dua ediyorum, annelik çok güzel bir duygu her şekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?