Sen detaylı yaptırdın mı canım ?
yok canım daha yaptırmadım yaptırmak konusunda da şüpheliyim normalde özel hastaneye gidiyorum doktorum yaptır önemli dedi ama ben pek sıcak bakmıyorum muallakta kaldım devlet hastaneleri riskli gebelik dışında olanları yapmıyor özelde de detaylıya pek sıcak bakamadım etrafımda bununla ilgili çok fazla kötü örnek var bebeği sapasağlam doğup bir sürü kötü şeyler söyleyenler mi dersin detaylıda birşey olmayıp kalbinde sıkıntı olan mı dersin o yüzden kararsızım hala sen yaptırdın mı canım

Kızlar acil cvp lutfen..sağ tarafima uzanınca sanki yanım yırtıliyor gibi hissrdiyorum kalkip düzelince gecti..acba kasılma böylemi

valla benim de bugün nedense moralim yerlerde... cumartesi doktor randevumuz yaklaştıkça stres artıyor ondan herhalde. çok yorgun hissediyorum, işteyim ama hiç çalışmak istemiyorum... çok kafama taktım neden hala hissetmiyorum diye, hep aklım orda...

Evet canım aynen ben kist için korkup gitmiştim hem radyolog hem perinatolog inceledi yani 2 kez bakıldı da ben rahat edemedim ne bileyim

ama olmaz için rahat etsin annesi. iyisiniz iyisin hiçbişey yok olsa onlarda doktor elbet söylerdi. Elhamdülillah çok şükür . bence sadaka vermek çok mühim. sadaka koruma kalkanı gibi. niyetini bebeğin senin sağlığına tut inşallah. yetim kişilere özellikle vermek daha etkili. ben ne zaman bişeyler yaşasam sadaka veririm. öncesinde vermeye alıştım artık. inşallah gönlünü ferah tut annesi.

kızlar detaylı yaptıranlar ve yaptıracak olanlar kacıncı haftada gittiniz bnm dörtlü taramada da sıkıntı yok şükür ayrıntılı inceledi ultrasonda da hersey yolunda detaylı iin üni. hastanesine gidicektim haftaya ama bi sıkıntı olmadıgı için ertelesem mi diyorum 21+ haftalarda gitsem nasıl olur

Haklısın canım inşallah iyidir.
Evet sadaka mühim ben de çok inanıyorum koruduğuna. Rabbim hepimizi korusun ve miniklerimizi de

Kızlar günaydın . Kısmetse Cumartesi günü kızımın odası gelecek :) Çok heyecanlı.

ya ne güzel güle güle kullanın. biz de aldık odasını ama 1.5 ay sonra teslim edilicekmiş.

ay ne güzel bizimde odamız kaldı bide ufak tefek eksikler bebek arabasını falan aldık bebek odasını ne kadara ve nerden aldın canım

ben kıyafet harici pek bişey almadım henüz. süt sağma aleti, biberonları, süt saklama poşeti, çatlak kremleri, göğüs kremi, emzik, ayakkabı. kısakollu ve kolsuz çıtçıtlı body, tulumlar, 3 aylık şortlu takımlar filan. bu kadar. başka çok önemli ne alınması gerekiyor?

Canım ben tam 20+0 da gittim ama aradığım özeller en uygun hafta 21-24 arası dedi . Yani bence senin için daha güzel olur

doktor bana riskli gebelik ve 4 lü taramanda her şey yolundaysa 21 haftalık olunca gel dedi.

Kızlar acil cvp lutfen..sağ tarafima uzanınca sanki yanım yırtıliyor gibi hissrdiyorum kalkip düzelince gecti..acba kasılma böylemi
Yok kasılma sağ sol fark etmiyor karnının
tamamında oluyor sertleştiyor ağrı sızı olmuyor. Çok stres yapmayın rahat olun

ben öyle bişey yaşamadım ben de sırt üstü yatınca nefes alamıyorum

Kızlar ne yazmışsınız okuyamadım hepsini.Zaten kafayı toparlayamadım.Yarin kontrol ve nipt sonucumu da alıp göstereceğim.Stres bastı şimdiden.Umarım herşey yolundadır ve gösterir kendini.Zira ben de artık tabloya cinsiyet işaretleyetim diyorum Detaylı ultrason için en uygun hafta 22-24 arası bayanlar.Yarin onun da randevusunu alayım diyorum bakalım.

Canım bence sana bişey almamasına takılma, bende evlenirken sadece misafir gibi düğüne geldiler gittiler bir iğne dahi görmedim, esyalarimizi biz aldık olduğu kadar dedik, düğününden bir yıl sonra halilarimizi aldık mesela yavaş yavaş , ama istemedim de,ne bana bişey yapsın biri nede benden beklentisi olsun, benim düşüncem bu. Öyle olunca senin yaşantin evin hakkında söz söyleyemiyolar.cunku gelince misafir gibi gelip gözünün içine bakıyorlar , benimde çevremde eşyasını falan kız erkek tarafı diyerek aldıran sukadar altın diyen arkadaşlarım oldu, illaki bir yerde aile büyükleri biseylere karışıp can sıkıyor lar, mesela oğlumun evi ben aldım şunlari,burası benimde evim gözüyle bakiyor erkek ailesi, ama bende hiç böyle bişey olmadı, saygı çerçevesinde yılda bidefa gelirse gelirler,gidersem giderim. Kendi hayatımı istediğim gibi yaşıyoru,herşeyi tirnaklarimla kazıyarak yaptım dediğimde en ufak bir laf bile söylenmiyor, ha su var bana karışmasın saygı duysun , sevgi saygıyla sohbet muhabbet olsun, sen şunu yapmadın etmedin demem. Herkes ne ekerse zamanı gelince onu da biçer .bence çok takma, eşya ile zaten saadet olmuyor, nişaninda bohçası olanlar, düğününde altın bilezik takılanlar benden daha mutlu değiller. Önemli olan mutluluk, bazen gül geç senin ki de kötü niyet yok biraz patavatsız idare et bişey olmaz:) hepimiz biseyleri idare ediyoruz napalım:)

benim kv neler söylüyor neler yapıyor . bu okuduklarım yanında vız gelir tırıs gider. kendi ruh sağlığım için duymuyorum. bazen cevap vermek gerekiyor ama asla değişmeyecek biliyorum. dua ediyorum inşallah imtihanımı kazanırım. iyiliğe iyilik her kişinin kârı , benimde imtihanım kötülük görünce yaptığım iyilik. napalım bazısına insan düşmüyor başka bir cins...

Canim esya derdinde değilim valla onlar aldı gibi gorundu ama yok biz ödüyoruz yine.olsun canimiz sagolsun mutlu olalım diyorum hiç yansitmadim onlara da..patavatszlik yapıyor aynen dediğin gibi.birikmiş sadece..içimi döktüm terapi oldu biraz ☺

yazılanları hayretler içinde okudum. neler neler varmış meğersem. ben kayınvalidemi başımın üstünde taşımalıyım ki çok severim kendisini zaten.

yazılanları hayretler içinde okudum. neler neler varmış meğersem. ben kayınvalidemi başımın üstünde taşımalıyım ki çok severim kendisini zaten.
Kendimi kotu hissettim şu an...o beni sever ben de severim aslında ama her konuda fikir vermesi çok biliyor gibi konuşmaları beni yoruyor bazen..nisanliyken pintilik yaptilar alttan aldım ne aileler var buna da şükür diyerek. .torununa kıyafetler almış mesela sevncinden. Ben bugün niye böyle oldum anlamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…