- 16 Ağustos 2018
- 284
- 349
- 103
- 29
yok canım daha yaptırmadım yaptırmak konusunda da şüpheliyim normalde özel hastaneye gidiyorum doktorum yaptır önemli dedi ama ben pek sıcak bakmıyorum muallakta kaldım devlet hastaneleri riskli gebelik dışında olanları yapmıyor özelde de detaylıya pek sıcak bakamadım etrafımda bununla ilgili çok fazla kötü örnek var bebeği sapasağlam doğup bir sürü kötü şeyler söyleyenler mi dersin detaylıda birşey olmayıp kalbinde sıkıntı olan mı dersin o yüzden kararsızım halaSen detaylı yaptırdın mı canım ?
ay ne güzel bizimde odamız kaldı bide ufak tefek eksikler bebek arabasını falan aldıkbebek odasını ne kadara ve nerden aldın canım
Evet canım aynen ben kist için korkup gitmiştim hem radyolog hem perinatolog inceledi yani 2 kez bakıldı da ben rahat edemedim ne bileyim
ama olmaz için rahat etsin annesi. iyisiniz iyisin hiçbişey yok olsa onlarda doktor elbet söylerdi. Elhamdülillah çok şükür . bence sadaka vermek çok mühim. sadaka koruma kalkanı gibi. niyetini bebeğin senin sağlığına tut inşallah. yetim kişilere özellikle vermek daha etkili. ben ne zaman bişeyler yaşasam sadaka veririm. öncesinde vermeye alıştım artık. inşallah gönlünü ferah tut annesi.
Kızlar günaydın . Kısmetse Cumartesi günü kızımın odası gelecek :) Çok heyecanlı.
ay ne güzel bizimde odamız kaldı bide ufak tefek eksikler bebek arabasını falan aldıkbebek odasını ne kadara ve nerden aldın canım
kızlar detaylı yaptıranlar ve yaptıracak olanlar kacıncı haftada gittiniz bnm dörtlü taramada da sıkıntı yok şükür ayrıntılı inceledi ultrasonda da hersey yolunda detaylı iin üni. hastanesine gidicektim haftaya ama bi sıkıntı olmadıgı için ertelesem mi diyorum 21+ haftalarda gitsem nasıl olur
kızlar detaylı yaptıranlar ve yaptıracak olanlar kacıncı haftada gittiniz bnm dörtlü taramada da sıkıntı yok şükür ayrıntılı inceledi ultrasonda da hersey yolunda detaylı iin üni. hastanesine gidicektim haftaya ama bi sıkıntı olmadıgı için ertelesem mi diyorum 21+ haftalarda gitsem nasıl olur
Yok kasılma sağ sol fark etmiyor karnınınKızlar acil cvp lutfen..sağ tarafima uzanınca sanki yanım yırtıliyor gibi hissrdiyorum kalkip düzelince gecti..acba kasılma böylemi
Kızlar acil cvp lutfen..sağ tarafima uzanınca sanki yanım yırtıliyor gibi hissrdiyorum kalkip düzelince gecti..acba kasılma böylemi
eşimin anne babası :)) bayan fikriye dıyorum.her konuda fıkrım var ve hıc şaşmaz benm dedgım dogru çıkar dıyor kendı kendıne :)) maaşıma guvenıp bir sey almak istemedı bana annem arayıp konusmasa yatak ortusu, 3-5 don bıle almayacaktı..eşim için alttan aldık..içimde yara var ya ufacık bısey dese aklıma gelıyor eskıler..kv benı sevıyor kötü bir kadın da degıl ama bir oyle bir boyle cozemedım. dogumdan sonra annemde kalacam..o da gelır gıder...
Çok tesekkürler Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..benim su endiselerim hic bitmeyecek ins basıma is acmaz..Yok kasılma sağ sol fark etmiyor karnının
tamamında oluyor sertleştiyor ağrı sızı olmuyor. Çok stres yapmayın rahat olun
Canim esya derdinde değilim valla onlar aldı gibi gorundu ama yok biz ödüyoruz yine.olsun canimiz sagolsun mutlu olalım diyorum hiç yansitmadim onlara da..patavatszlik yapıyor aynen dediğin gibi.birikmiş sadece..içimi döktüm terapi oldu biraz ☺Canım bence sana bişey almamasına takılma, bende evlenirken sadece misafir gibi düğüne geldiler gittiler bir iğne dahi görmedim, esyalarimizi biz aldık olduğu kadar dedik, düğününden bir yıl sonra halilarimizi aldık mesela yavaş yavaş , ama istemedim de,ne bana bişey yapsın biri nede benden beklentisi olsun, benim düşüncem bu. Öyle olunca senin yaşantin evin hakkında söz söyleyemiyolar.cunku gelince misafir gibi gelip gözünün içine bakıyorlar , benimde çevremde eşyasını falan kız erkek tarafı diyerek aldıran sukadar altın diyen arkadaşlarım oldu, illaki bir yerde aile büyükleri biseylere karışıp can sıkıyor lar, mesela oğlumun evi ben aldım şunlari,burası benimde evim gözüyle bakiyor erkek ailesi, ama bende hiç böyle bişey olmadı, saygı çerçevesinde yılda bidefa gelirse gelirler,gidersem giderim. Kendi hayatımı istediğim gibi yaşıyoru,herşeyi tirnaklarimla kazıyarak yaptım dediğimde en ufak bir laf bile söylenmiyor, ha su var bana karışmasın saygı duysun , sevgi saygıyla sohbet muhabbet olsun, sen şunu yapmadın etmedin demem. Herkes ne ekerse zamanı gelince onu da biçer .bence çok takma, eşya ile zaten saadet olmuyor, nişaninda bohçası olanlar, düğününde altın bilezik takılanlar benden daha mutlu değiller. Önemli olan mutluluk, bazen gül geç senin ki de kötü niyet yok biraz patavatsız idare et bişey olmaz:) hepimiz biseyleri idare ediyoruz napalım:)
O kasılma gerilme gibi sey bende de oluyor özellikle ani harekette uzanip kalkarken mesela.. rahim buyuyor ya ona bağlıyorum..rahat olmaya çalış ☺Çok tesekkürler Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..benim su endiselerim hic bitmeyecek ins basıma is acmaz..
Kendimi kotu hissettim şu an...o beni sever ben de severim aslında ama her konuda fikir vermesi çok biliyor gibi konuşmaları beni yoruyor bazen..nisanliyken pintilik yaptilar alttan aldım ne aileler var buna da şükür diyerek. .torununa kıyafetler almış mesela sevncinden. Ben bugün niye böyle oldum anlamadım yayazılanları hayretler içinde okudum. neler neler varmış meğersem. ben kayınvalidemi başımın üstünde taşımalıyım ki çok severim kendisini zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?