_D_O_ canım sana da geçmiş olsun yazmışlar ama göremedim senin mesajını , doktor rapor vermiş sanırım yorumlarda okudum , baktım baktım göremedim noldugunu, inş kötü bişey yoktur?
Bebekle ilgili değil kuzum benim enfeksiyon hala geçmemiş böbreklerede yayılmıs doktor calısır raporu vermedi bende sorumluma anlattım oda o şekilde başlatıp risk alamam doğuma kadar rapor al dedi evde de patlıcam sıkıntıdan battaniye falan örüyorum bebeğe öyle geçiyor zaman işte

genel gözlemlerimden ötürü erkek anaları çok değişik ve çok bağlı oluyorlar. kendinden başka bi kadınla paylaşıyor ya çocuğunu, beğenmiyorlar filan bi laf sokmalar hep oluyor. hani kız evlat hayırlı evlat diyorlar bence erkekler daha bağlı oluyor analarına.

Bebekler sürekli hareket etmiyorlar canım bende kendimi yedim hareket etmiyo diye ama ancak bu haftalarda tekmeledi oda gün içinde birkaç kez ancak oluyor çok uyurlarmış

bu arada instagramı olan arkadaşlar. panda.tasarim benimdir. bebek doğum hediyelği olarak herhangi başka bi yerde beğendiğiniz bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum fiyat konusunda. kokulutaş, lavanta keseleri, kavanozlar filan ne olursa.

Bence tam tersi erkek evlendiği zaman eşini daha çok dinler, kız bir şekilde ikna eder eşini.. erkekler annelerine değilde anneleri erkek çocuklarına daha çok bağlı sanki

Bence tam tersi erkek evlendiği zaman eşini daha çok dinler, kız bir şekilde ikna eder eşini.. erkekler annelerine değilde anneleri erkek çocuklarına daha çok bağlı sanki

iş arkadaşım var mesela. eşi annesini asla bırakmıyor. her akşam annesinde yemek yiyorlar arkadaşım hiç yemek yapmıyor. tatillere hep annesini de götürüyor yanlarında. hatta babası vefat edince annem evde yalnız korkar diye evlerine getircekti de arkadaşım çocuklar için yatılı bakıcı bulup kayınvalidesinin evine yerleştirdi. orda kalsın gelmesin bize diye.

valla ne kadarda alsan bişey eksik gibi oluyor insan interntten liste çıkarttım 1. derece önemli olanlara öncelik vererek almaya çalışıyorum indirimleri takip etmeye çalışıyorum canım bi ürünü 4-5 yerden bakıp alıyorum

Johnson Tesla Travel Sistem canım indirimde 800 tl aldık hafta sonu aynısını mağazada 1300 tl sordum

çok uygunmuş. benim beğendiğim pahalı biraz. alternatif arıyorum yerine. güle güle kullanın.

Ben eşim öyle olsa boşardım heralde, yemeğimi de yaparım tatilime de yanlız giderim. Aile birliği derken karı kocadan bahsedilir o zaman ben de anneme düşkünüm cümbür cemaat tatile gidelim iyi artık. Hastalık durumu filan olur sık görüşülür evine de gidilir bizde de kalır ama daha neler yani öyle evlilik olmaz

Herkese merhaba kızlar. .
Oğlum hasta iki gündür boğazları iltihaplanmış gelemedim buralara..
Umarım herkes iyidir.
Bugün tetanoz aşımın 1. dozunu vuruldum.
Perşembe sabahta kan tahlili vericem sağlık ocağına..
Yoğun geçiyor günler bir bakıyorum sabah bir akşam..

e çocukları oldu çocuğun odasını ayırmadılar sonra da çocuk ayrı yatmadı. 5 senedir eşi başka odada kendi çocuklarla başka odada yatıo. bu yüzden ben 4. ayda odasını ayırıcam

Canm bende aynı bu anlattgini yaptm ve aynı dusuncedeyim .Hiç birşey beklemedm.herseyi yavaş yavaş kendimiz yaptık daha mutlu oldum ve kayınvalidem lede aram saygi çerçevesinde ve hiç kötü birşey yaşamadm çok şükür nişan bohçası vs olmadı öyle ama ben çok daha mutluyum bunlar banada boş geliyor çoğu Fuzuli

Çok geçmiş olsun ya. Dikkat et. Allaha emanet.

Çok geçmiş olsun. Kis geldi hastalıklar ortaya çıktı hemen

Bende henüz yaptırmadım canım doktorum yaptır diyor benimde. yaptırırsam bu ay içinde yaptırmam lazım. Kötü düşünme güzel düşün. Ben renkli göreceğim için heyecanlanıyorum :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin. hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…