Bebekle ilgili değil kuzum benim enfeksiyon hala geçmemiş böbreklerede yayılmıs doktor calısır raporu vermedi bende sorumluma anlattım oda o şekilde başlatıp risk alamam doğuma kadar rapor al dedi evde de patlıcam sıkıntıdan battaniye falan örüyorum bebeğe öyle geçiyor zaman işte_D_O_ canım sana da geçmiş olsun yazmışlar ama göremedim senin mesajını , doktor rapor vermiş sanırım yorumlarda okudum , baktım baktım göremedim noldugunu, inş kötü bişey yoktur?
Kendimi kotu hissettim şu an...o beni sever ben de severim aslında ama her konuda fikir vermesi çok biliyor gibi konuşmaları beni yoruyor bazen..nisanliyken pintilik yaptilar alttan aldım ne aileler var buna da şükür diyerek. .torununa kıyafetler almış mesela sevncinden. Ben bugün niye böyle oldum anlamadım ya
Bebekler sürekli hareket etmiyorlar canım bende kendimi yedim hareket etmiyo diye ama ancak bu haftalarda tekmeledi oda gün içinde birkaç kez ancak oluyor çok uyurlarmışvalla benim de bugün nedense moralim yerlerde... cumartesi doktor randevumuz yaklaştıkça stres artıyor ondan herhalde. çok yorgun hissediyorum, işteyim ama hiç çalışmak istemiyorum... çok kafama taktım neden hala hissetmiyorum diye, hep aklım orda...
Bence tam tersi erkek evlendiği zaman eşini daha çok dinler, kız bir şekilde ikna eder eşini.. erkekler annelerine değilde anneleri erkek çocuklarına daha çok bağlı sankigenel gözlemlerimden ötürü erkek anaları çok değişik ve çok bağlı oluyorlar. kendinden başka bi kadınla paylaşıyor ya çocuğunu, beğenmiyorlar filan bi laf sokmalar hep oluyor. hani kız evlat hayırlı evlat diyorlar bence erkekler daha bağlı oluyor analarına.
Johnson Tesla Travel Sistem canım indirimde 800 tl aldık hafta sonu aynısını mağazada 1300 tl sordumbebek arabası ne aldınız acaba
Bence tam tersi erkek evlendiği zaman eşini daha çok dinler, kız bir şekilde ikna eder eşini.. erkekler annelerine değilde anneleri erkek çocuklarına daha çok bağlı sanki
ya ne güzel güle güle kullanın. biz de aldık odasını ama 1.5 ay sonra teslim edilicekmiş.
ben kıyafet harici pek bişey almadım henüz. süt sağma aleti, biberonları, süt saklama poşeti, çatlak kremleri, göğüs kremi, emzik, ayakkabı. kısakollu ve kolsuz çıtçıtlı body, tulumlar, 3 aylık şortlu takımlar filan. bu kadar. başka çok önemli ne alınması gerekiyor?
Johnson Tesla Travel Sistem canım indirimde 800 tl aldık hafta sonu aynısını mağazada 1300 tl sordum
aynen canım bu ara indirimde kalitesite güzel pusetin kumaşı falan arabanın tekerlekleri alan baya iyiçok uygunmuş. benim beğendiğim pahalı biraz. alternatif arıyorum yerine. güle güle kullanın.
Ben eşim öyle olsa boşardım heralde, yemeğimi de yaparım tatilime de yanlız giderim. Aile birliği derken karı kocadan bahsedilir o zaman ben de anneme düşkünüm cümbür cemaat tatile gidelim iyi artık. Hastalık durumu filan olur sık görüşülür evine de gidilir bizde de kalır ama daha neler yani öyle evlilik olmaziş arkadaşım var mesela. eşi annesini asla bırakmıyor. her akşam annesinde yemek yiyorlar arkadaşım hiç yemek yapmıyor. tatillere hep annesini de götürüyor yanlarında. hatta babası vefat edince annem evde yalnız korkar diye evlerine getircekti de arkadaşım çocuklar için yatılı bakıcı bulup kayınvalidesinin evine yerleştirdi. orda kalsın gelmesin bize diye.
Canım geldim sanada geçmiş olsun..KEVOK nerelerdesin sesin sedan çıkmıyor yavrum.
Ben eşim öyle olsa boşardım heralde, yemeğimi de yaparım tatilime de yanlız giderim. Aile birliği derken karı kocadan bahsedilir o zaman ben de anneme düşkünüm cümbür cemaat tatile gidelim iyi artık. Hastalık durumu filan olur sık görüşülür evine de gidilir bizde de kalır ama daha neler yani öyle evlilik olmaz
dinleniyorum canımm elimden geldiğince , elhamdülillah çok şükür . sizede çok geçmiş olsun . Rabbim şifa versin.Canım geldim sanada geçmiş olsun..
Şimdi nasılsın?
Canm bende aynı bu anlattgini yaptm ve aynı dusuncedeyim .Hiç birşey beklemedm.herseyi yavaş yavaş kendimiz yaptık daha mutlu oldum ve kayınvalidem lede aram saygi çerçevesinde ve hiç kötü birşey yaşamadm çok şükür nişan bohçası vs olmadı öyle ama ben çok daha mutluyum bunlar banada boş geliyor çoğu FuzuliCanım bence sana bişey almamasına takılma, bende evlenirken sadece misafir gibi düğüne geldiler gittiler bir iğne dahi görmedim, esyalarimizi biz aldık olduğu kadar dedik, düğününden bir yıl sonra halilarimizi aldık mesela yavaş yavaş , ama istemedim de,ne bana bişey yapsın biri nede benden beklentisi olsun, benim düşüncem bu. Öyle olunca senin yaşantin evin hakkında söz söyleyemiyolar.cunku gelince misafir gibi gelip gözünün içine bakıyorlar , benimde çevremde eşyasını falan kız erkek tarafı diyerek aldıran sukadar altın diyen arkadaşlarım oldu, illaki bir yerde aile büyükleri biseylere karışıp can sıkıyor lar, mesela oğlumun evi ben aldım şunlari,burası benimde evim gözüyle bakiyor erkek ailesi, ama bende hiç böyle bişey olmadı, saygı çerçevesinde yılda bidefa gelirse gelirler,gidersem giderim. Kendi hayatımı istediğim gibi yaşıyoru,herşeyi tirnaklarimla kazıyarak yaptım dediğimde en ufak bir laf bile söylenmiyor, ha su var bana karışmasın saygı duysun , sevgi saygıyla sohbet muhabbet olsun, sen şunu yapmadın etmedin demem. Herkes ne ekerse zamanı gelince onu da biçer .bence çok takma, eşya ile zaten saadet olmuyor, nişaninda bohçası olanlar, düğününde altın bilezik takılanlar benden daha mutlu değiller. Önemli olan mutluluk, bazen gül geç senin ki de kötü niyet yok biraz patavatsız idare et bişey olmaz:) hepimiz biseyleri idare ediyoruz napalım:)
Çok geçmiş olsun ya. Dikkat et. Allaha emanet.Bebekle ilgili değil kuzum benim enfeksiyon hala geçmemiş böbreklerede yayılmıs doktor calısır raporu vermedi bende sorumluma anlattım oda o şekilde başlatıp risk alamam doğuma kadar rapor al dedi evde de patlıcam sıkıntıdan battaniye falan örüyorum bebeğe öyle geçiyor zaman işte
Çok geçmiş olsun. Kis geldi hastalıklar ortaya çıktı hemenHerkese merhaba kızlar. .
Oğlum hasta iki gündür boğazları iltihaplanmış gelemedim buralara..
Umarım herkes iyidir.
Bugün tetanoz aşımın 1. dozunu vuruldum.
Perşembe sabahta kan tahlili vericem sağlık ocağına..
Yoğun geçiyor günler bir bakıyorum sabah bir akşam..
Bende henüz yaptırmadım canım doktorum yaptır diyor benimde. yaptırırsam bu ay içinde yaptırmam lazım. Kötü düşünme güzel düşün. Ben renkli göreceğim için heyecanlanıyorum :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin. hepimize.yok canım daha yaptırmadım yaptırmak konusunda da şüpheliyim normalde özel hastaneye gidiyorum doktorum yaptır önemli dedi ama ben pek sıcak bakmıyorum muallakta kaldım devlet hastaneleri riskli gebelik dışında olanları yapmıyor özelde de detaylıya pek sıcak bakamadım etrafımda bununla ilgili çok fazla kötü örnek var bebeği sapasağlam doğup bir sürü kötü şeyler söyleyenler mi dersin detaylıda birşey olmayıp kalbinde sıkıntı olan mı dersin o yüzden kararsızım halasen yaptırdın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?