Hanımlar bizim çok şükür ikili testimiz temiz çıkmıştı 22 haftalık olunca detaylı ultrasona göndericekmiş doktorumuz.
Her kontrolümde sağlığı iyi değil mi diye soruyorum iyi maşallah diyor.
Detaylı ultrasona gireceğim ve okuduklarıma göre girmek istemeyen de çokmuş bir sürü kafa karıştıran şey söylediklerini okudum. Şimdi girsem mi girmesem mi kafam çok karıştı.

Bilemiyorum hormonlardan mı kaynaklı çok evhamlı oldum.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama içimi tahatlatacak birşey söylersiniz valla rahatlayacağım

Kızlar bişey sorucam, dışardan kebap lahmacun falan yiyormusunuz..ben bazen yemek istiyorum ama etler iyi pişmez ve bebeğe bir hastalık vardı çiğ et ve iyi pişmemiş yumurtadan bulaşan onun mikrobu bulaşır diye hiç yemedim..sizler napıyosunuz ??

canım benim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz . yurt dışında riskli gebelikler olunca ayrıntılı bakılıyor. Tabi onlar gebelik boyunca sadece 3 kez bakıyorlar usg ile. ablam Belçikada arkadaşım ingiltere. velhasıl bizde illa yapılsın deniliyor . ben ikinci gebeliğimde yaptırmadım, şimdi kanama ve düilk tehlikesi atlattım ve bebeğimi hissetmiyorum , açıkçası tedirginim bu nedenle yaptıracağım .doktorumda bir sorun olursa iç organlarında doğumda ona göre tedaviye başlanır dedi . Allâh korusun diyelim.

valla ben bu kadar ayrıntılı düşünmüyorum :) helal kesim ise yiyorum. hastalık vs aklıma gelmedi... hatta ben çiğ etle Çiğköfte yedim kaç kez. diğer gebeliklerimde daha çok yemiştim . Elhamdülillah çok şükür bişey olmadı.

_D_O_ kuzum sen hala progestan kullanıyormusun?
sanki mide bulantısı yapıyor bende sendede mide bulantısı yapıyormu merak ettim.
veya kullanan başka arkadaşlar için soruyorum.

Canım ben 22+2 de gidicem,doktorun sekreteri ayarladi, yani sende gidebilirsin bence,aceleye gerek yok

Doktorlarda uyarıyo iyi pişmemiş et ve yumurta tüketmeyin hamilelikte diye.bende buna binaen şimdiye kadar dışardan hiç yemedim..çiğ köfteyide etsiz olanlardan yiyorum..yapım böyle fazla temkinli bir insanım hamilelikte dahada arttı galiba

_D_O_ kuzum sen hala progestan kullanıyormusun?
sanki mide bulantısı yapıyor bende sendede mide bulantısı yapıyormu merak ettim.
veya kullanan başka arkadaşlar için soruyorum.
Ben vajinadan aldığım için bir yan etkisi yok ama ağızdan alınca baş dönmesi sersemlik yapıyor..

Yazdıklarınızı okudum hasta olanlara çoçuklarına allah sağlık sıhhat versin. Bende bugün tetanoz ilk dozu oldum. Haftaya çarşamba detaylı ultrasona gireceğim çok merak ediyorum bebeğimi.

Bende baya kıyafet aldım. Biberon aldım dr browns. Emzik,pişik kremi şampuan aldım.

İlk 6 ay benle yatacağı için anne yanı beşik aldım chicco, sonrasında ablasından kalan park yatakta yatacak bir sene de kısmetse :)

Bebek arabası da aldım ama ablası 2,5 olacak tam bebek doğdugunda. İkisi bir nasıl tek çıkarım bilmiyorum. Gerek duyar mıyız ikiz arabası benzeri bir şeye bilmiyorum. Şu an düşünmüyorum ama.

Bebek 2 gün geriden gelip bir hafta öne geçti şu an, normaldir herhalde bu da.

Illa yiyeceksem çok pişmiş istiyorum canım kesinlikle salata yemiyorum dışarıdan, çiğ köfte de etsiz olanlardan yiyorum sadece onları da ilk 3 ay hiç yemedim. Yumurtayı da iyice pişiriyorum. Dikkat edip güvenilir yer olduktan sonra bi sorun olmaz bence

Sen gir detaylıya.Allah korusun doğumda müdahale edilmesi gereken birşey olursa bile hazırlıklı olursun.Eltimin bebeği doğar doğmaz ameliyat edilecek mesela.Detaylida öğrendi rahatsızlığını ve hazırladı buna kendini.Rabbim sağlık versin hepimizin evlatlarına.

Dışarıdan yiyeceksen iyi pişmiş olmali.Yumurtami iyice pişiriyorum ben ve çiğ köfteyi etsiz yiyorum

yazılanları hayretler içinde okudum. neler neler varmış meğersem. ben kayınvalidemi başımın üstünde taşımalıyım ki çok severim kendisini zaten.

Bende severim iyi insandır, gözümün içine bakar kızım yavrumsuz cümle kurmaz, giderim uzak memlekette, bir hafta kalırım bana en ufak bir şey yaptırmaz, yorulma dinlen buraya dinlenmeye geldin vs, kahvaltı hazirlasam yoruldun hakkını helal et vs, yani hamileyim diye cagirdigim halde gelmiyor rahat edeyim diye. İnsanın halinden anlayanlarin sayısı az, bende inş ilerde kayinvaldem kadar anlayışlı bir kaynana olabilirim :) hele cevremdekileri görünce Allahım şükür diyorum

Canım bazı kafaya takılan şeyler yüzünden en ufak lafına sinirleniyosundur, yıllar sonra hatırlamazsin bile, emin ol herkes bişey yaşıyor ama unutuyor zamanla,pozitif bakmaya çalışınca duzeliyor

Geçmiş olsun canım, bol bol dua et, dinlen, enfeksiyon önemli inş tez zamanda geçer, örgü örmek de insana keyif verir, bende pek beceremesem de biseyler örmek istiyorum, birde kitap oku bebekle lohusalıkta ilgili eğer okumuyorsan, tekrar kontrol ne zaman

Ben vajinadan aldığım için bir yan etkisi yok ama ağızdan alınca baş dönmesi sersemlik yapıyor..
mide bulantısı başladı bende ilaç alınca. baş dönmesi sersemlik yapıyor o ayrı
Allâh iyi etsin. kullan olmuyor kullanma olmuyor

A ne güzel bir hobi:) merak ettim

Masallh ne kadar anlayisli k.v var.degerini bil valla.bnmkide iyi hos da izin versem herseye karismak ister.hep ona hizmet edeyim beraber yiyip icelim ister ama ben kafama gore davraniyorum fazla yuz vermiyorum mesafemi koruyom ya degilse bas edemem.alt üst oturuyoz bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…