- 5 Kasım 2018
- 609
- 715
- 33
- 28
Hanımlar bizim çok şükür ikili testimiz temiz çıkmıştı 22 haftalık olunca detaylı ultrasona göndericekmiş doktorumuz.
Her kontrolümde sağlığı iyi değil mi diye soruyorum iyi maşallah diyor.
Detaylı ultrasona gireceğim ve okuduklarıma göre girmek istemeyen de çokmuş bir sürü kafa karıştıran şey söylediklerini okudum. Şimdi girsem mi girmesem mi kafam çok karıştı.
Bilemiyorum hormonlardan mı kaynaklı çok evhamlı oldum.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama içimi tahatlatacak birşey söylersiniz valla rahatlayacağım
Kızlar bişey sorucam, dışardan kebap lahmacun falan yiyormusunuz..ben bazen yemek istiyorum ama etler iyi pişmez ve bebeğe bir hastalık vardı çiğ et ve iyi pişmemiş yumurtadan bulaşan onun mikrobu bulaşır diye hiç yemedim..sizler napıyosunuz ??
Kızlar acil cvp lutfen..sağ tarafima uzanınca sanki yanım yırtıliyor gibi hissrdiyorum kalkip düzelince gecti..acba kasılma böylemi
kızlar detaylı yaptıranlar ve yaptıracak olanlar kacıncı haftada gittiniz bnm dörtlü taramada da sıkıntı yok şükür ayrıntılı inceledi ultrasonda da hersey yolunda detaylı iin üni. hastanesine gidicektim haftaya ama bi sıkıntı olmadıgı için ertelesem mi diyorum 21+ haftalarda gitsem nasıl olur
Doktorlarda uyarıyo iyi pişmemiş et ve yumurta tüketmeyin hamilelikte diye.bende buna binaen şimdiye kadar dışardan hiç yemedim..çiğ köfteyide etsiz olanlardan yiyorum..yapım böyle fazla temkinli bir insanım hamilelikte dahada arttı galibavalla ben bu kadar ayrıntılı düşünmüyorum :) helal kesim ise yiyorum. hastalık vs aklıma gelmedi... hatta ben çiğ etle Çiğköfte yedim kaç kez. diğer gebeliklerimde daha çok yemiştim . Elhamdülillah çok şükür bişey olmadı.
Evet aynen öyle oluyo düzelmeside bikaç saniye sürüyoCanım o bendede hergun olur,sağa sola dönerken sanki bişey kopuyor gibi acır,doktor normal dedi
Ben vajinadan aldığım için bir yan etkisi yok ama ağızdan alınca baş dönmesi sersemlik yapıyor.._D_O_ kuzum sen hala progestan kullanıyormusun?
sanki mide bulantısı yapıyor bende sendede mide bulantısı yapıyormu merak ettim.
veya kullanan başka arkadaşlar için soruyorum.
Kızlar bişey sorucam, dışardan kebap lahmacun falan yiyormusunuz..ben bazen yemek istiyorum ama etler iyi pişmez ve bebeğe bir hastalık vardı çiğ et ve iyi pişmemiş yumurtadan bulaşan onun mikrobu bulaşır diye hiç yemedim..sizler napıyosunuz ??
Sen gir detaylıya.Allah korusun doğumda müdahale edilmesi gereken birşey olursa bile hazırlıklı olursun.Eltimin bebeği doğar doğmaz ameliyat edilecek mesela.Detaylida öğrendi rahatsızlığını ve hazırladı buna kendini.Rabbim sağlık versin hepimizin evlatlarına.Hanımlar bizim çok şükür ikili testimiz temiz çıkmıştı 22 haftalık olunca detaylı ultrasona göndericekmiş doktorumuz.
Her kontrolümde sağlığı iyi değil mi diye soruyorum iyi maşallah diyor.
Detaylı ultrasona gireceğim ve okuduklarıma göre girmek istemeyen de çokmuş bir sürü kafa karıştıran şey söylediklerini okudum. Şimdi girsem mi girmesem mi kafam çok karıştı.
Bilemiyorum hormonlardan mı kaynaklı çok evhamlı oldum.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama içimi tahatlatacak birşey söylersiniz valla rahatlayacağım
Dışarıdan yiyeceksen iyi pişmiş olmali.Yumurtami iyice pişiriyorum ben ve çiğ köfteyi etsiz yiyorumKızlar bişey sorucam, dışardan kebap lahmacun falan yiyormusunuz..ben bazen yemek istiyorum ama etler iyi pişmez ve bebeğe bir hastalık vardı çiğ et ve iyi pişmemiş yumurtadan bulaşan onun mikrobu bulaşır diye hiç yemedim..sizler napıyosunuz ??
yazılanları hayretler içinde okudum. neler neler varmış meğersem. ben kayınvalidemi başımın üstünde taşımalıyım ki çok severim kendisini zaten.
Kendimi kotu hissettim şu an...o beni sever ben de severim aslında ama her konuda fikir vermesi çok biliyor gibi konuşmaları beni yoruyor bazen..nisanliyken pintilik yaptilar alttan aldım ne aileler var buna da şükür diyerek. .torununa kıyafetler almış mesela sevncinden. Ben bugün niye böyle oldum anlamadım ya
Bebekle ilgili değil kuzum benim enfeksiyon hala geçmemiş böbreklerede yayılmıs doktor calısır raporu vermedi bende sorumluma anlattım oda o şekilde başlatıp risk alamam doğuma kadar rapor al dedi evde de patlıcam sıkıntıdan battaniye falan örüyorum bebeğe öyle geçiyor zaman işte
mide bulantısı başladı bende ilaç alınca. baş dönmesi sersemlik yapıyor o ayrıBen vajinadan aldığım için bir yan etkisi yok ama ağızdan alınca baş dönmesi sersemlik yapıyor..
bu arada instagramı olan arkadaşlar. panda.tasarim benimdir. bebek doğum hediyelği olarak herhangi başka bi yerde beğendiğiniz bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum fiyat konusunda. kokulutaş, lavanta keseleri, kavanozlar filan ne olursa.
Masallh ne kadar anlayisli k.v var.degerini bil valla.bnmkide iyi hos da izin versem herseye karismak ister.hep ona hizmet edeyim beraber yiyip icelim ister ama ben kafama gore davraniyorum fazla yuz vermiyorum mesafemi koruyom ya degilse bas edemem.alt üst oturuyoz bu aradaBende severim iyi insandır, gözümün içine bakar kızım yavrumsuz cümle kurmaz, giderim uzak memlekette, bir hafta kalırım bana en ufak bir şey yaptırmaz, yorulma dinlen buraya dinlenmeye geldin vs, kahvaltı hazirlasam yoruldun hakkını helal et vs, yani hamileyim diye cagirdigim halde gelmiyor rahat edeyim diye. İnsanın halinden anlayanlarin sayısı az, bende inş ilerde kayinvaldem kadar anlayışlı bir kaynana olabilirim :) hele cevremdekileri görünce Allahım şükür diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?