mide bulantısı başladı bende ilaç alınca. baş dönmesi sersemlik yapıyor o ayrı
Allâh iyi etsin. kullan olmuyor kullanma olmuyor
Canım ben bu aralar kullanmasam ne yapardım diye düşünüyorum ilk aylarda rahimdeki sorunların her türlüsüne iyi geliyor, Allah bu progestanı bulandan razı olsun yoksa benim işim çok zormuş yanii

Bence anneler özellikle sınırı cizemiyo, bekarliktaki gibi istiyorlar oğullarını. Birde gelin den gelinlik beklemeleri, kız anneleri damattan hizmet beklemiyosa paşalar gibi erkekler kayinvaldelerinde yiyip içip herşey önlerine geliyorsa , erkeğin anneside gelinine öyle yaklaşmalı, ben sevmem öyle gelin kaynana laflarını,sırf gelinim diye hizmet etmek falan çok saçma bulduğum şeyler, eşime de hep derdim zaten ben klasik bir gelin olmam tarzima uymuyor diye, o da annem melek gibidir senden hicbisey beklemez derdi, doğru çıktı,tam tersi de çıkabilirdi:) gerçi eltim çok çektirmiş , Allah öyle bir tuhaf suratsız gelin vermiş ki ,kadın için ben baya nimet gibi biseyim:) ilkinde acı tecrübeler yaşayınca benim sadece gülerek yanlarında oturmam onlar için en değerli şey oldu.:) Birde biz nasıl olursak ilerde bizlerde öyle insanlarla karşılaşırız, dua almak lazım büyüklerden bol bol

_D_O_ kuzum sen hala progestan kullanıyormusun?
sanki mide bulantısı yapıyor bende sendede mide bulantısı yapıyormu merak ettim.
veya kullanan başka arkadaşlar için soruyorum.
Ben kullanıyorum başından beri ilk zamanlar baş dönmesi yapıyordu. Şimdide idrara çıkartıyor hemen. Gece yatmadan 2 tane ağızdan alıyorum.

Aynn oyle cnm.bnm esim binde bir gider benm ailemin yanina.5 dakikalik mesafe oldugu halde.yemege cagirirlar gitmz oturmaya gidelim derim gitmez.bn giderim istedigim zaman birakir alir beni ama birgunde ben cikayim 5 dakika yanlarina demez.o halde esimi severler sayarlar.bnm kaynanada sabah bi ineyim beraber yiyip icelim aksam yatmaya cikalm eve ister.ama tabi benn buna musade etmm.misafir gibi gider gelirim.bizde kaynana olcaz.bakalm nasil olcaz.

Hmmm bi gittim geldim bi dünya yazisilmis. Kv muhabbetine geçilmiş. Azıcık okudum..
Damatlar Kv evine gidince her hizmet ayaklarına gidiyor, gelinler Kv evine gidince hizmetçi!
Benim Kv 70 yaşında neredeyse. Demez ama hizmet bekler. Sofra kurup kaldırmayı yemek yapmayı ev işi yapmayi hiç sevmez. Kv bizi kahvaltıya yemeğe çağırır , 7 yıllık evliyim tek bir kez sofranın hazirina oturmamışımdır. Illa o sofrayı ben kurup kaldiracam. Eşime her defasında diyorum ben zaten kendi düzenimde yapabiliyorum canım burnumdayken zor geliyor sen git!
Kıssadan hisse olaylar anlatıp bana göz dağı vermeleri..aptal yerine koymaya çalışmaları..envai türlü şeyi bana anlatıp canımı sıkması.. ondan başka kimse çileli hayat çekmemiş,iş yapıp yorulup kırılmamış,herkesler trabzon beşiğinde sallanmış..ve 7 yıldır olamadığı-evlerden ırak- kanser hastalığını hiç bir doktorun ona dememesi..saymakla bitmiyor..
Iyiligine iyi de yürek patlatan cins be yaaa

_D_O_ kuzum sen hala progestan kullanıyormusun?
sanki mide bulantısı yapıyor bende sendede mide bulantısı yapıyormu merak ettim.
veya kullanan başka arkadaşlar için soruyorum.
Ben hem iğnesini hem ilacını alıyordm bu hafta bıraktım kullanırken aynen bulantı ve baş ağrısı yapıyordu

Birkaç kitap düşünüyorum sipariş edicem kuzum inşallah biran önce geçer kontrol çarşamba günü. Salı günüde detaylıya giricem kısmetse senin ne zaman

Merhabalar kızlar inşallah sesimi duyarsınız rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallah hanımlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşan anne adayıyım 41 Yasin topluyorum ama maalesef çevremde tanıdığım çok yok rica etsem okumak isteten olursa bana dönüş yaparmısınız

Birkaç kitap düşünüyorum sipariş edicem kuzum inşallah biran önce geçer kontrol çarşamba günü. Salı günüde detaylıya giricem kısmetse senin ne zaman
31 Aralık'ta detaylı,heyecanla bekliyorum , doktor neler diyecek , buyumusmu, daha netmi görücez falan heyecanlıyım, birde görmeyi özledim,merak ediyorum :)

Ben okuyayım inşallah,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

canım stres yapma belki de bebek atıyor ama senin dinlenmeye vaktin olmadığı için hissedemiyor olabilirsn. Bir de simdi çocuk düzenli bir şekilde hissedilmiyor 1 gün hissediyorsun 2 gün hissedemiyorsun. Doktorum normal hissedilme zamanı 20. ve 21. haftalar dedi. Rahat olmak lâzım

Canım hamilelikte belki de en önemli şeylerden biri detaylı ulrrason, istersen diğerler istenenleri yapma ama detayliya mutlaka gir. Bebişin iç organları her şeyi inceleniyor ve Allah korusun herhangi bir sorunda acil erken tani ile erken tedavi yapılabiliyor.

Günaydın hanımlar
Benim gibi mide yanması yaşayan var mı
Yediklerime çok dikkat ettiğim halde akşam oldu mu başlıyor mide yanmam

Bende gastrit ve Reflü var
Bu haftalarda iyice arttı sanki

Normalde yediklerime çok dikkat ederim
Akşam yemeğimizi en geç 6da yeriz ve ben yatana kadar bir şey yemem
Ama yine de yatacak vakit geldi mi çok kötü oluyorum

Dün canım patlamış mısır çekti, öğlen saat 3bucuk gibi yaptım yedim
Yemez olaydım
Gece 2ye geliyordu zor uyudum oturarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…