İnş hayırlı haberler alirsınızKızlar gününüz aydın olsun.Saat 11 de randevum var.Nipt sonucumu göstereceğim.Dua bekliyorum sizlerden,hayırlı haberlerle geri dönmeyi umuyorum inşallah
Canım yazdiklarını okurken hem güldum hem şaşırdım gercekten durumun zormuş..ama ben hep evli ve kv tarafı ile sorunu olanlara şunu tavsiye ediyorum,,kendi iyiliğiniz için onları ne değiştirmeye çalışın ne düzeltmeye size uymayan durumlara sabırli olun kötu yada yanlış sözlerine he he deyip geçin onlara birer yaramaz çocuk gözüyle bakın ama cidden bu gözle bakin biraz daha rahatlayacaksınız..yoksa sizin psikolojiniz kötü etkilenir..
Bende aynen senin durumundayım..ama içim rahat çünkü bebek haftasıyla uyumlu çok şükür.biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri..rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Canım maalesef doktor problemi bendede var ilden 100 km uzaktayım aynen dediğin gibi sadece bebege bakıyo tekbirşey söylemiyo kilosu boyu amniyon sıvısı plasente vs hiçbişey söylemiyor..rahim ağzı konusundada ben sıyleyince ölçuyorlar..ama Allah nasip edrse iki hafta sonra kendi özel doktoruma gidicem ordanda bursaya..düşün 17 haftadayım ve hala cinsiyetini bilmiyorumAmin inşallah canım
Bana da doktor gelişimi güzel uyumlu dedi
Ama devlet hastanesi diye mi bilmiyorum yeme düzeniyle ilgili ne soru soruyor ne de tavsiye veriyor
Bebeğe bakıyor sadece
Canım seni çok iyi anlıyorum bende 39 yaşımdayım Rabbim en hayırlı vakitte sanada diğer isteyen tüm bayanlarada hayırlı evlatlar nasip etsin bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..bende bitane okurum..ama nolur sende bana dua etMerhabalar kızlar inşallah sesimi duyarsınız rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallah hanımlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşan anne adayıyım 41 Yasin topluyorum ama maalesef çevremde tanıdığım çok yok rica etsem okumak isteten olursa bana dönüş yaparmısınız
Etmemmi canım ederim tabi rabbim yardımcın olsun her zaman okuduğun için allah razı olsun canım okuduğun zaman okudum dersen bide ismini vermek istersen bende duamda yer veririm her zamanCanım seni çok iyi anlıyorum bende 39 yaşımdayım Rabbim en hayırlı vakitte sanada diğer isteyen tüm bayanlarada hayırlı evlatlar nasip etsin bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..bende bitane okurum..ama nolur sende bana dua et
Canım maalesef doktor problemi bendede var ilden 100 km uzaktayım aynen dediğin gibi sadece bebege bakıyo tekbirşey söylemiyo kilosu boyu amniyon sıvısı plasente vs hiçbişey söylemiyor..rahim ağzı konusundada ben sıyleyince ölçuyorlar..ama Allah nasip edrse iki hafta sonra kendi özel doktoruma gidicem ordanda bursaya..düşün 17 haftadayım ve hala cinsiyetini bilmiyorum
Bende öyleyim çok evhamlıyım haklısınız testi yaptıracağım bende Allah bebeklerimizi korusun sağlıkla alalım inşallah kucağımıza :)Canım ben de senin gibiyim
Her kontrolde yaşıyor mu diye soruyorum hemen
Hatta bir ara kafayı bozdum
Evde her gün göbeğimi ölçüyordum büyüyor mu küçülüyor mu diye
Ama detayliya bence gir
Allah korusun ters bir durum varsa da ona göre kendini hazirlarsin
Ama inşallah yoktur sağlıkla kucağına alırsın bebisini
Canım geçmiş olsun benimde tam geçmedi hala kokuları alyrm bulantımda akşam fazla ama bugünüme şükür ilk zamanlar çok çok kötüydüm kendi konuma tahammülüm yoktu herşey kokuyordu yediğim lokmayı yutamyrm Allah'ım sağlık gibisi yokKızlar dün mide bulantım ve koku hassasiyetim yoktu heralde artık geçti diye düşünüyordum ki bu sabah 6 da korkunç bir acıkma hissiyle uyandım ve dayanamayıp bir elma yedim sonra olanlar oldu yine kokular başladı mide bulantisı afedersiniz kusma o saat bu saat ayaktayım berbat bir mide yanmasıyla duruyorum
Bende öyle oluyorum ara çok iyi anlıyorum siziGünaydın kızlar, kontrolü olanlara inşallah iyi haberler alırlar. Ben bugün işe gitmedim, dünden beri moralim hala bozuk, belli bir nedeni de yok herhalde hormonlar... Dün akşam eşim işten dönünce sarıldığı anda hıçhıçkıra ağladım, hiç böyle olmamıştım hatta hamileliğin başından beri ilk defa ağlıyorum.
Dün forumda bazı postlar okumuştum onlardan çok etkilendim belki de... yada cumartesi kontrolün stresi. Ben toplamda 2 kilo falan aldım, göbeğim de az bişey büyüdü sanki ama çok belirgin değil... galiba bunlarda moralimi bozuyor.
Neyse bugün evde kaldım, hava da berbat zaten ama bakalım iyi gelecek mi..
Hayırlı olsun 4. Oğluşun :) sağlıklı olmasına ve testinin sonucuna sevindim.. benimde 2. Kızım olacak insanlar kısa bir şok geçiriyor ama alışıyor sonra boşver eşin daha çabuk alışırKızlar ben geldim,genetik test sonucu temiz çıktı.Bebegim gayet iyi 240 Gr.olmuş.Bu arada bütün tezleri çürüttü benim haylaz.4.pipi fotoğrafı elimde geldimŞimdi önümde detaylı tasası kaldi,inşallah onda da birşey çıkmaz.Eşim şok oldu yazık kıyamam,çok ümitlenmisti kız diye Gebeliğim diğerlerinden çok farklı çünkü,onun alışması epey zaman alacak sanırım.
Küçük oğlum bile dedi anne babam çok üzüldü diye,onun bile dikkatini çekmiş.Ben de üzülme sakın bak bol bol kız torunlarımız olur seversin dedim :)))Hayırlı olsun 4. Oğluşun :) sağlıklı olmasına ve testinin sonucuna sevindim.. benimde 2. Kızım olacak insanlar kısa bir şok geçiriyor ama alışıyor sonra boşver eşin daha çabuk alışır
hayırlısı olsun! sağlıklı olsunlar da :))Kızlar ben geldim,genetik test sonucu temiz çıktı.Bebegim gayet iyi 240 Gr.olmuş.Bu arada bütün tezleri çürüttü benim haylaz.4.pipi fotoğrafı elimde geldimŞimdi önümde detaylı tasası kaldi,inşallah onda da birşey çıkmaz.Eşim şok oldu yazık kıyamam,çok ümitlenmisti kız diye Gebeliğim diğerlerinden çok farklı çünkü,onun alışması epey zaman alacak sanırım.
Benim de aynı canım nefesimi tıkıyo gece yattığımda yanmaya uyandığımı biliyorum soğuk salatalık ve yudum yudum soğuk süt çok iyi geliyo ben dayanamayacak kadar olursam ilaç içiyorum hemen geçiyoGünaydın hanımlar
Benim gibi mide yanması yaşayan var mı
Yediklerime çok dikkat ettiğim halde akşam oldu mu başlıyor mide yanmam
Bende gastrit ve Reflü var
Bu haftalarda iyice arttı sanki
Normalde yediklerime çok dikkat ederim
Akşam yemeğimizi en geç 6da yeriz ve ben yatana kadar bir şey yemem
Ama yine de yatacak vakit geldi mi çok kötü oluyorum
Dün canım patlamış mısır çekti, öğlen saat 3bucuk gibi yaptım yedim
Yemez olaydım
Gece 2ye geliyordu zor uyudum oturarak.
Benim de aynı canım nefesimi tıkıyo gece yattığımda yanmaya uyandığımı biliyorum soğuk salatalık ve yudum yudum soğuk süt çok iyi geliyo ben dayanamayacak kadar olursam ilaç içiyorum hemen geçiyo
kızlar sağlık ocağı sizden tahlil istedi mi tsh aks hemogram ve tit tahlilleri getir dedi bana gelirken ama gebeliğin başında yapılmıştı aks ve tsh onları götürsem olur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?