Aslında genelde takmıyorum ama bazen de öyle bir an oluyor ki kendimi doldurup doldurup sinir oluyorum
Allah'tan eşim her zaman anlayışlı
Annesinin de huyunu bildiği için her zaman bana destek oluyor ama işte insan sinir olmadan da duramıyor

Günaydın kızlar, kontrolü olanlara inşallah iyi haberler alırlar. Ben bugün işe gitmedim, dünden beri moralim hala bozuk, belli bir nedeni de yok herhalde hormonlar... Dün akşam eşim işten dönünce sarıldığı anda hıçhıçkıra ağladım, hiç böyle olmamıştım hatta hamileliğin başından beri ilk defa ağlıyorum.
Dün forumda bazı postlar okumuştum onlardan çok etkilendim belki de... yada cumartesi kontrolün stresi. Ben toplamda 2 kilo falan aldım, göbeğim de az bişey büyüdü sanki ama çok belirgin değil... galiba bunlarda moralimi bozuyor.
Neyse bugün evde kaldım, hava da berbat zaten ama bakalım iyi gelecek mi..

Bende aynen senin durumundayım..ama içim rahat çünkü bebek haftasıyla uyumlu çok şükür.biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri..rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Amin inşallah canım
Bana da doktor gelişimi güzel uyumlu dedi
Ama devlet hastanesi diye mi bilmiyorum yeme düzeniyle ilgili ne soru soruyor ne de tavsiye veriyor
Bebeğe bakıyor sadece

Amin inşallah canım
Bana da doktor gelişimi güzel uyumlu dedi
Ama devlet hastanesi diye mi bilmiyorum yeme düzeniyle ilgili ne soru soruyor ne de tavsiye veriyor
Bebeğe bakıyor sadece
Canım maalesef doktor problemi bendede var ilden 100 km uzaktayım aynen dediğin gibi sadece bebege bakıyo tekbirşey söylemiyo kilosu boyu amniyon sıvısı plasente vs hiçbişey söylemiyor..rahim ağzı konusundada ben sıyleyince ölçuyorlar..ama Allah nasip edrse iki hafta sonra kendi özel doktoruma gidicem ordanda bursaya..düşün 17 haftadayım ve hala cinsiyetini bilmiyorum

Canım seni çok iyi anlıyorum bende 39 yaşımdayım Rabbim en hayırlı vakitte sanada diğer isteyen tüm bayanlarada hayırlı evlatlar nasip etsin bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..bende bitane okurum..ama nolur sende bana dua et

Etmemmi canım ederim tabi rabbim yardımcın olsun her zaman okuduğun için allah razı olsun canım okuduğun zaman okudum dersen bide ismini vermek istersen bende duamda yer veririm her zaman

Nasılsınız kızlar? Az önce tetanoz iğnemi yaptırdım. Az kullandığınız kolunuza yaptırın ağrı olmuştu diğerletinde bende bunda da olur mu bilmiyorum ama

Genelde suyun iyi diyor, rahim ağzı uzunluğun iyi bebek de iyi diyor
Ölçümleri yapıyor ama bana söylemiyor
Ben soruyorum
Hocam bebeğin kilosuyla ilgili bir şey söyleyebilir miyiz diyorum
O zaman söylüyor kilosunu
Ben de 80 km gidiyorum il merkezine
Cinsiyeti de 19.haftada öğrendim

Bende öyleyim çok evhamlıyım haklısınız testi yaptıracağım bende Allah bebeklerimizi korusun sağlıkla alalım inşallah kucağımıza :)

Canım geçmiş olsun benimde tam geçmedi hala kokuları alyrm bulantımda akşam fazla ama bugünüme şükür ilk zamanlar çok çok kötüydüm kendi konuma tahammülüm yoktu herşey kokuyordu yediğim lokmayı yutamyrm Allah'ım sağlık gibisi yok

Bende öyle oluyorum ara çok iyi anlıyorum sizi

Kiloyu kafana takma bence bende hamile kaldığımdan beri 2 kilo aldım doktorum normal diyor 22. Haftaya kasar almayanlar varmış daha sonra istemesek te alıyoruz zaten :)
Yumurta peynir süt kuruyemişini eksik etme vitaminler bebişe gitsin :)) Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Kızlar ben geldim,genetik test sonucu temiz çıktı.Bebegim gayet iyi 240 Gr.olmuş.Bu arada bütün tezleri çürüttü benim haylaz.4.pipi fotoğrafı elimde geldim Şimdi önümde detaylı tasası kaldi,inşallah onda da birşey çıkmaz.Eşim şok oldu yazık kıyamam,çok ümitlenmisti kız diye Gebeliğim diğerlerinden çok farklı çünkü,onun alışması epey zaman alacak sanırım.

Hayırlı olsun 4. Oğluşun :) sağlıklı olmasına ve testinin sonucuna sevindim.. benimde 2. Kızım olacak insanlar kısa bir şok geçiriyor ama alışıyor sonra boşver eşin daha çabuk alışır

Hayırlı olsun 4. Oğluşun :) sağlıklı olmasına ve testinin sonucuna sevindim.. benimde 2. Kızım olacak insanlar kısa bir şok geçiriyor ama alışıyor sonra boşver eşin daha çabuk alışır
Küçük oğlum bile dedi anne babam çok üzüldü diye,onun bile dikkatini çekmiş.Ben de üzülme sakın bak bol bol kız torunlarımız olur seversin dedim :)))

hayırlısı olsun! sağlıklı olsunlar da :))

Benim de aynı canım nefesimi tıkıyo gece yattığımda yanmaya uyandığımı biliyorum soğuk salatalık ve yudum yudum soğuk süt çok iyi geliyo ben dayanamayacak kadar olursam ilaç içiyorum hemen geçiyo

kızlar sağlık ocağı sizden tahlil istedi mi tsh aks hemogram ve tit tahlilleri getir dedi bana gelirken ama gebeliğin başında yapılmıştı aks ve tsh onları götürsem olur herhalde

Salatalık bana da iyi geliyor canım
Gerçekten ferahlatıyor

Soğuk sütü de kardeşim söyledi iyi geliyor diye ama onu denemedim hiç

Özellikle gece tuvalete kalktıktan sonra uyumak çok zor oluyor mide yanmasından

kızlar sağlık ocağı sizden tahlil istedi mi tsh aks hemogram ve tit tahlilleri getir dedi bana gelirken ama gebeliğin başında yapılmıştı aks ve tsh onları götürsem olur herhalde

Ben şimdiye kadar sağlık ocağına iki kere gittim
Biri gebelik kaydı için diğeri de tetonoz aşısı için
Ama hiç tahlil istemediler canım
Haftaya da aşının ikinci dozu yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…