Sıkıntı olmamasına çok sevindim canım gönül kız ister ama hayırlısı neyse o olsun belki de kız çocuğundan daha hayırlı olacak Rabbim sağlık versin bütün bebişlere :):)Kızlar ben geldim,genetik test sonucu temiz çıktı.Bebegim gayet iyi 240 Gr.olmuş.Bu arada bütün tezleri çürüttü benim haylaz.4.pipi fotoğrafı elimde geldimŞimdi önümde detaylı tasası kaldi,inşallah onda da birşey çıkmaz.Eşim şok oldu yazık kıyamam,çok ümitlenmisti kız diye Gebeliğim diğerlerinden çok farklı çünkü,onun alışması epey zaman alacak sanırım.
Benim eşimde önce çok şaşırdı doktor kesin demedi kız gibi dedi iki kere ama bence kesin kız çünkü bacak arasına bakıyor ama onun hala ümidi var garibim :) haftaya kesinleşince alışacak mecbur.. başka sorunlarımız çıkınca kız erkek sağlıklı olsun diye gönülden demeye başladık..Küçük oğlum bile dedi anne babam çok üzüldü diye,onun bile dikkatini çekmiş.Ben de üzülme sakın bak bol bol kız torunlarımız olur seversin dedim :)))
Rabbim yazıyor zaten biz ne desek ne istersek boş.Hakkaten en büyük nimet sağlıklı olmaları,Rabbim kimseyi evlatlariyla imtihan etmesinBenim eşimde önce çok şaşırdı doktor kesin demedi kız gibi dedi iki kere ama bence kesin kız çünkü bacak arasına bakıyor ama onun hala ümidi var garibim :) haftaya kesinleşince alışacak mecbur.. başka sorunlarımız çıkınca kız erkek sağlıklı olsun diye gönülden demeye başladık..
Oyle valla saglik cok onemli.. kacinci haftadasiniz ben 17 haftadayim..ümidim belki 18 haftadan sonra gecerCanım geçmiş olsun benimde tam geçmedi hala kokuları alyrm bulantımda akşam fazla ama bugünüme şükür ilk zamanlar çok çok kötüydüm kendi konuma tahammülüm yoktu herşey kokuyordu yediğim lokmayı yutamyrm Allah'ım sağlık gibisi yok
kızlar sağlık ocağı sizden tahlil istedi mi tsh aks hemogram ve tit tahlilleri getir dedi bana gelirken ama gebeliğin başında yapılmıştı aks ve tsh onları götürsem olur herhalde
Gozünuz aydin..Allah saglikla hayirla versin cinsiyet onemli degilKızlar ben geldim,genetik test sonucu temiz çıktı.Bebegim gayet iyi 240 Gr.olmuş.Bu arada bütün tezleri çürüttü benim haylaz.4.pipi fotoğrafı elimde geldimŞimdi önümde detaylı tasası kaldi,inşallah onda da birşey çıkmaz.Eşim şok oldu yazık kıyamam,çok ümitlenmisti kız diye Gebeliğim diğerlerinden çok farklı çünkü,onun alışması epey zaman alacak sanırım.
Gece uyumak ve dediğin gibi uyandıktan sonra uyumak çok zor oluyo gerçekten ben rennie şurubu içiyorum içebiliyorsan tavsiye ederim akşamları soğuk süt iç yatmadan önce ama yudum yudum iç birden içmeSalatalık bana da iyi geliyor canım
Gerçekten ferahlatıyor
Soğuk sütü de kardeşim söyledi iyi geliyor diye ama onu denemedim hiç
Özellikle gece tuvalete kalktıktan sonra uyumak çok zor oluyor mide yanmasından
kızlar sağlık ocağı sizden tahlil istedi mi tsh aks hemogram ve tit tahlilleri getir dedi bana gelirken ama gebeliğin başında yapılmıştı aks ve tsh onları götürsem olur herhalde
Bende okurum. Hayırlısıyla tez zamanda kucağını doldursun RabbimAmin amin ibşallah canım allah razı olsun okuduğun için rqbbim yavrularınızı size bağışlasın geri dönül yaparsan okudum diye sevinirim
Allah razı olaun canım çok teşekkür ederim okuyup dönersen bende yazarım canımBende okurum. Hayırlısıyla tez zamanda kucağını doldursun Rabbim
Okudum canım.Rabbim muradını versin inşallahAmin amin ibşallah canım allah razı olsun okuduğun için rqbbim yavrularınızı size bağışlasın geri dönül yaparsan okudum diye sevinirim
Allah razı olaun canım çok teşekkür ederim okuyup dönersen bende yazarım canım
Amin canım allah razı olsunOkudum canım.Rabbim muradını versin inşallah
Amin amin inşallah canım allah razı olsunCanım ben de okudum bir tane. Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın nasip etsin inşallah.
Bende bi tane okurum canım Rabbim muradına sağlıkla hayırla kavuşmanı nasip etsinAllah razı olaun canım çok teşekkür ederim okuyup dönersen bende yazarım canım
Sağolasın canım allah razı olsun çok teşekkğr ederim okuyunca dönersen sevinirim canımBende bi tane okurum canım Rabbim muradına sağlıkla hayırla kavuşmanı nasip etsin
Kızlar ben geldim,genetik test sonucu temiz çıktı.Bebegim gayet iyi 240 Gr.olmuş.Bu arada bütün tezleri çürüttü benim haylaz.4.pipi fotoğrafı elimde geldimŞimdi önümde detaylı tasası kaldi,inşallah onda da birşey çıkmaz.Eşim şok oldu yazık kıyamam,çok ümitlenmisti kız diye Gebeliğim diğerlerinden çok farklı çünkü,onun alışması epey zaman alacak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?