Sıkıntı olmamasına çok sevindim canım gönül kız ister ama hayırlısı neyse o olsun belki de kız çocuğundan daha hayırlı olacak Rabbim sağlık versin bütün bebişlere :):)

ben de ayakkabılarımı giyerken çok zorlanıyorum ya da kilotlu çorap filan giyerken

Küçük oğlum bile dedi anne babam çok üzüldü diye,onun bile dikkatini çekmiş.Ben de üzülme sakın bak bol bol kız torunlarımız olur seversin dedim :)))
Benim eşimde önce çok şaşırdı doktor kesin demedi kız gibi dedi iki kere ama bence kesin kız çünkü bacak arasına bakıyor ama onun hala ümidi var garibim :) haftaya kesinleşince alışacak mecbur.. başka sorunlarımız çıkınca kız erkek sağlıklı olsun diye gönülden demeye başladık..

Rabbim yazıyor zaten biz ne desek ne istersek boş.Hakkaten en büyük nimet sağlıklı olmaları,Rabbim kimseyi evlatlariyla imtihan etmesin

Oyle valla saglik cok onemli.. kacinci haftadasiniz ben 17 haftadayim..ümidim belki 18 haftadan sonra gecer

kızlar sağlık ocağı sizden tahlil istedi mi tsh aks hemogram ve tit tahlilleri getir dedi bana gelirken ama gebeliğin başında yapılmıştı aks ve tsh onları götürsem olur herhalde

Canım ben 20.hafta kontrolüne gitmeden önce sağlık ocağında tahlillerimi yeniden yaptırıp sonucunu kendi doktoruma götürdüm. O da kayıt altına aldı. Bu haftalarda tahlilleri tekrarliyorlar genellikle. Çok iyi hatırlıyorum ilk gebeligimde de yeniden tahlil istemişti doktor bu haftalarda.

Gozünuz aydin..Allah saglikla hayirla versin cinsiyet onemli degil

Gece uyumak ve dediğin gibi uyandıktan sonra uyumak çok zor oluyo gerçekten ben rennie şurubu içiyorum içebiliyorsan tavsiye ederim akşamları soğuk süt iç yatmadan önce ama yudum yudum iç birden içme

kızlar sağlık ocağı sizden tahlil istedi mi tsh aks hemogram ve tit tahlilleri getir dedi bana gelirken ama gebeliğin başında yapılmıştı aks ve tsh onları götürsem olur herhalde

Bir de sağlık ocağındaki ebe demişti bana bir ara gel tahlillerine yeniden bakalım diye. Ben de o sebeple hem sağlık ocağında kayda geçsin hem de doktoruma götüreyim diye yaptırdım.

arkadaşlar çevresinde veya daha önce inglesina trilogy bebek arabası kullanan var mı? yorumları alabilir miyim

Öncelikle testin güzel çıkmış hayırlı olsun ablacım. Bebeğinin de sağlıklı olmasına sevindim.. Benim de bir düşükle beraber bu 3. erkek bebek hamileliğim ama bu hepsinden çok farklıydı kesin kızdır demiştim. Ama alakası yok. Daha 13. haftadan gösterdi pipisini kuzumm. Yani her hamilelik kendine özgü.. Ama senin belli olması bu kadar uzayınca kız olabilir diye düşünmüştüm. Demek ki dediğin gibi bütün tezleri çürüttünüz..Rabbim hayırlı sağlıklı salih evlat etsin. Sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.. AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…