Benden bugün kan aldılar canımkızlar sağlık ocağı sizden tahlil istedi mi tsh aks hemogram ve tit tahlilleri getir dedi bana gelirken ama gebeliğin başında yapılmıştı aks ve tsh onları götürsem olur herhalde
Canım bunların düzeltilmiş mom değerleri ve riskleri yazması lazım, bu şekilde birşey anlayamadım ben.. çok araştırdığım için az çok anlıyorum aslında ama böyle görmedim hiçkizlar ikili tarama testi sonucu anlayan varmi
Canım ben lcwda lohusa bölümü göremedim nerden baktın hangi bölüm oluyor o?Kızlar geçmişi okumadım muhabbete dalıyorsam eğer pardon
Lcwda lohusa sabahlık 30 tl rengi pembe lohusa takımları pahalı diyenler için bunu alıp içine normal pembe yada beyaz takım alabilir
İnşallah kuzum Allah razı olsun.Saglikla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallahÖncelikle testin güzel çıkmış hayırlı olsun ablacım. Bebeğinin de sağlıklı olmasına sevindim.. Benim de bir düşükle beraber bu 3. erkek bebek hamileliğim ama bu hepsinden çok farklıydı kesin kızdır demiştim. Ama alakası yok. Daha 13. haftadan gösterdi pipisini kuzumm. Yani her hamilelik kendine özgü.. Ama senin belli olması bu kadar uzayınca kız olabilir diye düşünmüştüm. Demek ki dediğin gibi bütün tezleri çürüttünüz..Rabbim hayırlı sağlıklı salih evlat etsin. Sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.. AMİN
cnm int Boyle cikti sonucCanım bunların düzeltilmiş mom değerleri ve riskleri yazması lazım, bu şekilde birşey anlayamadım ben.. çok araştırdığım için az çok anlıyorum aslında ama böyle görmedim hiç
Pijama bölümündeydi canım ordan hamile sutyenide aldım aşırı rahatCanım ben lcwda lohusa bölümü göremedim nerden baktın hangi bölüm oluyor o?
Ne güzel canım maşallah
Benim kaynanam da çağırdık hemen atladı geldi
5 gün kaldı ama sinirlerimi zıplattı gitti
Her gün bir saat kahvaltı hazırladım da gelip de bakmadı yardım edecek bir şey var mı demedi
Eşim öğle arasına eve geldiği için kahvaltıyı ona göre ayarlıyorum
Eşim geldiğinde odasından çıktı, hazır masaya oturdu herkesten de çok yedi kalktı
Ben banyoyu siliyordum elimle
İhliya tıslaya yer siliyorum kadın tepemde dikilmiş "ben hamileyken hiç sancı nedir bilmedim, 9 ay böyle elimde sildim her yeri" diyor
Ya insan der kızım yorma kendini
Ben acıktım dedikçe o da acıktım dedi, ben yoruldum dedikçe o da yoruldum dedi
Kızlar ben geldim,genetik test sonucu temiz çıktı.Bebegim gayet iyi 240 Gr.olmuş.Bu arada bütün tezleri çürüttü benim haylaz.4.pipi fotoğrafı elimde geldimŞimdi önümde detaylı tasası kaldi,inşallah onda da birşey çıkmaz.Eşim şok oldu yazık kıyamam,çok ümitlenmisti kız diye Gebeliğim diğerlerinden çok farklı çünkü,onun alışması epey zaman alacak sanırım.
neyin kafasını yaşıyor ya kendini geliniyle yarıştırmak yerinde yardımcı olsa ya yok anam yok insan olmak maharet ister aha yakında doğurcam benim manyak kaynana da rapor alıyorum diye yata yata doğurcak o diyor hadi benimki üvey anne de ne bileyim öz anne evladının çocuğu olacak sonuçtaNe güzel canım maşallah
Benim kaynanam da çağırdık hemen atladı geldi
5 gün kaldı ama sinirlerimi zıplattı gitti
Her gün bir saat kahvaltı hazırladım da gelip de bakmadı yardım edecek bir şey var mı demedi
Eşim öğle arasına eve geldiği için kahvaltıyı ona göre ayarlıyorum
Eşim geldiğinde odasından çıktı, hazır masaya oturdu herkesten de çok yedi kalktı
Ben banyoyu siliyordum elimle
İhliya tıslaya yer siliyorum kadın tepemde dikilmiş "ben hamileyken hiç sancı nedir bilmedim, 9 ay böyle elimde sildim her yeri" diyor
Ya insan der kızım yorma kendini
Ben acıktım dedikçe o da acıktım dedi, ben yoruldum dedikçe o da yoruldum dedi
Güle güle kullan canım benim oğlanın odasıda geldi ben sadece gardrobu kurdurcaktım eşim inat etti beşiğide kurdurdu halısını alıcam aksesuarları falan son aya doğru artık daha çok var doğuma çünkü beşik içinde erkendi ama dinlemedi canım kocamMerhaba hanımlar beşiği sipariş verdik inşallah istediğimiz gibi gelir.
İnternetten siparişi verdik yorumlara falan baktım herkes iyi dönüş yapmış inşallah içimize siner içinde sağlıkla görmek nasip olur :) Hepimizin kuzucuğunu inşallah sizlere de fikir olur belki :)
Okudum canım.Rabbim muradını versin inşallah
Benim 15 temmuz 1979sizin ve eşinizin doğum yılı nedir
İnşaallah canımSağolasın canım allah razı olsun çok teşekkğr ederim okuyunca dönersen sevinirim canım
Yok ben bulamadım nette bitmiş olabilir, mağazada mı gördün sen?Pijama bölümündeydi canım ordan hamile sutyenide aldım aşırı rahat
Ya ne güzel güle güle kullanın inşallah, ben daha kırık iğne almadım, almayı geç bir gün bakmaya bile gitmedim, mobilya bakmak en zor iş hiç karar veremem zaten. Ocak sonu gibi bakıp almayı düşünüyorum,Şubat'ta kıyafet vs herşeyi alıp hazır bekleyeyim diyorum, cokmu geç olur kiGüle güle kullan canım benim oğlanın odasıda geldi ben sadece gardrobu kurdurcaktım eşim inat etti beşiğide kurdurdu halısını alıcam aksesuarları falan son aya doğru artık daha çok var doğuma çünkü beşik içinde erkendi ama dinlemedi canım kocam
merhaba, benim yakın bir arkadaşım her iki çocuğuna da bunu kullanmış çok memnundu bana da önerdi. Biz daha karar vermedik ama istediğimiz arabaya... Türkiye de çok pahalı bazı markalar...arkadaşlar çevresinde veya daha önce inglesina trilogy bebek arabası kullanan var mı? yorumları alabilir miyim
neyin kafasını yaşıyor ya kendini geliniyle yarıştırmak yerinde yardımcı olsa ya yok anam yok insan olmak maharet ister aha yakında doğurcam benim manyak kaynana da rapor alıyorum diye yata yata doğurcak o diyor hadi benimki üvey anne de ne bileyim öz anne evladının çocuğu olacak sonuçta
Kızlar ben geldim,genetik test sonucu temiz çıktı.Bebegim gayet iyi 240 Gr.olmuş.Bu arada bütün tezleri çürüttü benim haylaz.4.pipi fotoğrafı elimde geldimŞimdi önümde detaylı tasası kaldi,inşallah onda da birşey çıkmaz.Eşim şok oldu yazık kıyamam,çok ümitlenmisti kız diye Gebeliğim diğerlerinden çok farklı çünkü,onun alışması epey zaman alacak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?