Kızlar geçmişi okumadım muhabbete dalıyorsam eğer pardon
Lcwda lohusa sabahlık 30 tl rengi pembe lohusa takımları pahalı diyenler için bunu alıp içine normal pembe yada beyaz takım alabilir

Merhaba hanımlar beşiği sipariş verdik inşallah istediğimiz gibi gelir.
İnternetten siparişi verdik yorumlara falan baktım herkes iyi dönüş yapmış inşallah içimize siner içinde sağlıkla görmek nasip olur :) Hepimizin kuzucuğunu inşallah sizlere de fikir olur belki :)

Eklentiler

• A97411CF-663B-4D62-9B33-DC013BDE57F9.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 141
kizlar ikili tarama testi sonucu anlayan varmi
Canım bunların düzeltilmiş mom değerleri ve riskleri yazması lazım, bu şekilde birşey anlayamadım ben.. çok araştırdığım için az çok anlıyorum aslında ama böyle görmedim hiç

Kızlar geçmişi okumadım muhabbete dalıyorsam eğer pardon
Lcwda lohusa sabahlık 30 tl rengi pembe lohusa takımları pahalı diyenler için bunu alıp içine normal pembe yada beyaz takım alabilir
Canım ben lcwda lohusa bölümü göremedim nerden baktın hangi bölüm oluyor o?

İnşallah kuzum Allah razı olsun.Saglikla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah

Canım ben lcwda lohusa bölümü göremedim nerden baktın hangi bölüm oluyor o?
Pijama bölümündeydi canım ordan hamile sutyenide aldım aşırı rahat

O nedir ya kabus gibi, kendi kızı olsa böyle yapmaz, inş biz böyle olmayız ya

Sırtın yere gelmez canım, Allah sağlıkla büyütsün bebişi:) sağlıklı olması en önemlisi, evinizin minik prensi geliyor

neyin kafasını yaşıyor ya kendini geliniyle yarıştırmak yerinde yardımcı olsa ya yok anam yok insan olmak maharet ister aha yakında doğurcam benim manyak kaynana da rapor alıyorum diye yata yata doğurcak o diyor hadi benimki üvey anne de ne bileyim öz anne evladının çocuğu olacak sonuçta

Güle güle kullan canım benim oğlanın odasıda geldi ben sadece gardrobu kurdurcaktım eşim inat etti beşiğide kurdurdu halısını alıcam aksesuarları falan son aya doğru artık daha çok var doğuma çünkü beşik içinde erkendi ama dinlemedi canım kocam

Ya ne güzel güle güle kullanın inşallah, ben daha kırık iğne almadım, almayı geç bir gün bakmaya bile gitmedim, mobilya bakmak en zor iş hiç karar veremem zaten. Ocak sonu gibi bakıp almayı düşünüyorum,Şubat'ta kıyafet vs herşeyi alıp hazır bekleyeyim diyorum, cokmu geç olur ki

arkadaşlar çevresinde veya daha önce inglesina trilogy bebek arabası kullanan var mı? yorumları alabilir miyim
merhaba, benim yakın bir arkadaşım her iki çocuğuna da bunu kullanmış çok memnundu bana da önerdi. Biz daha karar vermedik ama istediğimiz arabaya... Türkiye de çok pahalı bazı markalar...

Valla canım hayatımda gördüğüm en bencil anne benim kaynanam
Herkesten önce tabagini doldurur, geri kalanı biz paylaşırız
Daha da yetmez uzanıp çocuklarının tabağından yer.

Ben ne alsam onun da evinde mutlaka eksik vardır o da ister
Annem uzakta, kendi 80 km yakında il merkezinde
Bir kere bile arayıp da sormadı canın ne çekiyor diye
Bulantılı günlerimde "ben hiç böyle olmadım" dedi sadece
Onun dışında da sürekli eşimle kavga etti aramiyorsun gelmiyorsun diye

Ahhh canım benim. Bende şaşırdım kız bekliyordum senden
tembel oğlan ne diye hissettirmiyor kendini. hadi bakalım inşallah detaylıda güzel geçer. sağ salim kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…