Ahhh canım benim. Bende şaşırdım kız bekliyordum senden
tembel oğlan ne diye hissettirmiyor kendini. hadi bakalım inşallah detaylıda güzel geçer. sağ salim kucağımıza alırız
Amin canım inşallah sağsalim alalım kucağımıza:)))Doktora da dedim onu da rahimdeki yerleşim konumu da etkilermiş hissetmeye.Ultrasonda fıkır fıkırdı ama ben hiç anlamıyorum.İki haftaya hissedersin iyice dedi ya bakalım

Kızlar bende dr a gittim cunku kan değerlerim düşüktü kan ilacını içmemeye direnmistm bebeğim iyi. Hala cinsiyet erkek değişmemiş kızlar çok uykucu sürekli uyuyor ya

Güle güle uyut bebişini canım :)

Canım bende okudum Allah kabul etsin inşallah...

Bana göre normali şubattı zaten ama eşim fazla heyecanlı hemde masrafları sona bırakmak istemedi doğum hastane işleri olacağı için. Odayı sona bırak ama yavaştan kıyafet al bence her ay anca kurtarırsın çok ucuz değiller mesela bu ay atletlerini zıbın takımlarını al sonraki ay battaniyesi bornozu sonra hastane çıkışları tulumları en son bebek arabasıyla odasını alırsın biter bende kıyafetlerine başlıcam şubatta

Değişik bir tip demekki herkes annelik kutsallığı yaşamıyor. Benim annemde herkesi doyurur kendine bırakmaz annelikle alakasıda yok aslında bir ortamda ben çok utanırım milletin hakkını yemeye biyere gittiğimde misafir geldiğinde olabildiğince az yerim ayıp olmasın diye görgü meselesi

Ne alacağıma karar vereyim de inşallah:) ya çok şey var alınacak erteliyorum zaman çok diye, ama kıyafeti son zamana bırakmakta istemiyorum, arkadaşım erken doğurmuştu, apar topar gitmişti hastaneye, bir yandanda o aklıma geliyor, ocakta kıyafet işini halledeyim en iyisi, neler alacaksın belirledinmi, yaz ilk bahar bebeği olacaklar ya, sıfır kol kısa kol falan almak lazım sanırım, uzun kollulara gerek varmı acaba

İlk öğrendiğimizde mavi bi takım almıştık mağazadan ordan liste vermişlerdi bize. Ben ona göre yapacağım ilk üç aylık alışverişini. Çok fazla almayı düşünmüyorum zaten çabuk büyücek ve yaz geliyor yazın tişört şort giyer evde kısa kollu çıtçıtla duruyolar genelde. İşte ilk aylar için 4 tane çıtçıtlı atlet 4 tane çıtçıtlı kısa kol uzun almıcam 4 5 tane alt üst takım 1 tane hastane çıkışı 2 3 tanede tulum ayaksız. Yaz alışverişini doğunca yapıcam boyuna göre. Lcwdan 2 tane müslin battaniye ile nohut battaniye aldım indirimdeydi hepsine 40 tl verdim. Onları hastanede de kullanıcam. Ev için bir tane pazen battaniye alıcam bir tanede hastane çıkışında olacak zaten. Şimdilik bu şekilde zaten hediyede çok gelir yeter yani. Bezlerini almıştım yenidoğan ve 1 numara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…